Eşime oral yaparken bazen ağzıma ya da yüzüme vücuduma attırabiliyor ben eşimden iğrenmiyorum o an yutabilirim refleksen yeltendiğimde çok oldu fakat eşim beni değersiz görür diye hemen siliyorum doğru mu yapıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasıl tiksinmiyorsun ya ben düşününce bile şu an midem bulandı 🤮 ben deli gibi aşık olsam bile kocama asla ama asla yutmam yutmaya yeltensem kusarım muhtemelen
11 Yorumla
Soran+1 yılYani olabilir
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOooo hemen korumaya alsın seni. Senden yok bu ülkede. Değerini bilsin kocan hatta seni pamuklara sarmalasın. Rahat ol senin gibi kadını bulmuş değerini bilsin. Vajinandan çıkarıp arada ağzına alıyorsan sexin nirvanasındasınız
14 Yorumla
Soran+1 yılBazıları seninkini işçi bile yapmaz demiş
Cevap sahibi+1 yılDoğru demiş inanki yazını okurken icim eridi. Senin şu düşündüklerini başka bir kadın bana yapsın kölesi olayım. Parti kur iktidara taşıyalım seni.
Soran+1 yılHahaha bugün deneyeceğim
Cevap sahibi+1 yılBenim 12 yıldır gizli sevgilim var. Bir türlü terk edemedim. Neden bağlandım biliyormusun sekste sınır tanımıyor sırf oral yapıp ağzında tuttuğu için bile bende değeri harika
+1 yılo eşinin öküz cahil oluşu ya da akılllı adam oluşuna göre değişir. onu sen daha iyi bilirsin.
akıllı adam ise mutlu olur. cahil öküz ise farklı düşünür.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
35Cevap
🙄 ne oral seks ne sperm yutmak KADININ DEĞERİ ile ilgilidir. Sekstir! Sen istiyorsan o istiyorsa ortada bir sorun olmaz.
32 Yorumla
Soran+1 yılOral için demiyorum haklısınız fakat ülkemizde oral yapan kendi eşine bile orspu muamelesi yapan erkekler var bu sebepten sordum
- +1 yıl
Aynı fikirdeyim sizinle. Bu onların aşağılık komplekslerinden bence.
Bazı hareketler elbette değerini kaybetmene yol açar
11 Yorumla
Soran+1 yılHangileri
Hayır benim spermimi yutan kadın benim gerçek kadınımdır onu hissederim değeri düşmez yükselir hatta
12 Yorumla
Soran+1 yılVer burdan
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirşey olmaz ben çok seviyorum yutmayı hatta ağzımın içindeyken boşaltıyorum onu ve tüm spremlerini yutuyorum
50 Yorumla
+1 yılGözümde bir kadınin değerli olabilmesi için tek damlasını bile ziyan etmemesi lazım
10 YorumlaDelisimisin ne değersizi bilakis en değerli olursun bana göre iki tarafta mutluysa sıkıntı yok
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Herkese senin gibi bir kadın lazım ama yutma işini herkes yapamaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence böyle üst düzey zevkler eşle olacak şeyler değil. Damgalanman an meselesi.
07 Yorumla- +1 yıl
Sen benim kadınım olacaktın varya sabaha kadar emerek uyumanı bile isterdim. Senin özel vitaminlerin olurdu resmen.
Soran+1 yılNiye eşle olmasın tövbe ya
- +1 yıl
Sen bir dene ve biz ondan sonra konuşalım
Soran+1 yılHoşuna gitmese de boşanacak değiliz ya
- +1 yıl
Artık orasını bilemiyorum ama yerinde olsam o riski almazdım
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Gözünde eskisi kadar değerin olmayabilir. Sen kim bilir bunu kimlere yapmışsındır? Nerden öğrendin sen bunları gibi gibisinden yargılamalara maruz kalırsın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sevgilimin üstüne bosalip yaliyorum bazen agzina bosaliyorum ağzındayken opusuyoruz guzel oluyor
10 Yorumla
+1 yılNeden değersiz görsün ki? Tam tersine bana değer veriyor ki böyle bir şey yapıyorum diye düşünürüm.
00 Yorumla
+1 yılne alaka madem öyle düşünecek ağzına boşalmasın pezevenkkkk tutsun kendini 😒
00 Yorumla
+1 yılTadı nasıl yani gerçekten çok merak ediyorum
116 Yorumla
Soran+1 yılTuzlu ve acı gibş
- +1 yıl
Igrenmiyor musun? Yani açık konuşmak gerekirse ben eşimle ilişki esnasında asla oral yapmam yaptırmam yani hoş değil bence
Soran+1 yılBen çok seviyorum ayağını bile yalarım iğrenmiyorum ama başkasının içtiği bardaktan bile midem bulanır mesela
- +1 yıl
Ya valla bilmiyorum ama bana çok saçma geliyor hanımefendi. Sözüm size değil yanlış anlamayın ama bana ters
Soran+1 yılOlabilir tabii niye yanlış anlayayım herkesin farklı bir dünyası var
- +1 yıl
Peki o sana yapıyor mu?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Kız arkadaşımla ilişkiye girmiştik ve oral istedi ben olmaz dedim. Zorladı ben başlar maslamaz gerçekten midem bulandı. Yani hem koku hem de kötü bir tat verdi cidden beynim döndü ve hemen kalktım bıraktım. Kız şoka girdi Bi bakış attım kıza o anladı herhalde sonra 1 saat felan çıkmadım tuvaletten daha doğrusu çıkamadım :)
Soran+1 yılKötü olmuş ya
- +1 yıl
Yani sen de bilirsin kadınların özel bölgelerinde koku aşırı derece var yani hangi kadın olursa olsun. Kadınsal hastalıktan dolayı maalesef var. Tabi bakımlı olan hanımefendiler de var onların Bi nebze de yok ama genel olarak bence bu sorun var yani
Soran+1 yılKadınsal hastalık nedir? Vajina penisten daha temizdir o bakımdan söylüyorsan. Vajina her saat kendini yeniler o sıvı ile hatta doktorlar yıkanmaması gerektiğini söyler kedinin tükürüğü ile aynı içeriğe sahip vajinal sıvı sadece biraz farklı. Temiz bir kadın hasta falan değildir gayette zevklidir yapması evleneceğin zamanda eşine söyle bunu
- +1 yıl
Kadınsal hastalığınız yok mu sizin? Benim bildiğim var
Soran+1 yılHastalık değil o bunu nerenden uydurdun? Regli erkek boşalması ile aynı işlevi görür yumurta atar bu sefer sperm yerine. En fazla 6 gün sürer aynı mantıkla oradan çişte yapılıyor hiç yaklaşmayalım. Cinsellik ve biyoloji bilginiz süpermiş eşinize üzüldüm
- +1 yıl
Yahu ne eşi ne hali ben evli değilim ki tövbe yaa
Soran+1 yılOlmayacak mı?
- +1 yıl
Yahu olacakta ben de bunları biliyorum yani ne yapalım intihar mı edeyim. Bak senin sayende öğrendim işte ne güzel :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi değersizleştirir, ben olsam yaptırmam bunu eşime, bu devirde parayla yapan kadınlar bile bunu yapmaz sen neden yapasın, basitlik olur bence
00 YorumlaYanlış yapıyorsun yutman daha hoş olur neden değersizleştirsin ki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Yaani kocan bu sonuçta sanmıyorum depersizleştitecrpini kendi aranızda aki olay.
00 Yorumla
+1 yılTam tersine daha degerli yapar
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılhayır canım ne lakası var eşim de yapart arasıra çok hoşuma gider
00 Yorumla Hahaaa attırmasın o zaman yüzüne gözüne😂
10 YorumlaTam tersine onun gozunde degerin artar!
10 YorumlaYanlış yapıyorsun.
Aksine değerin artar.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılSorun olacağını sanmam.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılYutmana gerek yok bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yutuyorum niye degersiz olasın ki
45 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDegersizlestirmeyi mi
- +1 yıl
Evet ben senin için demiyorum şimdi mesela ben atıyorum bunu partneri işte yanlış anlayabilir ya da işte onu küçük düşürücü diye hissedebilir. Aklıma bu gelebilir bunu ona iletirim. Kendisi hayır ben bunu isteyerek ve zevkle yapıyorum dediğinde ona karşı gelmem. Onu da küçük görmem. İki kişi de mutlu olur. İlişki sadece bir tarafın istidjlerinin olduğu ve mutlu olduğu, bir birliktelik değil. İkisi kişininde isteidkleir nin oldupu ve mutlu olduğu, olması gerektiği bir paylaşım. Benim fikrim en azından bu.
Cevap sahibi+1 yılBunu konuşmadık bile eşimle degersizlesme olarak görecek biri değil benim eşim
Aksine daha çok hoşuma gider
00 YorumlaTutman hoşuna gider erkeğinin
00 Yorumla
+1 yılBenim tekrar aşık olmama sebep olur
00 YorumlaTam aksine bundan fazlasıyla mutlu olur erkekler.
00 YorumlaHoşuna gider değersizleştirmezzzz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle bir es var mı ki ya fake gibi geldin
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl? Neden olmasın ki
Cevap sahibi+1 yılGünümüz evli kadınları oral yapmaz bırak ağza yüze boşalmayı
Soran+1 yılEski kadınlar mı yapıyordu?
Cevap sahibi+1 yılYokya lafın gelişi söyledim onu
Cevap sahibi+1 yılSevgililik döneminde genelde olur bu oral işleri
Soran+1 yılYok niye sevgililikte olsun sadece. On numara şey işte direkt hayvanlar gibi gir çık mı yapalım
Cevap sahibi+1 yılBen oralı severim sevmeyenlere bise diyemem on sevişme uzun uzun yapmayı severim burada detay verilmez
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet
10 Yorumla
+1 yılNeden değersiz olsun. Keşke yapılsa...
00 Yorumla
+1 yılbence hoşuna gider ve daha şevkle yapar seksi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİgrenccc pess
30 Yorumla
+1 yılAranızda tamamen
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır tahrik eder
10 YorumlaNe alaka ya sana bişey sormak istiyorum
00 Yorumla
+1 yılHayır aksine çok hoşuna gider
00 Yorumla