Cinsel Yaşam Penis başı otururken neden belli olur pantolondan? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Bildiğin ucu tamamen görünüyor otururken Penis başı otururken neden belli olur pantolondan? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kalkmıştır pantolon beli de düşüktür özellikle çıkarılmıştır 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anladımm Yorumla
dwade17 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl erekte olduğu taktirde daha rahat saklayabilmek için yukarı kaldırmış olabilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Belki de Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çamaşır giymemiş keko 4 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok canım😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belli olsun diye peki istedin mi Yorumla Soran +1 yıl Sevgilimin görmüştüm, haliyle istek olması doğal Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Tahrik olup kalkmissa belli olur 2 0 Yorumla
Tilson Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl asi organ hep bi başkaldırı içinde😂😜 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ereksiyona gerek yok yani öyle mi Yorumla Tilson +1 yıl kalkmıştır yoksa uyurken öyle belli olmaz😉 Yorumla Soran +1 yıl Ereksiyon olmadan yukarı doğru yerleştirmek rahat mıdır ki sevgilim sürekli öyle yapıyor o nedenle sordum Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. roketi fırlatma rampasına yerleştirmiştir ondan 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Dğxğwşxkwmzj ereksiyon olmadan neden yukarı doğru durur ki Yorumla badarbungaa +1 yıl sen başaşağı duran roket gördün mü hiç... Yorumla Soran +1 yıl Çok doğru rokerlere hakarettir bu Yorumla
BASIMIANNRMYAKTI Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Ozellikle belli olsun diye yapıyordur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle olduğunu düşünmüyorum, eliyle kazağıyla çaktırmadan gizlemeye çalışıyor :) Yorumla BASIMIANNRMYAKTI +1 yıl Tipik dekolte mantigi en eblli edecek kiyafetlrri giyip sonra da çekiştirip kapatmaya calismak gibi bu da Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 😂😂 seninde gözün hep orda heeeeee seni seniiiii 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok be dikkatimi çekti ereksiyon olmadan da öyle yukarı bakar mı diye Yorumla zirkonn +1 yıl yani ereksiyon olmasada kafa kısmı yine belli olabiliyo pantolondan filan ama özellikle eşofmandan daha belli oluyo :D Yorumla Soran +1 yıl Anladımm teşekkür ederim Yorumla zirkonn +1 yıl bişi diil çükçü kız 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Normal bir şey yani ucu sert olunca 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anladım ereksiyonla alakası yok diyorsun yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ereksiyon geçiriyorum resmen daha da etkili Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl aslında görünmüyor pantalon katlanıyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl O fermuar noktasında değil diğer yerlerde katlanma nasıl olabilir ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hmm onu bilmiyorum işte :/ pantalon darsa ondan da olabilir Yorumla Soran +1 yıl Otururken yukarı doğru nasıl bakar ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bilemiyorum cidden :/ Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl sen niye bakıyorsun peki :D 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Dikket etmesen bile görüyorsun sonuç olarak Yorumla safadgn +1 yıl oturunca belli olması normal pantolan daralıyor ister istemez belli olabiliyor Yorumla Soran +1 yıl Anladım yukarı doğru oluyor ya hakiyle belli olması için ereksiyona gerek yok yani kendi kendine de olur Yorumla safadgn +1 yıl hayatında hiç gerçekten penis gördün mü sen Yorumla Soran +1 yıl Görmedim de pantolon içinde duruş halini soruyorum sonuçta Yorumla safadgn +1 yıl normal duruyor ereksiyon olmayınca belli de mi olmuyor falan sanıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Hayır dostum elbette olur yok olacak hali yok, sadece merak etmiştim ereksiyonla alakası var mı yukarı bakmasının diye bu kadar Yorumla safadgn +1 yıl alakası yok ama baş kismi çok fazla küçülmüyor belli olmasıda normal Yorumla
S8484 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl göz önünde dir 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla S8484 +1 yıl tam ortada Yorumla S8484 +1 yıl kadınnın kisi de öyle Yorumla S8484 +1 yıl gizliden çksan bişi dicem Yorumla S8484 +1 yıl azbk Yorumla
canmert34 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl genelde govdesıde bellı oluyo 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Görmedim o kadar dmxkslxpsl Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İç çamaşırı giymemiştir 🤣 sen neden bakıyon ayıp 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Giymeden çıkmaz, sevgilim çünkü dikkat çekiyor ne yapayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😃 Hıı o zaman ayrı belki iş tutarız diyordur desene çıkar bir bakayım ürüne 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İçinde kilot yoktur dikkat çekmek için 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sanmam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl sanmazsin nasıl belli olcak o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadında sudyen giykeyince semserrt göğüsleri belli oluyo ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl olsun nolucak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bir şey olmayacak sordum sadece neden olur diye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kalkmıştır pantolon beli de düşüktür özellikle çıkarılmıştır 😂
Anladımm
erekte olduğu taktirde daha rahat saklayabilmek için yukarı kaldırmış olabilir
Belki de
olabilir, gergindir pıncır; bi takım kaşıntıları vardır
Çamaşır giymemiş keko
Yok canım😂😂
Belli olsun diye peki istedin mi
Sevgilimin görmüştüm, haliyle istek olması doğal
Tahrik olup kalkmissa belli olur
asi organ hep bi başkaldırı içinde😂😜
Ereksiyona gerek yok yani öyle mi
kalkmıştır yoksa uyurken öyle belli olmaz😉
Ereksiyon olmadan yukarı doğru yerleştirmek rahat mıdır ki sevgilim sürekli öyle yapıyor o nedenle sordum
roketi fırlatma rampasına yerleştirmiştir ondan
Dğxğwşxkwmzj ereksiyon olmadan neden yukarı doğru durur ki
sen başaşağı duran roket gördün mü hiç...
Çok doğru rokerlere hakarettir bu
Ozellikle belli olsun diye yapıyordur
Öyle olduğunu düşünmüyorum, eliyle kazağıyla çaktırmadan gizlemeye çalışıyor :)
Tipik dekolte mantigi en eblli edecek kiyafetlrri giyip sonra da çekiştirip kapatmaya calismak gibi bu da
😂😂 seninde gözün hep orda heeeeee seni seniiiii
Yok be dikkatimi çekti ereksiyon olmadan da öyle yukarı bakar mı diye
yani ereksiyon olmasada kafa kısmı yine belli olabiliyo pantolondan filan ama özellikle eşofmandan daha belli oluyo :D
Anladımm teşekkür ederim
bişi diil çükçü kız 😂😂
Normal bir şey yani ucu sert olunca
Anladım ereksiyonla alakası yok diyorsun yani
Ereksiyon geçiriyorum resmen daha da etkili
aslında görünmüyor pantalon katlanıyor
O fermuar noktasında değil diğer yerlerde katlanma nasıl olabilir ki
hmm onu bilmiyorum işte :/ pantalon darsa ondan da olabilir
Otururken yukarı doğru nasıl bakar ki
bilemiyorum cidden :/
sen niye bakıyorsun peki :D
Dikket etmesen bile görüyorsun sonuç olarak
oturunca belli olması normal pantolan daralıyor ister istemez belli olabiliyor
Anladım yukarı doğru oluyor ya hakiyle belli olması için ereksiyona gerek yok yani kendi kendine de olur
hayatında hiç gerçekten penis gördün mü sen
Görmedim de pantolon içinde duruş halini soruyorum sonuçta
normal duruyor ereksiyon olmayınca belli de mi olmuyor falan sanıyorsun
Hayır dostum elbette olur yok olacak hali yok, sadece merak etmiştim ereksiyonla alakası var mı yukarı bakmasının diye bu kadar
alakası yok ama baş kismi çok fazla küçülmüyor belli olmasıda normal
göz önünde dir
Nasıl yani
tam ortada
kadınnın kisi de öyle
gizliden çksan bişi dicem
azbk
genelde govdesıde bellı oluyo
Görmedim o kadar dmxkslxpsl
İç çamaşırı giymemiştir 🤣 sen neden bakıyon ayıp
Giymeden çıkmaz, sevgilim çünkü dikkat çekiyor ne yapayım
😃 Hıı o zaman ayrı belki iş tutarız diyordur desene çıkar bir bakayım ürüne 😂