Anne ve babam bakire bakir evlenmiş, beni yetiştirirken sevgilisi olan kız namussuzdur diye büyüttü bu kafa yapısı çoğunluk mu?

sevgilisi olan kızlar sevilmez onlarla kimse evlenmez öyle bi kızla evlenen erkek onu sevmez öylesi erkekten hayır gelmez evlilikleri uzun olmaz kimse saygı duymaz onlara hiç kimse sevmez hayatları entrikalı geçer yalan üstüne kuruludur tüm ilişkileri onların duyguları körelmiştir, sen istesende değişemezsin eğer evlenmezsen tüm sevgililerin senden faydalanır gider sen acı çekersin sen duygularını köreltemezsin ağaç yaşken eğilir biz seni küçükken beynine empoze ettik

şu yaşıma kadar 21 yaşındayım ömür boyu süren bir evlilik için bekledim ben boşunamı bekledim anne babam yalan mı söyledi bana beni yetiştirirken

duygusal açlığım psikolojimi bozdu eğer bir gün evlenirsem kocam en büyük zaafım olacak kaybetme korkum 100 de 100 olacak

Keşke ailem serbest bıraksaydı ortaokulda ilk sevgilimi yapsaydım lisede 4 sevgili yapardım üniversitede 7 sevgili yapardım duygularım körelirdi ama şimdi ben korkak özgüvensiz utangaç sönük ezik bi karakterim
Anne ve babam bakire bakir evlenmiş, beni yetiştirirken sevgilisi olan kız namussuzdur diye büyüttü bu kafa yapısı çoğunluk mu?