Hayatında olup sıradan bir kişi olarak gördüğünüz kişiyle sadece yatak arkadaşlığı yaptığınız istediğiniz zaman ayrılabilirmiş gibi gördüğünüz bir kişiyle ayrıldığınızda unutamadığınız oldumu. Buna bir isim verecek olsaydınız adı ne olurdu. Aşk ayrılıncamı beliren bir şey.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılO aşk değil, benim de bu olaya benzer bir şey olmuştu ama sanal alemde.. artık onun varlığına alışmışsın bağlanmışsın gibi bir şey..
015 Yorumla
Soran+1 yılsadece sanalmı hala o zaman bunun adı alışkanlık mı
- +1 yıl
Evet onun varlığına alışmışsın ama çok sıkma eğer istemiyorsa sen de isteme, yerine elbet birileri gelecek kimse kimseyi tam anlamıyla unutamaz hafızanda ufak bir yer olarak kalır sadece
Soran+1 yılsendeki olay sanal olduğu için öyle olabilir sanalda yaşananlarda ayrı bir önem taşıyor bunu reele taşıyınca da aynı olabilirmiydi insanın hafızasını zorlayarak hatırladığı farklı birde istemesede hatırlananlar vardır bilmem sendede oldumu
- +1 yıl
Reelde de buna benzer yaşamıştım bişeler işte istemiyorsa zorlamanın da bir manası yok yavaş yavaş ona karşı alışman geçer işte, hayatına yeni birileri girer çıkar bu hep böyledir.
Soran+1 yılsana her insanın yaşattıklarını yaşatan farklı olabilir de ya yaşatamazlarsa onunla yaşananlardan bir eksik olursa unutulmuyor aşkı sekse göre isimlendirebilirmiyiz sence
- +1 yıl
Cinsel açlığını aşkta sanıyor olabilirsin
Soran+1 yıldeğişik bakalımmı sekste aşkın bir unsuru olamaz mı
- +1 yıl
Aşk ve cinsellik birbirinden ayrılır her zaman
Soran+1 yılAyrı tutuluk bir arada yaşanır
- +1 yıl
Hayır bir arada yaşanmaz hahaha cinsellik başka aşk başka
- +1 yıl
Tabii yaşandığı olmuştur ama benim için birbirinden ayrılır bunlar zaten aranızda aşk yok sizin aşk olsa kız gitmezdi
Soran+1 yılKız gitmediki ben ayrıldım peki sence cinselliği aşk tetiklermi tutkuyu artırır mı ateşini etkilermi yoksa aşk başka cinsellik başka sözünden doğru bir seks yapabilecek herhangi birisiyle seks doğru aşk yaşanacak herhangi birisiyle de aşk yaşanmasını sence
- +1 yıl
Cinsel ilişkiye girdiğin birinden etkikenip aşık olma ihtimali vardır olmaz mı
Soran+1 yılOlabilir benceee yüksek bir ihtimal bu
Soran+1 yılÇünkü hayatın yarısı gece yarısı gündüz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
seks arkadasi denir
216 Yorumla
Soran+1 yılhepsi senin için aynı ismimi taşır
Soran+1 yılteşekürler
Soran+1 yılunutmaz olacak kadar özel bir arkadaşlığa bu yatak arkadaşı bile olsa bir isim düşünürdüm mesela adını sorana tutkuydu diyebilrim
Soran+1 yılne her kadın her erkeğe aynıdır nede her erkek her kadına aynıdır bunun aşkla meşkle alakası yok bazen olmazlar oluyor ki unutulamıyor
Soran+1 yılbilmeyene öyledir ne diyor barış manço kolaysa sen unut diyor sen daha pek bir şey yaşamamış olmalısın yaşarsan göreceksin
Soran+1 yılİNSANA YILLAR ÖĞRETİYOR OKULLAR DEĞİL
Soran+1 yılterbiyesizlik yapmasan
Soran+1 yılyazdığımın hiçbir yerinde kişiye yönelik bir hakaret yok kimsenin ailesini karıştırma dilin kemiği yok buradan herkes yazabilir ama kendine yakışanı yapar
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne