Flatiron pozisyonu beni resmen eritiyor bitiriyor ve eziyor. Bu pozisyonda partnerimin kendini geliştirmesini çok istedim ve sonunda kendini çok iyi geliştirdi. Bu pozisyon için özel fantezi yapıyorum. Nefesimi kestiği zamanlar oluyor ve içimi doldurduğunda zevkten kudurmuş hale geliyorum.
Bir pozisyon var nasıl adı bilmiyom iki tarafta uzanıyor erkek kızın arkasına geçiyor yan yatıp yapıyorlar bence o hem daha romantik olabiliyorsunuz böylece ya da isterseniz sert olabiliyorsunuz en yakın temas edilen pozisyon bu diyw biliyorum ve ne kadar çok temas olursa o kadar sıcak geçer diye düşünüyorum
partnerime göre değişiyor. kadın partnerimle cowgirl. erkeğin biriyle cowboy (çok uzun ve daha derin his) biriyle doggy (hızı hatradeğer) biri ile ise öylesine yatmak (çünkü o kadar uzun sürüyor ki adamın boşalması yoruluyorum artık. öyle yatayım o yapsın)
Hami'nin Şalke04' te attı gol pozisyonunu izlemeyi. Mükemmel bir goldü. Haci'nin çok güzel gol pozisyonları vardı, ki Rıdvan muhteşemdi bu konuda. Ah ah. Hayatta ne poziayonlar var, şaşarsın🙂
Xper 4 olmuşum beybi. Artık yazabilirim sorularına. Bir tek pozisyon seçecek olsam bana kalsa kesinlikle misyoner olurdu. Ama bana kalmasın , partnerim seçsin. 🥰