Teşekkürler KS
Eşinizin eski sevgilisiyle cinsel ilişki yaşadığını söylerse ne yaparsınız?
Teşekkürler KS

eğri oturup doğru konuşalım
bekara karı boşamak kolaydır
evlilik hayatı öyle kolay bir oluşum değildir yap boz çocuk oyuncağı işi değildir.
eşler arasında bir çok durum vardır bazısı gizli olur bazısı eşler söyler anlatır.
önce karşındaki kişi eşin bunu asla unutma her yaşayan insanın geçmişi vardır
mazisi vardır anıları hatıraları vardır önce buna saygı duyman gerekir. eş olmak sahip olmak değildir hayat arkadaşı olmak demektir.
aile ortamı içinde geçmiş pek kurcalanmamalıdır, alile saadetini huzurunu bozacak konuşmalar yapılmamalıdır. yeri geldiği vakit konuşulmalı uzatılmamalıdır kafaya takmak uzatmak iyi sonuçlar vermez.
eşimin zamanında sevgili ile girdiği cinsel ilişki ancak eşimi ilgilendirir.
bu durumu kötüye kullanmak benim karaktersizliğim olur
yok boşarım ayrılırım bunlar iyi oluşumlar değildir evlilik hayatında eşler yapıcı olumlu olmak zorundadırlar aksi halde yıkıcı yok edicilikle kötü art niyetle bir yere varamazlar
boşanma yollarında yıllarını paralarını geleceklerini harcarlar. başka da bir şey olmaz.
T.. mi geciyon kanka artik en ufak seyden bosaniyorlar karsi cinsle en uc seyi yasamis daha yasanacak bisey yok ondan ote bu mu sorun cikarmayacak bilerek saklamak neden durust olmayan insanlara mi guvenilmeli hahah ben cinsellik yasadigim her kisiye oncesinde bahsediyorum ciddi bir sey beklemeyin diye belli bir sure sonra zaten kabul etmeyenle devam etmem ama dogru simdi yasadigimiz icin karsi taraftan beklememiz sacma olacagi icin boyle dusunmemiz lazim ama dusunmek yetmiyor karsi tarafa soylemeliyiz ayni zamanda
Burda millet yorum yapmış kadınlar Kendi kafasına göre sığ düşünce cahil gibi kelimeler kullanmışlar
Hatta biri yazmış o zaman boşanan kadın hiç evlenmesin
Millet kendi kafasına göre kültürel yapmış her ne olursa olsun her ne şartlarda olursa olsun
Bir erkek için bir kadının geçmişi önemli önemsiz diyen erkek batıda büyümüş modern çağdaş say say bitmez
Kardesim bakir degilim her seyi de yasadim ama dediklerin tamamen dogru tarafsiz sekilde degerlendirince dogruyu soylemek gerekirse bakir oldugum zamanlar ben de oyle dusunuyordum zaten ilk yasayinca pisman oldum ama sonra aliskanlik haline geldi harbiden su sehvet cok sikintili bir sey arkadas cevresine uydum zamaninda tutamadim kendimi
Öncelikle kimse kimsenin geçmişini yargılamak zorunda değil. Bir kere konuşulmasında fayda var. Bakire arayan bakir mi? Bu şekilde bir eş isteniyorsa en az onun kadar masum olmalı. Geçmişte yaşanan cinsellik sorun oluyorsa evlenip ayrılanların birdaha evlenmeye hakkı yok o zaman. Bu çok sığ ve cahil bir düşünce tarzı.
Güncellemeyi görünce yazmak istedim. Bu sitede cinsellik soran erkeğe sapık, kadına potansiyel gözüyle bakılıyor ne yazık ki. Cinsellik sorusuna gelip hakaret edenlere neden bu soruya yazıyorsun o zaman diye sor 🙄
bende takmyorum ve yorumunu kaldırıyorum :)
Yargilamak zorunda degil ama sig ve cahilce dusunce tarzi hahah erkek veya kiz bakir veya bakireyse yargilar nasil biz onlari yargilayip sig cahil yobaz ozguvensiz tatmin edemeyen diye yargiliyorsak onlara da laf hakki dusuyor simdi dogruya dogru yasayan yasamayani yasamayan yasayani kendine ters oldugu icin yargiliyor dile getirmese bile icinden gecelim lutfen bu isleri yargi konusunda duyar kasmayalim hahah
Aldatmak bu, ne diyebiliriz, birşey diyemeyiz.. patlatırım olm kafasını !
Offf Karadeniz kızı işte
Hahah 💪🏻😅 intikaaam çanları çalmaya başlar o saniye
Kızıyor musun bana
Yok be :)
Cinsellik sorduğum için
Sorabilirsin kime ne hesap vereceksin
Ya değiştin diyenler var sapık muamelesi yapan var
Uğraştırma kendinle, kim ne isterse onu sorar onu paylaşır
Onu diyen kişinin yorumunu da sildim takipten de çıktım.. Bu arada soru süper soru seçildi
Yillar önce olmuş bitmiş birşey için kafa patlatmakta...🤣
Soralım Soruyu sorana :D yıllar önce mi olmuş? Yoksa eski sevgilisiyle evliyken mi olmuş :D
@Kurtkılıcı evliyken mi oldu laa?😡
@TipsizAdam35 sevgilim söylemişti üstelik biseksüel çıktı :D
EiG için tşkler :)
Rica ederim Karadeniz kızı
Nasil aldatmak ya ayni anda hayatina birden fazla kisiyi dahil etmek benim bildigim aldatmak he ama eger kandirma anlaminda aldatmak diyorsan o olabilir tabi dedigin sey
@GekoKertenkelesi1903 oha be bi sene önceki görüşümü bulup bana atar mı yapıyorsun? 😅 ama güzel demişim vallah 🧘♀️ Okuduğunu anladığında gel broo
Ya ne farkedecek ister on yil olsun fenomensin zaten niye atar yapayim banlarsin simdi filan hahah anlamadigim icin sordum ya zaten karedenizliymissin zaten tabancayi cikarip vurursun simdi kim vurduya gideriz ben kaciyom saygilar abla
@GekoKertenkelesi1903 :D tam bir kertenkelesin. Fenomenler banlayamıyor
Iltifat mi yergi mi bilmiyom ama sagol hahah o kadar pislik yapip banlanmamam garip bazi kisiler hak etmedigi halde ban yiyor ben rahatsiz oldum ya adalet yok burada da yetkili kim kendimizi sikayet edemiyor muyuz :)
Kendini şikayet etmek nedir yahu :D az pislik yap
Aslinda asagi yukari uc dort aydir kullaniyorum bu siteyi ama diger hesaplarin hepsi once askiya alinip sonra iptal edildi her defasinda yenisini actim bu 6. filan heralde hahah isin acigi bu soruya nerden geldim bilmiyorum ama sorularini onceden cevaplamisimdir mutlaka nicki hatirladim oradan hareketle bu soruya verdigin cevabi bagdastirmadim dusunce tarzindan dolayi ondan yorum yazmistim ilk basta bilmiyorum onyargi da olabilir ama karadenizli oldugunu bilmiyorum sal beni gideyim vurma nolur eline bir sey gecmez tetige basarsan bile abla kiyma be su garibe :)
:) sorun yok. Keyifli vakit geçirmen dileği ile. İyi akşamlar
Iyi aksamlar matmazel sizler de kendinize iyi bakiniz efendim au revoir
O saaatten sonra onunla ancak grup yaparim
Cevap
32Cevap
Senin kim oldugunu buldum kardesim evlenseydim de cinsellik yasamayan birini hak etmedigim icin kopek gibi kabullenmem onu gectim hic ciddiye bile almamam gerekirdi ayni sekilde cinsellik yasayan biriyle evlenecegim icin onun icin de problem olmazdi zaten ama evlenmeyip her seyi yasadigim ve evlenmeyecegim icin yine umrumda olmaz zaten surekli yasiyorum hala burada soyle birsey de var benim gibi bunu yasayan erkekler yani hemcinslerim benim icin onemsiz filan der bakire biri karsilarina ciksa bile bu farketmeli bence yani gecmis yine onemli olmali adil degil bakir degilim ama bakire biriyle evlenebilirim cunku gecmis onemsiz oldu canim madem onemsiz soyle gitsin o zaman awk karsi taraf karar versin durust olun ne yaptiysaniz soyleyin sonradan sikinti yasanabiliyor bizde bakirken cok takardik bu konulara hakli olarak adil olun su konuda erkekler cok iki yuzlu kadinlar da bir tuhaf hic bir sey yasamayanlar bile bakir olmayan kisileri isteyebiliyor lan ben erkek olarak bakire kizla evlenseydim kendimi rahat hissetmezdim neyse neyi hak ediyorsaniz o kisi arkadaslar simdi dagilin
Sunu anladim y.. yiyen ve yedirtenlerin dusunceleri degisiyor hemen hep dogru da kendimden biliyorum ama insanlar afil davranmiyor genel olarak sakliyorlar bilerek sikinti yasayacaklarini bildikleri icin ben hel cinsellik amacli sevgili edindigim tek gecelik fb gibi seyler yasadigim icin zaten en basindan soyluyorum onlar da kabul edip devam ediyor yola durust olmaktan korkmayin bu kadar ilerde sikinti yasarsiniz evlenecek olanlara ilerde evlilik isteyenlere soyluyorum yargilanmaktan da korkmayin caniniz cikmiyor arkadaslar kim ne dusunuyorsa dusunsun her fikre sahip insanlar olacak hayatta bakirken bir sey yasamamisken biz de cok onem verirdik ve ozguvensiz tatmin edemeyen yobaz gecmis onemsiz geri kafali bakir misin huahauuaah diye siritanlari gorunce ve bunlari dediklerinde ben de olduresim geliyordu onlari sonra arkadas cevresine uyup biz de boyle olduk zaten ilk basta herkes icin onemli bu konular bir sey yasamadiysaniz zaten fikri degisen de bunlara uyup degisiyor yani y.. yiyince veya yedirince hahah yine onemli oldugunu anladik bu konunun
Neler yaşadığını anlatmasını isterim. İstedim de. Hoş, gerçi öpüşmekten ileri bir ilişkisi olmamış. Ama olabilirdi de. Hatta belki olsa daha iyi olurdu. Cinsellikle ilgili hiç bir tecrübesi ve bilgisi olmayan bir kadınla evlenince beklentileriniz de yüksek olamıyor. Sizin istediğiniz çok sayıda konuyu içinize atıp kapatmanız gerekiyor. Yıllarınız ona cinsellikle ilgili her detayı öğretmeye çalışmakla geçiyor. Sonuçta zaman geçiyor ve sizin bir yanımız hep eksik kalıyor. Başkalarına imreniyorsunuz.
SORUNUN CEVABI : EŞİMİN BENİ ALDATTIĞINI ÖĞRENDİM"
’Kasten öldürme’ suçundan yargılanan İsa Kösecik Kocaeli 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı. Duruşmaya sanık İsa Kösecik, tanık Kubilay K. ve taraf avukatları katıldı. Maktul ile yaklaşık 13 yıllık bir evliliğinin olduğunu söyleyen İsa Kösecik, “Bu evliliğimizden 3 çocuğumuz da var. Olaydan 6 ay önce eşimin beni Kubilay diye biriyle atlattığını öğrendim.
Eşim bana söylüyor ben kim olduğunu da biliyorum ama yani eskiden olmuş bitmiş bişey sevgililerimi üstünden yollar geçmiş, bende kendi sevgili olduğum insanları eşime anlatmışlığım konu içimde geçmişliği vardır yani... eskiden olan olmuş şu an biz birbirimizin olduk. Ego yoksa ama özgüvenli kişiler se böyle şeylere takılmazlar..
İyiymiş. Eşinin de bir şey dememesi ayrı konu
Yüz ifadesi değişiyor sinirleniyor ama birşey demiyor eskiden olmuş birşey sonuçta onunla hayatımı birleştirdim artık birbirimizin olduk. Eşime bak ben şu kişiyle ilişkiye girdim demedim tabiki çünkü evlenene kadar kimseyle ilişkiye girmedim. Ama konuştuğum 2 kişi oldu onları da biliyor yani.
Canım zaten normal herkes birileri ile konuşmuştur. Önemli olan ilişki oldu mu
Evlenene kadar kimseyle ilişkiye girmedim doğru bulmadım uzun ilişkilerim oldu fırsatım da vardı isteseydim yapardım ama bana doğru gelmediğinden hiçbir zaman fırsat vermedim
Benim de fırsatım vardı. Ama bende evlenene kadar yapmadım. Şimdide diyorum keşke önceden yapsaymışım.
Bilmem birşey diyemiyorum. Ben gerçekten yuva kuracağım adamın olmak istedim. Bana karşı güvensizliği olsun istemedim onunla yattığım zaman aklına başkası gelsin istemedim.
Peki şimdi nasıl evlilik. Ben keşke bekar olsam diyorum.
Çok mutluyuz şükür Allah’a
Eşim sanki dünyaya evlilik için gelmiş bi adam. Evliliği eğlenceli hale getirince ve maddi problem yoksa çok kasıntı kıskanç birbirini kısıtlayan insanlar değilseniz evlilik güzel bence iyiki evlenmişiz diyoruz ikimizde hatta eşim pişman keşke daha erken evlenseydim diyo ve herkese söylüyo bunu
Allah mutluluğunuzu artırsın.
Bak bu da ozguvenden bahsetmis ben cinsellik yasadim doyasiya evlenmeden evlenmeyecegim zaten simdi ozguvenli mi oluyorum soyleyince sinirleniyor ayrica pisman da demissin ozguven nerde tam olarak madem oyle ben de evlenmeyi dusunursem bakire birini bulayim madem hahah
Eski sevgililerinle oral da mi yapmadin sadece konusmakta mi kaldi yani
Hayır yani bizden önce de hayatı vardı benim yaşadığım gibi oda yaşayabilir. Benim problem edeceğim bir şey değil, geçmişi geride kalmıştır benle olduktan sonra her ne yaptıysa. Severken her şeyiyle sevilir zaten geçmişe takılı kalanda hayatımda olamaz. Geçmiş konuşulur ama kimse hesap vermez, yaşanmış bitmiş şeylerdir bunlar büyütmemek lazım.
Kanka gelecek de gelmedi Şu an senle evliyken baska biriyle olsa sorun olur mu yine sonucta gecip gidecek ilerde adi gecmis olacak yillar sonra sana soylese bile belki sen aynisini yapacaksin neticede aldatmadan bol bi sey yok artik iliskilerde hahah
Onun geçmişi beni. Benim geçmişimde onu ilgilendirmez. 2021 da yaşıyoruz kıskançlık özgüven eksikliğidir. Demekki cinsel yönden partnerini tatmin edemeyeceğini düşünüyorsun ki. Ona karşılaştırma şansı bırakmıyorsun
Hdpli o... kurt kizi buldum bas gec oldurene kadar hahah o... cocugu oldugunuz icin hepiniz tabi onemsiz olcak awk keske yataga attigim kizlar hep senin gibi o o.. cocugu partiyi destekleyenler olsaydi hepsini tatmim ettim zaten ah bana bi sans verselerdi keske hepinizi havada karada gerci hala ihtimal var 2022 de olsa ruhunuzdaki o... degismeyecek ozguvenini skeyim senin
Evlenmeden öncede eşimle cinsel ilişki yaşayacağım için tahmin eder heralde.
Ayrıca benim geçmişimi yargılayan yobaz beyinlilerle zaten evlilik yoluna bırak adım atmayı ilişkiye bile başlamam.
Mesela adam da sen gibi ama hala yargiliyor diyelim yine de mi baslamazsin iliskiye girdiniz sonra dusuncelerini ogrendin mesela sonradan hahha
Her sevgilinle yasadigini da ne bilcek adam ustunde yazmiyor ki hahah
Yazdıklarını tamamen okudum kardeşim bir kurgu yapmışsın ama bu hayatın bir gerçeği ve ben çok yazı okudum gerçek yaşanmışlık hepsi böyle bir durumda olay geçmişi açıklamadan evlenmek bir bayanın bakireyim diyerek evlenmesi sahtekarlığa giriyor ve büyük sorunlara davetiye çıkartıyor bayan veya bay fark etmez dürüst olmak en başında yapılması gerekli bir olay
Nasil yani ilerde cikiyor mu karsiya bir sekilde
BEn evlenirken veya ilişkiye başlarken geçmişi silerim. Bunu bana hiç söylemeyebilir veya rahatsız oluyorsa itiraf edebilir. Geçmişimiz geleceğimizi bozamaz.
Ins canim ya
Ağzına biber sürerim bir güzel mafkemelerde süründürür donuna kadar alırım ya da donu ona kalsın lazım olur
Atıyorum 10 sene önceki bir ilişkimden dolayı, terk edilecek ya da hor görüleceksem eşim tarafından bi manası kalmıyor o ilişkinin... yani hem tecrübeli olucak aynı zamanda yapmamış olacak gibi birsey oluyor...
Tekerleme gibi olmus haha
Eşimi sevmişim ki evlenmişim herşeyini kabul etmişim sorun olmaz aynı şekilde ben eski sevgimle birşeyler yaşasam o da beni kabul eder diye düşünüyorum
Iste aranan durustluk bravo ama kanka kiz yasamadiysa kabul etmeyebilir ya yani etmesin kendisi de senle ayni degilse
ilginç bir kültür sdjsjd biz bu meseleleri konuşmadık ama ilk sevgilisinin ben olduğunu biliyorum. Ama büyük ihtimalle başka ilişkileri olmuştur. Yani bakir değildi tabi ki.
Peki ya sen bakire miydin
Soylemesine gerek yok ki. 100de 10 falan cikarsak ekstrem durumlardan, geriye kalan 90 zaten belli olur gerdek gecesinde 🙄
Ne uyuz bir kelime ya bu gerdek. Baska bir isim verseler ya suna.
Kan beynime sıçrar, o evi (eski eşimin) başına yıkarım... Sakinlesince de boşanma davası açardım !
Gayri meşru ilişki yaşayan kadın eşim olamaz zaten.
Geçmişteki bir olaysa önemsemem. Sonuçta benden önce olan şey.
Demi kanka genelevden evlenelim biz gel sen ten uyumu onemli
Geçmişte olan geçmişte kalmalı bence yoksa hep sorun olur
Hayatınızdaki insanın geçmiş ilişkilerini dinlemek sapıklık bence
geçmişte olan geçmişte kalmıştır, beni ne kadar sevdiğine bağlı :)
Kalmali zaten oyle omur mu gecer kisir dongu gibi surekli gecmisi doneceksin
Aşkın derecesine bağlı Başta söylese güven kazanır
...
evlenene kadar acaba havadan sudan mı konuştuk diye bir sorguluyor insan.
Geçmişi insana şeytan hatırlatır , o yüzden geçmişe değil geleceğime odaklı hareket ediyorum
Boşarım kendime kızarım eşime neden ilgilenmediğim de böyle oldu diye?
Oglum onceden oyle olmus simdi oyle olmuyor hhaha
önemsiz benden öncesi ama gelipte benden ne gizlesin bunu ne de anlatsın isterim
Ne gizlesin ne anlatsin nasıl bir cumle ya
O yüzden Sevgili ve Flört etmiyorum. Öyle bir durum da gözüm döner
Sen cinayet de islersin kardesim
Evlenmeden önce zaten öğrenirim bu konuları. Ve söylediği yalan varsa ilerde çok daha büyük problemler çıkacağını da ifade ederim. Sakliyorsa ve ileride öğrenirsem boşanmak dışında bir çare kalmaz.
Bunu duymamak için yalnızım. Allah herkesin gönlüne göre versin. 😊
Ne kadar naif bir yorum lan kral ayni yas araligindayiz ben de yasadigim icin ve evlilik dusunmedigimi bildigimden yalnizim ama yasayip yasayip yalniz kaliyorum hahah
@GekoKertenkelesi1903 her şey gönlünce olsun
Olmasin ya evlenmeyi dusunmuyorum yapamam aldatirim karsimdakine yazik olur evlenirsem bi zamana kadar aldattik aldatildik ama gonlunce olsun demissin gonul yalama oldu zaten o yuzden dua yerine geciyor hahah garip degil mi anladigim kadariyla cok zittiz ama ikimizde ayni sebepten boyleyiz hayat cok tuhaf
Cinsel blogcu mu oldun anlamadim 🥲
Evet
Bendemi olsam ya yeni hesap acip cok fazla mersk ettigim seyler var 😂
Valla ben takmam isteyen engellesin adminlerle konuştum Bir süre bu konuda olacağım
Adminlerle niye konusuyorsun 🤔 zorunlumu
Fenomen olmak için yardım alıyorum fikir veriyorlar
Çok kızardım ve ayrılık kararı verirdim.
Nedenini sorardim kizmazdim
Kısa ve net yok öyle bir şey
Soyle olmak icin kac firin ekmek yemem lazim ya ozguven tanri seviyesinde haha
Ben çok üzülürdüm ya kesinlikle ayrılırdım.
Evlilik öncesi ilişkiye karşıyım
Git eski sevgilinle evlen o zaman der ayrılırım.
O zaman sen de hic bir sey yasamamis bakir olarak evlenmis oluyorsun degil mi
en kestirme yoldan ayrılırdım
Ayrılırım net❗❗❗❗❗❗❗
Ayrılırım.
O is biter
ayrılırım
Hee davar aynen
Ayrılma sebebi
O kadar mi oglum mal misin bas gec zaten kapi acik kari y... yemis giden gitmis vuran vurmus cakan cakmis
Boşarım
Niye lan evlilik kolay mi o kadar bekara kari bosamak kolay dogru hahha
Aldatırsa yani
Terk ederim
Kafasını kopartrm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?