@Elida000 maalesef acı gerçekler bunlar evlenince sende anlayacaksın bunu İlk etapta 3-5 ay 1 sene günlük yapacaksın ondan sonra alıştırdın ya kocana hergün vermeye bıkkınlık gelecek ve çok sikiyorsun beni diye kavga edip 2-3 güne çıkaracaksınız bu süreyi
@Ankaralikaan cok ileri görüslüsün sende bôyle olduysa benim sucum yok bunda, kimsenin sucu yok demek ki karina zevk vermiyosun... Ben sevdigim adam tarafindan arzulandigimi biliyosam reddetmem asla
@Elida000 şimdi davulunda sesi uzaktan hoş gelir bilemiyorum belki boş erkekle bir birlikteliğin bile olmamıştır ama burada ne kadar kadınla muhabbet ettiysem genel olarak öğle
@Elida000 şimdi davulunda sesi uzaktan hoş gelir bilemiyorum belki bir erkekle birlikteliğin bile olmamıştır ama burada ne kadar kadınla muhabbet ettiysem genel olarak öğle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Hiç yapmadım daha bekarım, ama evli olsam kocama her gece verirdim
Seni alan çok şanslı
@Sifoooo tesekkürler
senle konuşuyorduk engelledin mi beni
@Sifoooo hayir engellemedim gec yazdigin icin sinir oldum cikardim
ben geç yazmıyorum ama bazen sitede problem oluyor yazdıklarım geç gidiyor
@Elida000 Evlenmeden kocama Ergün veririm diyorsunuz bu azgınlıkla evlendikten belli bir süre sonra vermeyip adamı günaha sokuyorsunuz
@Ankaralikaan benim adima karar verme istersen ben sizin bildiginiz tipik türk kizi degilim
@Elida000 maalesef acı gerçekler bunlar evlenince sende anlayacaksın bunu
İlk etapta 3-5 ay 1 sene günlük yapacaksın ondan sonra alıştırdın ya kocana hergün vermeye bıkkınlık gelecek ve çok sikiyorsun beni diye kavga edip 2-3 güne çıkaracaksınız bu süreyi
@Ankaralikaan cok ileri görüslüsün sende bôyle olduysa benim sucum yok bunda, kimsenin sucu yok demek ki karina zevk vermiyosun...
Ben sevdigim adam tarafindan arzulandigimi biliyosam reddetmem asla
@Elida000 şimdi davulunda sesi uzaktan hoş gelir bilemiyorum belki boş erkekle bir birlikteliğin bile olmamıştır ama burada ne kadar kadınla muhabbet ettiysem genel olarak öğle
@Elida000 şimdi davulunda sesi uzaktan hoş gelir bilemiyorum belki bir erkekle birlikteliğin bile olmamıştır ama burada ne kadar kadınla muhabbet ettiysem genel olarak öğle
@Ankaralikaan anladim dogrudur bisey diyemicem
@Elida000 Bu konularda bilgi almak istersen konuşmak amaçlı yazabilirsin muhabbet ederiz
1 yıl boyunca eşimle 15, kendimle 325 kez yapmışlığım var... Eş seçimi bu yüzden çok önemli...
20 yıllık evliyim eşimle haftada iki kez ikişer posta
20 yillik evli bir amca 😁
Teşekkür ederim ergen
😀😀😀😀
Haftada 2 kesiyormu
Beni kesmiyor ama malum kadınlar
Ayak uyduruyoruz
2 senedir tensel temasım yok ama kendi kendime hergün 2 3 defa mast
Duygusuz cinsellik yaşamaya karşıyım. 4 yıldır hayatımda biri yok.
Ayda bir iki sevgilimle. O şehir dışına gittiğinde de nazimin geçtiği kim varsa
Gelll bayramdan sonra ama 😁
Emrin olur
Yokta demiyor mutevazi ve ateşli 😍
Fenasınız jskdkflf
Ben aklıma gelen her an yapmak istesemde malesef mastla yetiniyorum
31 yaşıma kadar okul askerlik iş güç .. henüz sx yapacak ortam ayarlayamadım hergün elizabet
Hergun kendi kendime mastürbasyon yapıyorum
Bende aynı vallaha
Hergun kendi kendime mastürbasyon yapıyorum
Yeterli oluyor mu peki
Sifoo sakin ol skdkdkf
ses çıkarıyor musunuz o esnada?
Malesef bir eş sevgili bady partner yok masta devam denk geldiği zaman artık kesmiyo😑
Eşimle haftada iki, kendimle her gün...
Evlisin mastmi yapiyon 😂
Eşimle ayda bir kendimle ayda 6/7
Ayda 1 🤔
Dedistirmek için ugrasiyorum
Hayatımda hiç seks yapmadım.
Normalde 2 gunde bir ama isler kesat bu aralar
Bazen her gün bazen bir stds
Sorgu meleği de geldi
fırsat buldukca
Sen evli misin
Kimle yapacaguzki