Gizli Üye(36-45)+1 yılevet acayip hoşuma gidiyor, kaymak gibi pürüssüz bembeyaz popişleri var zaten kızın, okşarken şaplağı yapıştırıyorum öyle okşuyorum sıkıyorum acayipp hoşuma gidiyor, en az 10-15 kez yaparım hem sevişirken hem de dogy pozisyonunda s*kerkene, görüntüsü bile acayip hoş oluyor o an hem şaplağı yapıştırınca hem de pompalama yaparken her vuruşumda löp löp sallanıyor popişleri muhteşem bi zevkk ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılS. ikerkene ne yav?🤔Kene çesidi mi😂
Cevap sahibi+1 yıl:D :D :D :D yüzümü güldürdün valla, en az 3 şaplağı hak ettin şu an :D :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
sevişirken kalçalarını okşayıp şaplatmak čart diye külodunu yırtıp yüzündeki şaşkınlığı izlemek çok hoş oluyor
19 Yorumla
Soran+1 yılInsallah bir an once olur kardesim. Hakeden ve isteyen tum kullarina Rabbim, sevdikleri ve sevildikleri kisilerle mutlu bir yuva kurmayi nasip eder insallah. Zira dayanacak mecalim kalmadi.
Soran+1 yılBu yasima geldim, hala hayatima yon veremedim. Mutlu bir yuva kuramadim. Pisligin birine guvendim ve hayatim altust oldu. Psikolojim ve beden sagligim uzuntuden mahfdu.
Soran+1 yılYok tabi ki usyan etmiyorum, halime bin sukur. Ama bir yastan sonra insan hayati duzene girsin istiyor.
- +1 yıl
Tabikide hak veriyorum size sizde her kadın gibi yuvamı kurayım yuvanın prensesi olayım prensime kapıyı açıp karşılayım prensesim ve prensini annesi olayım diye düşünüyorsunuz Malesef dünya sınav dünyası nasıl geldiğimizi bilmiyoruz nelerle sınava tabi tutulacakımımızı bilmiyoruz vede nasıl gideceğimizi bilmiyoruz Allah'a tevekkül
Soran+1 yılEn cok canimi acitan ise sevdigimden darbe yemek oldu.
Gizli Üye(18-24)+1 yılkalçayı sıkmayı tercih ederim erkeklerin kaçları mük :)
41 Yorumla
Soran+1 yılBende kasli ve sıkı erkegimin kalcasini avuclamaya bayiliyorum.
atılmayacak gibi olmuyor ki hoplarken şap diye vurması arkadayken bam bam çakarken şap diye elinin izi çıkması falan
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, en son yaptığım da partnerim ses gider telaşına düşmüştü o derece hoş oluyor :)
10 Yorumla Evet hosuma gidiyor. Bazilarina kizarmis dot cok yakisiyor.
10 YorumlaÇok severim doggy pozisyonunda popoya şaplak atmayı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılsenin yaşlarda birine gerçekten sert yapmak gerekiyor. çok seviyosunuz
10 Yorumla
+1 yılKarşımdaki senin gibi seviyorsa bende yapıştırıyrum. 5 parmağımın izi çıkıyor :)
10 Yorumlahafif kızartıcak kadar şaplaklamayı severim sonra içimden gelirse kremle ovmak isterim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDelirtiyor beni. Hatta hizlandigim zaman daha sert olmali
40 YorumlaDoggy güzel oluyor. İçgüdüsel olarak yapılıyor zaten
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Giderdi derken demek ki atan olmadı..
115 Yorumla
Soran+1 yılYok henuz olmadi
Soran+1 yılBekarim. Pisligini birini sevmistim hayatim psikolojim hepsi mahfoldu. Benden sonra biri ile evlendi, ama onunla yapamis,1 yil icerisinde bosanmis. Herkes benim gibi fedakar ve aptal degil tabi. Simdi de beni gizli no dan arayip sesimi dinliyor, manyak midir nedir? Bana yapmadigi sey kalmadi, piskolojik tedavi goruyorum onun yuzunden, bir de utanmadan sesimi dinliyor.
Soran+1 yılHayir. Benim niyetim ciddiydi fakat o serefsuz cikti. Sevgimi kendi cikarlari icin cok guzel kullandi. Ama Allah buyuk. Birilerini haksiz yere uzerek kirarak baskalariyla mutlu olacaklarini saniyorlar.
Soran+1 yılBu arada bu bahsettigim serefsiz seninle ayni yasta
Soran+1 yılHayat adamiyim ne demek😄bekaretimi almadi. Ustun koru bir seyler yasadik. Ve isin kotusu ondan baskasi bu yasima kadar hayatima girmemisken, o evine cagirdigi ve bende onu sevdigim icin evine gittim diye bana o... pu muamelesi yapti. Bu yuzden de kendine layik gormedi. Halbuki ben onu baska turlu goremeyecegim icin evine gitmistim. Disarida benimle ilk bulusmamizdan baska hic gorusmedi. Beni cok asagiladi. Hayatimda kimse bana, kendimi bu kadar degersiz hissettirmemisti. Onunla ayrilmadan benimle iletisimini kesti bir baskasiyle evlendigini ogrendim. Ama dedigim gibi Allah buyuk, karisinabana davrandiginin tam tersi davrandi, agzinin icine dusuyormus ama ne oldu, karisi bir sene icerisinde tekmeyi basti ve onu bosadi. Herkes benim gibi fedakar ve aptal degil cunku.
Soran+1 yılO kendini dunyanin en namuslusu saniyor. Sanirsin evine beni kendi cagirmadi, ben zorla girdim ve yaptiklarimizi silah zoruyla ben yaptirdim. Bir de ego delisi ki sorma. Bankada mudur olmus havasindan gecilmiyor. Kendine kimseleri yakistiramiyor.
Soran+1 yılKesinlikla dogru
Soran+1 yılKesinlikle
sevişebilsek gidecek de işler kesat :)
14 Yorumla
Soran+1 yılKoronadan mi😉😁
Soran+1 yılEvlenmeden ya da parayi koklatmadan vermiyorlar mi yoksa
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet
102 Yorumla
Soran+1 yılŞap diye ses cikinca cok hosuma gidiyor😀
Soran+1 yılBir de vajinaya gorince şlap şlop o daha da iyi😉🤣
+1 yılBen daha beterini yaparim
11 Yorumla
Soran+1 yılMesela?
+1 yılselam ben kalça şaplaklayan :D
12 Yorumla
Soran+1 yılSelam kardes
- +1 yıl
kalça şaplaklayana da kardeş demezsin :D
+1 yılTırnaklarını batırması, şaplağı atmasını severim
10 Yorumla
+1 yılCok acitmiyacak sekilde bi sille Hosuma gider.
10 Yorumla
+1 yılElimin ayarı pek yok 😅
10 Yorumla
+1 yılKıpkırmızı yapıyorum bayılıyorum :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞaplak atmayı severim
10 Yorumla
+1 yılkalça güzelse atılırr
10 Yorumlakadın severse şaplatırım😉
10 Yorumla
+1 yılAtmadan olmuyor zaten
10 YorumlaSevişirken şaplak atarım her türlü :D
10 YorumlaDoggy de bi sağdan bi soldan iyi olurdu😊
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO anki duruma göre değişir
10 Yorumla
+1 yılGenelde kadınlar bunu sever
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalçaya, memelere bayılıyorum. Elimin izi çıkmalı.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Bayılıyorum partnerimin kalçalarına vurup sıkmaya
10 Yorumla
+1 yılbilmem bakireyim
23 Yorumla- +1 yıl
@Neşemol eşimle ilkimi yaşamak isterim🙂
atarim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhafif bir şekilde belki
10 YorumlaŞaplak atmayı sevmeyen yoktur heralde
10 YorumlaCok severım
10 Yorumla
+1 yılAtmaz olurmuyum
10 Yorumla
+1 yılBayilirim
10 Yorumla
+1 yılEvet atmayı severim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmaya aklıma karpuz kabuğu düşürme yaomaa
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHeyy
Gitmez
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki? Hizli vurmayacaksin ki.
+1 yılBüyükse kalça atılır
10 Yorumla
+1 yılGider atarım bol bol
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet
10 YorumlaTroll soru.
05 Yorumla
Soran+1 yılTroll ne demek biliyor musunuz acaba?
Soran+1 yılTroll soru ni dimel yazsana kardiş
Soran+1 yılDimek
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar