Birbirini deli gibi arzulayan iki çift neden ciddi olsun ki buna ne gerek var iş mi bu? Sırf keyif almak için yaşanmıyor mu bu anlar? Kahkaha atarım arada durup gözlerini de öperim sarılırımda şefkatimide gösteririm daha farklı sert olmasını da isteyebilirim. Bildiğim ve önem verdiğim tek gerçek var sevdiğim biriyle harika keyif dolu bir an yaşamaktan öte bir şey değildir. İş mi yapıyoruz ciddi oluncak ne var nedir bu katılık omuzlarınızdaki yükü bırakıp girdiğiniz bir yatak orası. 👒
Bazen yaramaz tarafım ağır basarsa sürekli şımaran ve sırıtan bir lolita olurdum sanırım. Ama genel anlamda seks esnasında ciddi olmak gerek. Bir işi yapıyoruz sonuçta. Hızlı ve sert olmalı. Haliyle burada gülüp sırıtmaya yer olmuyor.
Bir soru da daha bu kadar benzerlik olursa şok geçiricem sanırım bu kadar tesadüf olamaz. Ben fazla kakara kikiri sevmiyorum ilişki esnasında. Keyifli geceler.
Ayrica demeden gecemicem. Lütfen seks sirasinda kadinlar gulumsemeyin ve konuşmayın isimize odaklanalim. Yaa ciddi bir is yapiyoruz kadin gulumsuyor konuşuyor. Cildirma Sebebi 😄😄😄😄
Ufak sirnasmalar oyunlarla başladıysa başlarda ufak kikirdamalar olabilir. Ya da oral seks yaparken kaçamak bakışlar atıp hınzır hınzır gulebiliyorum. Ama başladıktan sonra zevkten kendimi kaybettigim için gulmek aklımın ucundan geçmiyor çünkü gulucek birşey olması lazım. Anca inleme sesleri... Gulunmesi hoşuma da gitmez.
Çok ciddi olmakta iyi değil ama gülümsemekte bana göre saçma ve eşim bunu genelde yapar aşırı sinirim bozulur ama kişiden kişiye de değişir tabi bazılarına gülümsemesi daha çok zevk verir bazılarına ise ciddi olması..
Bence yatakta eğlenilmeli adı üstünde yatak keyfi zevk almak bunlarda gülümsemek tebessüm edip kıkırdamak partnerinizi daha çok tahrik edebilir ve heyecanı ikiye katlar
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
tebessüm mü etsem ciddi mi dursam şeklinde kontrollü olabiliyorsanız tebrik ederim.
8
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Oral yaparken nefessiz kalınca geri çıkınca gülümserim gözlerine bakarak