Siz daha önce hiç deneyimlediniz mi, kullanmak ister misiniz?

Tabii ki hiçbir fantazi ürünü cinsel organların verdiği zevki veremez belki ancak, doğal seksin doruğuna ulaşana kadar geçen süreçte alınacak zevki katlamaya vesile olur. Hem fantazi dünyanızı harekete geçirir hemde uygun ebatlar seçildiği zaman anal ve vajinal zevki bir arada yaşamak gibi bir takım uç zevkler yaşatır.
Özellikle teknolojideki gelişmelere bağlı olarak gerçek ten dokusunda ve uzaktan kumandalı vs. toksik maddeler içermeyen seks oyuncakları üretilmekte günümüzde. Burada önemli olan çiftlerin karşılıklı olarak bunu istiyor olması ve dozunu ayarlayabilmesidir.
Öldüm mü acaba diye düşündüren, o cenneti gördüğün gözlerin içine bakarken ve kalbine doğru sıcak duygular yavaşça akarken; bedeninin yıldırım çarpmış gibi titrediği o anda dudaklarının bir çift sıcak dudakla buluştuğunu hissedersin. Daha neden nasıl niçin bile diyemeden bir aşığın sevgiliye kavuşması gibi dudaklarının bir çift sıcak dudakla buluştuğunu hissedersin. Öyle yumuşak, öyle nahif ve öyle narin bir his ki; sanki dünyanın en usta aşçısının elinden çıkmış marşmelolu yumuşacık bir kolum gibi! TAdı hiç bir şekere benzemeyen ama dünyanın tüm şekerlerinden daha tatlı. Dudaklarından kalbine akan hisler ölmek pahasına asla uyanmak istemeyeceğin bir koma hali gibi kendinden geçirir. O an anlarsın aslında yarım olduğunu. Ve o an anlarsın aslında senin tamamlayan şeyin ne olduğunu. Ve çölde susuz kalmış meczup gibi kana kana içmek istersin o duyguyu. Artık aklın ve mantığın biraz oturup dinlenme vakti gelmiştir. Çünkü artık sahne sadece saf iç güdülere aittir. Ve o iç güdüler hiç bir tarife, hiç bir tavsiyeye ya da hiç bir şeye ihtiyaç duymaksızın su misali akarak kendi yolunu bulur. Sevgiye aç olan sarhoş ellerin sen daha bir şey söylemeden sevgilinin vücuduna sarılır ve avuç içinin hassasiyeti bin kat artar. Sonuna kadar hissetmek ister o yumuşak, güvenli ve huzur veren hissi. Ve o an tek bir şey istersin. Aşk bir şarap olsun. Sevgilinin ağzı ise bir kadeh. Ve o aşkı o kadehten nefesin kesile kesile içmek istersin.
Merhaba, Ben daha önce cinsel ilişki esnasında bu tarz lezzetler denemek mümkün olmadı ama bu denenmesi imkansız anlamına gelmiyor ben değişiklik yapmayı çok fazla seven bir insan değilim ama bu normal sosyal hayatım için geçerlidir, ama cinsel ilişki esnasında her türlü lezzet fantezi denemek bana mutluluk ve zevk katacaktır sadece mide bulandırıcı istekler doğrultusunda yapmayı tercih etmem onun dışında her türlü lezzet ve fantezi seviyorum.
Hiç denemedim. Sadece kargoyla aldığım nirvtane pembe silikon zevk halkam vardı, önce minik titreşim motoru bozuldu, bir müddet de motorsuz takıp kullanmıştım, şimdi de kaybettim. Biti bulsa da bu ne dese ilk defa görmüş gibi hareket edeceğim. İşin garibi evde benden başka erkek de yok. Daha gelişmiş ve daha güzel yetişkin oyuncaklarını da kullanmayı çok isterim, ama almaya utanıyorum. 🤪😇😁😎
Cevap
90Cevap
Önce standart seks konusunda insanlar bir bilinçlensin de oyuncağı kalsın eksik olarak.
Zira ne kadınlar ne erkekler bu konuda bilinçli değil
Erkeğim önce benimle oynamasını bilecek gerisi kolay 😎
Oho bunlar zaten ayrı bi fantezi, daha geçenlerde seks shoptan yeni cicişler aldım kendime😍
ĞEŞDFIDĞCKFIS9AĞZÖCKDPSSA
Ah EYŞAN ah
Daha öncesinde bir kaç parça kullandım, kullanmayı ister miyim evet çok zevkli ve gerçekten de hoşa giden bir durum. Şehvet ve arzuyu arttırıp, farklı şeyler denemenin zevkini tadıyorsun. Tabiki bu cinsel yaşamın yeni zamanlarında değil de daha sonraları için olabilir
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven itaatkar ruhlu...
34 bedenli Küçücük fındık kalçali Sifir basenli Incecik bacaklı kalem etekli stilettolu Bebeksi yüzlü Yasemin Özilhan tadinda kadınları arzulatici buluyorum...
Anal plug kullanmayi ve kirbaclanmayi seviyorsa hele ki...
Offfff ki offff 😅
Arada sırada bu oyuncakları kullanmak istiyoruz. Bazen yatağa bağlanmak ve gol yerken çığlık atmak harika oluyor.
Gözlerimi kapatıp yatakta nelerin döndüğünü sadece hissedebilmek bile keyif verici. O zaman yaptığım oral seks bile muhteşem oluyor.
Anal için kullanabilirim ama vücudumda gerekli her şey var ellerim kırbaç
Parmaklarım dildo gibi sksmsksms ( yazarken güldüm aw inş abaza görüntüsü oluşmaz)
Vücudumda olanları kullanmayı seviyorum
Sekste her zaman heyecan olmalıdır bu oyuncakların işe yarayacağını düşünüyorum ama Türk kadınının bu konuda yaklasimcı olacagini zannetmiyorum acikcasi kalçasına Tokat attığında bile yapma diyenlerle karşılaştım..
Bu bilince sahip biriyse evet..
Kullandım, kullanırım.. Bazen olmazsa olmazdır..
spontane gelişen şeyler daha zevk veriyor
https://voca.ro/1hdzIGC5X5LJ
seks oyuncaklarına ilgim var ama abartılacak kadar değil. buna ilgisi olan birisine ya denk gelmedim ya da teklif etmedim bilmiyorum :D sanırım olsa yok demem :D

Bunun gibi mi, hiç olmadı🙂
Sevgilimle hiç seks oyuncaklari kullanmadim, amaç sekste delice sınırsızca zevk almaksa sevgilim derse seks oyuncagı kullanırım ve eminimki heyecanlı güzel zevkli olur,♥️🔥
evet kullandım bir süre sonra onlar olmadan yapamıyorsun😊
neler o
Oyuncak ve oyun doğru kişilerle eğlenceli ve güzel. Bilinçsiz ellerde riskli buluyorum. İstenmeyen, bilgi eksikliği nedeniyle öngörülemeyen olumsuz sonuçlara yol açabilir.
H - yir
2 3 defa oldu, daha çok karşı taraf için memnun edici oluyor.
İllaki olsun diye bir arzum olmaz.
Kendini bilip emin olmak yeterli.
Dün çok tesadüfi bir biçimde birtanesi elime geçti pilli ışıklı falan
Atsan atılmaz satsan satılmaz birine hediye ederim artık
Kullanmadım, ama seks hayatına renklilikler katılabilir. O yüzden seks oyuncaklarına yer olmalı bence.
Neredeyse her seferinde kullanıyoruz. 30 cm zenci dildo, titreşimli çubuk ve anal plug. Denemelisin 😉
Bir an ne oluyoruz dedim :D seks oyuncuları diye okuyunca :D. Kıraç, kelepçe olabilir ama gerisi olmaz.
Kullandım. Doğru kullanıldığı durumda çok keyif verici
Hiç bilgi ve birikimim yok bu işi bilen profesyonel biriyle denemek hoş olurdu
Kırbaç, kelepçe, göz bandı, ağız topu, topuklu ayakkabı
Bikaç sefer ev yapımı şişirsok kullanmışlığım var. 😅
Bana pek keyif verici gelmiyor açıkcası bi kere partnerimin istemesi sonucu kullandım memnun kalmadım
Denemedim ama seksin doğal hali ile yasanmali farklı şeyler denenebilir
Ama pozisyon olarak
Bir film izledim bağlıyo kelepçeyle sonra ölüyor diğeri açlık susuzluk vs artık pek sevmiyorum
Kullandım tabi ki. Eğlencesi de, zevki de adrenalini de katlıyor
Hayır kullanmadım ileride kullanirmiyim Şu an bilemiyorum bunu zaman gosterir
Yok denemedim. Görseller çok iyi tebrik ediyorum seni
Hayır kullanmadım ama seks bebeklerini çok merak ediyorum ne kadar iyi acaba ne kadar gerçekçi diye
Oyuncaga ihtiyaç duymam çok renkli fantazi lerim var defalarca orgazmdan cıldırtırım kadınımı
Hayır öyle şeylerle işim olmaz daha doğrusu seks le işim olmaz
Genelde ağız topu ve kırbaç kullanmayı tercih ediyorum.
Immmm Partnerim lovense lush 2.0, uzun kuyruklu plug ve göz bandı seviyor
Yooo hiç kullanmadım, oyuncaksız yapılabilecek çok güzel fanteziler var onlar tercihimdir.
Tabi benimle olan bir hatun bu tip oyuncakları asla kullanamaz sözünü bile hoş karşılamam..
Partnere bağlı bu durum. Bazen yaratıcı olmakta gerekiyor ve evet kullandım
Hiç kullanmadım zaten kullanmam da elinde senin gibi canlısı varken
Seks aksesuarları da oyuncakları da zaman zaman kullandım. Partnerim de bunu deneyimlemek isterse bana eşlik edebilir. Zevkle...
Benim fantezileri çoğu kadın kaldırmaz o yüzden ağır gelir :)
Çok kullandım genelde dildo çirt taraflı zevk vermek ve zevk almak için vajinal birleşmeye anal girişi hazırlayıp sonrası arkadan da sahip olması ayrı Bi zevk
Yoo hiç kullanmadım oyuncağı gerek yok oyuncaklar bozuluyor ama hatunlar bozulmuyor
Bence doğru yerde doğru şekilde kullanılırsa büyük keyif verici olabiliyor 😉 partner ile uyuma bağlı...
Bi kez oldu bu eski bir sevgilimle o telefona yüklenebilen uygulaması olan bi dildo almış , yemeğe çıkmıştık masada otururken yitreşimi açlaçtıp yükseltip şekilden şekile sokmuştum :)
Kullanmadım henüz ama denemek isterdim.
Bizde yok oyle seyler ne oyuncagi grinin 50 tonu degil evlilik
penıs yuzugunu denemıstım parnerımın cok hosuna gıtmıstı ama bır defa kullandık bıdaha kullanmadık ama partnerımı baglayıp cıldırtmayı severım
İki boğa varken, oyuncaklara gerek yok.
Kelepçe ve kırbaç kullandık.
Yapmadım ama belki denerim
Evet ama, iki tarafta istemesi lazım.
Bi cahel olan ben 😂🤣😂
Gifleri izlerken boşaldım
Kırbaç kullandım kelepçe jop
Hic oyuncagim olmadi yaa🙂
Lütfen Seks oyuncusu olayını açarmısınız?
Hayır genelde senaryo kurarım🤣
oyuncak kullanacak yaşı çoktan geçtim 🤭🤭
Henüz değil, sence hangileri denemeye değer?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?