2 aydır cıkıyoruz ve kendisi baska sehirde calışıyor şuanda bu cocuğa karşı çok farklıyım nedense pek bi şeyi de yok cidden ama sürekli sevisirken hayal ediyorum hafif dekolteli fotoğraflar atıyorum çocukta tık yok galiba bu beni ona cekiyor sizce :( ?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
29ona
O zaman tık olmaması seni çekiyorsa ilgi göstersw napçan acaba
fotoğrafı görsem nedenini anlarım
ona göre çok çok fazlayım... sorun da bu
bakayım bana göre de fazla mısın
bu özgüvensizlikle yapamazsın :D
gizli cevap verip özgüven sorguluyo
evet
biz sevgili degilken sakayla karısık bel altı espriler yapıyodu mıhabbetinde cinsellik olurdu ama simdi tık yok
bencede delirir gibiyim... okulum acılmadıgı için gidemiyorum
Yaa :((( cidden cok hoslanıyorum ama tip olarak cidden beni yükselten bi yeri yok cok zayıf ve 170 falan
Aşık olmuşsun işte o yüzden bence.
hayır ya dekolteli fotograf atıyorum normal storye attığım gibi çok güzelsin dıyor sdce
Hksjshdhd ulan biz de böyle namuslu çocuk ararız
assırı yaa hep çok masum konuşuyor.. buluştuğumuzda öpmek istiyorum benden koşarak uzaklasabilir..
Ne güzel kızım çocuğun ruhunda sapıklık yok aldatmaz işte evlenince yaşarsınız her şeyi o da tutuyordur içinde merak etme
geçen bi video izledik kız sevgilisiyle ilk buluşmasında elini tutmaya utanmış ne güzel falan dedi :d valla ben öyle biri degilim pek yaa beklemem
Sen yine iyisin benim sevdiğim çocuk hayatımda bile yok her akşam hayal kuruyorum onunla istem dışı
ah be...