Başlarda çok fantastik gelen bir şeyin artık gerçekleşebileceğini bilince anlamsız gelir. Ondaki sendrom da budur diye düşünüyorum. Sen başlarda onun için ulaşılması zor ve küçük bir kaçamaktın. Ulaşılması kolay oldun ve küçük kaçamağı büyük bir kaçamak olmaya başlayınca hem korktu hemde sıkıldı... Başka soru işaretleri de olabilir, mesela görüntülü konuştun mu hiç? Resimde gösterdiği kişi kendisi değildir, kendisini beğenmeyeceğini düşünmüştür. Veya başka bir yalanı vardır görüşmenizi engelleyebilecek.
Yani kısacası her şekilde koyduğu tavır ile sana git demek istiyor. Arkana bakma, kendini küçük düşürmeden git.
Kocaman okyanus, başka liman bulursun...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kendine güvenmiyordur veya başka bi nedeni vardır belki, sadece sanalda kalmasını istiyordur ilişkinin. Soruya gelince sanal seks yaptığım kişilerden ben de bi çok defa reel görüşme teklifi aldım, hoşuma gitti gururumu okşadı ama kabul etmedim. Üstelik bi çoğu bakireydi, ilki olmamı istedi ben de öyle bi sorumluluk alamayacağımı söyledim. Ki bence o anlık zevkle arzuyla tıpkı sarhoşluk etkisi gibi öyle şeyler istiyolardı :)
02 Yorumla
Soran+1 yılMmmmh benimki o anlık tpeki değil ama ben onu cidden istiyorum beni saatlerce inlesin istiyorum
+1 yılSanal sekste esmek gurlemek serbesttir, şöyle yaparım, şöyle s. kerim, saatlerce sürer, vs vs,, reel görüşüldugunde gerçeklerin gün yüzüne çıkma ihtimali vardır,1. Si belki bundan dolayı istememistir,, diğer bir neden de , sadece sanal yapmak istemesi seninle, tamam evli, bu şekilde de karısını aldatmış oluyor ama, reele dökülmesini istememis olabilir iliskinizin
010 Yorumla
Soran+1 yılAma ben baştan dedim sanal istemem reel sadece diye o da bir kere sanal sonra reel felan dedi şimdi sürekli sanal yapıyoruz. Ve ben ona dün dedim de hani sanal da dediklerin doğru olmayabilir tam olarak benm için sorun olmaz felan dedim yeterki sen ol dedim
- +1 yıl
O zaman ikinci ihtimal,, sadece sanal seks yapmak istiyor seninle, reelden uzak durmak istiyordur, bunun da birçok nedeni olabilir,, peki neden o ısrarla,, eşinle aranızda seks yok mu sizin
Soran+1 yılYoook. Birde ben ona hayatımda eşimden başka kimseyle yazmadığım söyledim o gün. Ondan da uzak durmak istiyor olabilir mi? Hiç beklemiyordum felan dedi.
- +1 yıl
Onun için ne farkeder ki, ha sadece eşinle, ha dışarıdan 10 kişiyle konusmussun,, niye taktın bu kadar kafana sen,, başka birine verirsin
Soran+1 yılOna vermek istiyorum. Kişiliğini seviyordum bu konu dışındaki kişiliğini.
- +1 yıl
Belki kişiliği hakkında sana anlattıkları da yalan,, niye hep sizden kaçan için islanirsiniz ki
Soran+1 yılBence yalan değil anlattıkları en fazla bi engeli falan vardır diye düşünüyorum ondan cekiniyordur
- +1 yıl
Eşini aldatmak istemiyor reelde belkide,, sanal seks yetiyordur onun için, amacı küçük çaplı farklı tatminler!! Olamaz mı?
Soran+1 yılOlmasin😅 ama olabilir off yaa oltaya düştüm o zaman oyuna geldim. Madem öyle niye der ki buluşacak diye ya gerizekali adam
- +1 yıl
Reeli düşündürerek seni daha da isteklendirmek istemiş,, eşinle yatak odanız nasıl?
Muhtemelen kendisini tanıttığı gibi biri değil. Veya başkasının resmini kullanmış olabilir.
Kendim için konuşmak gerekirse bir kadının beni arzulamasi veya istediğini söylemesi beni gururlandirdigi gibi o kadını da gözümde değerli hissettirir.
Herkese göre değişebilir bu tabiki.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
+1 yılBunun birçok sebebi olabilir aslında. Evli olma ihtimali çok yüksek, bir diğer sebep ise işini görmüştür ve konuşmaya gerek duymamıştır. Vardır öyle tipler, işini gördükten sonra dönüp yatan, o da muhtemelen işini görüp gerek duymadı daha.
Ama bir erkek bir kadının onu arzuladığını biliyorsa aynı zamanda çekim gücü ve tutku varsa ona her türlü karşılık verir, bir değil bin kere. Sıkılmış da olabilir sanal olduğu için sanırım kısır döngü gibi dönen muhabbetler hep aynıdır fazlası olmaz, sınırları istediğiniz kadar zorlayın. Sıkılma ihtimali de var.31 Yorumla
Soran+1 yılYanına gidip sürpriz yapayimmi
+1 yılkendine güveni olmayan ve sohbetlerinde kendisini anlatan değil hayalindeki erkeği anlatan sohbetler olmuş. yani senin ilgi duyacağın adam sergilemiş ama öyle biri olmadıı için sen görüşelim deyince tırsmış kaçmış o adam yalan dolan bir adam. b boş ver takılma. boşver gitsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılHayir ya öyle hava atacak hiç birsey söylemedi etmedi
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadının arzusundan soğuyan erkeğin erkekliğinden şüphe ederim. Kadının arzusu benim arzumu oluşturur. Başlıca etkendir bir kere
45 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHa bu arada eşim beni arzulamıyor. Zaman zaman başka evli kadının beni arzulaması baya libidomu artırıyor :)
Soran+1 yılBende eşimi arzulamiyorum. Yapmışsındır bolca hödüklük sonra eism beni arzulamiyor
Cevap sahibi+1 yılHödüklük hiç yok. Bir kadın ne istiyosa ona veriyorum ama arzulamıyor
Soran+1 yılHer istediğini verme bak naisl arzulayacsk
Cevap sahibi+1 yıl3 ay yanaşmadım. Canım istiyo demedi
+1 yılAnlam veremedim neden böyle birşey yapmış sanki vazgeçmiş gibi.. Kendi adıma konuşayım sanal seks yaptığım biri beni arzulayıp bir araya gelmek isterse güzelce hazırlanıp hijyenik ve psikolojik olarak o kişi ile bir araya gelir ve o güne kadar hayali ile etkilendiğim ne varsa hepsini yapmakya çalışırım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim arzulanacak birşeyim yok. Herkesin sevdiğine kavuşmasını dilerim.
22 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle düşündüğün halde biri arzuluyorsa seni
Cevap sahibi+1 yılHiç sanmıyorum...
Soğutmaz yani sonuçta istiyor ki sanal yapmışsınız ama neden öyle yapmış çözülemedi dengesiz sanırım. 🙄
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılbı kadının benı arzulaması bır erkek olarak hosuma gıder. muhtemelen bır sorun var o kısıde ya da evlı sanal takılanların cogu gercek hayatta yapamadıklarını burada sanal ortamda yapıyor. sen kendıne guvenen bırını bul onu arzula cunku bu herıften bısey cıkmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılAma ikimiz de evliyiz.
- +1 yıl
ozaman sorun yok ama arkadasın korkak bıraz sanırım ya da esını altdatmak ıstemıyor ıs cıddılesınce uzaklastı
Soran+1 yılEvet eşini seviyor o. Ben eşimi sevmiyorum o yüzden düşünmüyorum bile
- +1 yıl
pekı mutsuzsan sevmıyorsan neden ayrılmıyorsun
+1 yılBazı ergenler sahte hesaplar açıp kendini bu şekilde tatmin ederler. Acaba öyle bir şey olabilir mi? Yaşı küçük olduğu için buluşmaktan korkmuştur
24 Yorumla
Soran+1 yılHayir. Eşinin sesini de duydum onun sesini de. Yaşıtım. Onun çocukları da var
- +1 yıl
Çok garip o zaman
- +1 yıl
Bence ikdidaraiz beliyle yapamayacağı şeyler söyledi buna🤣🤣
Soran+1 yıl@Sakalsızolmaz olsun ben onu o kadar çok istiyorum ki o yapmasın ben yaparım fkmdmsöö😂
+1 yılSelamlar. Belki başka bir durumu vardır. Yakın yerlerde mi yaşıyorsunuz? Belki de seninle reelde yatmak istemiyordur. İşler ilerlesin istemiyordur vs vs.
016 Yorumla- +1 yıl
Aşık mı oluyorsun?
Soran+1 yılBelkide...
Soran+1 yılBelkide bir öpsem geçecek bu arzu😂
- +1 yıl
Ben pek zannetmiyorum bir öpmeyle geçeceğini ama :) tek arkadaşın mı sanal yaptığın? Yetiyor mu sana?
Soran+1 yılBen sanal yapmam sanal bana genel olarak yetmiyor. İçime bir burukluk hissi bırakıyor. Ama o istiyor diye kendimi okşarken ses açık oluyor o beni dinliyor.
- +1 yıl
Görüntülü de yapmıyorsun yani :) yakın mı yaşadığınız yerler?
- +1 yıl
?
- +1 yıl
Evli falan olabilir. Öyle olsa bile ateşi beni yakıyor yine de istiyorum diyo musun?
- +1 yıl
Neyse cevap vermiyorsun
Soran+1 yıl31 dk da cvp vermedik diye trip atan da ne bileyim...
Soran+1 yılHayir görüntü yok. 1 saat uçakla mesafe var. Evliyiz ikimizde.
- +1 yıl
😂😂😂😂 ahahaha 😂😂😂 güldürdün ya. Teşekkür ederim 🌹
- +1 yıl
31 dk cvp vermedim olana güldürdün demiştim. Çok sabırlı bir yapım yok malesef. Çok uzakmışsınız, değer mi bir erkek için o yol? Ne zamandır berabersiniz?
Soran+1 yılUzun zamandır tanışıyoruz. Ama 1-2 aydır yaklaşık bu şekilde konusuyoruz. Onun buraya gelmesi gerekiyor zaten korona izin verdiğinde akrabalarına gelecek buraya
- +1 yıl
Almanya da mısın nerdesin? Geldiğinde güzel bir hafta geçireceğiz diyosun yani :)
- +1 yıl
Benim anladığım kadarıyla evli ama kaçamak arıyor. Eğer senin de böyle birşeye ilgin varsa, gerisi size kalmış. Güvenemiyor olabilir sanırım sana
+1 yılİlginç tabi şimdi adama ne desek boş biraz empati yapmak lazım belki durumu yok belki çekiniyor belki son anda eşine yapacağı ihanneten korktu gibi gibi bir sürü örneği var belkide sadece sanalda devam etmek istiyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Senin gibi güzel bir kadını yarı yolda koyuyorsa başka birisi varmıştır hayatında, daha iyi açıklayabilirim sebeplerini
17 Yorumla
Soran+1 yılIkimiz de evliyiz zaten
Soran+1 yılHala istiyorumm kokusunu çok merak ediyorum ve teninin yumusakligini
Soran+1 yılLaaannn yazmıştım sana anekdot anlatan diye şimdi de böyle mi oldu
Evlidir, sevgilisi vardır ya da sadece sanal yapıyor, p*rno seyretmek gibi. Sen ol başkası ol önemsiz değersizsin onun için.
02 Yorumla
Soran+1 yıl:( beni kıskanmıyor da zaten hiç başka erkeklerden
Soran+1 yılIkimizde evliyiz. Ben onu eşinden bile birazcık kıskanıyorum ama asla asla dile getirmedim eşinden kıskandığımı. Sadece onun yerinde olmayı çok isterdim dedim birde başka kızlardan kıskandığımı söyleidm
+1 yılAcaba sana kendisinden bahsederken yalan söylemiş olabilir mi? Normal şartlarda bir erkeğin bunu kabul etmemesi mümkün değil.
04 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ama hangi konuda olacak ki.
- +1 yıl
Buluştuğunuz zaman ortaya çıkabilecek bir yalan olduğunu düşünüyorum. Tamam evli olabilir, düzenli bir hayatı olabilir, eşiyle düzenli cinsel hayatı da olabilir.. Fakat her erkeğin hoşuna gider yasak olan. Dolayısıyla senin teklifin karşısında kayıtsız kalmasını açıklayabilecek bir sebep göremiyorum yalandan başka. Sen ne düşünüyorsun peki? Sonuçta uzun zamandır konuştuğun birisi. İhtimalleri sıralarsan daha kolay ulaşabiliriz sonuca.
Soran+1 yılBelki erken boşaltıp heveis gitmiş olabilir ya da ben Bi ara inlemeli bırakmıştım yakalanmamak için belkide ondan sıkıldı
- +1 yıl
Erken boşalma gibi bir sorunu varsa bırak, gitmesi daha iyi olmuş. Düşünsene, o kadar yol gidiyorsun ve 3. Dakikada boşalıyor 😅 İnlemeyi bırakmış olman sıkılması için yeterli değil bence. Sonuçta tek seferlik bir sanal seks değil sizinki. Genelde ne sıklıkta yapıyordunuz ve en son ne zaman yaptınız? Senin bu isteğinden sonra oldu mu kısacası?
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden böyle yapmış banada hep beni kullanan işi bitip yazmayanlar denk geliyor kullanılmakta bıktım yaa işleri düşünce beni bulup sora bida gidiyolar
05 Yorumla- +1 yıl
Sanırım cidi real olarak düşünmüyor iş ciddiye binince kaçtı sanalda heycan arıyor
Soran+1 yıl:( üzülürüm öyle yaparsa
- +1 yıl
Bence kendini kaptırıp daha fazla üzülme
Soran+1 yılTamam tskler
- +1 yıl
Önemli degil
Evlidir pişman olmuştur ya da başka bişey bazı insanlara sanal yapmak reelden daha iyi geliyo sanırım sende böyle bı asosyala denk gelmissindir
04 Yorumla
Soran+1 yılMmmmhhh ama ben onu çok istiyorum vucüduna dokunmak istiyorum onun. O birsey demese bile aziyorum ben onunla
Soran+1 yılHemde cok
Gizli Üye(30-35)+1 yılEnteresan buluyorum oyle tiplerii kadin azmaz kadina laf kadin ister yine laf eder bu erkekler ne ayak ya
113 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya bende tamam hak veriyorum. Yani soğuk olduğum. İnsanlara buz oluyorum ama sevdiğim kişilere de lav oluyorum resmen
Soran+1 yılKorkmuş olabilir mi beni doyuramamaktan.
Cevap sahibi+1 yılBelkide korkmustur sende korkutmasaydin minik seyii
Soran+1 yıl😅 Çok azginim onunlayken napayim😅 ben onu elime geçirsem 1 ay esiyle istemez kesin🤣sömürürüm onu
Cevap sahibi+1 yılO kadar iddaliyim diyosunn
Soran+1 yılAçım aç dkldld
Cevap sahibi+1 yılBence dayanamazsinn o kadar
Soran+1 yılDayanırım ya eşimle iyiyken bi kere 3 gün hic çıkmamıştı ystaktan
Cevap sahibi+1 yılIsede gitmedi mi yanii 3 gun naptiniz siz oyle
Soran+1 yılIzinliydi bende öyleydim
Cevap sahibi+1 yılE e simdi pekiii
Soran+1 yılŞimdi yok
Cevap sahibi+1 yılE e hadi bakalim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAdam evlidir de ondan. Siz öyle söyleyince hatta heyecandan boşalmıştır o an.👍😂. Komaya girmiştir. 😂
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Korkutmuşun adamı.. kim bilir neler yapacağım dedin?
18 Yorumla
Soran+1 yılSömürecem seni dedim günlerce birakmicam dedim😂
Soran+1 yıl😂😂
Soran+1 yılZarar vermem ben ona kiyamam ki
Soran+1 yıl😂 Derim de olmaz derse israr etmem sadece öperim onun her yerini sarılır uyurum birlikte
Hiçbir erkeği soğutmaz. Muhtemelen korktuğu ya da çekindiği şeyler var. O yüzden senden uzaklaşmıştır.
10 Yorumlabelki evli falandir, reelde bulusmaya cekiniyor. yoksa cekinmez ustune atlamasi lazimdi
19 Yorumla
Soran+1 yılIkimizin de partneri var. O başlattı bu muhabbeti.
Soran+1 yılEşi mi uyandı sence? Ama niye uygun duruyordu hala
Soran+1 yılBütün gün işi varmış yarın öyle dedi gkkdldm
Soran+1 yılCevap yazmama fırsat vermedi ki sohbeti sildi önce sıfırladı herseyi sonra uygunda durdu
Soran+1 yıl:( üzüldüm
+1 yılBence evli ya da sevgilisi var veya bir ya da birçok konuda yalan söyledi sana ya da en masumu özgüveni yok
00 Yorumla
+1 yılTabi istediğini aldı artık sallıyor nankor işte insan yemini ekmez mi 🤦🏾♂️🤦🏾♂️
02 Yorumla
Soran+1 yılSallıyor galiba 😭
- +1 yıl
Dur kız ağla diye yazmadım ya of 🥺🥺
Ben reelciyim. Sanal yapmam. Beni arzulayan kadın için Türkiyenin bir ucuna gitmekten de çekinmem
02 Yorumla
Soran+1 yılBende reel istiyorum sanal i sevemedim. Ama ikimiz de Türkiye de değiliz.
Hayır tabiki soğutmaz deli misin o adam muhtemelen evlidir
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet evet ikimiz de evliyiz
Soran+1 yılNiye kapalı olunca ne değişiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni soğutmaz açıkçası aksine çok memnun olurum. Hatta bugünlerde kölem olmak isteyen biri bile var. Ama tek çekincem daha sesini bile duymadım. Okadar konuşuyoruz yani yazışıyoruz. Birde kız olmaması hepten kötü. Dilerim öyle birşey olmaz.
00 Yorumla
+1 yılDemekki sana sanalda dediklerini gerçekte yapamiyacak
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin
- +1 yıl
Bence evet
+1 yılAdam evli büyük ihtimalle. Reelde buluşmaya da yemedi tabi. Uzak dur boşver
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye sogutsun belliki sanal iliskilere alisik kendisi, erkek milletinin yüzde 90 ı bu teklife baliklama atlar , boswer sana erkek eksik olsun bozma moralini
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkinizde evlisiniz yani gönlünü eğlendirdi şimdi karısına gidiyor ne bekliodun? Ayrıca kocan varken ne gerek var böyle şeylere?
19 Yorumla
Soran+1 yılBen kocama gidemiyorum :(
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani?
Soran+1 yılseks yok evliligimde
Cevap sahibi+1 yıl😧😦😯 neden? Yani özel değilse diycem ama gizlisiniz zaten
Soran+1 yılSoguduk
Cevap sahibi+1 yılSoğuduysanız niye boşanmiosunuz? Üstelik başka bi yuvayı yıkma ihtimalini düşündünüzmü? Kendinize gerçekten yakıştırıyomusunuz bu durumu?
Soran+1 yılYıkmayı kimse duymaz. Sadece bir kere yapcaz zaten ayrı ülkelerdeyiz
Cevap sahibi+1 yılİnanamiom gerçekten hemcinsimin böyle düşündüğüne. Tek gecelik ilişki kendinize yakıştırıyomusunuz? Bunun günahını düşünmüyomusunuz? Veya eşinizin öğrenmesinden hiçmi korkmuyosunuz?
Soran+1 yılKorkmuyorum eşimden. En kötü ayrılır o da canıma minnet. Günahmidir edegilmidir de benm günahım dglmi kime ne
+1 yılMuhtemel evlidir ve reel e geçemeyecek ya da dedikleri sahte ondan kaçmıştır
00 Yorumla
+1 yılHayır aşırıya kaçmadıkça azrzular seversem karşılığını veririm
00 YorumlaBeni soğutmaz da arkadaş belki de bir ilişkisi varken senle takılıyodu, risk alamadı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYo daha çok hoşuma gider benim buluşalım diyen olmadı hep ben söyledim konuşurken
00 Yorumla
+1 yılBana bunu yazan kadın olsa anında yaşadığı ile otobüs bileti alırım ahh ahh bana denk gelsen keşke
00 YorumlaTam tersine su gibi içerim o kadını eğer hoşuma gidiyorsa. Zaten hoşuma gitmeyen kadınlada konuşmam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Adam korkmuştur buluşmaktan. Aşk, istek ve heyecan cesaret ister...
00 YorumlaBenim arayıpta bulamadığım başkasınında bulunca bunadığı durum :))
00 Yorumla
+1 yılSeni arzulamıyor olabilir. ya da kendinde bir sorun olabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlidir bel ki, görüşmeye gidince iş korkmuştur, senin gibisini bulmuş yaptığına bak..
00 Yorumla
+1 yılSogutmaz! Yeterki morartmazin orami burami.
11 Yorumla
Soran+1 yılMorartmam o ne derse öyle yaparım ne isterse yaparım
+1 yılBir kadınla sed yapmam
13 Yorumla
Soran+1 yılKac kadinla yaparsın
- +1 yıl
Evlendigim kadını
- +1 yıl
Kadınla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞansa bak. Bize gelmez ki. Seni beğenmemiş olabilir mi.
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ama mesaj atmayı birakmiyor
Cevap sahibi+1 yılAdam evli mi acaba
Soran+1 yılEvet evet ikimizde evliyiz
Cevap sahibi+1 yılCevaplardan birisi budur. Korkmuş. Neden aldatmaya gidiyor insanlar eşlerini hiç anlamıyorum.
+1 yılAsosyal ozguvensiz ikili ilişkilerden korkan cesaretsiz birini bulmuşsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbelki de korkuttun adamı belkide böyle bir şey istemiyor ya da sevmeni istemediği için uzaklaşmıştır
011 Yorumla
Soran+1 yılYa geçen birsey anlattı. Bende dedim ki önemi yok zaten evlenmicez ya sadece sevisecegiz dedim. Ordan sadece seks istediğimi anlamış olmalı ama aslinda
Cevap sahibi+1 yılOlabilir bence biraz daha ısındıktan sonra deseydin bana da 18 yaşında bir kız aynı şekil demişti ama kızı kullanmış gibi olmak istemediğim için reddetmiştim
Soran+1 yılOnu kullandığımı düşünüyor olabilir mi
Soran+1 yılHerkesle öyle olduğumu düşünüyor olabilir mi peki? Sadece ona karşı olduğumu fark etmiş olmalı aslında
Cevap sahibi+1 yılBence herkese aynı davrandıgınu düşünebilir
Soran+1 yılAma yapmıyorum kiii hep ona odakliyim
Cevap sahibi+1 yılOnun bilmesi lazım bunu ayrı yerlerdeymişsiniz nasıl buluşacaksınız ki
Soran+1 yılUçakla 1 saat
Cevap sahibi+1 yılAcaba senin begenmedi mi
Soran+1 yılGaliba olabilir demi... Ama mesaj atmayı niye birakmiyor
Cevap sahibi+1 yılbelki hiç yoktan iyi diyordur ya da hoşuna gidiyordur senle konuşmak
+1 yılOnun için olağan davranış tır. Bence başkasına da aynı şeyi yaptı merhaba seninle ilgisi yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm peki bakalım bi müttet uzak durup pas vermeyeyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli olabilir eğer reel de ki hayatını bilmiyorsan.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorkmuştur evli olduğu için burdan mu tanıştınız yaşlar kaç
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKonu seksting iken kolay buluşmaya gelince korkmuştur belki foto attıysa o bile sahtedir onun içinde yapar
Cevap sahibi+1 yılCevap vermediniz fikirlerim saçma mı geldi
+1 yılya seni beğenmiyordur. ya da çok sallamıştır yalanları çıksın istememiştir
03 Yorumla
Soran+1 yılHmm sallamış olabilir. Anlattığı kadar çok kazancı olduğunu düşünmüyorum. Ama benm için sorun yok.
- +1 yıl
Neden bu kadar taktın ki? boşver umursama
Soran+1 yılTamma umursamam
İkinizde evlisiniz demek ve bu kadar açık konuşabiliyorsun tebrik ederim hiç ahlak kalmamış eşin sana yapsa aldatıldım diye ortada gezersin
05 Yorumla
Soran+1 yılYoo gezmem. Aldatmaktan önce çare aradım çok denedim konuştum düzelmiyor evliliğimiz boşanmaya da karşı çıkıyor. Bende defteri kapattım eşim de biliyor bunu onu sevmediğimi de cok kez söleidm. Ben kendimi evli olarak görmüyorum bile. Unutuyorum cok kez evli olduğumu o kağıt parçası daki evliliği...
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Bende zaten daha ilk olacaktı bu adam ama en iyisi yinede uzak durayım.
- Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılKorkak, cesareti yok. Özgüveni eksik demek ki.
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. demek ki gerçekten istemiyor ama beni arzulayan kadın isterim
00 Yorumla
+1 yılNerdesin ki sen
Senin gibisini istiyorum ama bulamıyorum 😉00 Yorumla
+1 yılErkekler zor kadınları sever sen onun için artık kolaysin
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet hemde cok😅 ben sevince çok kolay oluyorum. O daha istemeden ben soyunur önüne diz xökerim xnndms
- +1 yıl
O zaman zor kadina oyna
Soran+1 yılZor geliyor bi kere açıldım ona karsi😅 ama taktiği deneyeceğim biraz
Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. hayır daha fazla şevhetlendirir öylesi denk gelse
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 878 cevap paylaştı.
+1 yılAteşli ceylan isen ürkmüştür 🎭
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşko bırak öyle erkekleri bul beni 😀
15 Yorumla
Soran+1 yılGöster kendini
Cevap sahibi+1 yılEsmer erkek mi seversin yoksa beyaz tenli erkek mi ona göre göstereyim boşuna göstermeyeyim
Soran+1 yılFarketmiyor beni tip etkilemiyor ki. Sohbetin etkiler özgüvenin etkiler tartışma kültürün etkiler düşüncelerin etkileyebilir
Cevap sahibi+1 yılNerelisin bende memleket takıntısı var 😀
Cevap sahibi+1 yılYaz bana aşko
Soğutmaz aksine tahrik eder
10 Yorumla
+1 yılBir kadın tarafından istenilmek arzulanmak beni daha çok etkiler arzumu artırır
00 YorumlaSanal seks nedir ya yaa. p*rno izleyin daha iyi
111 Yorumla
Soran+1 yılBencede saçma ama p*rno da saçma yaaa
Soran+1 yılBen p. No izlemeyi sevmiyorum sonra tanıdık felan görüyorum iyyyyhhh diyorum😂 1 kere başa gelince..
Soran+1 yılKarşındaki kisiyle seviştiğin hayal ediyorsun bunu ona anlatıyorsun o an ne yaptığını hayalinde. Felan çok saçma birsey tatmin ediyor ama çok kısa süreliğine. Bittiği anda niy e öyle saçma birsey yaptım diyorsun
Soran+1 yılHajakfks ya ama reelde buluşana kadar tanışmak gibi düşün... Buluştuğu da neyi sever neyi sevmez biliyorsun
Soran+1 yıl😅😅
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bende tavan oldu ayni boylr biri vardi
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
Soran+1 yılDarısı başıma
- Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım