Orgazm, çeşitli cinsel uyaranlarla beynin uyarılması ile başlayan ve kişide hem bedensel hem de ruhsal olarak algılanan çok güzel yüksek mutluluk veren bir "histir".
Orgazm oluşumu için fiili cinsel ilişki sırasındaki dokunsal uyarı veya kendi kendini tatmin yani masturbasyon yaparak ya da cinsel ilişkiye girmeden dokundurup dürterek hatta sadece görsel, işitsel ya da mesajlaşacak da uyarılma yoluyla aşırı tahrik olarak orgazm olunması özellikle kadınlarda çok kolay.
Sanki o an dünyada senden mutlu kimse yoktur. Hayatında hiç tutmadığın, tattıkça daha da fazlası için üstüne üstüne gittiğin. Tüm bedeninin istem dışı kasılmalarla titreyerek içinin eridiğini hissettiğin yüksek dereceli birchazdır bu. Hele içinde erkeğinin patlayan volkanından fışkıran o muhteşem ılık spermlerin meninin kayganlığıyla birlikte taçlanmıştır artık o muhteşem zevk. Lehvetten bütün vücudun yanar, ter içinde kalırsın, nefes nefese kalbin büyüttün vücudundaki kanı maksimum pompalar. Tansiyonun nabzın oatksyacakmışcasına yükselşr o an. Yanakların al al omuştur ve tebessüm edersin zevkten istemsizce ve daha dağa daha derine skbeni skkk diye yalvarırsın... 🔥💝💋🥰😍💋🍃🌸🍂❤️
Bu konuda çeşitli yazılar okumuştum. Bunun bir anlatımı bir belirgin noktası var mı diye. Bütün makalelerde çıkan ortak tanım şuydu;
Erkeklerin orgazm olması belirgin olarak anlaşılıyor. Bu konuda evet haklılardı. Orgazm sırasında gelen yoğun sıvı bunun kanıtıdır.
Kadın için net bir tanımı yokmuş, ve kadınlarda bu durum kişiye göre değişkenlik gösterdiğini okumuştum. Kadın uyarılma sonrası plato evresine geçer. Plato evresinde bir süre kalır ve uyarılmaya devam ettiğinde genital böyleye kan akışı hızlandığı için hassaslaşır. Titreme kasılma eşlik eder. Uyarılmaya devam ettiğinde aldığı haz en üst seviyeye yükselir sonrasındada orgazm olur. Orgazm olduğunu vajina içinde kuvvetli şekilde kısa aralıklarla kasılma hissederek anlayabilir. Sonundada rahatlama hissi gelir Bir diğer orgazm durumu daha vardır. Bunun ismi squirtning denilen idrar kanalından gecerek fışkırarak çıkan sıvıdır.🤔
Vücudun derinliklerinde oluşan, genital bölgeden karnın her yönüne doğru uzanan, kalp atışı gibi bi gevșeyip bi kasılan o hissin; tüm bedenini -bacaklarından göğüslerine kadar- titretip, seni yarı bilincini kaybetmiş hale getirip, biyolojik ve ruhen rahatlatan o an. Orgazm bu anlattıklarımdan daha zevkli bir deneyim. Umarım ki bu ülkenin kadınları da birșeylerin farkına varıp, aile baskısını ve tabuları yikip, bu deneyimin tadını çıkarmaya başlarlar. Orgazm dolu günler dilerim - ÖYKÜ
Ben işemeye benzetiyorum. Koşturmaktan tuvalet ihtiyacını gidermezsin de karnın patlayacak gibi olur. Fırsatını bulup tuvalete girdiğinde öyle bir işersin ki bitmek bilmez. Aynı öyle
Hah bide korkusuzca bütün evrende aynı anda bütün galaksilerde en yükseklerden uçup bundan son derece mest olup, işte bu be, aradığım bu! demek gibi😄😄😄
Ne frk eder ki seni seven adamla yiyisip soktugu seyi hissetmedikten sonra olamam bile😏😏 asla birini sevemem oyle bisi degilim asla da biri beni sevmez🙂