Rüyamda dildo tarzı benzer şeylerde kızlık zarımı bozmak istediğimi uğraştığımı gördüm normalde de böyle düşünüyorum açıkçası bi erkeğe o gururu yaşatmamm bilinç altıma kadar işlemiş nasıl bozarım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye böyle düşünüyorsun çok sevdiğin senide seven bir adam düşün sana değer veren seni düşünen ileride çocuklarının babası olacak adam onun gururu olmaz sadece ilkin olduğuna emin olan ve bu güven samimiyetle evliliği yürüten bir adama niye yaşatmak istemez ki bir kadın sebebi ne
06 Yorumla
Soran+1 yılBu yaşta ne evliliği
Cevap sahibi+1 yılBu yaşta evlen demiyorum ki öyle birisini bulduğun zaman evlenmeyi düşündüğün zaman illa ki öyle birisi olur o zaman eşim bozar
Soran+1 yılEvlilikle seks ne alaka acaba sacmaliyorsunjz
Cevap sahibi+1 yılEğer evlenmeden önce seks yapmayı düşünüyorsan bu sebepten dolayı diyorsan bir şey diyemeyiz tabi ama kızlığını bozmak istiyorsanda içine bir şeyler sokarak bozabilirsin iki parmağını sokabilirsin salatalık sokabilirsin başka bir nesne sokabilirsin bozulur yani
Soran+1 yılEvlenmeyi düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladım o zaman hem zevk alabilmek için hemde kızlığını bozmak için dildo bile alabilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılvibratör ya da vbratör alın hem bakrelikten hemde sorunlu erkeklerden kurtulursunuz :)) en azından düğmesi var basınca kapanıyo ;)
00 Yorumla
+1 yılbiz erkeklerde sana akıl vermiyoruz o zaman. Nasıl bozarsan boz
00 Yorumla
+1 yılÇözümü basit bir durum konuya farkli bakman gerek ama burda anlatmak ne kadar uygun olur bilmiyorum once kadinligini on planda tutman gerek
08 Yorumla
Soran+1 yılDerken?
- +1 yıl
Yani bir çok metod var
- +1 yıl
Ayrıca size hak veriyorum bakış açınıza
Soran+1 yılTeşekkürler herkes deli vs diyor ama bence hakliyim
- +1 yıl
Delilik değil o yüzden burda anltamak ne kadar uygun olur demiştim
Soran+1 yılEvet başka mecra yok ama
- +1 yıl
Neyse fikir isterseniz yazrsınız sizde haklısınız mecralar dar
Soran+1 yılSize neden yazayım ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılKafayı bozmuşsun onu da bozarsin az dayan pandemi hafiflesin tez vakitte o da olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sok elini 3-5 cm içeri bozulsun
00 YorumlaDüşünme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılHep yalan
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım