Cinsel Yaşam 8cm penis küçük mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Penisim kalkıken 8 cm küçük mü? 8cm penis küçük mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
badgirlll010101 Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Ortalama penis uzunluğu normalde 9,16 cm, ereksiyon halinde ise 13,12 cm olmalı. Evet küçükkk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
BeyazGay Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl #BonjourEvet, ama önemli olan çekicin boyu değil çiviyi nasıl çaktığı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kafana takma bunu, partnerin ilişki sırasında emerken dahada büyüyecek o an 0 30 Yorumla Soran +1 yıl peki o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göstermekten utanmıyosan bakabilirim Yorumla Soran +1 yıl utanmıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakıyım mı Yorumla Soran +1 yıl https://resmim.net/i/DQTdE Yorumla Soran +1 yıl Bak tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye bu kadar siyah Yorumla Soran +1 yıl Esmer tenliyim nedenini bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bacaklar dobiş dobiş :) Yorumla Soran +1 yıl Evet kilo vermeye çalışıyorum bende göbekten önce bacaklar sisiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun olsun, yüzünde böyleyse tammm aradığım erkeksin Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oyy utangaç çıktık Yorumla Soran +1 yıl Biraz öyledir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam tamam utanma konuşuruz burdan Yorumla Soran +1 yıl Konuşuruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayaktayken çektin mi hiç foto Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç emdimi birisi Yorumla Soran +1 yıl Emmedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlişki yaşamadın mı Yorumla Soran +1 yıl Yaşamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa, nerde yaşıyosun Yorumla Soran +1 yıl Bursada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanal deneyelim mi Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden çıkda yazıyım Yorumla Soran +1 yıl Soruya beğeni at yazayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beğendim Yorumla Soran +1 yıl atım Yorumla
altai1994 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Küçük gerçekten. 13-14 cm olması lazım. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İlişkide sorun olur mu birde biraz kiloluyum kilom yüzünden 3 4 santim gözüküyor Yorumla altai1994 +1 yıl Valla bilmiyorum dibine değmesi lazım penisin vajina derinliği kaç cm oluyor bi araştır Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla
Cjdldkldkd Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 68% +1 yıl Benim küçükken 13 cm o ne öyle 😂😀 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Dalga geçme Yorumla Cjdldkldkd +1 yıl Git tedavi falan ol üzgünüm ama bir kadını tatmin etmen imkansız Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla
HiggsBozon Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl öneml olan işlev boy değil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yapma be çek sündür biraz uzasın müdür ya 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor Yorumla Soran +1 yıl Fotosunu atardım ama hesaptan ban yerim Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl Nabayim oğlum fotosunu ya, kız olsan neyse bizde de var yani bakmam zaten hem orucluyum Yorumla Soran +1 yıl İnanmazsan diye dedim Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl Doğrudur neden inanmayayım, zayıfla kardeşim yoksa işin çok zor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ortalama penis uzunluğu normalde 9,16 cm, ereksiyon halinde ise 13,12 cm olmalı. Evet küçükkk
Neden
#Bonjour
Evet, ama önemli olan çekicin boyu değil çiviyi nasıl çaktığı
Kafana takma bunu, partnerin ilişki sırasında emerken dahada büyüyecek o an
peki o zaman
Göstermekten utanmıyosan bakabilirim
utanmıyorum
Bakıyım mı
https://resmim.net/i/DQTdE
Bak tabi
Niye bu kadar siyah
Esmer tenliyim nedenini bilmiyorum
Bacaklar dobiş dobiş :)
Evet kilo vermeye çalışıyorum bende göbekten önce bacaklar sisiyor
Olsun olsun, yüzünde böyleyse tammm aradığım erkeksin
Sağ ol
Oyy utangaç çıktık
Biraz öyledir
Tamam tamam utanma konuşuruz burdan
Konuşuruz
Ayaktayken çektin mi hiç foto
Hayır
Hiç emdimi birisi
Emmedi
İlişki yaşamadın mı
Yaşamadım
Yaa, nerde yaşıyosun
Bursada
Sanal deneyelim mi
Olur
Gizliden çıkda yazıyım
Soruya beğeni at yazayım
Beğendim
atım
Küçük gerçekten. 13-14 cm olması lazım.
İlişkide sorun olur mu birde biraz kiloluyum kilom yüzünden 3 4 santim gözüküyor
Valla bilmiyorum dibine değmesi lazım penisin vajina derinliği kaç cm oluyor bi araştır
Bilmiyorum
Benim küçükken 13 cm o ne öyle 😂😀
Dalga geçme
Git tedavi falan ol üzgünüm ama bir kadını tatmin etmen imkansız
Neden ki
öneml olan işlev boy değil
Sağ ol
bizim için mükemmel
Yapma be çek sündür biraz uzasın müdür ya
Olmuyor
Fotosunu atardım ama hesaptan ban yerim
Nabayim oğlum fotosunu ya, kız olsan neyse bizde de var yani bakmam zaten hem orucluyum
İnanmazsan diye dedim
Doğrudur neden inanmayayım, zayıfla kardeşim yoksa işin çok zor
Çok küçük.
O kadar da değil