Geçen gün bi videoda gördüm sevgilim askerden gelcek sürekli ananas tüketiyorum kızlar anlar yazıyordu nedir bu olay?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
St_blacksea52 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
Zevk suyu ekşi ve tuzlu olmaz güzel kokar oralda rahat olur benimde tatlımsı tadı
Yorumlarını okumuştum videonun çocuk önlemeyle alakalı vs diyorlardı var mı böyle bişi
Ananastan dolayı mı
Benim çocuğum da var sürekli ananas yerim sevdigim için asılsız bir iddia
Bunu bilmediğim için sordum gerçekten soru sormak veya edepsizlik için değil.. Allah bağışlasın kız çocuğun mu vaaar
Erkek çocuğum 1 yaşında sorun canım öğrenmek lazım gizleniyoruz mecburen bizde
Yoo sıkıntı yok benim profilim açık dileğin zaman konuşabiliriz
Maşallah Allah bağışlasın
Yurtdışında yaşıyorum 2 hafta olmadı Türkiye'ye geleli 2 yıldır gelemedim cok özlemişim Ramazan bayramından sonra döneceğim home Office çalışıyorum buradanda çalışırım izin aldım
Nerde yaşıyosun? yurtdışında şu an nerdesin peki hangi sektör? Mesajlarım açık neden ordan devam etmiyoruz
Yeni uyandım daha annem bakıyor çocuğa geç yattık
E olabilir haliyle uyku istiyor beden
Bekliyorum hala
Özelden görüşemem bakın 25 yaşındayım moda giyim tasarımı yapıyorum Türkiye'de de şubesi olan bir firmanın modellikte. yapiyorum
Beğendim sorunuzu
Hangi soru mu?
Bunu
Görme şansım yok ne yazık ki
Çıkmadı gizli olduğunuzdan
Tamam
Tekrar gizli olabilirsin takip ettim
Nikah yapmadık daha ama mutluyum ayrılırsam şu anda cok iyi geçiniyoruz öyle birşey yok türk erkeği ile evlenirim sadece
Böyle bi soru sormamıştım ama geçinmenize sevindim
Niyetimi söyledim türk erkeği kadınına cok sahip çıkıyor İngiliz eşim bunu göremiyorum iyi bir insan sözüm yok ama kadınlar bunu seviyor
Tabiki de kadınların sevdiği aşikar. Dm açık dilerseniz ordan yazabilirsiniz
Orda mısın
Görüşemem demiştim özür dilerim benim birine ilgi duymam lazım dm için ozelimi paylaşamam