Erkek olmadığım için hissedemiyorum normal olarak ama sarıyor mu? Ve neden her erkek korunmasız ilişkiyi çok seviyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKondom ile o sıcaklığı etin ete değdiğindeki hazzı alamıyorsun 10/10 zevk alınacaksa kondomla 10/5 alınıyor. Sarma konusunda ise aslında kişiden kişiye değişiyor boşalma anında kasılırken sıkılıyor istemeden de olsa sarıyor yani normal şartlar da kişiden kişiye değişir ve pelvik kasını kullanmayı bilip bilmeyene görede değişir
02 Yorumla
Soran+1 yılVajin her türlü penisi sarıyor mu? İlla kalın mı olmak zorunda
Cevap sahibi+1 yılHer türlü sarıyo
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet normalde sarıyor. Doğum sonrası sarma olmuyor genişleme sebebi ile ama anal seks kadar sarmaz. Daha gevşek kas yapısı vardır. Prezervatif hissi azalttığı için genelde pek sevmez erkekler.
08 Yorumla
Soran+1 yılDoğum sonrası sarma olmuyorsa eşler nasıl zevk alıyor ki o zaman?
Cevap sahibi+1 yılÇocuk sonrası zaten seks hayatı baya azalıyor bir çok çift de. Spor ve egzersizler kas yapısını düzeltmede baya etki sağlıyor. Eskisi kadar almıyor genelde. Bu sebeple bir çok erkek de anal seks tercihini sunmaya başlar eşine.
Soran+1 yılAma herkes anal yaptırmıyor ki. Cinsel hayat çocuktan sonra da devam ediyor ama neden zevk almasınlar ki?
Cevap sahibi+1 yılZevk alımı azalıyor almıyorlar demedim öyle tabikide herkes yapmıyor. Normal ritüele düşüyor genelde zaten
Soran+1 yılDoğru kusura bakmayın yanlış yazdım bir kelimeyi. Cevabınız için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılEstağfurullah ne demek ben teşekkür ederim iyi geceler.
Soran+1 yılİyi geceler sağ olun
Cevap sahibi+1 yılSizde sağolun sorunuz için.
+1 yılTen tene değince daha çok hissediyorsun, sıcaklık kıvrımlar falan. Sarması için de uyum olması lazım işte sarmazsa zevk alınmıyor kalınlık incelik darlık genişlikle ilgilidir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
64Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılSarması için önemli olan penisin kalinligidir penis incecik olsa ne kadar sarmasini beklersin ki kalın olursa sarıyor dolduruyor gibi oluyor
91 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadin zevk alinca erkegin nasil kalkiyorsa onunda sıkılaşması kasilmasi olur. Ama bizim erkekler kendi isine baktigi icin kadin gerektigi kadar zevk alamaz ve erkek o kismi goremez genellikle. Ikinci soruna geleyim zevk almak icin surtunme gereklidir. Ama prezervatif erkekte sabit takili oldugubicin surtunme olmaz sadece sıkıp bırakmıs olursun. Oyuzden hicbkr anlami kalmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSıkı sıkıya sarması fazla cinselik yaşamamış yıpranmamış normal dogum yapmamış bayanlarda daha sıkı srar penisi buda dar olanda sürtünme hen kadın için hemde erkek için harika br histir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu tamamen penisin kalınlığı ile alakalı bence. Ayrıca korunmasız ilişkiler yaşayıp cinsel hastalıklara davetiye çıkarmayın.
44 Yorumla
Soran+1 yıl@xLearge kalından
+1 yılEvet içeriye girerken vajina penisin şeklini alır ve kavrar bayandan gelen suyla ilişki daha rahat bir hale gelir bu şekilde 2 tarafta zevk alır
010 Yorumla- +1 yıl
Korunmasız ilişki istenemsi de koruyucu klıftan normal şekilde olduğundan daha az haz vermesidir
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim başka sormak istediğin varsa sorabilirsin şu an tam havamdayım
Soran+1 yılŞunları sorayım o zaman. Birkaç kişi yazmış da işte kalın olursa falan sarar diye. Normal boyutlu bir kişininkini sarmıyor mu ozaman? Zevk almıyormuş gibi geliyor kulağa. Bir de ikinci sorum, sizde 75-80 kiloluk bir kadın ile yatakta kucak seksi zor olur mu? Erkek zorlanır mı bundan yoksa kadın destek alırsa bir sorun olmaz mı?
- +1 yıl
Öncelikle normal boyutta da olsa sarar bunu tecrübe ettiğim için söylüyorum sarmasaydı eğer birliktelik yaşayan bunca evli çift zevk almazdı ve bir tür sorunlar çoğalırdı ki evlenmiş ayrılmış birisiyim sarmasa zaten bende zevk alamazdım eski eşimde
- +1 yıl
75 80 kilo o kadar uçuk bir kilo değil bence kendini bilen bir kadın ilişki sorasında destek almadan bile kucak ilişkisi yaşaya bilir gayet normal şekilde zorlanacak gibi olursa parteneri de yardımcı olarak rahat şekilde ilişkisini yaşarken zevkinide fazlası ile alır
- +1 yıl
Basit sordun daha zor sorular beklemiştim senden 😂😂
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim cevaplarınız için. Ya ne sorayım valla bunlar takılıyordu aklıma teşekkürler tekrardan 😹
- +1 yıl
Sen yaz ben sana sorayım o zaman çok basit oldu bunlar be 😂😂
Soran+1 yılSorun siz 😹
Evet ya prezervatif hissi azaltıyor vajina çok sıcak ve sarıyor evet zaten zevksuyu akmasa giremez içine o kadar sarıyor ordan anla
05 Yorumla
Soran+1 yılVajina her türlü penisi sarıyor mu
Soran+1 yılBazıları yazmış da, büyükse falan diye. Normal boyutlu olan bir kişi zevk almıyor gibi oluyor öyle düşününce.
Soran+1 yılYok teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEt ete değdiğini için ve sürtünmeden ve kadının istekli olduğu zaman o sıcaklığı hissettiği erkek hissedip zevk üstüne zevk yaşadığı için
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılPenise ve vajînaya bağlı benimki şimdiye kadar bir kere sarmadı 😀 korumasız daha zevk veriyor
06 Yorumla
Soran+1 yılSarmadan da insan zevk alıyor mu?
- +1 yıl
Piston boşa gidip gelirse olmaz sarması lazım
Soran+1 yıle ama siz diyorsunuz ki bir kere bile beni sarmadı. E nasıl zevk alıyorsunuz
- +1 yıl
Hayır sadece bir kere sarmadı dedim vajînası genişti biraz o yüzden anal yaptım
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
- +1 yıl
Detaylarını öğrenmek istersen beklerim
vakum gibi çekiyor sarmıyor çalışan elektirik süpürgesi misali.
00 YorumlaMengene gibi kavrıyor özellikle de boşalırken eziyor bildiğin harika birşey :)
00 YorumlaKalın olunca penis sağlam bir sürtünme hissediyorsun 😊
00 YorumlaHer vajina penisi saracak kadar dar veya sıkı olmayabiliyor ama büyük çoğunluğu sarar
00 Yorumlao sarma hissini sıcaklıgını ıslaklıgını prezevatif varken hiissetmek zorlaşıyor
00 Yorumla
+1 yılBoyutlar uygunsa sarar, prezervatif hissi azaltıyor, ondan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. et ete degince daha cok zevk verir evet sarar penis kalınsa
00 Yorumlapenis çok iri ise veya vajına çok dar ise tamamen sarar ve çok zevk verir
00 Yorumla
+1 yılHemde öyle bir sarıyorki zaten alev gibi sıcacık prezervatif tabiki olmıycak et et degecek
00 Yorumla
+1 yılSarsn var sarmayan var. Ten tene degip o islakligi hissetmek gibisi yok.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Sarmasi doğum yapma veya sık iliskiye girmek ile de ilgilidir... ten temasıni istiyor insan
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğum ve sık ilişkiden dolayı sarmaz mı?
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSarıyor aşırı sulanması biraz hissizlestiriuor sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPrezervatif rahatsız ediyor ve hissiyatı azaltıyor. Neredeyse orgazm olduğumu bile hissedemiyorum, vajinayı zaten hiç hissetmiyorum. Seks boş geçiyor.
00 YorumlaGenelde sarıyor. korunmasız kısmına gelince kondom sanırım ve çok basit aslında et ete değmeli ki zevk katlansın
00 YorumlaEvet vajina dar ise sarıyor ve çok zevkli oluyor korunmasız daha da zevk katıyor his ediyor insan git gel yaparken ve daha da tahrik ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbazı vajinalar penisi içine çekiyor resmen ve sımsıkı sarılıyor zorla bırakıyor :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha önce hiç yapmadım ama et ete deymeli zevk hissedilmeli diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen hissediyorsan sarıyordur :)
131 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok iyi sarıyor hemde ya zor giriyor gibi oluyor balık etlilerde suluda olunca işte prezarvatifle güzel olmuyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır sarmıyor.
Genelleme yapma korunmasız ngirmem00 Yorumla Evet. Sıkı bir şekilde içine alıyor. Kasılmalar hissediliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılPenis nasıl olursa olsun hisseder mi bu sarmayı?
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılsarıyor ve et ete degecek o yuzden prezervatıf sevmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPrezervatif hissizleştiriyor. vajinada penisi sarıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu tamamen vajina genişliğine ve penis kalınlığına bağlı
06 Yorumla
Soran+1 yılNormal boyutlardaysa ikisi de sarma olmuyor mu? Ve bir şey duydum doğumdan sonra sarma olmuyor diye, eşler nasıl zevk alıyor o zaman doğumdan sonra?
Cevap sahibi+1 yılikisi de uyumluysa sok çıkar yaparken vakumlar gibi yapar, vajina sarar doğumdan sonra vajina girişi rahim biraz genişleyeceği için kadın daha az zevk alır
Soran+1 yılAnladım, çok teşekkürler
Cevap sahibi+1 yıldoğumda vajina da çok deforme olmadıysa yırtılma dikiş olmadıysa, kadın spor yürüyüş egzersiz yapacak, erkek de günde 2 kere penis pompasıyla aletini vakumlatacak böylece temas sürtünme artacak birde farklı pozisyonlar deneyin
Soran+1 yılTeşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :)
+1 yılHele uyarıldımı şişer ve tam oturur.
00 Yorumla
+1 yılDar olursa sıkı sıkı sıcacık girer içine sevmezmi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖpüp kokluyor bazen de ısırıyor
00 Yorumla
+1 yılSarıyor evet zaten zevk veren de o sürtme hissi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılErkek olmana gerek yok hissedemiyorsan sarmıyordur
00 Yorumla Hüüııııüüüüüp diye çekiyor sımsıkı sarıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadın kasılırsa tabi ki sarar.
00 Yorumla buyuk ise swriyor
22 Yorumla
Soran+1 yılÖbür türlü sarmıyor mu? Normal boyuttakiler zevk almıyor mu?
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet genelde sarıyor ve ten tene değmeli bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sıcaklık olmazsa olmaz
00 YorumlaSarıyor tamamen hemde
00 Yorumla
+1 yılBunu erkekler nerden bilebilir ki 😂
00 YorumlaZevki yarıda kaliyor
00 Yorumla
+1 yılgenelde sarar
00 YorumlaHiçbir bilgim yok yaşamadım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılBilen bilir.
00 Yorumla
+1 yılSariyor elbette
00 YorumlaHiçbir vajşna, penisi saracak kadar dar değildir
00 Yorumlasarıyo agızda aslında benzer ona
00 YorumlaÇünkü et ete da geçen bunun olayı buu
00 YorumlaSarıyor evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılo dar o kalınsa evet
00 Yorumla
+1 yılÇünkü kızın içini hissetmek istiyoruz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sarıyor evet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSarıyor kavrıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılEt ete deyiyor diye
00 Yorumla sarıyor tabi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılEt ete deyecek
00 Yorumla - Devamını Gör (7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım