Sevişirken o anın heyecanıyla küçük kazalar yaşanabiliyor. Göğüslerine elektrik verilen kadın, tekerlekli sandalyeyle düğüne giden çift, penise sıkışan yüzükler, vajinada patlayan şekerler, oral yaparken burnuna bacağın çarpması, yanlışlıkla göze parmak sokulması :) duş sırasında kayıp düşme, pantolon çıkarırken ayağın yüze çarpması, öpüşürken kafaların çarpışması, arabanın aniden çalışıp nehire düşmesi. Oyuncaklar, soda şişeleri, deodorant, damacana 😁😁😁😁 saymaktan yoruldum. Hadi itiraf edin. Bunlardan birini yaşamış olmalısınız. Hangi kazazedesiniz? 😋#whisky 🥃
Ertesi sabah uyandığımda diz kapaklarım acıyordu umursamadım ve günaydın için aradığımda uzun bir süre etek giyemeyeceğini söylediğinde dizlerime bakınca resmen yara içindeydi bende durumu anlatınca aynısı bende dedi!!! Meğerse zemin oldukça sertmiş ikimizde yaralanmıştık😢😢
Yemek yemiştim iki üç saat önce sonrasında partnerim ile sevişirken ona oral yapmıştım dilimdeki acı gitmemiş olsa gerek partnerimin vajinası yanmıştı😀
Orgazm olurken dil ile vajinanın duvarları, üst, alt dudakların yalarken emmiştim o sırada zevkten ağzıma zevk suyu ile idrar gelmişti ama çok güzeldi.