Güncellemeler
+1 yıl
Yapacak olsam yapardım ruhun duymazdı iz bile bırakmazdım piercingten oldu dedim biraz inandı gibi sanki
Güncellemeler
+1 yıl
Babama hiçbir şey söylemedi kendisinin de morali gayet yerinde gibi duruyor bakalım napacak yarın
Güncellemeler
+1 yıl
Yaşasııınn hiçbir şey demedi. Sanırım piercing olayına inandı. Hem de kocaman kadın oldum artık ne yapacak ki?
Güncellemeler
+1 yıl
AY ŞİMDİ DE DUDAĞIMDA MORLUK GÖRDÜ BU KADIN BENİ ÖLDÜRECEK
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
insanların hepsi boş yapmış :D takma hiçbirini, klasik türkiye 5 iq vatandaşları nasıl istiyorsan öyle yaşa. Daha söyleyebileceğin bir şey yok piercing demişsin, en fazla morluğun hızlı geçmesi için buz koyabilirsin
Meme ucuna dokunan bir Erkeği duyduğunda zaten kafanı patlatmıyorsa, o baba normal değildir.
Baban kizmaz oyle yetistirmis zaten haberi vardir illaki
Derken?
Baban seni böyle yetiştirirken haberi vardi diyorum kızamaz
Annenin babanın seni yetiştirme tarzına, ufaktan laf sokuyor arkadaş.
@NetwaRe Cevap bile vermekle uğraşamadım inanın.
yani memene piercing yaparken açman sıkıntı olmuyorsa ailen için birinin morartması da problem olmaz
Açmadan nasıl mememe piercing yaptırabilirim beyefendi
tamam memeni deldirmene tepki göstermiyorlarsa birinin morartmasıda problem olmaz diyorum
İkisi apayrı şeyler farkında mısınız biri meslek için biri başka bir şey için
Annen yalanına emin olursa babana söyler ama kafasında doğru mu yanlış mı şüphe olursa diyemez
Şu an şüphe var sanırım çünkü az önce yapsam neden böyle bir iz bırakayım anne falan dedim madem biriyle seviştm neden böyle bir iz bırakmasına izin vereyim dedim. Üniversiteler açık değil üniversiteler açılınca yapardım ruhun duymazdı neden şimdi yapayım salak mıyım dedim şu an şüpheli gibi biraz
SevişMeni eleştirmiuorum da morarmasına nasıl izin verdin o kadar sert yapmasına
Annen memeni nasil gordu
Giyinirken odaya girmişti
Sende ki sanssizlik, hayvan gibi memeni somuran sevgilin var, ve giyinirken moraran memeni annen goruyor. Bari biraz zevk alsaydin
Bende de meme fetisistligi var, ozellikle oval olanlara, kiz arkadasin memesini o kadar cok emerimki, en son ucu kasiniyor diye saklamaya calisirdi garibim ;)
umarım inanmaz inanıyorsa çok safmış gerçekten
saçma sapan konuşma kes sesini trolunu dıt dıt
YA YEMIN EDERIM AHDHAHSHAHA
çok komiksin ufaklık buraya 18 altını girmesi yasaktır ufaklık git
nasıl morarttı ki sdfsdklsd
Emerken oldu
Para vermeyince mememe yumruk attilar kekolar de
morarana kadar emdirdinmi sende
Annene memeni neden gösteriyorsun ki
Odaya daldı
hmm ozaman çarptım de sevgilin emdimi nasıl morardı
lan soruya bak tam bir panayır yeri :D
Dürüst ol..
Ne diyeyim sevgilimle seviştim mi diyeyim daha sevgilim olduğunu bile bilmiyolar
Bunu söylesen ne yapar? Döver mi seni?
Birkaç hafta yüzüme bakmaz gittiğim her yerde beni rezil eder sürekli görüntülü arar burnumdan getirir hep
Baban. mi yapar bunu?
Hic mi akıl yok bunlarda? Sanki kızların hiç istekleri yokmus gibi baskilarsan sanki hep söz dinleyecekler..
Babam birkaç hafta dışarı çıkmama izin vermez bu yaşımda telefonuma bile el koyar ama o dediklerimi annem yapar. Ya ben de anlamıyorum arkadaş sanki adam öldürdüm sevdiğimle seviştim geldim ve morardığını fark etmedim bile. O kadar üzülüyorum ki ya böyle bağnazlıklarla karşılaştığım için
Ailenin değerleri yapısı da önemli. Daha dikkatli ol ne sen uzul ne de onlar üzülsünler.
Ya benim ailem çok yobaz gerici bir aile değil ama cinsellik konusunda böyleler. Dudağımda uçuk çıkmasını bile oral sekse bağlayabilecek kafadalar.
Zaten ailelerin kirmizi cizgisi burada..
Kizlarinin bir erkek tarafından becerilnesini hazmedemezler.
Neresi mor tam
Ucunun çevresi
Fena yakalanmissin
Heyecan var mı derken
Hayır
Tanıdık geldi bu durum 😂
İnanmaz
Nasıl gördü annen
Odaya daldı giyinirken
Kapıyı çalmadı değil mi? Türk aileleri
Normalde çalıyordu bugün çalmadı
Karate yapıyor olsan antrenman kazası derdin 😂😂