Gerçekten çok merak ettiğim bir soruyla geldim yine size. Bekârlığını terk edecek olanların evliliğe ilk adımı gerçekleşiyor. İzlediğim birkaç romantik/komedi filmlerinde erkeklerin son kez tek gecelik ilişki yaşamaya daha meyilli olduğu öne sürülüyor. Peki bu gerçekte de böyle midir? Erkekler bekarlığa vedanızda son kez tek gecelik ilişkiye bakış açınız nedir? Yapar mısınız?
Erkekler bekarlığa veda partisinde son kez tek gecelik ilişki yaşamak ister mi?
Adam kelimesini bu durumlarda kullanmayı cok seviyorum.. adam gibi adam dediklerimiz böyle karaktersiz şeyler yapmaz. Genelleme yapmak istemem ama böyle bir erkek hiç evlenmesin daha iyi 😄
Çok aptalca değil mi bu. Hayatında biri var ve o insanla evlenmek üzeresin. Sonra tutup bekarlığa veda partisi adı altında başka biriyle beraber oluyorsun.. Eee noldu şimdi karşı tarafa boynuzu takmış oluyorsun kimse kusura bakmasın bu böyledir. Normal zamanda ihanet ihanetse bekarlığa veda durumları da ihanetin ta kendisidir. Kadın yapsa kıyamet kopar erkeğe niye ayrıcalık tanınıyor. Hayır abi zaten bekar yaşantısından ve alışkanlıklarından kopmak istemiyorsa birileri bırakın kopmasın tutupta milletin hayatını da yakmasın 😄 Keyifli geceler.
Merhaba.. <3 Bekarlığa veda partisinin bin bir türleri vardır. Gerçekten sizi seviyorsa, bırakın birisiyle ilişkiye girmeyi, dansçı kızların yanına bile gitmeyecektir.
Bu flim, gerçekte arkadaşları ile buluşup yemekli alkollü müzikli bir eğlence, siz filimlere bakarsanız filimlerde cinayet işliyor üstüne kalmıyor soygun yapıyor birşey olmuyor, eee şimdi bunlar gerçekmi.
Bu bildiğin aldatma bekarliğa vedayi bahane edemez kimse hem neden sadece erkek yapiyor kadının cinsel isteği yok mu ya herkes otursun oturduğu yerde beyler çok yapmak istiyorsa nişani atar evlenmez yapar ne yapiyorsa
O zaman geldiginde benim icin baskasi bir anlam ifade etmiyordur muhtemelen. Evleneceğim kisiyle yasamak isterim. Bana bunu dusundurmeyen biriyle evlenmem.
Yok ben gerek bulmuyorum ne bekarlığa veda partisine nede ekstra ilişkiye çünkü bekarlığa veda partisi yapayım derken sevdiğim bana veda edebilir.. hangover tarzı kaza partisi istemem olsun.
Saçma mantık bekarken tek gecelik ilişki düşünülebilir ama evleniceksem ilkim de sonum da öteki alem de hepsi ne olursa olsun evleniceğim sevdiğim kızla olsun
Şahsen konuşmak gerekirse o gecenin benim için cinsel yönden bir anlamı yok.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
eğer önceden yaşanmışlığı varsa olabilir ama yaşanmışlık yoksa olmaz bence hiç
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evlensemde evlenmesemde yasak ilişkilerim devam edecek. Ve bu kadın içinde geçerli. Tabi malesef sadakat maskesine ihtiyaç duyacağız ve bizede öyle bir maske gösterilecek orası ayrı.