Eskiden bu kadar kısa değildi artık en fazla 3-5 dakika sürüyor ve bitirişimde hiç zevk alamıyorum, ikinciyi yapmakta canım asla istemiyor. Bu bir hastalık veya bir sıkıntı mı? Eskiden böyle değildi, partneriniz böyle olsaydı ondan ayrılır mıydınız? Lütfen saygılı ve bilgili kişiler yazsın. Sorumda ciddiyim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılkardeş mast ve ilişki farklı şeyler, yani mastta 3 dakka sürüyor diye ilişkide böle olacak diye bir kural yok. moralini bozma zevk alamıyorsan ara ver bir süre yapma veya yaptığın yöntemi değiştir
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl mast yaptığın önemli sürtünerek okşamayla vs özellikle fazla yapıyorsan klitoriste hissizlik veya tatminsizlik uyaşma, daha kötüsü sık mast yapmaktan doyumsuzluk yaşama ve geçmeyen istekle beraber bekaret azgınlığı oluşabilir
19 Yorumla
Soran+1 yılBen her zaman sürtünerek yapıyorum bunu yapmamalı mıyım?
Cevap sahibi+1 yılne sıklıkla yapıyorsun kaç kere yapıyorsun?
Soran+1 yılYa son 2 haftadır hep 2-3 gün arayla 1 kez olarak gittim
Cevap sahibi+1 yılsürekli aynı şekilde mast yapma, farklı yöntemler fanteziler dene süreyi uzat haftada 1 kez 2 posta orgazm yeter
Soran+1 yılTeşekkür ederim deneyeceğimm
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
Cevap sahibi+1 yıleig için teşekkürler
Soran+1 yılÖnemli değiiill
Cevap sahibi+1 yıl😘😘😘
Gizli Üye(30-35)+1 yılVideosuz 5 dkk mi? Zevk almadan mast yapman saçma degil mi zaten. Zor durumda kalmadikca mast yapmak bile iI degil diye biliyorum zaten.
Hoslandigin biriyle de 5 dkk degildir43 Yorumla
Soran+1 yılVideo ile 5 dakika falan sürüyor bu bir sıkıntı mı ve hiç zevk alamıyorum sadece o duygudan kurtulmak için yapıyor gibiyim
- +1 yıl
Senin ki kaç dk
Cevap sahibi+1 yılYani sadece yapayim vücut rahat etsin diye. Bekle bence uzun süre bi yapma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
26Cevap
+1 yıldaha önceden ne sıklıkla yapıyordun? bir süre ara verirsen düzelebilir ama gerçekten 3 gün de olsa 5 gün de olsa ara ver
16 Yorumla
Soran+1 yılÇok sıkta yapmıyorum kii 2-3 gün arayla 1 kez falan
- +1 yıl
aynen sık denemez buna uzun sürelerdir günde 2 defa yapanları tanıyorum. sen yine de kendine cinsel açlık yaşat. libidonu yükselt film izle biriyle konuş ama mast yapma bir süre ve libidon bir süre yüksekte kalsın. mümkünse dokun ama devam etme sonrasında aptığın zaman zevk alırsın ama süresi nasıl olur bilemem
Soran+1 yılBunları deneyeceğim teşekkür ederim
- +1 yıl
işe yararsa soruyu güncellesenya metodum işe yarayacak mı emin olmak istiyorum da jaskdjlksa
Soran+1 yılDeneyeceğim teşekkürlerr 😂😂
- +1 yıl
rica ederim kolay gelsin şimdiden lkjasdljsal
+1 yılmast ile reel cinsel yaşam çok farklı buna bakarak bu saçma şeyleri düşünme.
10 Yorumla
+1 yılsen boşalmadan bırakıyorsun. klitoris hassaslaşıp el değmez hale gelince kısa süreli isteksizlik olur. sen bunu boşalma sanıyorsun. devam etmelisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz daha açarak anlatır mısın
+1 yılmas. insanı doyurmaz bilakis daha istekli hale getirir o yüzden çok yaparssan süre azalır haz da azalır...
00 YorumlaYani şöyle çok sık yapıyor olabilirsin ondan olabilir ama ayrılma sebebi değil
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok sıkta yapmıyorum kii 2-3 günde 1 kez falan
Soran+1 yılAra verip deneyeceğim teşekkürlerr
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılilki kısa olması degil ama 2. istememen zevk almadıgın için
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
yeteri kadar zevk almıyorsun demek
+1 yılSexting yaparsan daha çok zevk alıp yaparsın art arda 😎👍
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖğrenilir zex, zsblu alöalu, eğer. Öğrenmeye açık niriuizsn benim için sorun olmazdı
00 Yorumla
+1 yılbebeğim sanırım artık kesmiyor biraz ara ver sonra tekrar yapmaya başlarsın eğer istersen
00 Yorumla
+1 yılBu sağlıksal bi sıkıntı, bunun sebebini tam olarak anlaman ve ne yapacağın konusunda detaylı seni test edip yardımcı olabilirim istersen
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl sağlıksal bir sıkıntı
+1 yılPartnerim böyle olsaydı acele etmemesini sabırlı olmasını ister ve yardım ederdim bu psikolojik Bi durum
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl psikolojik bir durum
- +1 yıl
Acele ediyorsun sanırım birde bu işi yaparken rahat olman lazım yani olsun bitsin diye düşünüp acele etmicen bende erken boşalma var Dı şimdi bu durum normal süreye geldi
Soran+1 yılSanırım haklısın
- +1 yıl
Acele mi ediyorsun
Soran+1 yılEvet biraz hemen bitireyim kafasında olduğumu fark ettim birde zevk boyutu süreye göre değişir mi
- +1 yıl
Anladım istersen bir ara konuşalım müsait olduğunda bana ulaş birkaç teknik yöntem tarif edeyim ama acele etmeyeceksin sabırlı olacaksın faydasını görürsün
Gizli Üye(36-45)+1 yılO zaman sen hemen yapayım bitsin kafasındasın , ortam mı müsait depil neden oyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsexting deneyerek yap
41 Yorumla- +1 yıl
Sexting yaparken mi zevk alıyosun 😎
canın gerçeğini çekmiş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Artık farklı şeyler istiyor olabilirsin
00 YorumlaEvet azmis. Sureyi kademe kademe uzatmaya calis.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl yaptığına bagli
00 Yorumla Doyumsuzluk diyoruz biz ona iliski lazim sana
00 YorumlaÇok yapıyorsun ara ver hissizleşmişsin
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok yapmıyorum 2-3 günde 1
Gizli Üye(30-35)+1 yılHatırladım seni ben sana yardımcı olacaktım ama sen cevap bile vermedin bir daha
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayal kurarak mı yapıyorsun?
06 Yorumla
Soran+1 yılVideoyla ama bir yandanda biraz hayal katıyorum
Cevap sahibi+1 yılVideoyla hızlı boşalman normal, hayal kur, uzat dokunmayı. Sevgilin var mı?
Soran+1 yılEvet şu an hayatımda biri var ama daha çok yeniyiz cinsellik bağı kurmadık
Cevap sahibi+1 yılArzuluyor musun onu?
Soran+1 yılEvet ama en son yaptığımda resmen arzulamak için fırsat bulamadım 🤦🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılÖzele bi yazar mısın?
+1 yılheyecan katacak bisiler yapiyo musun
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır çok sıradan devam ediyorum
- +1 yıl
yeni biseyler dene video olur bisiler dusunme olur tahrik edici bi fantazi olur bence sorun bu
- +1 yıl
uc nokta fantaziler asiri tahrik edici olabiliyor
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. birden hızlanma yavaş yavaş zevk alarak yap
00 Yorumla
+1 yılSureyi uzat
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte nasıl
- +1 yıl
Tam bosalnaya yakin dur sonra tekrar devam et
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvt erken boşalma bir sorun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılSorun yok.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Emdir
00 Yorumla
+1 yılCok azmis o ama yaaa
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği