+1 yılEvli bi kadın olarak yapıyorum yorumumu. Eşlerin bir birine bağlılığı, sevgisi, hoş sohbetleri, %75-80 aktiv, canlı, sağlıklı cinsel ilişkiye bağlı olduğunu düşünüyorum. Yatakta doymayan kadında erkekde mutsuz olur. Tabiat olarak cinsellik için yapılır evlilikler. Cinsellik iyi olmayınca evlilikdeki muhabbet zedelenir. Diye düşünüyorum...
41 Yorumla
Soran+1 yılTecrübe ile sabittir ☺️☺️
En İyi Cevaplar
+1 yılBir kere çiftler birbirlerine her daim destek olmalıdırlar. Sen nede olsa bu insanla hayatını birlrştiriyorsun ve sırf zevkin için ve tedavisi olan bir şey için ondan boşaniyorsan cidden bu insan tam yüzüne tükürülmelik insandır. Sırf kendi zevki için bir evliliği bitiriyorsa bu evlilik zaten bir gün bitmeye mahkûmdur...Çiftler her daim birbirlerine destek olmalı ve sorunlarına birlikte çözüm aramalılar, sırf kendi zevki için onu yüz üstü bırakmamalıdır...
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken boşalma denen şey fazla büyütülüyor bence. Sadece giriş yapmaktan ibaret değildir seks. Ön sevişmesi, oralı, parmağı var bu işin. Ayrıca diyelim 5 dkda boşaldı erkek. Ne olacak yani? 5 dk sonra devam eder. Etmiyorsa sıkıntı. Kan dolaşımı probleminden kaynaklı olabilir. Ama dünyanın sonu da değildir. Çözülür yani.
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKardeşim bütün sorularını tekrar tekrar güncelliyorsun. Yapma lütfen rahatsız olduğun bu durumu da değiştiremezsin. Titretip durma şu telefonu gözünü seveyim.
Soran+1 yıl:D:D ne güzel telefonunu titreten var :D
Cevap sahibi+1 yıl😶😶😶

Bu durumda biz kadınların gözleri direk görseldeki gibi olmaktadır. Bu sağlık ile ilgili ve yaşadığı psikolojik yaşantılı durumlardan dolayı meydana gelmektedir. Sonuçta bu durumun tedavisi mevcuttur. Ama yatakta bir kadın veya erkek doymuyorsa o evliliğin uzun süre ayakta kalacağını sanmıyorum. Boşanmak yerine beraber tedavileri yapılabilir.
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yılBu sorunu olup sorunu iyi yönetemeyen çiftlerin cinsel hayatında derin yaralar açtığı kesin. Bu durumu yaşayan eş ne kadar telore edebilir cinsel mutluluğundan ne kadar taviz verebilir bilinmez.
Bu kişiden kişiye değişir mutlaka ancak bahaneleri farklı olsa bile geçimsizliklerin ve yolaçtığı boşanmaların altında yatan gizli gerçek cinsel doyumsuzluk ve bunun gibi nedenlere dayanmaktadır.10 Yorumla
+1 yılMetobolizma öyle bir dizayn edilmiştir ki herşey beyinde başlar ve biter☺️Beyin vücudumuzu yönetse dahi beynimize ve s2kimize z hükmederek bu olayın üstesinden geliriz. bütün erkeklerin başlıca sorunu olmasa dahi uzatabilidiğimiz kadar uzatmak bize bağlı!!
Ben tam o esnada enflasyonu hayat pahalılığını insanların riyakarlığını düşünüyorum ve birde geri çekilip sıkma söz konusu. başka şeylerde üretilebilinir10 YorumlaEvlilik sadece cinsellikten ibaret değildir. Ayakta tutan şey cinsellikse eğer, boşanmaya kadar gider elbet. Fakat daha güzel şekilde de çözüme kavuşturulabilir.
50 Yorumlabunun basit tedavisi var , ama toplumda psikolog ve urolog ziyareti erkekler icin ooooo cok ayip kafasi oldugundan ellerindeki kiymetlilerini kaybedeceklerinden farkinda degiller ! ben ortalama 4-5 dakika idi , Turkiye'de olsam fark etmez giderdim ve yurt disinda tedavisini oldum ! 7yil once ortalama 20-25 dk surmekte unutmayin orgazm olmayan kadin o seks icin asla iyi demez ! Turkiye;de evli kadinlarin %86 si orgazm olamiyor veya enson ne zaman oldugu aklinda bile kalmamis ! kesinlikle evlilikleri yipratiyor ! zaten bu kadar evli kadinla iliski kurmam istatistigi dogru kiliyor ! bu isi cozun , cozmeden evlenmeyin eger evlilikte basladiysada COZUN SORUNU !
00 YorumlaBence yine sebep olmamalı tamam sorun tabi ama çözümü vardır mutlaka
112 Yorumla
Soran+1 yılSana bir şey sormak istiyorum da buradan değil
Soran+1 yılYa bir şey diyeceğim
Soran+1 yılNeden erkeklerin yorumuna yazıyorsun
Soran+1 yılBenim için fark eder kıskanırım
Soran+1 yılBen seni tanıyorum önceden konuştuk
Soran+1 yılBen hatırlıyorum o yüzden demiştim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu bir hastalık olduğu kadar karşı taraf için ciddi bir tehlike hatta cinsel şiddettir. Erken boşalan taraf tedavi olmayı reddediyor ise boşanma sebebidir.
20 Yorumla
+1 yılBağzı erkekler erken boşalma yaşasalar da durmadan devam edebilirler tecrübeyle sabittir ki onlar için ikincisi birincisinden daha tatlı olur, lakin son derece nazik ve sevgi dolu bir seks olmalıdır, eğer erkek birinciden sonra sırtını eşine dönüp yatarsa eşinin zevkine mani olur onu yarım bırakır ve o zaman kadının sevgisini kaybetmeye başlar sonrası kadına kalmış
10 Yorumla
+1 yılEyerki tedaviler bir sonuç vermezse, boşanma olabilir, çünkü bir ömür böyle gitmez, çünkü insan agresif oluyor ister istemez, hayat böyle çekilmez bir hal alyıyor
10 YorumlaHerşey cinsellik değil... Ama evlilikte büyük sorun olur, sonucu boşanma olmasa bile!!
40 YorumlaYaşanan cinsel ilişkiyi çok kısa kılar ve yeterince zevk alınamaz bu durumda konu boşanmaya kadar gidebilir...
20 YorumlaBenim evlilik hayatım olmadığı için ayrılır mıyım ayrılmaz mıyım bunu belirteyim evet anında ayrılırım.
10 Yorumlasadece cinsellik için evlenirsen evet boşanmaya neden olur
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Tedavi olmaz ise evet mahkeme boşanma kararı veriyor..
20 YorumlaBence neden olmamalı. Sonuçta tedavisi mümkün ve birlikte aşılabilir bir problem.
10 Yorumla
+1 yılSanmam. Pek çok kadının canına minnet bittide kurtuldum kafası var.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. ikisi farklı durumlardır ikisini de doktor kontrolünde kurtarma şansı yüksektir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılbazı kadınları için boşanmaya neden olabilir ama dedin gibi tedavisi varken bu olmamalı.
10 Yorumla
+1 yılGenelde öyle durumlardan kavga çıkıyor boşanmalar geliyor pesindende
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 637 cevap paylaştı. Yoo ben erken boşalıyorum ama benimki sürekli kalkıyor durmak yok dldşşd
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPenis 18 santimdi fakat bazen 4 dakikada bazen de 15 dakikada boşalıyordu. Bu erken boşalma problemi midir? Kaç dakika olması lazım? (Mesela duşta uzun sürmüştü tam boşalamamıştı )
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken boşalan var ise eşine oral yapsın eşi ile yâda eli ile eşine mast yapsın dikkat edin ama agrıtmadan boşalt yani kadını sonra öp okşa
00 Yorumla
+1 yılKişiler birbirini çok seviyorsa boşanma olmaz. Ama aldatma ihtimali yüksektir.
10 Yorumlaboşanmaya değil ama huzursuzluğa götürür
20 Yorumla
+1 yılTedavisi varsa bosanmasinlar
20 YorumlaOlmaz. tedavi edilir dediğin gibi.
20 Yorumla
+1 yılTedavi olmaz ise asab bozabilir.
10 Yorumla
+1 yılÇözümü basit olan Şeylerin büyütülmesi Saçma
10 Yorumla
+1 yılDolaylı yoldan olabilir evet
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılZannetmiyorum. Tedavi ettirirler
10 Yorumla Boşanma nedeni sayılmaz
10 YorumlaYok canım tadavisi var
10 Yorumla
+1 yılErken gelen bizden değildir.
10 Yorumla
+1 yılbu gibi şeyler olmamalı
10 Yorumla
+1 yılbu nası soru karşim
21 Yorumla
Soran+1 yılTakılıyoruz baba ya
Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. olur tabiki hatta aldatmaya bile neden olabilir
10 Yorumla
+1 yılBencilce davranırsa olur
20 YorumlaOlmaz
20 Yorumla
+1 yılEvet olur
10 YorumlaKadın hıysuzlugu
10 Yorumla
+1 yılTedavi edilir.
10 Yorumla
+1 yılOlmamali bence
10 Yorumla
+1 yılOlabilir aslında
10 Yorumla
+1 yılOlur
20 Yorumla
+1 yılCok erken
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
+1 yılKadına bağlı
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne