Düzenli ve uzun soluklu ilişkilerinizde, dominant partnerinize itaat ederken, normal hayatınıza dönünce o psikolojiniz devam ediyor mu? Kolayca çıkabiliyor musunuz o durumdan? Yoksa devam mı ediyor o domine edilme düşüncesi?
Yatakta sürekli domine edilince normal hayatınızda bunun dışına çıkmakta zorlanıyor musunuz?
Bu konuya çok yabancı olduğum için dışardan sadece psikanaliz yapabilirim. İkili ilişkilerde domine edilme durumunda itaata uyum sağlayan partner domine etme gücünü kabiliyetini çekici bulduğu için bu çiftin cinsellik dışı iletişiminde aynı düzeni bekler. Burdanda şu kavramı çıkartıyoruz. Aykırı görünecek ama kimse gerçek düzeninde bu fantezisini sürekli olarak yaşamayı kabul etmez. Bu nedenle bu insanların bir bölümü bu fantezisini gerçekleştirmek için dışardan hayatından ayrı, fantezilerini yaşayabileceği bir partner edinmeyi tercih eder. Ben böyle düşünüyorum sadece🤔👒
Sanırım normal hayatımda da devam etmeye başladı. Yataktaki gibi sürekli komut almak değil tabiki 😊 ama en azından daha uyumlu biri olmaya başladım. Psikolojik olarak da daha iyi hissediyorum. Kendimi onunla yarıştırmayı bıraktım. Takıntılı düşüncelerimden uzaklaştım. Şimdilik iyiyim 😊
Gerçek hayatla seks hayatımı karıştırmam. Orada ne kadar itaatkar isem onun dışında o kadar kontrol etmeyi severim. O iki kadın asla birbiriyle yer değiştirmez sağlıklı olanı da budur
Bir partnere asla itaat etmem. Ben partnerimi domine ederim. Reel hayatımda da dominantımdır. Gerçek hayatında ki karakterleri insanların yatakda nasıl olacaklarına dairde ipuçları taşıyor bence. O nedenle yatakda itaatkar olan insanıda , siddet seven insanı da , yönetici insanı da gerçek hayatta ayırt etmek mümkün.
Daha önce olmadı ama olsa da normal hayatı ve seks hayatını her şekilde ayırt edebilirdim sanırım. Haliyle bu durumdan çok çabuk çıkardım. Zamanı gelince yatakta olmam gerek kişiye bürünürdüm. Yatakta işim bitince de normal hayata döner, sıradan bir insan olurdum.
Her kadının içinde keşfedilmeyi bekleyen bir dişilik vardır. Bu dişilik keşfedilince yatakta kalır, devam eder. Ve keşif sona erince hayat normale döner.
Normalde aşırı yöneten biriyimdir ve istemediğim hiç birşeyi yapmam ama tabikide yatakta bu değişiyor ve tamamen bırakırım kendimi yönetilmek sadece yatakta hoş benim için ama bunları asla birbirine karıştırmam ve zorlanmam
Yataktaki durumla günlük hayat bir birine karıştırılmamalıdır. Yatakta güç bendedir. Bu kadın için de iyi bir şey. Gerçek hayatta herkes eşit. O kadar!
seks hayatımla normal yaşamımı ve o anda hissettiğim duyguları birbirine karıştırmanın bana zarar verdiğini düşünüyorum. Buna izin vermediğim için zamanla zorlanmamaya başladım.