“ kamerada soyunmazsam konuşmayacağını söyledi“ eğer dediğini yaparsan, seni yine bu şekilde tehdit ederek hatta şantajla da istediği her şeyi elde etmeye çalışacak olan bencil bir -tam anlamıyla- pislikle karşı karşıyasın.
Bence kıçına en okkalısından bas tekmeyi, sürünsün.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yani ne kadar tanıdığına göre değişir bence doğru bir şey değil ama sen kendine yakıştırıyorsanyap yapacaksan bile yüzünü gösterme telefon numarandan değil farklı bir uygulama yükle oradan yap azından seni ifşa edemez
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
+1 yılSeni soyunman iÇin seviyor demekki seni sevmiyor memelerini seviyo görücek gün gelicek ellemek istiyicek sonra 2ikmek istiyicek hepsinde de senin bu zaafını kullanacak ayrılmasın benden düşüncesini sonra bi gün seni çekicek videonu resmini onu kullanıp her zaman kendini 2iktirmek zorunda kalıcaksın. Karakterli bi insan olsan konuşmazsan konuşma demekki sen benim çıplaklığımı seviyorsun beni sevmiyorsun diyiceksin kapatılansın telefonu. Ama nerdeeee şimdi kızlar erkekler onları istemese bile zorla 2iktiriyolar kendilerini.
45 Yorumla- +1 yıl
Bunu yaparak seni hiç 2iken oldu mu kız hatalar yapabilir belli ama sen çok abarttın be ya neymiş bu erkek milleti bu kadar da gattar bilmezdim kendimizi 😅😅
Tabi yaşanır yaşatılır ama abartılmaz herşey saygıyla sevgiyle.. Eğer bu kız ayrılık istesin o görüntülerle baskı altında tutalabilir - +1 yıl
Kimse bana bunu yaptıramaz o2ospu değilim çünkü karakterli bi insanım. Soyunmadığımda benden ayrılmak isteyen adam benim sevgilim olamaz hadi hata yaptım oldu ayrılmakla beni tehdit ederse sırf soyunmadığım için yol orda ayrılsın. Karakterli olsun kızda soyunmasın kimse de resmini almasın çekmesin ona soyun ondan sonra başkası olur ona soyun sonra 2iktir kendini normalleştirmişsiniz siz bu durumları. Benim için normal değil
- +1 yıl
Kişiden kişiye değişir evliliğe adım atacağım kzı veya istediğim kız bazı fotolar atmış ne var atıyorlar da o kızı rencide etmemek için o video veya resimleri gördükten sonra siliyorum. Tabiki bu karakter meselesidir çoğu erkek de bunu saklar ya durmadan o görüntüleri ihtiyacı olarak kullanır ya da bir ayrılık olunca direk o görüntüleri kullanır. Bende diyom ki bilerek ister gönder ister gönderme karar iki kişinin kararı. Gelecek de onların geleceğidir. Risk yaratacak hallere girilmediği sürec böyle şeyler normaldir... Erkeği de bu kadar abartmayın oda sizin gibi bir insandır. Sadece erkeklerin oyunlarına tuzaklarına dikkat ederek davranın
- +1 yıl
Oyunu tuzağı olan erkekten korkmak gerekir haliyle erkek de karpuz değil içini aç bak iyi mi değil mi diye bu yüzden garantici olmalı soyunmaya ne gerek var yani bu kadar mı aç soyunmayınca ayrılacak kadar? Gelecek onların ben sevgililikte bahsettim evliliğe yaklaşılır nişan olır bunlar zaten konuşulur belki resim atılır ama sevgililikte değil hele böyle sevgisiz sevgililiklerde hiç değil
- +1 yıl
Ya zaten ayrılıcam falan tepkileri olan insanı direk olarak kendin sileceksin. Kimseye eyvallah etmeyeceksin. Ben normal Anlayışlı düzenli bir ilişki halinde bunların zaten olduğunu yaşanıldığını ve normal olduğunu anlatmaya çalışıyorum yeter ki 2 kişi en ufak bir sorun karşılığında bir birilerini rencide etmesinler. Kız da bu konuda çok tedbirli olması gerekir ki yoska kaybı büyük olr.
Sende bazı durumlara karşı haklısın tabi. ..
Evlenmeden paylaşımda bulunmak ise gelecekte ki eşine ihanet etmiş olursun. Bunu yapmak istemiyorsan ter temiz kalabilirsin
+1 yılseni sadece bedenin için kullanan birini sen seviyorsun
bir gün ayrıldığınızda aa beni çok seviyordu ne istersem yaptı demeyecek
abi ne salak kızdı az or.. ospu değildi ne dersem yaptı deyip arkadaş ortamına meze edecek seni
gerçi şu an yapmadığı ne malum tabi orası da ayrı
kullandırtmayın kendinizi artık
dünyada başka insan mı yok
küssün konuşmasın ayrıl
bir gün benimle yatmazsan konuşmam seninle diyecek
yattıktan sonra allah kerim ya tekmeyi basar ya da dur zaten elimin altında biraz daha devam edeyim der
iğrenç ama bu anlattıklarım doğru
sen seviyorsun ama o böyle düşünüyor
hiç mi kendini düşünmüyorsun
ona mecbur değilsin sen
sevse böyle yapmazdı emin ol
alabileceğini alıp sonra tekmeyi basacak sana30 Yorumla
+1 yılSenin isteklerini düsüncelerine saygı duymayan biriyle olmamalısın heleki seni istemediğin birseyi yaptrmak için sevgini kullanıyorsa seni ayrılmakla tehtid ediyorsa hemen o kişiden uzaklaşmalısın sevgi karşılıksızdır sevgi karsındaki insanı düsünmek onun isteklerine dusüncelerine değer vermektir bu kisinin seni sevdigini dusunmuyorum tamamiyle niyeti kullanmak masum saf duygularının kirletilmesine izin verme istemedigin birseyi sırf kaybetme korkusundan kabullenme herzamn isteklerin ve dusuncelerinin arkasında durmalısın sen kaybetmekten korkuyosun ama o korkmuyor bu sencede haksızlık değilmi sana kendine daha fazla bunu yapma bence ve asla kamera karsısında soyunmamalısın.
20 Yorumla
+1 yılAhaha küsmesini istemiyosun anladık da yarın sana gel beraber olalım dediği zaman da küsmesin diye onaylıycaksın sanırım. Hoş bak yanlış anlama istediğini yaşayabilirsin ama kendini seni sevdiği konusunda kandırmamanı tavsiye eder seni uyarırım. Seni sevmiyor sadece arzuluyor. Ee sen de seni arzulayan birini arzuluyorsan bi takım şeyleri onaylarsın küsmemesi için falan ne alaka.. Keyifli geceler.
20 Yorumla
+1 yılBu kararı kendiniz vermelisiniz, risklerini de alarak.
- Görüntüleri kaydedebilir.
- Görüntüleri ifşa sitelerinde paylaşabilir.
- Arkadaşlarıyla sizi konuşabilir.
Bunu show yapanlar ücretli yapıyor, ücretsize sevgililik adı altında yaptırmaya çalışmış. Bence hayır cevabınıza anlayış göstermeli, göstermiyorsa niyetini de apaçık anlamış olursunuz.
10 YorumlaSeni tehdit ediyorsa blöfünü gör ve sen bilirsin de😏 yok öyle saçma sapan konularda bu şekilde tavır almak
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHerşeyden önce senin kararlarına saygı duyması gerekiyor. Sırf o istiyor diye hiç bir şey yapmak zorunda değilsin.
Eğer ki sırf bu yüzden seni ayrılık ile tehdit ediyorsa, hiç acıma sen ayrıl.30 Yorumla Sizden böyle bir ahlaksızlığı isteyen kisiyi derhal terk etmeniz gerekirken siz akıl danisiyorsunuz. Ne kadar küçültücü bir istek farkında mısınız? İlişkiyi vakit kaybetmeden bitirmelisiniz yoksa pişman olup üzülen taraf siz olursunuz.
50 Yorumla
+1 yılBence kesinlikle yapma. Eğer istiyorsan illa fotoğraf at onda da yüzünü göstermeden at. Kimsenin ne yapıcağı belli olmaz. Hiç bir erkeğe veya kıza %100 güvenme. Eğer bu yüzden onu kaybedeceksen et. Bu yüzden giden insan zaten seni sevmiyordur. Eğer istedğini verirsen bir süre sonra istediğini aldığı için gider zaten sevmeyen erkek.
20 Yorumla
+1 yılSeni sevmiyor, çünkü seven zorlamaz çünkü seven sevenini yıpratmaz zor durumda bırakmaz onu kendisiyle tehtit ederek bir şeyler almak için ikilemde bırakmaz bizde sevdik ya azcık bizde bilelim aşkı meşki o sevgi değil. Sen sana olan sevgisini bir kez daha tart
21 Yorumla- +1 yıl
Peşini daha bırakmıyorsa kesin seni kullanıyor haberin olsun terk etmelisin
+1 yılBir şeyi yapmazsan konuşmayacağını veya bırakacağını söylüyorsa o seni kaybetmekten korkmuyor demektir. Bu da sevgisini şüpheye düşürüyor. Sana saygı duymalı. İstemediğin bir şeyi yapmamalısın. Her verdiğin tavizde ileride daha çok şey istemesine neden olur.
20 Yorumla
+1 yılHe sonra alsın kayıtları ailene yollasın 😅 sonra gel burda ağla bana santaj yapio ben ona güvendim ben onu sevdim diye. Resmen niyeti belli sen sevmişsin ama o seni sevmiyor sadece bi mendil gibi kullanıp atıcak. Ne malum soyunduktan sonra ayrılmıycağı? Kendini nasıl hiss ediceksin sonra? Kullanılmış gibi.. ya Allah aşkına açın şu gözünüzü ya. Derin bi uykudasın ama inşallah uyanırsın şimdi baştan oku tekrar tekrar inş işe yarar
21 Yorumla- +1 yıl
Resmen sana ucuz gözüyle bakmış para teklif etmediğine şükr et
Evet hiç düşünme kamera karşısında soyun tabi.
3 gün sonra erkek arkadaşım için kamerada soyundum görüntülerimi kaydetmiş.
1. Görüntülerle bana şantaj yapıyor.
2. Görüntüler internete düşmüş.
Diye yazı yazarsın.
Yahu buraya bunu yazabiliyorsan yetişkin belkide yetişkinliğe adım atmışsındır.
Allah akıl fikir verirken sizler neredeydiniz?10 YorumlaSana istemediğin bir şeyi zorla yaptırmaya çalışan insani bırak gitsin. Böyle böyle oluyor zaten sen kendini ona mecbur hissediyorsun o da bunu kullanıyor. Sonra bunu yapan bu tür kişiler o görüntüleri alıp seni yapmak istemediğin bazı şeyler tehdit edip çaresiz bırakıyor. kimse yapmak istemediğin bir şeye zorlayamaz ayrılırım dese bile ya da ayrılsa o zaten niyetini belli etmiş. Gerçekten seven biri olsa bunu yapmazdı.
10 Yorumla
+1 yılSadece bedeneni ve tipini göstermeden olabilr sonra olamadık tehditler işitebilrsin. Erkeğin en sevdiği şey o görüntüleri ekran kaydı yapıp ilerde onu tamamen elde tutmaktır. Oldu da usandın bıktın ayrılığa kadar sabrın taşıyor haldesin işte o görüntüler seni mahveder. Ha aranızda güzel şeyler sakınca olarak görmem paylaşın ama yüzünü o durumlarda gösterme
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbeni bir abi olarak gör tavsiye veriyorum. savcılık katibiyim böyle çok şikayete gelen var. sonra bir türlü önünü alamazsın. sana çok şey yaptırır hele hele ayrılmak istediğinde, en kısa süre içerisinde AYRIL yoksa çok çok zorlanırsın.
81 Yorumla
+1 yılÖyle bir erkeği kazanmaktansa kaybetmeyi tercih ederim onun seninle ne için birlikte olduğu belli zaten sen ondan ayrılsan da gram üzülmez kendine yem edecek başka birini bulur hemen bence bu çocuğu hayatından hemen cikarmalsn
30 Yorumla
+1 yılBence ayrıl kurtul. İstemediğin bir şeyi yapmaya kimse seni zorlayamaz ailen buna ailen de dahil. Belli ki güzel sözlerle önce gönlünü yumuşatıyor daha sonra sen yelkenleri indirince isteklerini sıralıyor.
20 Yorumla
+1 yılsaçmalama sakın yapayım deme böyle bişey bak sakın diyorum kayda alır ruhun duymaz ayrıca günah yapma
50 Yorumla
+1 yılKarar senin sevgili senin. Burdakilere bakma. Kızlar hemen kullanıyor diyecektir :) çünkü o konuyu yapıp terkedilmişlerdir sadece cinsel takılmışlardır ve kendileride istemiştir:) ama adam seni seviyorsa sorun olmaz. Güveniyorsan yüzünü göstermeden yap.
10 YorumlaKüssün, bunu diyen bu tehditlerle seni fuhuşa bile sürüklerse şaşırmam. Asla kabul etme. Şantaj yapar neler neler yapar. Allah yardımcın olsun. Hayatını o bir görüntüyle karartabilir. Uzak durmaya çalış lütfen.
10 Yorumla
u +1 yılSoyunmadığın için konuşmayacaksa bırak konuşmasın, biraz aklınızı başınıza alın bu soruyu düşünüp sorman bile hata.
Çoktan engellemen gerekiyordu.40 YorumlaÖyle birini kaybetmezsin kendini kazanırsın menfaat uğruna bir ilişki kurulmaz o aşk değildir erkekmi yok lan 7 milyarlık dünyada ne bu birine bel bağlama
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. Dostum sana birşey söyleyim mi buradan tanıdığım birisi var erkek arkadaşına böyle yapıyor sonra şantaj yaptı kıza kız psikolojik olarak çöktü
Bence iyi tanımadan tırnağını bile gösterme.20 Yorumla
+1 yıl"Seni seviyorum ama kamerada soyunmazsan bir daha asla konuşmayacağım"
Acaba ne kullanırsam tam olarak bu kafayı yaşarım? Bilen varsa acil söylesin lütfen.20 Yorumla
+1 yılSırf soyunmadığın için senle konuşmicaksa Konuşmasın yav öyle kişinin arkasından da hayatta üzülmezdim tabi senin kararın saygı duyarım tabi ama istemediğin hiç bir şeyi yapma.
21 Yorumla- +1 yıl
Bu arada soyunmdın diye konuşmicaksa ben bu ilişkinin ciddiyetini bi sorgularım bu ilişki sevgiyle mi bağlı bir cinsellikle mi
İltifat ediyor ve soyunmazsan konusmam diyor iyi misin seni kandırırlar bu kadar masum olma
50 YorumlaSoyunmicaksın
Hayır diyosan hayır
Bu yüzden giderse gitsin zaten pislik
Seni sevdiği falan da yok haberin olsun
Kendine gel30 Yorumla
+1 yılNe kaybetmemesinden bahsediyorsun kızım sen amacı belli kullanmak istiyor seni bu hiç mâsumane bir istek değil seni değil bedenini seviyor o..
30 YorumlaGerçek misin sen seni vücudun için seviyor demek ki sen ise benden ayrılır diye düşünüyorsun gerçekten yazık. Karaktersizliğinden olanlar için yakıyoruz bugün de.
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadaşın kamerada soyunmanı istediyse sana iltifat ederek seni kandırıyo işte sen malsan karşı taraf napsın
18 Yorumla- +1 yıl
Erkek ozaman istekli azgın seni çıplak görmek hoşuna gider aç sende her yerini
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılYine zorladı ama kabul etmedim
- +1 yıl
Erkekler zorlar görmek için şimdikiler hemen açarlar
Soran+1 yılHerkes bir değil
- +1 yıl
Herkes bir değilmi eminmisin şimdiki kızlar hemen suyu akıyor çeşme gibi
Soran+1 yılBir değil eminim
- +1 yıl
Emin olmaya devam et azgın kızlar kaşar o**spu kızlar soyunur.
Kesinlikle yapma seni bu sekilde ayrilmakla tehdit eden neler yapmaz
40 YorumlaErkek arkadaşına küfür ederdim de kişiliğime yakışmaz.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKısaca açıklayayım sen soyunurken ekranı kaydedecek ve sonrasında her istediğini yaptırmaya çalışa vc ak. Asla karşına çıkacak bir koz verme. Seven insan seni Öyle şeylere zorlamaz. Uzak dur giderse de gitsin. Sonra acı cekersin
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 991 cevap paylaştı. Seni kullanmaya çalışıyor, soyunmazsan konuşmayacağım ne demektir?
Bunla ilişkini bitirsen daha iyi edersin.20 Yorumla
+1 yılHayır, soyunmam de eğer zorlarsa telefonu yüzüne kapat
30 Yorumla
+1 yılAyrıl ondan ahkmaklik yapma seni başka bi amaç için kullanıyor
30 Yorumla
+1 yılBi arkadaşımın sevgilisi de böyle demişti kız ayrıldı
30 Yorumla
+1 yılBöyle sacma bir istek olabilir mi, "soyunmazsan konuşmam" ne yaa,, bide buna sevgili diyorsunuz ya, ne diyim size
10 YorumlaNerden buluyorsunuz bu abazagilleri hayret bir şey ya. Sevgililerimden birisi istemedi benden bunu buna cesaret edemez
10 Yorumla
+1 yılÖff hep aynı tip eli sikindee aklı fikri amdaa erkek modeli eminim işi gücü yok boş herifin teki lise terktir.
19 Yorumla- +1 yıl
ooo chen reyiz KS ye düşmüş yargı dagıtımına itina ile devam ediyor
- +1 yıl
Sjfhfbf çok doğru
- +1 yıl
devam et sen izliyorum kenardan ben :D
- +1 yıl
İsim gücüm var arabam var evim var bankada yüklü miktarda pa * var soyunacak misin?
- +1 yıl
Ben soyunurum knk
- +1 yıl
@TheLostBoy sonra kalp krizi geçireyim değil mi 🤣
- +1 yıl
Daha iyi direk mirasa çökeriz 😄
+1 yılSen zaten kafayı onla bozmuşsun, sana ne öğüt versek boş! Git bir poz ver de ebenin nikahını gör ayrılınca...
10 Yorumla
+1 yılBence onu kaybetmelisin, zorla güzellik olmaz. Soyunmak isteyen soyunur, istemeyen soyunmaz bunun aşkla sevgililikle alakası yok
10 Yorumlaböyle bir şey söylüyorsa yani konuşmam falan gibi kesinlikle uzak dur ve ayrıl derim. yoksa yapabilirdin , ama bir nevi tehdit ediyo.
10 Yorumla
+1 yılBen o sadece seni seks opjesi olarak görüyor ve istediği olmazsa ter ederim diyen birinden ne bekliyon
10 YorumlaSoyunma, konuşmuyorsa konuşmasın ne hali varsa görsün.
30 Yorumla
+1 yılbenimki tam tersi ben soyununca kafasını çeviriyor true love sevgisini sorgula bence
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni kendiyle tehdit edecek kadar karaktersiz, sende onu kaybetmemek adına herşeyi yapabilecek kadar acizsin.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSapığın önde gideni eğer böyle bisey yaparsan sen ayrılacağın zaman veya onunla biseyler yaşamadığın zaman videoyu yaymakla tehdit edecektir
S. lk saf olma lutfennnn20 Yorumlaboşver biri gelir biri gider önemli olan senin ne istediğini Soyunmak istemiyorsan soyunma tabikide
20 YorumlaBir şey kazandığını zannetmiyorum. O yüzden kaybet gitsin. Kaybın küçük olur.
20 YorumlaTipik saf kız. seni çok seviyor bu yüzden hemen kamerada soyunmalısın
20 Yorumla
+1 yılBunun için seni terk edecek birini sen kaybetmezssjn o seni kaybeder
20 Yorumla
+1 yılBu hatayı kendine yapma hayatını karartır
düşün seni ekran kayıt görüntüsü ile tehdit edebilir...00 Yorumla
+1 yılOnu kaybet!! Hatta yok et! Senin isteklerine ya da bu konuda ne istedigine onem vermiyorsa sen onu kaybet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Belli çok seviyor ama bil bakim nerelerini
seni sevmediği kesin gitcekse yol ver hemen böyle erkek kapıda tutulmaz00 YorumlaKendine saygını yitirmek istiyorsan buyur tüm aynalar kameralar senin.
Ama gün gelir kendine bakabilecek misin?00 YorumlaGüzel sözler duymak için soyunmayı kesinlikle düşünme..
Sana daha konuşmam diyorsa aslında sözleri yeterince kirli00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıladam açıkca tehdit ediyor sen hala kaybnetmek istemiyorum diyorsun seni konusmamakla tehdit eden adam görüntülerinle tehdit eder seks yapmazsan yayarım diye ama sende bunu anlicak beyin denen organ yok. hala küsmesin gitmesin diyorsun.
10 Yorumla
+1 yılyüksek ihtimal olayı kaydedip seni tehdit edecek kaybedeceğin kişi buysa boş ver gitsin
10 Yorumla- Devamını Gör (102)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar