Cinsel Yaşam Ramazan ayında mastürbasyon yapılır mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Acaba yapmak yanlış mıdır Ramazan ayında mastürbasyon yapılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Valla ben dayanırım 1 ay nolcak diyordum ama hiç öyle olmadı ben yaptım çok da keyif aldım rahatladım iftardan sonra sahur arasında yap duşunu abdestini al o vakitler sorun olmuyormuş 3 5 Yorumla albatrosibo +1 yıl en son ramazan girmeden mi yapmıştın ki? kendini tutamamana ne sebep oldu ki acaba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya regl zamanım geldi ama olmadım onun libidosu var çok zorlanıyorum o yüzden Yorumla albatrosibo +1 yıl zorlandığın anlarda kendine hakim olamayıp elin mast yapmaya mı kayıyor peki bir anda mı gelişyor? burcun nedir bu arada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaymıyor ya kendime hakim oluyorum Yorumla albatrosibo +1 yıl hımmm araftayım diyorsun yani kendimle mücadele içindesin sanırım. normalde ne sıklıkla mast yaparsın ki Yorumla
komşununoğluşu Takip Et Bilge Yaş: 34 +1 yıl Guzel bir sanal seks sonrasi dusunu alip rahatlamak neden gunah olsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla komşununoğluşu +1 yıl Istekli birimisin burcun ne Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dün gece rü ya da farklı şeyler gördüm abdest almam gerekiyordu, sabah mast yaptım öyle abdest aldım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl zaten kız olsun erkek olsun hepimiz bu yüzden yanıp kül olacağız :) 0 0 Yorumla
MartıKaş Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yapılır ama oruç tutuyorsan gusül Alman gerekir 0 0 Yorumla
İmposibleee Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl yapabilirsin de git hemen abdest al 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Saol teşekkürler 🙏 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Oruçken mi? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Valla ben dayanırım 1 ay nolcak diyordum ama hiç öyle olmadı ben yaptım çok da keyif aldım rahatladım iftardan sonra sahur arasında yap duşunu abdestini al o vakitler sorun olmuyormuş
en son ramazan girmeden mi yapmıştın ki? kendini tutamamana ne sebep oldu ki acaba
Ya regl zamanım geldi ama olmadım onun libidosu var çok zorlanıyorum o yüzden
zorlandığın anlarda kendine hakim olamayıp elin mast yapmaya mı kayıyor peki bir anda mı gelişyor? burcun nedir bu arada
Kaymıyor ya kendime hakim oluyorum
hımmm araftayım diyorsun yani kendimle mücadele içindesin sanırım. normalde ne sıklıkla mast yaparsın ki
Guzel bir sanal seks sonrasi dusunu alip rahatlamak neden gunah olsun
Teşekkür ederim
Istekli birimisin burcun ne
Dün gece rü ya da farklı şeyler gördüm abdest almam gerekiyordu, sabah mast yaptım öyle abdest aldım
zaten kız olsun erkek olsun hepimiz bu yüzden yanıp kül olacağız :)
Yapılır ama oruç tutuyorsan gusül Alman gerekir
yapabilirsin de git hemen abdest al
Saol teşekkürler 🙏
olmaz aparısn dusnu alırısnsn
Bence sorun yok.
Oruçken mi?
Hayır bebeğim