+1 yılİnsanların en rahat olduğu yer her zaman evidir. Çünkü ev mahremdir. Kimseye yakalanma korkusu olmadan, evin istediğin köşesinde rahatlıkla fantazilerini yaşayabilirsin. Ama dışarıda her zaman yakalanma riski vardır. Bazı insanların hoşuna gider bu. Heyecan katmak istedikleri için arabada, sinemada, kafede, misafirlikte deneyebilirler. Ama fazla heyecana gerek yok dersek en rahat yer evdir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evde yapılan seks ımmm çok güzeldir. Karşılıklı öpüşmeler, elbise üzerinden koklamak, kolların arasına dudakların yapışması, kıyafetlerin çıkarılması, jakuziye girmek ılık suda sevişmek , bacakların tutup yatağa gitmek ıslak ıslak , orgazmı yaşamak yavaş dil hareketleri eli senkronize kullanmak, klitorisi tükürüklemek, emmek sıvının gelmesi takiben yavaş yavaş pompalamak, çıkartmak tam köklemek mükemmel.
01 Yorumla
Kapalı bi ortam herzaman bi avantajdır bence ev otel kendimi rahat hissedersem partnerimde rahat olur
00 Yorumla
+1 yılEvde yapılan cinsel ilişkide kendimi partnerime teslim ediyorum. Çünkü o yatakta ki rahatlık beni benden alıyor. Hem kendimi güvende hissediyorum, hemde kendimi çok daha rahat hissediyorum.
70 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılMisafir odasında kayınvalide uyuyorsa pek de rahat olmayabilir.
70 Yorumla
+1 yıltabii ki dışarıda biri görecek biri gelecek korkusu oluyor
60 Yorumla
+1 yılE yani her konuda rahatsın kimse yok ama dışarda daha aksiyonlu heyecanlı oluyor
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Evet, çünkü psikolojik olarak en rahat ve huzurlu hissedilen yer insanın evidir.
20 Yorumla
+1 yılİşini bilen biri olursa neresi olduğu önemli degilll
80 Yorumla
+1 yılEv gibi yoktur 😊👍 evin tadı bir başka güzel geceleri 😎
10 Yorumla
+1 yılMekan fark etmez ama ne kadar lüks ise o kadar iyi olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılEvet daha rahat ama heycan gerekli farklı mekanlar tat katat ilişkiye yakalanma korkusu ilr yapılan seksin tadı bam başka oluyor evmi her hangi bir yermi deseniz en son ev derim araba falan daha zevkli ya da sahil umumi tuvaletler falan
13 Yorumla- +1 yıl
denedinmi hiç oralarda?
- +1 yıl
Evett
- +1 yıl
aaaa çokmu farklı oluyor
heyecanı fazla sanırım
+1 yılseks sorusu sorunca çıplak gacı fotosu koymayanı çuvalla dövüyolar ellam
11 Yorumla- +1 yıl
ha bu arada hiç seks yapmadım ghşfklhş
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. İyi bir otelde de seks yapmak güzel oluyor.. Saraybosnada otelin banyosunun duvarları cam yatakta yatarken banyoda yıkananı seyrediyorsun..Çok da tahrik edici oluyor işte o zaman yapmak niyeti olmasa bile yeniden seks oluyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Benim için mekan anlamında bir zorluk olmaz. Her alanda hert şartta ortama ayak uydurabiliyorum. Evin güzel anı müstakilse ortaya çıkıyor :D çevrede pek fazla ev olmamalı başka
20 YorumlaEvet rahat oluyo tabi de biraz daha korkucak şeyler yapmak lazım
31 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılEv olarak dillendirmem ama kimsenin görme ihtimali olmadığı bir yerde elbette çok daha iyi
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yoo dışardaki daha rahat bence biri görecek derdi yok
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. seks yapılan kişi ile o anda yaşanılan ve hissedilen duygu çok önemli. Zevkin zirvesine çıkıldıysa birlikte nerde olduğu çok önemli değil bence.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYer den çok istediğim gibi partner olduktan sonra onunla olan her yer rahat olur.
10 Yorumla Ev ortamına bağlı bu. Çocukların varsa evde seks hiç de rahat olmayabilir.
10 YorumlaAynen abla mesela profilinizde yer alan kızla evde seks yapabiliriz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvde yapılan seks tabiki rahat oluyor ama heyecan yaşamadiktan sonra seks yapmanın ne anlamı var ki
10 Yorumla Ramazan ayı da geldi tabi millete sevap point lazım dı 🤣
10 YorumlaBöyle güzel vücuda sahip biri olduğu sürece mekanın bir önemi olduğunu düşünmüyorum.
10 Yorumla
+1 yılkonu rahatlıksa ev tartışılmaz ama heyecansa ev son sıradadır
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Yani rahat tabi, Ama en güzel seks yakalanma korkusu var iken yapılandır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvde daha rahat oluyor Güvenin var huzurun var Rahatlığın var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabi ama bazen başka yerlerde yapılan da heyecanlı oluyor hep aynı yer bazen sıkıcı olabilir
00 YorumlaEvde seks için uygun bir ortam oluşturulsa en güzel seks evde yapilir..
00 YorumlaTabii ki evde daha rahat olur
10 Yorumla
+1 yılYok be sarmiyor öyle diger yerde korkuda oluyor dsha iyi😂
00 Yorumla
+1 yılRamazan Ramazan Evet
50 Yorumla
+1 yılBaşka nerde yapiliyomuş ki sjdhsbdb
30 Yorumla
+1 yılYok yolda yapılan daha rahat
10 YorumlaBenm evde sakıncalı kendime guvenemıyorm
10 YorumlaEvde daha iyi oluyor her pozisyon oluyor
30 YorumlaKız iş güç var senin kadar seks yapamıyoruz
10 Yorumla
+1 yılevde yapılan seks daha rahat ve güzel olur
00 Yorumla
+1 yılYani genel olarak öyle
00 Yorumla
+1 yılEvet hemde fena bide arabada yapılan güzel 😊😊
00 Yorumla
+1 yılevet oluyordur.
10 YorumlaOf of of bu ne Hatun ya orucunu bozacak bana
10 Yorumla
+1 yılOtel daha rahat.
30 YorumlaBen arabada seviyorum 👍
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGörseldeki gibi olursa hrryer alev alır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvim evim😋😋😋😋
70 Yorumla
+1 yılEvde yapılanı en güzeli.
00 Yorumla
+1 yılYa nerde yapcaktık
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evet ama dışardaki daha adrenalinli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Evet tabi ki de evde en güzeli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet dağ bayır çimen sokak biraz sıkıntı
10 YorumlaEvde ve otelde..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı.
+1 yılEvettt
00 Yorumla Mekan ferah olunca
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEv harici yapan var mi ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen daha önce hiç yapmadım nasıl oluyor
00 Yorumla
+1 yılçok ayıp
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet daha rahat
00 Yorumla