+1 yılFuckbuddy ilişkisine dönmüş. Hiçbir duygu olmadan seninle ilişkiye girip hadi eyvallah diyecek, seninle cinsel ihtiyaçlarını doyuracak ve başkası ile de aşk yaşayacak..
210 Yorumla
En İyi Cevaplar
😂😂😂 çok özür dilerim kendini kullandır. Sonra gerçekten sevip evleneceğin adamın yüzüne utanmadan bak. Sevgili iken anlıyorum. Aşk. Sevgi. Hormonlar. Allah karşıma çıkarmasın. Bazen üzülüyorum ayrılınca. Ama senin gibiler bana neden evlenmediğimi hatırlatıyor.
43 Yorumla
Soran+1 yıl😅🙏🏻🙏🏻Kesinliklee
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Artık sende seks odaklı bakmalısın olaya yoksa çok üzülürsün ya da önceden yaptığın şeyleri artık yapmayacağının güvenini verebilirsen olay tekrar ilişkiye dönebilir
60 Yorumla
Senin icin Duygular ön planda ise bence kabul etmeseydin. Ama çok arzuluyorsan sadece zevk için yaparım diyorsan kaçırma fırsatı
110 Yorumla
Soran+1 yılEtmiş bulundum çünkü gerçekten çok arzuluyorum onu o da beni aynı şekilde ama kendimi çok berbat hissedicem o olaydan sonra ama cok seviyorum ve özledim.. Belki onu tekrar kendime aşık ederim düşüncesi var kafamda bir umut.
Soran+1 yılYa beni çok beğeniyor kafalarınız herseyımiz çok uyuşuyor ama adamı çok boğdum ben sana istediğini veremem sen çok ilgi bekliyorsun benimde buna zamanım yok hayatım iş olmuş dedi gitti😏 bilmiyorum istediğinde görüşürüz zaten dedi ama okadar
Soran+1 yılBuraya yazarım cumartesi günü eğer görüş atarsaniz
Soran+1 yılBunları gerçekten bende çok merak ediyorum yani bi tuhaf olurum elini tutup yürüyememek falan ya da sarılıp opememek aşk sözcükleri kullanamamak nasil olucak hic bir fikrim yok onu görünce nasıl tepki vereceğimi bile kestiremiyorum bana karsi buz olmuş bir adamla nasıl birlikte olucam sırf ben seviyorum diye ve muhtemelen o olay yaşanırken ben ağlarım hersey bok olur 😏🤷🏻♀️ gerçekten Şu an size mesaj atamam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence duyqularını kenara bırak buluştukdan sonra zaten ona karşı olan aşk ölecek içinde. anı yaşa derim hatta onada öyle bi yaşatki ömür boyu seni unutamasın. sen o günden sonra emin ol artık onu istemeyeceksin. onun aksine senin peşinden koşmasını istiyorsan her zamankinden bin kat Seksi ol.
11 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak planım bu
Valla sadece seks için görüşmeye başladıysanız seni bekleyen şeyler ;
Prezervatif
Ertesi gün hapı
Doğum kontrol hapı
Regl'im gecikti mi acaba sorusu?
Hamile miyim?
Hamile kalır mıyım?
vs vs yani sadece cinsellik ile ilgili sorular...
İyi tarafından da bakalım bakarsın bu görüşme daha sonrasında tekrar aşka dönüşür evlenip yuva kurarsınız bilemiyorum...30 Yorumla
+1 yılE tabi kan kaynıyor. İkincisi cinsellik bir ihtiyaç . Başkasına güvenemezsin. Hazır yaşanmışlık var ve seni üzsede aslında acaba beni severmi beklentisi var sende. Ama şu konu varki eğer hayır istemiyorum deseydin şu an deli soruları kafasına sokmuş ve kendi değerini 2 katına çıkarmış olacaktın. İnsan bazen istesede rol yapmayı bilecek. Her aradığında taviz verirsen ki bu konuda onun gözünde sadece ihtiyacını gidereceği bir eşya görecek. Biraz kendine olan değerini düşün bence.
13 Yorumla- +1 yıl
Keşke senin gibi sevgilim olsaydı. Bize gelen telefondan donuna kadar bana aldırıyor. Milletin siki ne değerliymiş.
Soran+1 yılBu adam bir de patron ama cok cimri biri ben işsizim güçsüzüm sevgiliyken hep ben verdim cebimden hep destek oldum bir kere olsun lafını etmedim beni kullanıyorsun demedim ama ona ben ödeyemem dediğimde onu kullanmış oldum çok kırıldım ve soğudum gerçekten
- +1 yıl
Sevgilim ol mutlu edeyim seni.
Cinsel isteğine sevgi gibi bir kılıf uydurmuşsun ve vicdanını böyle rahatlamaya çalışıyosun. Sen de gayet iyi biliyosun ki onunla buluşma amacın sadece ve sadece seks. Velhasıl kendini kandırmak sana bisey katmaz.. ve sevişmekte alçakçadır bazen.. Ben demiyorum tabi bunu, turgut uyar diyor..
21 Yorumla
+1 yılAranızda güzel bir tensel uyum varsa, bu sizin ile partneriniz arasında özel bir bağ demektir. Kimseyi ilgilendirmez ve bunu kimse de yargılayamaz. Şimdi zaten ilişkiler cinsel ilişkiyle bağlantılı olduğu için, aranızda böyle ilişkilerin olması gayet normaldir.
Keyfini çıkarmanız dileğiyle..10 Yorumla
+1 yılGörüşmemeni tavsiye ederim duygusal olarak çok üzülürsün kendini fahişe olarak görürsün o da seni öyle görmeye başlayabilir ve sana olan saygısı azalır. Buda seni eritir bitirir. Ona sana aşık olduğum için seni arzuladım ama beni sevmeyen ilişkimin olmadığı biriyle olamam de ve ilişkiyi bitir bence.
10 Yorumla
+1 yılNe alaka ya hiç mi düşünmüyorsun hanım efendi ileriyi evlenmeyi bi yuva kurmayı felan da sapır saçma şekilde sorular yöneltiyorsunuz buradaki erkeklerde sağolsun hiç anası bacısı yokmuş gibi yorum yapıp seni nefsine yenik düşürüp seks odaklıyorlar yanlış düşüncedesin yapma...
01 Yorumla- +1 yıl
Adam gibi sevebiliyorsa adam gibi sevsin baba gibi sahip çıksın kız kardeş gibi kollasın insan olsun o sevgilim dediğin adam !
Cinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Böyle bi durum 2 kez başıma geldi. Birinde gayet güzel devam etti diğerinde çok saçma olaylar oldu. Kız aşığım ben hala vs. diyip bi dünya darladı beni falan. Ne yaşamak istediğine karar ver bence, onu yaşa. Sevgili olmak istiyosan seks yapmaya razı olmak seni daha da yorabilir ama denedik olmadı bari güzel bi seks hayatımız vardı onu devam ettirelm diyosan öyle ilerle
00 Yorumla
+1 yılKendini bu kadar dusurmemelisin bence sadece senle seks yapcam ve başkasını sevcek sen onun sadece ve sadece kalkmış sikini indiren bi kadın olunca seks istediği zaman gel dicek bittiği zaman yabancin olcak değmez madem seks yapmanız sana değer veren ve amacı sadece seks olmayan biriyle yapki sende boşa gitme oda Bune ya seks yapalım gel seks bitti kimsin ya olayı resmen
00 YorumlaCinsellik bazen bağı kuvvetlendirebilir.
En kötü ihitimalle güzel bir gece geçirirsiniz birlikte, iyi ihtimal ise biribirinize dokununca eski duygular alevlenebilir.
Bu durum da sana ders olsun ayrıca, bir daha birlikte olduğun insanı yıpratmazsın.
İlişki karşılıklı mutlu olmak içindir, birlikte olduğun insanı yıpratmak için değil.00 YorumlaAranızda seksten başka bir bağ yok ve bunu sende biliyorsun. Açıkçası bu durumu bir daha aklımdan geçirirdim çünkü bunu bilmek bir aşık kadına çok zor gelir ve bu seni çok yıpratır. Onu çok seviyorsan bir daha onunla konuş ve bir orta yolu bulmaya çalışın. Konuşmak ve bir problemi her zaman çözmeye çalışmak olgunluktur.
00 YorumlaŞu yorum yapan erkeklerin genelinin annesi zamanında eskortluk yapmış diye düşünüyorum yoksa bu fikirlerin açığa çıkması veya buna normalmiş gibi yorum yapılmasının başka bir açıklaması olamaz.
62 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Eski flört yani ayrılık olduğuna göre sevgili olanlar bir birini yıpratıp ayrılmaz.. Ne olacak cinselliğini doyuracak ve güle güle diyecek sen kullanıldığın ile kalacaksın çünkü saygısı olsa sana bu teklifte bulunmazdı.
30 YorumlaSen kendine değer vermiyorsan başkasından da bekleyemezsin değil mi? Kendine saygın yok karşındaki de sana saygı duyar mı duymaz cumartesi kendini kullandırtmaya gidiyorsun resmen adamın oyuncağı olmuşsun insanda biraz gurur olur biraz ağır ol
30 YorumlaErkekler kadınlardan farklıdır. Senin onu yıpratmandan dolayı sevgisine ket vurmaya çalışıyor olabilir. Bir araya geldiğinizde herşey çıkar ortaya. Direkt sevişmeye başlamak mı isteyecek yoksa önce birşeyler içelim sohbet edelim tarzında mı yaklaşacak. İlk seçenek olursa kendini kullandırma, unutmaya çalış derim.
00 Yorumla
+1 yılErkekler Sexle Asla Aşık olmaz Sen seç yaptıkça Daha çok bağlanacaksın ve acaba bana aşık olurmu umuduyla yaşayacaksın bn sana şimdiden soylim asla sana aşık olmayacak gidip bakire birini bulucak onla evlenecek ve onu da zamanla aldatacak
21 Yorumla- +1 yıl
He unutmadan bakire biriyle evlendiğinde belli bir zamandan sonra işte ben eşimi sevmeden evlendim görücü usulü veya eşim bana cinsel yaklaşmiyor Ona aşık değilim diye Boş boş konuşuyorlar hikaye Bunlar Bunuda bil
+1 yılve sen bunu kabul ediyorsun , seninle cinsellik dışında birşey düşünmediğini...
72 Yorumla- +1 yıl
Acaba trolmu demekten alamadım. kendimi
Yarabbel aleminnnn.
Allah iç sesime bir çene vermiş benimkinden beter.
Susuyorum Allah akıl fikir versin.50 Yorumla
+1 yılAllah en kısa zamanda doğru yola iletsin inşallah. Çok üzüldüm bunları okurken. Gençlerimizde Allah korkusu hiç kalmadı.
54 Yorumla- +1 yıl
Abla özelden dönme sansin var mı bi konu hakkinda sana danismak istiyorum
- +1 yıl
Belki iyi bir insansınızdır bilemiyorum tabi ki ama yine de konuşmaktan çekindim. Malum zamanımızdan dolayı. Hakkınızı helal edin. İyi geceler dilerim.
- +1 yıl
Estağfirullah ne demek tabiki sizde haklisiniz
+1 yılBen okumaya dayanamiyorum siz yasiyorsunuz bunlari... Allah kurtarsin Amîn
62 Yorumla- +1 yıl
🙂
Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Boşta olduğu için sana mesaj atmış şansını denemiş. Seni sadece cinsellik için kullanıp ihtiyacını giderecek. Sen de buna dünden raziymişsın zaten. Ne şanslı erkekler var şu dünyada. Sadece s. Kmek için bile elinin altında birisi var.
10 Yorumla
+1 yılSeni ne bekliyor;
dağ gibi,
taş gibi,
kol gibi,
Bal gibi bir şey bekliyor😂
Diğer soru ise sadece seni becermek ve cinsel ihtiyaç karşılama için kullanacaktır. Sevgiye, aşka dönüşmez artık. Onun için cinsel objesin10 Yorumla
+1 yılCumartesi akşamı kullanılmış gibi hissetmen olası. Çünkü sonrasında engel atıp canı istediğinde tekrar arayabilir, zaafın olduğunu biliyor çünkü
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir de demezler mi erkekler uckuruna düşkün ama kadınlar duygusallık dışında beraber olamazlar diye. Bu kalıp yargının yıkılması için daha kaç örnek lazım 😅
Bu yolun sonunda sen platonik olarak devam edersin.40 YorumlaMadem kabul ediyosun paranı almayıda unutma bari yoksa gücenirim
50 Yorumla
+1 yılKendini kullandırmaya ne kadar da meraklısın. Seni sevmiyorsa kullanıp atacak kenara sen ne kadar aşık olsan bile. Tecrübeyle sabit. Yapma bu hatayı
30 Yorumla
+1 yılSadece cinsellik icin bile olsa değerli ozel kişilerle olmali... deger vermeyen saygı göstermeyen biriyle anlamsiz...
30 Yorumla
+1 yılseni sevmeyen biriyle sırf kendine yeniden aşık etmek için oluyorsun kendine gel kızım kimseyle doğmadın o olmazsa ölmezsin ama gururun olmazsa sürünürsün azcık iradeli ol dik dur üzülcem ama olsun diyorsun kendine bunu mu yakıştırıyosun? burda yap ders olur vs diyen insanlar eskinin kafasında kusura bakma gece gündüz eli şeyinde olan insanlar kendini kullandırtma sevdiğin için
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe tür bir eziksin sen. seni seks kölesi gibi kullaniyor, bile bile sende buna razısın. senin hiç şerefin, onurun yok mu. Insanlar onur, şeref için yaşar ve ölür.
50 YorumlaZaten seni altina alıp s.. ikiyormus onu yapacak farkli bir sey yapmiyacak zevkini yaşamaya devak edecek onun için iyi su anda boşta elinin altında sen varsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbi siz iyi misiniz ya? Çoçuk bedava seks yapmak için geliyor size, başka bir nedeni yok anlıyor musunuz yok!
Yine de tercih sizin ama sonra ağlamayın.43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKayboll
+1 yılsana kalmış ama cinsellikse konu sadece, sende kendini tatmin et keyfine bak, ama diyorsan ondan sıkıldım, başkasını bul
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeni daha da çok yipratacak olan bir fuckbuddy ilişkisi olur hiç başlama, o sadece zevkini alır yapabildiği kadar yapar başkasını bulunca gider.
03 Yorumla- +1 yıl
En iyisini yapmışsın, seni kullamak istemiş , birde beni kullanıyorsun demiş yüzsüz
Soran+1 yılBu adam bir de patron ama cok cimri biri ben işsizim güçsüzüm sevgiliyken hep ben verdim cebimden hep destek oldum bir kere olsun lafını etmedim beni kullanıyorsun demedim ama ona ben ödeyemem dediğimde onu kullanmış oldum çok kırıldım ve soğudum gerçekten
- +1 yıl
Yaa , gerçekten çok üzüldüm , bu kadar var yemezi gercekten zor bulunur ama maalesef sayıları artıyor özellikle duyarlı kızlarla sevgili olduklarında maalesef ekonomik olarakta olabildiğince faydalanıyorlar. Aslında kendi özelliğini söylemiş sana , senin ona yardımcı olduğun zamanlarda aslında o çok kötü durumda değilmiş buradan bunu anlıyoruz , maalesef seni kullanmış kullanmış , ayrılmış sonra başkası olduysa bile arada seninle tekrar seks yapabilmek için yazmış yani yazmaktaki maksadı da bu başka birşey ararsak o da ekonomik sömürme olur bu ikisinden başka birşey değil. Sogumayacak gibi değil ki, adeta dondurucu etkisi bırakmış , sinir oldum, senin içinde gerçekten üzüldüm. Umarım , bir daha bu tarz kişilikler bulmaz seni.
Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Amme hizmeti mi yapiyorsun sen? 🙄
Kalkanlari indirecek copilotun bile bir maasi var. Sende o da yok sanirim.
Cennetlik insan. Bari kanadi olunce takaydin, simdi takmasalar da olurdu.00 Yorumla
+1 yılAhir zaman kadınları ne meraklı kendini kullandırmaya😀
30 YorumlaBebeye yardımmm bebeye balon bebeye şeker bebeye emzik
30 YorumlaBam bam sana çaktığı günler bekliyor bende çok kullanıyorum eski sevgilimi
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgilin seninle ciddi değil seninle cinsellik zikiş peşinde seni yatağa atmayı istiyor ilişki yapıp seni doyurana yıpratacak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen başka yatcak birini bulamamış demiyorda kdjdlfjf senle yattıktan sonra tekme :D
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 856 cevap paylaştı. Cinselliği, yoğun hazları yaşamakta güzeldir. Uyumlu olduğunuz konuda uzlaşmanızda bir sorun olmayacaktır.
10 Yorumla
+1 yılSeni kullanıp atacak bir kenara.
Ve garip olanda senin bu olacakların farkında oluşun.
Artık nasıl bir yokluksa seninki. Ya yol vereceksin. ya da yoluvereceksin. Aha kazma aha sapı.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam gibi adammış eski sevgilin, seninle yatmak için yalan söylememiş seni seviyorum sana aşığım falan da dememiş niyeti isteği neyse onu söylemiş yaşa cinselliği keyfine bak aşk olmak zorunda değil vücudunu tatmin et en azından
10 YorumlaNe diyeyim. Adam senin ona karşı duygularını biliyor ve bunu kullanıyor. Kahrolursun benden söylemesi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOh oh kullandır kendini bedenini. İleride çocuklarının yüzüne de gururla bakarsın..
60 Yorumla
+1 yılSeni sadece cinsellik bekliyor. Umutlanma benim de saglksiz yipratan iliskim olsa ayrilirim. Digr turlu cinsellik icin gorusurum
10 Yorumlafuckbuddy'lik zor müsessese, işin olayı içinde duygu barındırmamak. üzülecek gibisin cidden
12 Yorumla
Soran+1 yılYaşadıktan sonra ne olacak dedim sen yoluna ben yoluma mi o da istediğin zaman gorusuruz ama sevgili olamam daha dedi 😞 gerçekten kendimi çok berbat hissedicem o olaydan sonra ama cok seviyorum ve özledim.. Belki onu tekrar kendime aşık ederim düşüncesi var kafamda bir umut.
+1 yılKullanacak seni. Senin icinde sevgi var ama onun icinde kudurukluk...
21 Yorumla- +1 yıl
Trol soru bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece cinsellik için görüyoşan sen orspu olmuşsun artık haha :D :D
54 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@abiniz24 aynen ülkede nerde orspu var burda mk
Cevap sahibi+1 yıl@abiniz24 aynen bencede :D
Evlenmeden ömür boyu sexmi yapıcaksınız sen bayan olarak ilişkinin adını koyun ya evlenin ya da ayrılın
00 YorumlaEğer geçmişte ki hatalarını tekrar etmeden devam edersen düzelebilir, yeniden sevebilir ama üzme olur mu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellikle onu tekrar kendine bağlamayı düşğnüyorsan yanılıyorsun. Arzuladığım için yap ve beklentiye girme
00 Yorumla
+1 yılBu kadar kolay biri olursan, kimse sana sevgili ile yaklaşmaz sana zaten. Bunu unutma. Ve de gitme.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendinizi kullandırmaya devam edin, basitsiniz basit olarak gidiceksiniz hak etmişsin. Ben ne diyim ki ne yaparsan yap
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle işmi olur?
Yani kusurabakma ama
Kendine hayat kadını muamelesi yaptırıyorsun
Farkındamısın sen bunun?30 Yorumla
+1 yılsevmiyorsun bunu bil sadece bi heves cok pisman olacaksin
10 Yorumla
+1 yılBomba gibi geliyorum yaza az kaldı piyasada skmdgim kız birakmicam
10 Yorumla
+1 yılŞehvetin adı aşk olmuş, herkes işine geldiği gibi yoluna bakıyor
10 Yorumla
+1 yılSevgi böyle bir şey değil seni kullanıyor ve sen izin veriyosun, hayatın boşa gidiyor, yazık...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKullanır atar bunu böyle düşün bedavaci. iyi niyetli olsa ciddi düşünür
44 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@met96 yapmasın o zaman dert yanıyorsa
Cevap sahibi+1 yıl@met96 ben iyi okumamisim haklısın
Kadınlar hiç bir eskiyi hayatından çıkarmıyor evlense bile devam ediyor norm3oldu
00 Yorumla- Devamını Gör (106)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat