Böyle bağlama kelepçe veya arkada elleri birleştirip tüy yardımı ile veya ağızda buz ile yapılan öpücüklerin kattığı hisler partnerin aldığı hazzı izlemek 😍😍 Düşünceleriniz neler
Bağlamalı, kelepçeli ve arkada elleri birleştirip tutmalı şeyler acayıp haz dolu değil mi?
@Gizlibirüye12 ben tipzziim ozguvenim aşırı tipsiz olduğundan geliyor nasıl olsa kimse bakmıyor bekara karı boşamak kolay derler ya oradan geliyor kadın da aramıyorum kadın ariyarak bulunacak bir şey değil bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kölelik hissiyatı itaat aitligi artırabilr yöneten olmak bu gibi seylerden dolayı
Diyorsun
Kadın böyle ise aresli
Değilse
Seni boyle kadin nerden bulsun bodur 😂
Aslında güzellik kadının güzelliği erkekteki libido ile doğru orantılı sadece görsel değil kokusuda en büyük etkendir
Bos konusma bn sana diyomki kndi tipinize bakmiyonuz super karı ariyonuz nerden geliyo bu ozguven hee
@Gizlibirüye12 ben tipzziim ozguvenim aşırı tipsiz olduğundan geliyor nasıl olsa kimse bakmıyor bekara karı boşamak kolay derler ya oradan geliyor kadın da aramıyorum kadın ariyarak bulunacak bir şey değil bence
Dogru diyon bida soyle olsa boyle olsa deme sonra laf atarim kel kel 😂
@Gizlibirüye12 sana bir sır vereyim erkekler huzur arar güzellik değil laf at ama atismak iyidir
Tüy yardımı mı? Neyse evet kelepçe güzel.
Bağlı şekilde bulunan partnerin özel bölgelerine tüy ile dokunuşlar.
#Bonjour
Ben de sert erkek seviyorum.
umarım sevdiğin başına gelir
Merci
olsa da yesek :D
😂😂
:D :D
İğrenç ötesi kimse beni bağlayamaz gerilirim
Serbest olacak
Evet
Evet
İnsanın içi dolup dolup taşıyor, hafif gülümseme ile tarifsiz gerçekten 🙂