Şöyle anlatayım aşık olarak evlendim kocamda bende kıskancız o beni kısıtlar dinlerim eşimi o da beni hiç üzmez bu konuda. Bebek gibi beslerim gece ayrı içeceği sabah özel çeşitli kahvaltısı gece ister mantı yaparım seve seve cinsellikte ne isterse seve seve yaparım onu kızdıracak şeylerden kaçınırım der falancayla konuşma onu dinlerim anneme bile eşime laf ettirmem şimdi ben ezik kadın olarak mı görünüyorum özellikle beyler? Çevreye bakıyorum sanki erkeğe kafa tutmalısın vs. güzel geçinince buna bir gerek yok ki?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen de evlenince öyle olucam sanırım şu an şu yazdığını okumak bile beni çok mutlu ediyo kendi yerime koyarak okuyorum sanki benmişim gibi çok hoşuma gidiyo. Yalnız değilsin merak etme 👍 👍 👍 👍
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSenden daha iyisi bulunmaz,, özellikle yatakta herşeye itaatkar kadın muhteşem bir detay
112 Yorumla- +1 yıl
Kaç yıllık evilisin
Soran+1 yıl3 yıl
- +1 yıl
Böyle devam edin ikinizde, milleti bos verin,, bibirinize karşı tatmin, doyum varaa gerisi boş
Soran+1 yılBende memnunum eşimde hamd olsun ama bakıyorum etrafımda bayanlar yok öyle alıştırma yok böyle üzerine titreme vs vs yani ben adetken bile sevişirim bana dedikleri o halde onu mu çekiyorsun vs gece mantı yaptım desem aman deli misin ne derler acaba dedim benim ki mi saçma çünkü etrafımda yok hiç. Ben evlendikten sonra çalışmak istemedim işimi bıraktım zaten işi iyi çünkü e bende seve seve adadım kendimi eşime zaten aşık olarak evlendik kaç kişiye aşk evliliği nasip olur ki değil ki doğru yoldayım
- +1 yıl
Kesinlikle doğru yoldasın,, milleti boşver, en çokta çekememezlik vardır,, reglken bile sevişip onu rahatalatiyorsun,, inan bana süper kadınsın
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim eşimde sizin yaşınızda iyi oldu sizden bunları duymak
- +1 yıl
İnanın bana birçok erkeğin hayalini süsler sizin gibi kadın,, yemek işleri bir tarafa, yatakta tatmin bir erkeği tek başına eve bağlamaya yeter
Soran+1 yılEveett.. bana bunu itiraf etti. Eşimin çok cinsel hayatı olmuş bekarken , bana rakip bir sen oldun , inan aldatmak istesem öyle bir gücüm bile olmaz kafan çok rahat olsun dedi şakayla karışık
- +1 yıl
Kesinlikle,, ona tam tatmini veriyorsan gözü asla kaymaz dışarı,, yine soylicem ama çok hoşuma gitti, reglken eşini rahatlatmak için sevismen
Soran+1 yılBu bana çok normal geliyor mesela çevremdeki bayanlar tuhaf tepki verince anladım normal değilmiş hani ne olacak ki malum yer ilişkisi olma geri herşey yine olur bence olmalı da ve erkek ben gibi bir hafta dayanmaz ki hoş ben bile istiyorum o neden istemesin
- +1 yıl
Seninle konuşmak isterdim, fikirlerin o kadar realistki
- +1 yıl
İnsanlar hep kötüyü örnek gösterip seni yolundan çevirmek ister,, sen aldırma onlara
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
Ne güzel çiftsiniz. İnsanın böyle eşi olsun. Hep sever. Darısı başımıza 🌹
13 Yorumla
Soran+1 yılBen gönülden artıladım seni benden daha güzel yuva senin olsun 😊❤️
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılValla hayalleri süsleyen bir kadınsın. Kocan seni başının tacı yapmalı. Kıymetini bilir umarım.
20 Yorumla
+1 yılayni ben ne kadarlık evlisin 3 sene sonra amaaan dersiniz sıkılırsınız
26 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıllık evliyiz hiçbir sıkıntımız yok hamd olsun çünkü o da düzgün bir insan ben yaparım o birşeyin altında kalmaz ki sıkılmadım hiç işten gelmeye bir saat kala o eve geliyor hatun hazırlan der ben o gelene kadar kalbim çarpar hala
- +1 yıl
latife yaptim gülum 6 yillik evliyiz bizim de saygımız sevgimiz aynı gece görevden gelir yavrum açım der yemeği hazır olur üstü degisilir ayağı yıkanır bende erkeğin bir adım önde olduğunu savunanlardanim
Soran+1 yılVe mutlusunuz değil mi hemde çoğu çiftten :)
- +1 yıl
mutsuzda olduğumuz oluyor ama kocasına kafa tutan bayanlardan daha mutluyuz
Soran+1 yılRabbim daha mutlu etsin sizi ❤️
- +1 yıl
sizinde canım ❤🙏
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi köle ruhlu eşim olsun. Bir düzine çocuğum olsun. Başka kimseyi görmem.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcanım müstakbel kocam öyle bir evlilik istiyorsa ne yazık ki onu hayal kırıklığına uğratıcam😅
02 Yorumla
Soran+1 yılYapamaz mısın
Cevap sahibi+1 yılhayır yapmak istemem herşey benim görevim değil onun eli ayağı yok mu
Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. gayet doğru yoldasın hiç bozma kendini.
10 Yorumla
+1 yılSenden kopyalama imkanımız varsa hemen deneyelim.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılaranan kadınsın
11 Yorumla
Soran+1 yılAsıl olması gereken değil mi bu?
+1 yılDeli misin ya senden yüzlerce olsa keşke
12 Yorumla
Soran+1 yılTam tersini yeğliyor hele de hemcinslerim ve erkeklerde..
- +1 yıl
Hemcinslerine bakma onların hepsi bu yüzden mutsuz evlilik yapıyorlar
Erkekler de nankör böyle kadınlara karşı
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Devam et boyle boynuzu gorene kadar
012 Yorumla
Soran+1 yılSizde mi istemezdiniz
Soran+1 yılBiz gayet mutluyuz işte dedim ya zaten çevrede pek yok böyle sizde haklısınız
Soran+1 yılBen çocuk değilim bunlar lisede güzeldi :) bizim kaçma kovalama durumumuz yok eşim ilgiyi çok sever bende öyle kaçma kovalama işleri evlilikte sökmez evlenince görürsünüz
Soran+1 yılTam tersi işte diyorum ya sizler belki normalsiniz bizim ki farklı ve böyle olmazsa mutsuz oluruz eşim mesela hayırdır ne oldu bitti mi aşkın sevgin deyip kıyamet koparır sevgiliyken de böyleydi adam bende böyleydim ona karşı böyle mutluyuz
Soran+1 yılSorun olmadığını zaten belirttim sorumda sorun var demedim sizce olan görüşleri aldım ama siz neye bu kadar sinirlendiniz onu cidden anlamadım 😂
Soran+1 yılAllah sana daha güzel. bir aile nasip etsin..
+1 yılBize de lazım böyle besleyen hatun ya asdasds
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yıldaha ne istesin
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım