Vajina iç dudak büyüklüğü sorun mudur? Biz kadınların ortak sorunu sanırım. Şahsen benim için penis boy ve kalınlığının hiçbir önemi yok ama erkekler ne düşünüyorlar? Sorunum tam olarak ayaktayken iç dudakların dışardan görünmesi. Gerçekçi yorumlar yaparsanız sevinirim..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba, genelde birçok kadın vajinayı estetik bulmaz, özellikle kendi vajinasinda olmadık problemler tespit eder,, ve hatta sorar "erkekler bunun neyini beğeniyor, tahrik oluyor" diye,, Her kadının vajinası kendine özeldir,, hepsinde düz cizgi şeklinde olacak diye bir durum yok o yüzden,, iç dudakların dışarıdan gözükmesi evet gorsel olarak seni rahatsız etse de, erkekler için çokta bir değişiklik olmaz,, ama düz vajina daha estetik gelir her zaman
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin tercihini bilemem. Öyle hanzo versyonunda bir din takıntımda yok. Ama yaratılıştan gelen bir organa bu ne? beğenmedim, iğrenç gibi yakıştırmaların yersiz olduğunu düşünüyorum. Burada önemli olan gerek vajinaya gereksede vücut temizliğinin üst düzey biçimde yapılmış olmasıdır. Şayet bunlarda tam ise diğerlerini kurcalamak oldukça saçma. Eğer böyle birini bulursanızda direk yol verin derim. Kimseye zorla kendinizi beğendirmeye çalışmayın. Vücudumuzun hiçbir yerinin tasarımı ve seçme hakkı zamanında bize verilmediğinden neyse odur.
13 Yorumla- +1 yıl
Hatta yorumlara baktığımda müthiş bir oral yapmalık bir vajinaya sahipsin. Bence sana sahip olan şanslı olduğunu bile düşünmeli.
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumlarınız için.. Açıkçası mental olarak ben de takılmamam gerektiğini biliyorum bu duruma ancak sosyal medyanında yarattığı bir estetik algısı var malesef.. Ne yapacağımızı şaşırdık artık..
- +1 yıl
Genellikle çoğu cinselliği benimsemeyen kişiler takılır böyle durumlara.
İşaret parmağı uzunluğunda olana denk geldim özellikle baktım barmagımla ölçtüm neden böyle diye sordum çok fazlamı ellettindiye yok mantardan sonra böyle olduğunu söyledi sizinki nasıl bilinmez ama Erkek için çokta önemli olmaz Erkek vajinanın sulu ve dar olmasını ister her daim Estetik ameliyatla düzeltilebilir bir durum sonuçta.
00 Yorumla
Çok büyük bi sorun deildir sadece görsel açıdan kapalı çizgi gibi olanlar daha cazip görünür buda yine kişiden kişiye farklılık gösterebilir herkesin zevkli farklıdır
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok sorun olacak biri ile evlenirsem de ilerde estetik olurum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDaha iyi işte oral yaparken dolgun olur daha çok zevk verir
12 Yorumla
Soran+1 yılGörüntü olarak?
- +1 yıl
Sıkıntı olmaz kafaya takmayın o kadar sonuçta zevk almanız gereken bir bölge görüntüye takılmamak lazım
Buna takılınmaz ki bununla alakalı ayriyeten prno kategorisi bile var.. eger buna takılan varsa kafayı yemis olmalı cünkü bu farklı bi durum o yüzden daha özel bi durum o yüzden de güzel bi durum 🤣🤣 takmayın kafaniza su sacma ic duvar dis duvar
10 Yorumlayapısal olan bir şeyi dert etmeniz enteresan. sevgiyi vajinanın dudağı sarkık diye birakaack kişilere denk gelmezsiniz umarım.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Herkes sizin gibi düşünmüyor kırıcı yorum yapanlarda var..
+1 yılNasıl erkeğin yakışıklısı çirkini varsa onun da var. Kendinle barışık olman gerekiyor. Evet çok çekici değil ama olsun takma çünkü yapabileceğin bir şey yok
10 YorumlaBence önemli değil kendini nasılsal öyle sevsen sıkı tı olmaz erkeklerin uzun kısa sorunsalı gibi gerek yok bence böyle şeylere boş verrr
11 Yorumla
+1 yılBen o iç dudakları ısırıp emdiğimi hatırlıyorum. Sorun değilmiş demek ki.
12 Yorumla
Soran+1 yılİtici görünmüyor mu?
- +1 yıl
Herkeste görünüşü ayrıdır ama ben olumsuz bir şey hatırlamıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu bir gerçekki seks önsevişmenin önemiyle değer kazanıyor içine koymak en son dokunuşudur oral seks özellikle önem taşıyor benim için en azından böyle vajina yapısının pek bir önemi yok
010 Yorumla
Soran+1 yılYani görüntü olarak benim gibi bir vajinaya oral yapmaz mısınız?
Cevap sahibi+1 yılbilakis özellikle yaparım sanırım yazdıklarımı pek anlamadın tam tersini söyledim
Soran+1 yılGörüntü olarak itmiyor mu peki?
Cevap sahibi+1 yılasla itici bulmuyorum kalite vajina yapısına bağlı bir şey değil benim için yapısı önemli değil insnın karşısındakine vereceği tat önemli oral konusunda da sendeki gibi bir vajinaya oral yapmak zevk verirdi
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim motiva ettiniz..
Cevap sahibi+1 yılbiz erkeklerden çok siz kadınlar takılıyor buna evlimisiniz
Soran+1 yılBekarım ama ilişkim var ve aramızda bir şeyler geçebilir kendime güvenmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılherşey güvenle olur ve bir erkek seni vajinanın şekliyle mi sevmeli bırak içinle sevsin dışınla da becersin değil mi
Soran+1 yılGörsel olarak güzel bir kadınım beğenilirim çevremde. Orayı da dert etmeyiverecek artık
Cevap sahibi+1 yılçevrenizde her ne kadar beğenilsenizde uzak bir arkadaşlık kurmak sanırım sizin ayrı bir tercih ne önemli bir ilgi alanınız diye düşündüm yanlışmı düşünce acaba
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kendini üzme erkekler ona takmaz hatta tahrik olur
10 Yorumla Sorun etmene gerek yok.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
Farketmiyor kendini üzme boş yere
18 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin? Buna takılmaz mısın?
Soran+1 yılBilmiyorum psikolojim bozuldu artık. :(
Soran+1 yılDaha önce ilişki yaşadım sorun edene de pek rastlamadım ama ben kendimde itici buluyorum. Gerçi istediğim şekilde olanı da çok beğenmiyorum :)
Soran+1 yılBen de oralı çok sevmiyorum yani ben yapmayı seviyorum ama bana yapılması çok önemli değil, dokunulması daha iyi hissettiriyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılEstetiğe gerek var mı ancak görerek karar verilebilir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yılniye sorun olsunki her vajinada farklı bu :/
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim tarzımda olanı gördünüz mü?
- Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılTadını bilen bilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılKötü mü iyi mi ne demek istediniz?
+1 yıldolgun etllımı duruyor?
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet.
- +1 yıl
dar yuksek bel gıyemıyorsun demı sende?
Soran+1 yılEvet canım malesef çünkü çok belli oluyor
+1 yılEvlenmek isterdim ama sen beğenmezsin 😏😏
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyi beğenmeyeceğim?
- +1 yıl
Beni beğenmezsin demek istedim
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle çok daha güzel olur
02 Yorumla
Soran+1 yılGörsel olarak?
- +1 yıl
Görsel olarak ta sorun nyok, i ayrı jir hava veriyor ve zevk almayı daha kolaylaştırıyor
Yok yahu hicbir erkek takilmaz buna pek.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu bir sorun değil
11 Yorumla
Soran+1 yılDüşündüğümde bana da sorun olarak gelmiyor aslında ama erkekler p*rno izleyip her kadının düz çizgi vajinaya sahip olduğunu bizimkinin görüntüsünü de beğenmediklerini dile getirenler var.
İç dudaklar çok dıştaysa kötü görünüyor
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 2 cm kadar dışarıda.
+1 yılÇok oraldan olabilir birde kegel egzersizi yap
014 Yorumla
Soran+1 yılKegel egzersizi işe yarar mı?
- +1 yıl
Yarar sıkılaştırır
Soran+1 yılTeşekkürler..
- +1 yıl
Rica ederim ama bu bir sorun değil büyütme
Soran+1 yılSorun eden de oluyor bence. Ben penis boyunu sorun etmem mesela seviyorsam önemli değil.
- +1 yıl
Kim ediyor sevgilin mi
Soran+1 yılHayır daha bir şey yaşamadık ama yaşayacağız. Gerçi sorun ederse de ayrılırım zaten beni istemeyeni beğenmeyeni ben de istemem çünkü genetik bir durum ben istermiyim böyle görünmesini.
- +1 yıl
Kendi s... Ne baksın önce
Soran+1 yılBenim umrumda bile olmaz aşıksam ilgilenmem öyle şeylerle. Cinsellik önemli ama altı üstü bir üreme organına da anlam yüklemem..
- +1 yıl
Sen sıkma canını beğeniyorsan bunu s... k de
Soran+1 yıl:) Hahaahaha tamam öyle yapayım o zaman :))
- +1 yıl
Asma birdaha suratını 😍😘☺️☺️☺️
Soran+1 yılÇok sağol asmam hiç❤️
- +1 yıl
😍😍😍
+1 yılSorun
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur teşekkürler
+1 yılNeyi var ki
02 Yorumla
Soran+1 yılİç dudaklar dışarıda söylediğim gibi.
- +1 yıl
Olabilir niye sorun ediyon ki
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım