Evli ve Mutlu ise neden başka bir Kadına gerek duyar? Veya ilgi Besler?

Kafamda yine deli sorular!!!
Bunuda buraya bırakalım..🌹❤️ Dursun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Evli ve mutsuz olsaydı aşk sevgi arıyor derdim. Ama soru evli mutlu erkek üzerine olunca tek açıklaması var. Kadını ayartıp S*kecek sonra şutlayıp mutluluğuna kaldığı yerdem devam edecek.
Kadınların birçoğu malesef böyle erkeklerin elinde sakız oluyor eekek çiğniyor çiğniyor sakızın tüm tadını alıp bir kenara tükürüp atıyor. Kadınlarda bu erkeklerin zırvalarına inanıyorlar.
bir çok kız ya da kadın evli erkekleri daha çekici buluyor neden dersen sanırım tecrübeli olduklarını ve sessiz kalmak zorunda olduklarını düşünüyorlar buda onlara güven veriyor günümüzün en büyük sorunu dedikodu
Açgözlülük ve/veya ego tatmini. Nikah sözleşmesinde taraflar birbirine sadakat sözü vermiş olurlar. Tutulmayan her sözde olduğu gibi, bu sözün tutulmaması da cinselliğin değil, karaktersizliğin konusudur.
seks de mutlu partner ler de fazlasını isteyebilir. Anlık farklılıklar. Mutsuz eşiyle birlikte olmayan partner de arayışa girebilir. Fantezi amaçlı da olabilir.
Cevap
18Cevap
Tamamen farklı tende bulunma isteği..
Eşinden daha güzel ya da daha çekici olduğundan değil.. Kendini ispat etme, bir nevi yetebilme çabası vs..
Nice güzeller ne çirkinlerle aldatılıyor değil mi? ((:
aldatmak veya başka birisine ilgi duymak doğru değil asla savunmuyorum fakat işin psikolojik boyutunu inceleyecek olursak ;
bu olayın bir heyecanı var ayrıca sık değil yani karısını her gün elde edebilirken başkasını nadir buda daha cazip hale getiriyor örneklem sayısı az olunca , tabiki de daha çekici oluyor diye düşünüyorum ayrıca her çapkınlık bir başarı gibi algılandığı kanaatindeyim bu yüzden de talep bu yönde olabilir
Neden olacak Sosyal medya uygulamaları, heryer çıplak kadınlarla kaynıyor , sokaklarda aynısı ne işveli cilveli kadınlar var erkek nasıl etkilenmesin. Allahu Teala bu yüzden tesettürü emretti. Vücut hatlarınız belli olmayacak şekilde bol. giyineceksin dikkat çekmeyecek şekilde kadına parfümde haram, sadece evde kocasına sıkabilir vesair. Hepsi bu sebeple işte. Bendede aynı sorun var bende begenemdigim bı kadına aşık odlum evlendim şimdi mutlu değilim ona bakınca onu beğenmiyorum. Kısa, fizik küçük kalça yok.
Kategori cinsellik olunca saydığın nedenler geçerlidir. Ya gerçek sevgi değildir ya da her istediğini yapamıyor sevdim sandığı kadına açık konuşamıyordur. Ama aşk olarak bakarsak belki normal başlayan bir sohbet zamanla farklı durumlara ilerleyebilir ancak gerçek seven kişi buna izin vermez. Başka bir kadın ile olan sohbet muhabbetini sevgiye dönüştürmez. Empati yapar. Empati yaptığında önemsemiyor devam ediyorsa seviyor sandığı karısına aşkı bitmiş demektir.
Demek ki yeterince mutlu huzurlu veya aradığını yaşadığı bir evliliği yok. ya da kiymetini bilmiyor yasak heycan veriyor sonrasinda da cogu zaman pismanlik
Bizde bunu merak ediyorduk. Evli mutlu kadın neden hergün 20 müşteri ile aldatır çocuklar kocadan çıkmaz
hergün 20 müşteri ve çocuklar kocadan çıkmaz?
bilemem olabilir vardır mutlaka onlardanda.
Rahat batmıştır ve merhametsizlik. İnsan ilişkide heyecan azalınca dışarıya ilgi duyabilir ama birazcik içinde merhameti olan empati yapabilen insan kadın-erkek farketmez aldatmaz. Karakterle alakalı oldugunu dusunuyorum. Bencillik resmen.
Evli ve mutlu eşi ile her şeyi paylaşan bir erkek başka kadına gidiyor ise şerefsizin önde gidenidir..
Deişik tatlar keşfetmek istiyorr heycan adrenalin arıyor net.
belki de mutlu değildir, cinsel olarak tatminsizlikte bir mutsuzluktur
Bedava seks için. İlginç bir şekilde evli erkekler ilgi çekici geliyor kadınlar açısından.
Doyumsuz olduğu için... Karakter kısmına hiç girmiyorum.
Haseneler olmayan şeyler o yöne kaydırabiliyor. İstemesen de
haseneler ne demek?
Artık kadınlarda doymuyor cogu kadin swinger, cuckold fantazisi seviyor 😊
neden ılgı duyar farklı ten bulunma rıskı
ya da mutlu degıldır bence
Erkekler doğası gereği çok eslidir
klişe laflarla gelmeyin :-)
Sevmek ve hoşlanmak aynı şeyler değildir ki bu iki cins içinde geçerlidir eşini seversin ama hoş birini gördüğün zaman beğenebilir arzu edebilirsin
Evli ve mutluysa ilgi duymasına sebep yok bence
Şahsı düşüncem tatminsizlik ve doyumsuzluk
Yasak ilişki heyecanı.
Kanına girmiştirler masumların 😁😎
Aç gözlüdür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?