- Cinsel Yaşam konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılBenim erkek arkadaşlarımın bazıları ve kuzenlerim yaşamamıştır, zaten bazıları evliydi ve evlendi, bu sitede azgın çok, ama burda bile yaşamayanlar vardır, çoğu insan bırak evlenmeyi flört falan onu bile zor buluyor. Yaşayanlarda vardır ama millet yaşayana mı arıyor yaşamayanımı anlamak zor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılvardır. yurt dışında çalıştığım dönemlerde yanımda çalışan bazı mimar ve mühendislerden tecrübesi hiç olmayanlar olduğunu gördüm. yaşı 27 olmuş evlenecek hiç tecrübesi olmamış benden bilgi yardımı isteyenler oldu ve oluyor da
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de senin gibiyim. Deli gibi sevdiğim erkek arkadaşımın sonradan birkaç kızla birlikte olduğunu öğrendim. Daha doğrusu kendisi itiraf etti. En baştan söylemedi, Biliyordu çünkü asla kabul etmeyeceğimi ve ayrılacağımı. Ama o kadar çok seviyordum ki, her gözümü kapattigimda saçma sapan sahneler canlansa da gözümde, her baktığımda geçmişi aklıma gelse de ayrılamadim. En sonunda yavaş yavaş atlattım işte şu an gayet iyiyiz hiçbir sorunumuz yok
24 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi konuşabilir miyiz
Cevap sahibi+1 yılKonuşalım tabi
Soran+1 yılGizliden çıkmanız lazım
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatımda sadece iki kere cinsellik yaşadım ve oda malesef uzun aralıklarla olduğundan seks yapmamış kadar hükmü olduğunu düşünüyorum.
En son 2. si olan mesela bir sene önce felandı. Ne olacak bu işin sonu bilmiyorum.111 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle bişey işte sen kabul eder misin?
Cevap sahibi+1 yılNeyi kabul edermiyim biraz açarsan?
Soran+1 yılNeyi olabilir bakire olmayan kadını?
Cevap sahibi+1 yılBakireliğe okadar takılan biri değilim. Tıpta bile diktirilmesi mümkün olan gereksiz bir zar. Kadın erkeğini mutlu ettiği sürece ve hayır demiyorsa ertelemiyorsa daha ne olsun.
Soran+1 yılZarla alakası yok sadece onu anlamayın oral sks yapar sevişir her türlü bu da cinsellik sadece birinin içine girmesi değil yani
Soran+1 yılTakılmaya hakkın olduğunu düşünmüyorum çünkü sen bakir değilsin
Cevap sahibi+1 yılAma diyelimki bakiresin. Bana dedinki ben kimseyle hiçbirşey yaşamadım. Ama geçmişinde orallar sevişmelerin haddi hesabı yok ama bana bunları beni kaybetmemek için anlatmamış oldun. Peki buna nedemeli? Kimsenin alnında yazmıyor ki şunu şunu yaptı ya da yapmadı diye. Biz karşımızdakini, karşımızdakinin bize anlattığı kadarıyla onu tanıyoruz. İnsanı insan olduğu için sevmeliyim anlayışına sahibim. Mesele bakir olup olmamak değil. Ama sen sanki ısrarla bunu kafaya takmamı istiyorsun.
Soran+1 yılHayır neden kafaya takmanı isteyeyim? Zaten diyorum ya sen yaşadığın için yaşamamış isteme hakkın yok bana göre. Ama ben yaşamadım şimdi sürekli aklıma gelir yani bana dokunmasını istemem cinsel sorunlarımız olur sürekli kavga ederiz falan anlatabiliyor muyum? Çünkü ben çok takarım bu konuya. Öğrenirim ben bi şekilde.
Cevap sahibi+1 yılSeni kandıran biri mutlaka olacak.
Soran+1 yılUmarım olmaz boşanırız yoksa
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende yaşamadım çünkü ters geliyor benim görüşüme yapmak isteyen oldu istesem yapardimda bu karşındakini kandırmaktir evlencem deyip kandırılan kız çok var herşey cinsellikte değil bence ihtiyactirda eşine sadece bunu saklamanda ayrı güzeldir sosyal kültürel aile bozulmasına sebep olur suandada oluyor aileler dağılıyor kimse kimseye güvenmiyor neden bu yüzden yanlış olan birşey doğruymuş gibi gösterilmeye çalışılıyor doğru insanlar sizinle olsun
20 Yorumla
+1 yılVardır ya. Herkes bu sitedekiler gibi azgın p*rno bağımlısı sapik pis zihniyetli değil. Gerçek hayat farklı çok farkli
411 Yorumla- +1 yıl
@benimyahu Yarasi olan gocunur.
- +1 yıl
@benimyahu Kim özelde farklı burada farklı? Ben mi? Ben kendimi yüceltmek adına bişey mi dedim.
- +1 yıl
@benimyahu herkesin cinsel hayatı olur elbette. Ama bunu sapik veya saplantılı yaşayanlara söylüyorum. İnsan onuruna aykırı yasayanlara sözüm. Yoksa sağlıklı cinsel ilişkileri eleştirmiyorum.
- +1 yıl
@benimyahu ben söylediğim sözün yanlış olduğunu düşünmüyorum.
- +1 yıl
@benimyahu azgın sapik pis zihniyetli insanlar. kim kendini bu katagoriye almıyorsa onlara lafım yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşım 27 bilerek isteyerek hiç bir kadın ile hiç bir şey yaşamadım evlilik için zor oldu mu oldu insan eşi ile olmalı diye düşünüyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılBence de
Cevap sahibi+1 yılUmarım karakteri de olan biri karşıma çıkar
Gizli Üye(30-35)+1 yılVardır tabi, neden olmasın. Cinsellik yaşamamış olmak günümüzde neden garipsenir, bilmiyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu kişi yoktur diyor umudum kalmadı
Cevap sahibi+1 yılVar, var. Merak etme, sitedekileri ölçü alma
- Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılçok şükür 21 yıl temiz kalabildim bi 21 yıldaha kalablirim sonuçta insiyatif bende
20 Yorumla
+1 yılÇok vardır sadece kendilerini belli etmiyorlar her şey cinsellik değil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben varım evlilik öncesi karşıyım herşeyi eşimle yaşamak ıstiyrm
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen hala bakirim
Ama bu sitede bakirim diyince bile yargılıyorlar insanı33 Yorumla- +1 yıl
Masallah😊
Cevap sahibi+1 yılMaşallah ta bir yargılama biçimi :)
- +1 yıl
Niye ya olması gereken bu zaten
Dini inancı var ise ve kendi inancına göre gidiyorsa evet vardır. şahsen evlenmeden bir cinsel birliktelik olmaması tarftarıyım.
00 Yorumla
+1 yılAynı düşünceleri paylaşıyorum seninle bende öyleyim ama bizim gibiler de var onlar da bizim gibi insanları arıyor kesinlikle dert etme
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar 30 um yaşamadım. Vakitsiz hşç bir sey değeri olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen öyle olacağım muhtemelen. 25 olmadığım için adayım diyeyim :D
10 Yorumlasen bıtanesın.. ama bıseyler yasamak ıllama tam anlamıyl degıl kıı
00 Yorumla
+1 yılVardır. Ben mesela 15 yaşımda 30 yaşında kadın tarafından tacize uğradım😆
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaşadım malmıyım bi ömür bi kızı bekleyeyim. sadık kalırım o ayrı ama olmayan kişi için bekleme yapmam
04 Yorumla
Soran+1 yılO zaman başkası da seni beklemez
Cevap sahibi+1 yılbeklemesin umrumda değil. benden sonrası önemli ben ona bakarım.
Soran+1 yılO zaman sıkıntı yok
Cevap sahibi+1 yılevet sıkıntı yok herkes istediğini yaşar
+1 yılzor malesef. bakir mi arıyosun?
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
yaşın kaç :)
Soran+1 yıl25
- +1 yıl
:) bu sevdadan vazgeç :)
Soran+1 yılEvlenmem o zaman napiyim takıntılıyım ben
+1 yıl28 im ne sevgilim ne flörtum oldu.. yalnız ve 0 ilişki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar oldigunu biliyorum ama taniman lazim denk gelmesi lazim yaa
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilimle ilk 3 yıl yaşamadım, 3 yıl sonra herkesi yaptım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de seninle ayni fikirdeyim. Bu sebeple evlilikten bile vazgectim. Kaldiramam Ben.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltam o eşiğe gelirken tüh bee gitti rekorum 😂 ama ilerisinde bile olabilir birileri
00 Yorumla
+1 yıl24 olup yaşamayan ben varım 1 yaştan elendim :(
13 Yorumla- +1 yıl
var diyoruz kabul etmiyorsun :D :D
Soran+1 yılKüçüksün
- +1 yıl
24 :D
+1 yılYoktur varsa bizi bulmaz ehehe
30 Yorumla
+1 yılVar diyenlerden. Köyde yaşayanlar disjndakine inanma gerçi koydekikerde artık bı şekilde yaşıyorlar ya neyse
10 Yorumla
+1 yılVardır kurban azda olsa
20 Yorumla
+1 yılİllaki vardır ama ara ki bulasın...
20 Yorumla
+1 yılVardır çirkindir yaşıyamaz mk napcan sen öyle erkeği bizim gibi deneyimlilerle çık mk
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka? İstemiyorum ben hiçbişey yaşamadım çünkü kaldıramam
- +1 yıl
Ne salakça yorum yapmışsın. Cirkinse gider parasıyla yapar
- +1 yıl
Ayrıca sen kendini yakışıklı mı sanıyorsun hemcinslerini kötülüyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Yaşamadım ve bakir olarak devam ediyorum hayatıma
11 Yorumlaben el ele bile tutuşmadım
10 Yorumla
+1 yıl25 yas üstüyüm hic cinsel iliski yasamadim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yoktur yaşamıştır. Çok nadir olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar 4-5 bakir arkadaşım 25den büyük
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçen bir tane gördüm herşey var bu hayatta
20 Yorumla
+1 yılVardır ama çok olacağını sanmıyorum
10 YorumlaVardir ama cok azdir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl25 yaşındayım ve yaşamadım
10 Yorumla
+1 yılÜlke nin dini islam diyenlere bak:d
00 Yorumlavardır elbet zina yapmayan
00 Yorumla
+1 yılbenim efendim. o kisi
10 Yorumla
+1 yılVar tabikii
20 YorumlaYoktur
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSelam,
Evlenip boşanmış var 🙄10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen de yaşa o zaman niye hayattan geri kalıyorsun?
10 Yorumla
+1 yıl28 yaşındayım, yaşamadım..
10 Yorumlavardır da yoktur da
10 Yorumlaevet var
10 Yorumla
+1 yılEvet var ben
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Vardr ben değil
10 YorumlaÇok zor
10 Yorumla
+1 yılVar ben
10 YorumlaYoktur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılvar hemde cok
10 Yorumla sanmam..
10 Yorumla
+1 yılVardır
10 Yorumlavardır illa ki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşamadım kısmet değilmiş.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVardır yav.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen varım
20 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler