Cinsel ilişkiye girermisiniz. Evet söylediğim durumu yaşadık eşim korona oldu 2 hafta evde karantinada kaldı ve bu süreçte dahanamayıp çok kez ilişkiye girdik sperm yoluyla tabiki bulaşmıyor ancak sonuçta temas var öpüşmek koklaşmak var yalaşmak var. Sizler bu riski göze alırmıydınız
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel 🐥🐥
Korona olduğunu bildiğiniz eşinizle ilişkiye girer miydiniz?
Aptallıktan başka bir kelime bunu açıklamaz kocanın sana çakıyor olması ve yetiyor olmasıda çok umrumda değil ama siz bile bile hasta olmayı hastalık yaymayı bunu yaptınız bu son derece de aptallık
Birbirimize bulaştırdık. Evden dışarı çıkmadık burası Alman hükümeti korona olduğun halde sokakta gezmiyorsun Türkiye gibi o yüzden vakalarınızdan belli oluyor ne kadar tedbir aldığınız. 2,5 hafta evimizde durduk 3 kere testimizi olduk aralıklarla 1 pozitif 2 negatif sonucumuzu alımda dışarı çıktık. Bu süreçte kimseye davet edilmedik kimseyi davet etmedik market alışverişimizi bile aile büyüklerimiz yapıp kapımıza getirir gittiler..
Ben alamam. Hatta o evde bile eşim iyileşme den girmem. Sebebi kronik bronşitim var, bağırsak ve kataciğerlerim de de sıkıntı var yakalandığım dakika 4-5 gün içinde kesin ölürüm.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet haklı olabilirsiniz benimde yaşım küçük olmasına rağmen 10 yıllık diyabet hastasıyım bağışıklığıma güveniyorum açıkçası belirti olmaksızın geçti korona süreci bende de
Kayınvalidem astım bronşit 1 hafta yattı çıktı Almanya da ölmedi herkesi öldürmüyor genellemeyelim ben diyabetim günde 4 kere insğlin vuruluyorum korona oldum hastaneye bile yatmadım
Nasılsa onunla birlikte evde kapalı kalicam neden olmasın
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynı evde kalıp kayınvalidem koronayken kayınpederim değildi ve bir çok böyle tanıdığım var.. burda eczanelerde satılan hızlı testlerden alıp evde yaptığımda eşimin ilk korona olduğunu öğrendiğimde negatiftim tabiki sonra pozitife döndü
Hayır aslında negatiftim önce eşimde tüm belirtiler varken bende yoktu ve Almanya’da schnell testler var satılıyor evde testi yaptığımda sa negatiftim sonra pozitif oldum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Asla almam böyle saçma bir risk o kadar çaktırmak istiyorsan kendini okşa 2 hafta çok mu istedin sok başka birşey resmen aptallık bu davranış
Aptallıktan başka bir kelime bunu açıklamaz kocanın sana çakıyor olması ve yetiyor olmasıda çok umrumda değil ama siz bile bile hasta olmayı hastalık yaymayı bunu yaptınız bu son derece de aptallık
Birbirimize bulaştırdık. Evden dışarı çıkmadık burası Alman hükümeti korona olduğun halde sokakta gezmiyorsun Türkiye gibi o yüzden vakalarınızdan belli oluyor ne kadar tedbir aldığınız. 2,5 hafta evimizde durduk 3 kere testimizi olduk aralıklarla 1 pozitif 2 negatif sonucumuzu alımda dışarı çıktık. Bu süreçte kimseye davet edilmedik kimseyi davet etmedik market alışverişimizi bile aile büyüklerimiz yapıp kapımıza getirir gittiler..
Bu önlemleri almanız ya da dikkatli olmanız bunun aptallık olmadığını göstermez
Kadının arzulu olarak başlattığı ilişkiye hayır diyemem. Eşime şimdiye kadar hiç hayır demedim. Ben de yapardım. Sen mi başlattın hep :)
Ben başlattım o başlattı yani kimin başlattığının önemi yok sonuca bakmak lazım 🙂
Adam hasta hasta bi de seks başlattıysa 😁😁 yap gitsin ya. Seks gibi güzel şey mi var
Ben alamam. Hatta o evde bile eşim iyileşme den girmem. Sebebi kronik bronşitim var, bağırsak ve kataciğerlerim de de sıkıntı var yakalandığım dakika 4-5 gün içinde kesin ölürüm.
Evet haklı olabilirsiniz benimde yaşım küçük olmasına rağmen 10 yıllık diyabet hastasıyım bağışıklığıma güveniyorum açıkçası belirti olmaksızın geçti korona süreci bende de
Korono ciğerlerden etkiliyor. Arkadaşım da ben gibiydi 2 ay da zorla kurtuldu. Gördüm halini. Bronjit olan kim varsa yüzde 90 öldürüyor.
Kayınvalidem astım bronşit 1 hafta yattı çıktı Almanya da ölmedi herkesi öldürmüyor genellemeyelim ben diyabetim günde 4 kere insğlin vuruluyorum korona oldum hastaneye bile yatmadım
Riski. göze alıp yapardım sonuçta ayne evdeyiz en iyisini yapmışsın
Bence de.. aynı evde olupta ailedeki kişilerden diğerlerinin korona olmadığı da oluyor ama olduk atlattık şükür yapıcak bişey yok.
Nasılsa onunla birlikte evde kapalı kalicam neden olmasın
Aynı evde kalıp kayınvalidem koronayken kayınpederim değildi ve bir çok böyle tanıdığım var.. burda eczanelerde satılan hızlı testlerden alıp evde yaptığımda eşimin ilk korona olduğunu öğrendiğimde negatiftim tabiki sonra pozitife döndü
Negatif pozitif olayına girmedim farkındaysan aynı anda onunla birlikte evde kapalı kalicam dedim
Ben olsam eşimi riske atmam müsade alır karşımda striptiz yaptırıp ona bakarak boşalırım
Belki de eşin dayanamıyordur istiyordur bilemezsin..
Hayır yokluk desen yokluk değil neydi aceleniz
Yokluk olsa daha iyi sonuçta yok dersin. Adam elimin altında dokunamıyorım gibi birşey bu
Eee işte onu diyorum birak 2 hafta dokunma. Toptan hallederdiniz 2 hafta sonunda
Dayanamadık ve yasak şey çekici gelir ya o psikoloji sanırım. Bide daha önce hiç 2 hafta ilişkiye girmediğimiz olmadı ondan sanırım
Yani tercih sizin ne diyim hayırlı işler 😂
Sacmalama esimle affetmem
🤷🏻♀️ herkes farklı görüşte teşekkür ederim yorum iÇin 🌸🙏🏻
doggy de kaldıysanız sorun olmaz ya...
Maalesef kalmadık 😩
69 da da sorun yok? tehlikelisi misyoner ama
Aids olsa fark etmez bizim millete
😂😂😂 onda eder heralde ya
Sanmam 🤣
Sağlık açısından bir süre girilmemeli.
Tabi haklısınız
Zaten aynı evdesiniz muhtemelen sana da geçmiştir
Hayır aslında negatiftim önce eşimde tüm belirtiler varken bende yoktu ve Almanya’da schnell testler var satılıyor evde testi yaptığımda sa negatiftim sonra pozitif oldum.
Eşin pozitif çıktıktan bir kaç gün sonra sende pozitif çıkar zaten
Dayanamadın mı 😃
Dayanamadım
Nasıl evlilik kanka anlatsana biraz
Herkesin bir değildir heralde ama bizimki güzel eğlenceli 😂
Hatta çıktımm
Yorumlar hariç kimseyle iletişime geçmiyorum
Neyi güncelledin şimdi 😄
Bilmem can sıkıntısı
Keyfin yerinde mi
Ya daha neden güncelleöe yapıyosun
Neyin güncellemesi bu abi 😅