Dün arkadaşımla oyunda sohbet ederken çıktığı kız için şu kızla varya sırf can sıkıntısı yüzünden çıkıyorum dedi. Niye lan dedim bende buna bir kere hiç utanması yok, terbiyesizin teki, heyetinin kıllarını gördüm deyince ne diyon olm sen doğru konuş dedim. Kanka sen sevgililer çıkmaya başlayınca ne yapar Bilmiyon mu, bilmiyom deme dedi. Lan biliyom da siz sanaldan, oyundan tanıştınız oyundan sevgili oldunuz daha 4gun du siz çıkmaya başlayalı dedim. Ne fark eder ha gerçekte sevgili ol ha sanalda, ha oyundan her sevgili olan yapıyor bunları, kızın heyetini gördüm insan bir kendine dikkat eder bir bakım yapar dedi. Kudurmuşsun sen mk ne biçim muhabbet lan bu dedim bu direk kanka bak biri çıkıp gelsin, biz sevgimle öyle şeyler yapmıyoruz desin kesin yalan söylüyordur öyle sevgili olmaz herkes sevgilisiyle yapıyor bunları. Biri çıkıp ben yapmıyorum sevgilimle desin elimi keserim namussuzum dedi. Resmen midem kalktı lan, cidden her sevgili olanın illa +18 şeyler yaşanmışlığı oluyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben yapmadım inanma o çipe
021 Yorumla- +1 yıl
İnanmıyorum zaten
- +1 yıl
Ben onun arkadaşına karşı hisler beslemeye başladım biliyor musun. Sanaldan tanıdım, sadexe yüzüne bakarak zamanla içimde sanki ona baktıkça, onun canlı yayınına denk geldikçe, onu konuşurken gördükçe istemsizce gülümsüyorum kendi kendime. Geceleri onun resimlerine bakarak, hikayesine attığı şarkıları dinleyerek uyuyorum artık nerdeyse. Ama ona söyleyemiyorum, kimseye anlatamadım. Seven insan içinde tutar, saçının teline zarar gelsin dayanamaz düşünemez, belki sevdiği vardır diye ağzını dahi açmaz, onun için yapmayacağım şey yok der ama cinsellik düşünen kişi böyle davranırsa o sevgi demek değildir bence.
- +1 yıl
Canım yanıyor canım. Allah kahretsin söyleyemiyorum da canım yanıyor her gece onu düşünerek, onun attığı sevdiği şarkılar çalarken gözümden yaşlar akarken uyuyorum hep. Çok yanlış birine baglandım ben. Hemde çok yanlış birine
- +1 yıl
Dertleşirimde, senin bile kalbim acır, boşver şişmesin kafan. Ortak bir arkadaşımıza dün dayanamayıp anlattım durumu, o da ne diyeceğini bilemedi. Keşke onu tanımamış olsaydım, hiç beni bulmamış olsaydı keşke
- +1 yıl
Canını sıkarım belki, bilemiyorum
- +1 yıl
Biliyor musun kaç kişiye anlattım derdimi. Dün dayanamayıp ortak arkadaşıma da dedim. Rahatlayamıyorum, olmuyor bir türlü. Ah o arkadaşı bana senden hoşlandığını söyledi bana önceden demeseydi, birbirimizi hiç tanımamış olsaydım onu canım yanmazdı böyle.
- +1 yıl
Bazı şeyler kader biliyormusun biz böyle üzülüyoruz yaa değmiyor benim de ağladığım oldu bi kaç defa ama zaman akıyor belki daha mutlu oluruz ilerde daha düzgün birileri çıkar kader deyip geçmek lazımda geçemiyoruz bazen hadi unut gitsin olmuyor silemiyor insan özlüyor ama boşuna üzülüp can acısı çekiyoruz
- +1 yıl
Nasıl kadermiş bu be. Madem. kader değil niye karşımıza çıkıyor ki böyleleri
- +1 yıl
Valla bıktım ya. Hep arkadaşı yüzünden. Böyle hayati skiyim ben
- +1 yıl
Böyle acıları unutmamız dileğiyle. Seninle konuşmak iyi geldi bu arada. Teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
+1 yılYapanda var yapmayanda, herkes kelimesinin icerisine genelleme yapmak olmaz. Yapanların cogu herkes yapio saniyor veya yapiyor normal gibi aksettirip yürüyordur karsidakine :))
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Siz kankasınız ama konuştuğunuz şeylere bak kankalar böyle sohbet ederse sevgililer neler neler yapmaz ki
06 Yorumla- +1 yıl
Valla. kendisi açtı konuyu, benim böyle şeyler hakkında konuşmak aklımın ucundan bile geçmez. Ben kendim utandım mk
- +1 yıl
MK konuşmaz olaydık keşke, salak hep böyle konular açıp kafamı allak bullak ediyor
- +1 yıl
Ya napiyim deme şöyle şeyler diyip arayı açıyorum tamam diyip susuyor ne zaman bir araya gelsek böyle şeyler söylüyor
Genele vurmak yanlış ama yapan çoğalıyor her geçen gün
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVallaha ben yapmadım eski sevgilim ile her insan yapmıyor onu kişilere göre değişen bir durum bu.
010 Yorumla- +1 yıl
Bence yapmayan insanlar daha sadık sevgili oluyor. Yoksa bana sadece cinsel ihtiyaç gidermek amaçmış gibi geliyo yoksa
Cevap sahibi+1 yılNereden bildin valla sadık biriyim beni seveni aldatmam ama aldatır ise beni yolu verir geçerim üzülmem de
- +1 yıl
Yani tabiki aldatırsa bırakmakta haklısınız. Ama benim demek istediğim şey şu, bir ilişkide hemen cinsellik yaşayanların ilişkiler normal kişilerin ilişkilerine göre daha sağlıksız oluyor. Onu demek istedim
Cevap sahibi+1 yılHaklısın vallaha cidden öyle.. belli bir zamandan sonra olabilir belki ama kişiye göre değişir işte bu durum.
- +1 yıl
Bak, mesela ben bu kişinin yakın bir arkadaşından hoşlanmaya başladım. Ama ben içimde tutuyorum, kimseye söyleyemiyorum. Geceleri onun reismlerine bakarak, onun hikâyelerine attığı şarkıları dinleyerek uyuyorum. Sevip gerçekten değer verip söyleyemeyenler de var, sadece bir cinsellik arzusu sonrası hemen partnerinden ayrılanda. Ben hemen böyle cinsellik düşünen kişilerin karşı tarafı cidden sevdiğini düşünmüyorum dediğim gibi
Cevap sahibi+1 yılBende senin gibi düşünüyorum ama bizi seven yok gidip de o aklı fikri cinsellikte olan erkekleri seviyor çoğu kız bizim gibi erkekler sap kalıyor en sonunda ben de öyle olmaktan korkuyorum
- +1 yıl
Biliyor musun. Arkadaşı bu cinsellik konusunu açtı ya, ya o da öyle düşünürse diye kendi kendime düşündüm durdum gece boyu. Sonra dedim ki, sevmek senin neyine. Bizim gibi sevenler hep yalnız kalacak, haklısın. Acı ama gerçek. Canımı yalan bir gerçek. Çok can yakıyor, çok.
Cevap sahibi+1 yılBenim de canım yanıyor bu yüzden malesef hiçbir zaman seven çıkmayacak sanırım 😔
- +1 yıl
Eğer sigara içen biri olsaydım, bu gece göz yaşlarımla 3 paket bitirmiştim
Cevap sahibi+1 yılBen içicem birazdan
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok arkadaşın saçmalamış.
01 Yorumla- +1 yıl
Kendisi zaten biraz abaz* bir tip. Seven sevdiğine hemen ilk sevgili olma zamanında cinsellik yaşayalım demez.
+1 yılTabi ki yoksa sevgili olmanin ne anlami kalır
04 Yorumla- +1 yıl
Bence bu yanlış, sevgili olunca hemen cinselliğin öne sürülmesi ve böyle yaklaşımların olması pek doğru değil gibime gelir
- +1 yıl
Sebep?
- +1 yıl
Sevginin bir anlamı kalmıyor, böyle olunca çoğu kişi çok geçmeden ayrılıyor şahit oldum. Sırf cinsellik arzusu gidermek için yapılıyormuş gi i duruyor. Yani ben öyle düşünüyorum
- +1 yıl
Sacmaliyorsun. Kim sokmuşsa aklina seks varsa sevgi yokmuş imaji yaratmis kafanda
+1 yılheyet olarak cevırmıs anlamadım lan o heyet kım
02 Yorumla- +1 yıl
Heryerinin olacaktı pardon
- +1 yıl
he
Heyet ne ya
01 Yorumla- +1 yıl
Heryerinin olacaktı klavye değiştirmiş
+1 yılyapmıyorlardır bence
00 Yorumla
+1 yılÇoğu.
00 Yorumla