Seksi bir elbise aldım güzelce giyindim. Bebeğimi uyuttum. Makyaj da yaptım. Kocamın yanına gittim ama pek istediğim tepkiyi vermedi. Güzelim de mavi gözlü sarı saçlıyım. Hem kalça var hem göğüs. Niye böyle oluyor bilmiyorum. Millet Nakşi etekle kocasını kendine köle ediyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bazı dönemler Erkeklerde libido düşebiliyor , komik olacak ama yaptığın yemeklerle bunu arttırabilirsin mesela kereviz, mercimek gibi yemekler hazırla farkı göreceksin. veya zararı olmayan ginseng , arjinin verebilirsin bu kesinlikle en etkili yöntem olacaktır denedim bizzat.
21 Yorumla
Soran+1 yılDeneyeceğim teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel olman ise yaramıyor sen kendini övme başkası güzel desin kendini beğenme bu kadar güzelsin diye seni skmesi anlamına gelmez belki hoşlanmıyor senden istemiyor her insana guzel diyemeyiz renkli gözlü olsa bile her erkek bir değildir sana karşı isteksizde olabilir ya da sen azdiramiyorsun
92 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir insan kendini övüyorsa kendisi benim için en çirkin insandır gözümde öylesin suanda
Soran+1 yılHaklı olabilirsiniz ama insan bunu duymak istiyor. Çirkin bile olsa bir kadın güzel söz bekler ne bilim övülmek ister. Gönlü hoş tutulsun ister.
+1 yılNeden boyle guzel kadinlar boyle isteksiz erkekler le evleniyor hani tamam ben bekarim diye demiyorum bekarim yapmiyorum ama esim olursa ondan baska kadinla da asla yapmicam yapmam da cunku benim gorusum karimdan baskasi bana haram ve karim bana yeter fazlasiyla dusuncesindeyim
385 Yorumla- +1 yıl
gercekten cok tesekkur ederim e. i. g icin umarim esinle maneviyatin duzelir ama anlattin gibiysen seni ki aldatiyordur neden aldatirlar onuda anlamis degilim sanki aldattiklari kadinlarinki altin kaplama 🤔
- +1 yıl
oncelikle cok tesekkur ediyorum ben icimden geleni yansittim sadece ama gercekten cok kisi tanidim insan asker olunca icimdeki erkekleri de daha iyi taniyor erkek demiyoruz bir o. r. p. cocugu diyoruz
Soran+1 yılRica ederim. Hakettiniz eig. Kocama kötü konuşmam ama üzülüyorum yani bende. Acaba esmer mi seviyor diyorum. Beni beğenmiyor mu diyorum. Yoksa böyle yerlere yazıp dertleşmek hoşuma gitmiyor.
- +1 yıl
esmerle sarisinla veya zenci cinli rusla alakali degil bu durum tamamen nefizle alakali bak guzele doyum olur ama gonlu guzele doyum olmaz esin doyuma ulastinda senin degerini anlicak ama gec olmus olacak
- +1 yıl
Bak ben erkeklerin icindeki algoritmasina kadar bilen biriyim tecrube sanal da olmuyor ayda 10 bin asker goren biriyim.
+1 yılBence sen onun yanına yaklaşma onun yaklaşmasını bekle ters psikoloji
111 Yorumla
Soran+1 yılEvde çarşafla gezeceğim dedim. Belki ben öyle seviyorumdur dedi.
- +1 yıl
Şaka mı yapıyorsunuz ya
- +1 yıl
Bence eşinizin tutumu çok yanlış değer bilmiyor
Soran+1 yılYok ciddiyim. Öyle dedi.
Soran+1 yılKesinlikle değer bilmiyor.
- +1 yıl
İhtiyaçlarınızı nasıl gideriyorsunuz peki?
Soran+1 yılSevişiyorız sevişmiyor değiliz
- +1 yıl
Ah keşke böyleleri bize denk gelse
Sevişmeyi de yapma bence bu sefer farklı şekilde yaklaşır sana
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Yani sevişmeyi de yapma anladığım kadarıyla eşiniz daha çok sevişmek istiyor ama ilerisini getirmek istemiyor sende sevişmeyi reddet
- +1 yıl
Aldatılıyor olabilir misiniz acaba?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
110Cevap
+1 yılBi süre kendini geri çek gözlemle bence sen giyimine kuşamına çocuğuna bak kendine daha çok özen göster o düşünsün biraz da acaba ben yaklaşmıyorum eşim niye yaklaşmıyor diye bide telefonla çok oynuyormu aksam senden sonramı uyuyor gözlemle sürekli sesini çıkarma çok üzücü bi durum gercekden sürekli oluyorsa bu durum belki isin stresi olabilir o gün se sadece biraz yorgun olabilir veya dertler sıkıntısını var yani ıla birsey yasamak zorunda değilsin yanlis anlama gun içerisinde nasil bak gözlemle
11 Yorumla
Soran+1 yılBu başlığı açtığım gğnden beri küsüz. Ben hiç yaklaşmadım dediğiniz gibi. Ama içimdeki hizmet ehli kadın yemek içmek meselesini yaptı yine maalesef. Dün akşam sadece yanaştı. Onda da erken boşaldı tutamadı kendini uzun zamandır uzaktık ya ondan herhalde.
+1 yılneye ayarım biliyomsn sana yardımcı olma adı altında böyle tavsiyeler veren anlattığın sorundan dolayı keyfi kaçıyormuş üzülüyormuş gibi yapan sana yalakalık yapıp ufaktan yavşayan tipler afedersiniz ama versen soluksuz sikerrrrr amkkk çocukları burda duyar kasıyorlar kanmayın bu yavşaklara kimse senin probleminle ilgilenmiyor burası öyle bir platform değil sorunu kendin çözersin ancak
316 Yorumla- +1 yıl
ama kesinlikle öyle bu arada siz çok güzelsiniz bunu da söylemem lazımdı 😊 @yaneyya
- +1 yıl
özelden konuşmayı teklif etsem hadsizlik etmiş olurmuyum @yaneyya
- +1 yıl
peki güzellik @yaneyya
- +1 yıl
reelde olur 😂😂 @yaneyya
- +1 yıl
şu an fark ettim ele güne madara olcam valla yukarda o kadar nutuk attım artık özelden konuşalım rica ediyorum utandım şu an istemezsen engellersin onada razıyım 😂😂 @yaneyya
- +1 yıl
reis mi 😏 bana reis DİE hitap eden bir kadınla ancak mevzuya falan gidilir birlikte tavla atılır okey oynanır saygılar ablacım ✋🏼
- +1 yıl
senin erkek arkadaşın varmış çok pardon @yaneyya
- +1 yıl
senin karakterini huyunu suyunu bilmem ama güzelliğinin kıymetini biliyordur umarım 🙏
+1 yılSari sacli ve mavi gozlu olmayanlar cirkin sanki ya
1910 Yorumla- +1 yıl
Aksine bence sari lar okadar sa guzel degil. Guzelm diyor ama bence kocasi oyle dusunmuyor
- +1 yıl
Hyr benim sinir oldugum nokta su ki sari sacli ve mavi gozlu olunca dunyanin en guzel kadinlari olduklarini saniyorlar sorusundada bunu demeye getirmis guzelim de sari sacliyim mavi gozluyum ne demek esmer kumral olunca cirkinmi oluyorsun
- +1 yıl
Hahahah harbi bunu neden vurguladı ki her zaman ben de yeşil gözlü kumralım. aksine sevdiğim çocuk hep esmerlerle sevgili oluyor. güzellik göreceli tene tipe bakmıyor demek ki kocası bunu beğenmiyor
Soran+1 yıl@yalnizlik11 bayıla bayıla sevgili oldu benimle.
Soran+1 yılÖyle bir şey söz konusu değil tabi ki. Standart diye birşey var ne yazıkki.
Soran+1 yıl@ReyaL1 trol olsaydı keşke.
Soran+1 yılSen niye bu kadar gocundun.
Soran+1 yıl@ahahahhahahh kocam beni beğenmiyor olabilir. Bu tipim için bayıla bayıla peşimdeydi sevgili olmadan ama olsun hevesi geçmiş olabilir de yani. Vurguladığım çirkin olmamam.
Soran+1 yılSen niye bu kadar gocundun
Detaya ne gerek vardı. Fiziksel özelliklerini neden ortaya döküyorsun. Evli kadınsın.
Ya da trolsün. Ki bu daha büyük bir olasılık84 Yorumla- +1 yıl
Troll büyük ihtimal millet inanmış bide
Soran+1 yılÇünkü çirkin olduğumu düşünüp yorumlara çirkin olduğundan olmasın diyeceklerdi.
Soran+1 yılHaklısınız
+1 yılKesinlikle seninle ilgili bir durum değil. Kocanın normalde ki tutumu sana cevabı verecektir. Hep isteksizse onun libido problemi vardır. Aradaki ilişkiyi, sevgiyi ve tutkuyu bilmeden bir şey demek zor. Ama ya senden soğudu tutku istek sevgi yok, ki bu düşük olasılık, ya da onun libido ve isteğinde problem var. Çift olarak p*rno izleyin onlara tepkisi de anlamana yardımcı olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet eski evli kadınlar konuşurdu biz duyardık dedigin gibi yırtık tonla dolanırlardı yinede günde dörtkere yaparladı anlatımlarına göre e şimdi youtubede sürekli aile ilişki terapisttini dinliyorum sürekli senin dediğin gibi süsleniyorlar kocamda tık yok diyolar ya da erken boşalma sorunu
Demeki şimdiki erkekler yediğinde içtiğinde bisey var ya da gizli filim izleyip öyle tatmin oluyor11 YorumlaYav ablacim gecim derdi bir suru sknti falan filan adamin kafasinda ne var allah bilir bir anlayis goster
61 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi düşünen birini bulsam bugün evlenirim
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Siz böyle adamları çok arıyor musunuz? Bırakın makyajı kıyafeti eşim dişlerini bile fırçalamadan yatağa girer. Ona rağmen istese de yapsak diye beklerim...
22 Yorumla
Soran+1 yılBenim eşim sorunlu kesin ya.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEmin ol muhteşem bir kadınsın ve ben dahil eminim milyonlarca erkeğin hayalisin bu anlattıklarınla. Muhtemel eşinin , libidosunun yüksek olmadığı , seç istemedigi bir zamana denk gelmişsin buna rağmen yinede sen harekete geçirecek herşeyi yapmışsın. Ya alışkanlık ya yorgunluk ya da aklını meşgul eden önemli farklı düşüncelerin olduğu bir anına denk gelmiş olabilirsin. Üzüldüm durumuna umarım düzelir ve beklediğin ilgiyi görürsün.
00 Yorumla
+1 yılİsteksizlik vardır kocanda istek arttırıcı şeyler yedir
00 Yorumla
+1 yılBu tek seferde olan birşey mi birden fazla kez olan birşey mi? Tek seferse o an canı istememiştir veya aklını kurcalayan dertleri vardır ama birden fazla olduysa altında birşeyler aramalısın.
30 Yorumla
+1 yılİki ihtimal var ya başka biri zaten bu adamı memnun ediyor. Ya da adam testereson yönünden aşırı fakir.
Emin ol burada bir çok erkek senin gibi bir eş için dua ediyor.20 Yorumla
+1 yılkendinizi or. pulaştırarak ancak kalitenizi düşürüyorsunuz. Eşler bu ara çok düşünceli yoğun ve yorgun. Tamam fiziksel bir şey yapmayabilir ama kafalar dalgın ve yorgun.
kendine ve ona olan saygını hatırlamanı dilerim00 YorumlaBir erkeğin bir kadına olan ilgisi onunla yatana kadardır. Senin sarışın olman vazgeçilmez biri olacağın anlamına gelmiyor adam soğumuş senden. Zaten çocuğun da var çocuk aşkı öldürüyor adam sana bakınca ilk günkü heyecanı yaşamıyor.
05 Yorumla- +1 yıl
Çok saçma bir yorum hemde kadınsın utan bence yazık
- +1 yıl
Giden kahpeyse gitsin birşey kaybetmem ama sen aldatılmaya mahkum sun
Sürekli mi oluyor yoksa bir iki seferlik mi acaba
Hani piskolojik olarak ya da iş moral kafasını verememiştir
Yani anlattığınız kadarıyla güzel ve alımlı bir bayansınız
Nasıl olur da dikkat çekemeyeceksiniz
Anlam veremiyorum00 Yorumla
+1 yılSağıra sözünü, köre yüzünü süsleme demişler..
62 Yorumla
Soran+1 yılBu sözü ilk kez duydum ve çok beğendim. Yazıp duvarıma asacağım ki sorunun kendimde olmadığımı hatırlatayım kendime.
- +1 yıl
Aynen. Sorunlu olan sen değilsin o, kendine değer ver çünkü kimse seni kendin kadar sevmeyecek 🌸
Yorgun anına ni gelmiştir belki konuşarak hallet sarmanda bi sakınca yok o senin eşin sonuçta
41 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel ya da çirkin olduğunu evlenmeden görmüştür zaten güzel olmakla alakası yok mevzunun. Bizim de bir tanıdıj böyleydi ben güzelim millet çirkin eşlerine tapıyor diye başını yiyordu adamın. Adamın gram ilgisini çekmiyordu çünkü sıkılmıştı kibrinden
21 Yorumla- +1 yıl
😊👍
+1 yılAblacım ten uymuyor büyük ihtimalle, sizinle cinsellik adama çekici gelmiyor. O yüzden böyle açıkçası düzelemeyen bir durum. Şiddetli geçimsizliğin ana sebebi.
00 YorumlaBu durum bir kaç defalığına mahsus ise çok takma işi kötü olabilir ailevi sorunlar olabilir hasta olabilir vs.. ama uzun süreli oluyorsa sorun var seni çok çekici bulmuyor istemiyordur
00 YorumlaŞimdi burada kocanı etkilemedin değil mesele. Mesele birbirinize alıştınız artık. Fantazi yaşamalısınız.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
- Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılAdam seni ilk defa öyle görünce nutku tutulmuş, kilitlenmiş olmasın? Yoksa erkekler geri çevirmez yanı
01 Yorumla
Soran+1 yılYüzünden anlaşılırdı. Yani hiç sanki pijamayla gelmişim gibi baktı. Sonra toparlamaya çalıştı ama salak değilim ya ben de.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHormonlarında bir sorun olabilir testesteron azalmış olabilir psikolojisi bozuk olabilir veya başka bir kadın olabilir. Eşin ne burcu?
34 Yorumla
Soran+1 yılBaşak
Cevap sahibi+1 yılBu başaklara yakın davranmak yaramıyor. Benden söylemesi. Ben de akrebim.5 başağı gözlemledim.1 tanesine yakın davrandım konuşmak istedim, benden kaçtı resmen. Diğer 4’üne hayır dedim, yıllarca peşimden koştular. Zor olacaksın bunlara. Zoru seviyor bu Başak erkeği. Her zaman tam elde edilemeyen havası vereceksin.
Soran+1 yılŞu an öyle yapıyorum. Uzak davranıyorum. Sadece evde görevlerimi yapıyorum diğer türlü yanında BİLE oturmuyorum. Konuşmaya çalıştım önce ama bişi yok diyor demekki var. Benden de soğumuş olabilir ama umrumda değil. Çok kırgınım gerçekten.
Cevap sahibi+1 yılSeni anlıyorum. Ben de çok kırılmıştım. Kafanı dağıtmaya çalış gezilere git dışarı çık arkadaşlarınla buluş. Ben canım sıkıldı mi bi ağaca sarılırım sırtımı dayarım toprağa basarım denize giderim. Doğa insanı rahatlatıyor. Bi de aklına sokmuş gibi olmayayım ama iyi bi hocaya gidebilirsin. Başka bi kadın var mi yok mu diye. Hocalar geçmişi biliyor ama geleceği bilemiyorlar.
Soğumuşdur ya da keyifli değildir bir dahaki sefere 🙂
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılBelki çok yorgundur ya da aradığı beğendiği kişi sen değilsindir güzelim diyorsun o ne düşünüyor acaba
10 Yorumla
+1 yılYazık sanada ömür boyu çekmek daha büyük sorun umarım düzelir aldatıyor olabilir günahını almayayım ama başka aklıma ihtimal gelmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuk yaptıktan sonra cinsellik biter evlilikte. Kocan ya da hanımın fark etmez cinsiyet illa birinden birini bitirir çocuğun olması. Eşler ve taraflardan en az birinin elini eteğini cinsellikten çekmesine neden olur.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSanırım biyolojik olarak çocuktan etkileniyor çiftler ve bir dünya sorumlulukları varken pek istek kalmıyo.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGiyinmen kuşanman önemli değilki kocan seninle ilgilenmiyosa sen nekadar makyaj da bakımda yapsan yine yaranamasın
11 Yorumla- +1 yıl
Kalçanıda göğsüne önemde versen yine bişey olmaz seni umursamıyosa
+1 yılBelki iş yerinde problemleri vardır onunla dertleşmeyi dene.
14 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi niyetlisin yaaaa
- +1 yıl
Psikolojik olabilir direkt olarak insanları damgalamayı bırakın.
Soran+1 yılDaha önce aldatılmış olduğum için damgayı zaten yemişti. Ama ben yine de güveniyorum. Tekrar yapamayacağını biliyorum. Ama aldatılmış biri olarak böyle şeyler yaşamak daha çok yaralıyor
- +1 yıl
Hmmm o zaman durum farklı tabi
- Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılOdunsu ergenus senin kocan o yüzden. Kadının kıymetini bilen anlar. Hakkını vermeyen doyurulmamış yarım vücutlar bırakırlar geride
10 Yorumla
+1 yılBidaha hiç özenme bence taki hatasını kendi anlayana kadar.
20 Yorumla
+1 yılBence yeni anne olduğun için sana yaklaşmak istemiyor olabilir bazı erkekler öyleymiş
20 YorumlaKadınlar yanlış erkeğe aşık olur, erkekler ise doğru kadına yanlış yapar dediğimiz noktalardayız.
20 YorumlaAdamın dertleri vardır belki, konuşup anlayabilirsin sıkıntı neymiş.
20 YorumlaÇabanız güzel bisey ama eşinle bu konuyu konuştunuz mu hic belki başka bişey vardır cinsel sorunları olabilir piskolojik sorunları olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılmargot robbie bile olsan sürekli seks yaptığınız için istememe şansı olabiliyor güzel olman bişey değiştirmez
00 Yorumla Belki başka kadınla görüşüyor olabilir
Yoksa mutlaka dikkatini cekerdiniz
Belkide sizi sevmiyodur00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kocan tam bir mal öyle görünce seni kucagına alıp yataga götürüp becermesi gerek
016 Yorumla
Soran+1 yılBeklentim o yöndeydi. Çok bozuldum ama çaktırmamaya çalışıyorum işte.
Soran+1 yılYani hep böyle değil tabi ama. Beklentimi de karşılamıyor. Akrep burcunun ben birde. Hep yaparım böyle şeyler ama biraz bı konularda kıt.
Soran+1 yılİki gün önce
Soran+1 yılYine ilk başta yorgunum felan dedi. Sonra ben sinirlenip yatağa gidince o da geldi ilerleyen zamanda da aynı yatakta olunca oldu işte.
Soran+1 yılHepsi oluyor sevişirken aslında da işte. Bimşyirım sorun me
Soran+1 yılAslında erken boşaldığı için sürekli beni yalamak istiyor. Ben istemesem de yalamak istiyor. Ön sevişme felan dediğiniz gibi yapmış olmak için oluyor ben hissediyorum yani. Acaba kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum ama yapmış olmak için olmasa bunı hissederdim değil mi.
Soran+1 yılÇünkü sürekli önce benim işimi bitiriyor. Ayrıca kıvranma ve sulanma oluyor hem de nasıl. Sanırsın işiyorum. Evet çok erken boşalma sorunu bar. Mesela ben onu iki yalasam hemen geleceğim diye preservatifi takıyor sikişiyoruz. Be boşalıyor. Yani ben sikiiirken değil yalanırken boşalıyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen bunlar yeterli olmaz bazılarında alışkanlık yapar kendinize çekmek istiyorsanız eğer farklı yöntemler denemelisiniz inanın köle yapabilirsiniz bir çok yol var bu sizin elinizde
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
Soran+1 yılBuradan anlatırsanız memnun olurum
Cevap sahibi+1 yılHanımefendi bazı şeyler burada anlatılmaz çünkü soru cevap olacak sizi rahatsız edecek değilim haddimi de bilen biriyim amacım yardımcı olmaktı sadece. Ve engelleme silme diye birşey var bazı şeyler cesaret ister
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel arkadaşım ne diye böyle bir hanzoyla evlendin sen.
02 Yorumla
Soran+1 yılAşık oldum
- +1 yıl
Ve böyle birininde anca karşılık vermesi bu şekilde olurdu
+1 yılBence kapalı giysiler giyin ama belli olsun yerlerin cilve de yap
10 Yorumla
+1 yılYa evleninc seks heyecanı felan kalmiyor ki geçim derdinden
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmekten korkar olduk he
141 Yorumla- +1 yıl
Neden
- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılSonucta hergun ayni yemek yenmiyor bekle ozlesin seni
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence eminim guzel bir kadinsindir ama sarisina bakilir esmere tapilir malesef
21 Yorumla
Soran+1 yılO kıskanç esmerlerin uydurduğu bir sözdür tatlım. Sırtlarınızdan götünüze kadar kıl çıkıyor. Yüzdeki tüyleri sakalları bıyıkları söylememe bile gerek yok.
Kesinlikle nedenini biliyorum ancak ne adam bunu sana soyler nede ben. d
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar imkansızı kolesidir belkide denediği yollar yanlıştır kocan odundur odunada balta gerek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı. İlginç 🤨 böylesine kışkırtıcı bir kadına karşı tepkisiz kalmak olmaz ki ⚡🔥
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ambalaj belki iyi ama demek ki içerik sarmamış adamı..
00 YorumlaBir yerde hata yapıyorsunuz. Bunu alışkanlık haline getir
00 Yorumla
+1 yılkocan iş yaapcak hali yok demek ki. yanlış adrestesin.
00 Yorumla
+1 yılIşte falan bir sorun olmuştur ya da o an libidosu düşüktür. Üzme kendini bence doğal bişey
00 YorumlaHayat böyle malesef ilgisizlik hepimizin kaderinde var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Ya bi hadi ordan git, yok memem var yok kalçam var. Bu kadar fake bir profil olamaz...
00 YorumlaAlışık degil adam normal de dışarı giyinir hazırlık yapar kadın kocaya gelince seks yok şaşırmıltır
00 Yorumla
+1 yılİçindeki güzelliklerin değerini bilirşz de bize denk gelmiyor
00 YorumlaGalatasaraylıysa puan kaybettiler. Kafası maçta kalmıştır.
00 YorumlaÖyle olmazmı zaten insan elindekinin kıymetini bilmez
00 YorumlaAdam alacağını almış bebeği kucağına vermiş artık rahat ama yinde öküzmüş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nasıl erkek bu iki sebebi var ya dostu var ya yorgundur adam onun dışında başka bir sebeb yoktur sağlığı sihati iyiyse
10 Yorumla- Devamını Gör (92)
Devamını Gör(137)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Giyindim kuşandım ama kocamın dikkatini çekemedim, neden böyle oldu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler