Erkek arkadaşım cinsellik yaşarken vücuduma i̇lgi̇ göstermi̇yor neden olabi̇li̇r?

Arkadaşlar,30 yaşında güzel çekici sportif bir kadınım.2 aylık bir birlikteliğim var hoşlandığım ve uzun zamandır birbirimizi tanıdığımız biri ile. Kendisi senelerdir zaten beni beğendiğini özel biri olduğumu söylüyordu onun için, kendisi de yakışıklı çekici sporcu biri. Biz 2 kez birlikte olduk, ilk birlikteliğimiz muazzamdı fakat kendisi vücudum tertemiz, pürüzsüz olmasına ve çok güzel olmasına rağmen ilgilenmiyor gibi yakınlık göstermedi bedensel olarak, vücudumu sadece öpüyor ara ara, başka bedensel olarak bir ilgi göstermiyor siz anladınız, ilkinde takmadım bunu çünki çok güzel bir gündü doymuştum ilişki esnasında fakat 2. birliktelik de de az öptü bedenimi, okşama dışında ilgilenmedi. öpme oluyor dudaktan gayet iyi, ben onun heryeri ile ilgileniyorum, birlikte olmamızda da sıkıntı yok ama tam kapsamlı yapmayınca sıkıntı olmaya başladı bende, Sizce ne yapmalıyım bu durum rahatsız etti, boynumu bile çok az öptü. İlişki de sorun yok ama ön durumda benim beklentilerimi karşılamadı. Kendisi vücuduma bayıldığını söylüyor daha önce böyle birşey görmediğini söyledi ama sorunu ne olabilir ne yapmalıyım sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
sizce onunla konuşmalıyımıy konuşmayı düşünüyorum, ne söyleyeyim
Erkek arkadaşım cinsellik yaşarken vücuduma i̇lgi̇ göstermi̇yor neden olabi̇li̇r?