Bu konuda konuşmak isteyince de beni konusturmuyor ben gerçekten çok sıkıldım kendimi çok çirkin hissetmekten yetemediğimi düşünmekten seks sırasında beni hiç düşünmeden sadece boşalmayı düşünmesinden bu konuda ben napabilirim elimden ne gelir biri bana yardım etsin yoksa kocama gerçekten çok ağır konuşcam bugün seks sırasında sinirden ağlayacaktim o kadar durum vahim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAnlattıklarınızdan yola çıkarak değerlendirmek durumundayız elbette. Bütün bunların ışığışında eşinizin heyecanı kaybolmuş gibi görünüyor. Böyle durumlarda genellikle eşler arasındaki çekimin kaybolmasına sebep olan şey yıpranmış bir ilişki, karakter çatışması ve bunun gibi sebeplerdir. Eğer bu tür sebepler var ise bunları karşılıklı olarak konuşmak ama sadece konuşmak değil çözüme kavuşturmak adına atılması gereken adımları atmak tek çözümdür.
Aksi takdirde durum Günden güne kötüleşecek ve belki de eşinizden ayrılmanıza ya da kişiliğinizin izin vermesi halinde aldatmaya kadar gidebilecektir. Umarım sorunlarınızı çözerek eşinizle hayatın tadını çıkardığınız eski günlerinize dönebilirsiniz.09 Yorumla
Soran+1 yılİlişkimizde yıpranma vs yok mutlu bir ilişkimiz var seks dışında kavgasız gürültüsüz birbirimizin üstüne titredigimiz bir iliski ama konu seks olunca sorun oluyo başka hiçbir şikayetim yok eşimden
- +1 yıl
O zaman eşiniz psikolojik olarak yıpranmış olabilir. Iş yerinde yaşadığı bir takım sorunlar, aile problemleri, gelecek kaygısı vs. Ya da cinselliği yaşarken kendisine tiksindirici gelen bazı durumlar olabilir. Mutlaka böyledir demiyorum Sadece aklıma gelen ihtimallerden bahsediyorum. Bazen eşlerde ağız kokusu ya da cinsel organlar çevresinde itici gelen kokular, kıllanma gibi etkenler benzer durumlara sebep olabilir. Eşler karşı tarafı kırmamak için bunu dile getirmekten kaçınırlar bazen.
Soran+1 yılTüy sorunum hiç yok vücudum lazerli ağız kokusu derseniz öyle bir sorunum da yok dişlerim çok sağlıklıdır ağız bakımına çocukluktan beri çok dikkat eden biriyimdir koku derseniz her gün duşumu alırım evde kapıdan girer girmez ve parfümümü sıkarım pis kokmam da pek mümkün değil. İş yerini biliyorum bir derdi yok benim iş yerim ondan çok daha yorucu ve problemli. Maddi sıkıntımız yok ailesiyle bir sorunu yok gelecek kaygısı da yok bence psikolojisi de bence iyi mutlu bir insan yani ben onun gözünden anlarım o iyi olmayınca ama iyi hissediyor kendini. Sorunu çözmek benim için gerçekten çok zor ona sorunca sorun yok sen kafanda kuruyosun diyo ama sorun var. Dün de mesela çok sinir oldugumu üzüldüğümü anladı ama onun üzüldüğünü iddia etti çünkü ben onun beni sevdiğine istediğine inanmıyomusum öyle diyo ama yani seks başlar baslamaz kendi ustteyken penisi söndü beni üste aldı da tekrar ereksiyon oldu üste çıkmasının tek nedeni de çocuk için senin üstte olman lazım dediğim için biliyorum. Bütün sekslerde baştan sona ben üstte olayım istiyo ve ben ustteyken de bana yardım etmiyo öylece yatan kadın diyolar ya benim eşim aynen öyle yatakta öylece yatiyo ben oral yapıyorum on sevişmeden anladığı bu sonra ben zipliyorum üstünde seksten anladığı bu ve boşalıyor ben boşaldım mi diye aklına bile gelmiyor eminim ben devam etmek istesem de o uyumak istiyor. Dün sorun olduğunu anlamisken ben gecenin 2sinde çıplak bir şekilde üstüne çıktım onu öpmeye başladım bana karşılık vermedi o kadar sinir oldum ki yine bir şey demedim arkasını döndü uyudu ben uyuyamadım sabah diyo ki sen kafanda kuruyosun sonra beni uzuyosun sesimi cikarmamisim ağzımı acip tek kelime etmemişim bırak da bir zahmet sürat asayim yani bı zahmet
- +1 yıl
Bencil eşin o zaman
- +1 yıl
Anlattıklarınızın doğruluğunu inanıyorum hanımefendi. Keşke daha fazla yardımcı olabilseydim ama eşinizin sizinle bir sorunu var başka bir şey aklıma gelmiyor. Seks hakkında genel olarak bu düşünceye sahip olup olmadığını anlamanın tek bir yolu var. Kendisine çekici gelen alımlı bir kadın ile karşı karşıya kaldığı zaman vereceği tepkiyi görmek lazım. Seksi sizinle yaşadığı gibi mi yaşıyor ya da başka bir partner söz konusu olduğunda çok daha aktif mi, ancak bu şekilde anlamak mümkün bana göre. Hepimiz benzer şeyleri yaşamışızdır. Kendi adıma söyleyeyim evli olduğum dönemlerde eşim ile seks yaparken bazen istek duymuyordum. Buna sebep olan bazen o günkü birbirimize karşı olan kırgınlıklarımız ya da itici gelen tavırlarımız bazen ise seksin rutin hale gelmiş olmasıydı. Ancak her koşulda uyarılmamı sağlayan faktörler olduğu sürece yaptığım seksten zevk aldım sonuçta. Çünkü seks yapmayı seviyorum. Hatta zaman zaman eşimin benden yakındığı olmuştur çok istekli olduğum için. Bırak biraz acıkalım daha tokuz diye takılırdı. Elbette her erkek ya da kadının seks isteği eşit ölçüde olacak diye bir şey yok. Ama ben seks yaşamadan bir evlilik hayatı sürdüremezdim herhalde. Sonuçta yine de sürdüremedik ancak sorun bu değildi
😊
Soran+1 yılBiz seks yaşıyoruz yaşamıyor değiliz ama sorun dünkü tavrı. Aramızda gerçekten kırgınlık falan yok başkasına karşı istekli olur mu onu bilemem tabi ben. Tek istediğim nedenini anlamak ve çözüm bulabilmek. Bana nasıl bir çözüm yolu önerirsiniz naparsam bana karşı olan isteksizliği ya da sekse karşı olan ilgisizliği geçer ne yaparsam o üstte olduğu zaman penisi küçülmez ne yaparsam benim onun üstüne atlamama gerek kalmadan o benim üstüme atlar benim bu gibi sorulara yanıt bulmam lazim özelden yazarsam yardım eder misiniz
- +1 yıl
Elbette elimden geleni yaparım
- +1 yıl
Tabi ki yazabilirsin bende yardimci olmak isterim bende evliyim zaten
- +1 yıl
Bende zevkle size yardımcı olmak isterim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBizde de durum farklı değil. Severek evlendik. Başlarda utangaç olmasını normal karşıladım, üzerine gitmedim. Üzerinden bir yıl geçti, değişen bir şey olmadı. Oral yaptım, "yapma, hoşuma gitmiyor." dedi, vazgeçtim. Göğüslerini öptüm, "yapma, rahatsız oluyorum." dedi, bıraktım. İstediği sadece öpüşmek ve birkaç dakikalık final. 5 dakika geçince de "hadi, olmuyor mu?-bitmedi m?" gibi şeyler söylemeye başladı, konsantrasyon bitti. Bazen boşalmadan ilişkinin bittiği oldu. İstek azalmaya başladı. Güzel iç çamaşırları giymesini istedim, aldı, gece karanlıkta giydi. Görmüyorum bana bir faydası yok, deyince istersen telefonun ışığını açıym dedi, konsantrasyon yine gitti.10+ yıldır evliyiz, yaklaşık 4-5 yıldır eşimi hiç çıplak görmedim. Çocuk olunca hepten bitti. Şu anda hiç yok. Aseksüel ilişki yaşıyoruz, ortak çocuğu olan ev arkadaşı gibiyiz.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Eşinin cinsel olarak erken boşalması var. Cinselliği tek bir birleşmeden düşünüyor. Zevk almanıza bakmadan kendini düşünüyor. Kendini çirkin hissetme çok haklısın böyle düşünmekte. Cinsel terapistten destek alabilirsiniz. Size başka nasıl yardım edebileceksem lütfen belirtin. Görüşlerim ile destek olurum her zaman.
02 Yorumla
Soran+1 yılErken boşalma sorunu yok
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBak ben de evliyim. Bizde de bitik resmen bu seks hayatı. Öfkeni gayet anlayabiliyorum. Beğenmediği için değil, üşendiği için yapmıyor. Çünkü sen kadar tutkulu değil. Seks zevk demektir. Üşenilir mi? Eğer tutku yoksa üşenir. Çıkmazdasın. Konuşsan olmuyor. Aşıksın boşansan olmuyor. Çok iyi anlıyorum seni
04 Yorumla- +1 yıl
Dostum bende evliydim hatta eykilenmediğim biriyle. Çenesi kapansın diye seks yaptım.
Ve durumu düzeltince. Daha fena daha canavar nasıl olurum diye üşengeçlik bitti
Bana zamanını ayır.
Birkaç taktik vereyim.
Ama can kulağıyla dinle vardırya öyle dinle.
Eğer eşinin sana bakışı 1 gecede değişmezse gel profilime istediğin küfürü yaz. - +1 yıl
nasıl gidiyor eşinle aran? hala aynı mı?
- +1 yıl
Ben artık cinsel konuda hiç bir kadınla problem yaşayacağımı düşünmüyorum.
Neden biliyormusun.
Çünkü çok aşırı sert ve baskılı seks sayesinde 15 dkda doyuma ulaştırıyorum.
Ayrıca 15 dk yetmedimi ben boşalmadan soruyorum tamammı devammı.
(Rutin uzun süreli ilişkide düzelmeden bende 5 dk biter bırakırdım)
Artık bırakmanın sebebi onlar bana dur yeter dediği için.
- +1 yıl
1 ay sonra bana dönüş yaptın sana baskılı seks pozisyon bilgilerini vereyim. Dene
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
58Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılBütün yorumları okudum
Eşin benim yaptığımı yaptı
Ben durumu düzelttim.
Hatta düzeldkten sonra
Lakabım canavar oldu.
Birincisi kadının en zevk alıcı noktalarını takip ettim
İkincisi hangi pozisyon da kendini kaybediyor onu buldum.
Üçüncüsü hissettirmek. (Zevk aldığımı)
Bunlardan sonra. Güzel bir cevap kadından alındığında
Aynı performansla üzerine katarak devam eder.
Ki bende öyle oldu.010 Yorumla
Soran+1 yılBen zevk alırken ondan normalde onun bu isteksizliği beni öldürüyor
- +1 yıl
Çok haklısın ama o sen istiyorsun diye artık yapıyor.
Onun için seni doyurmanın imkanı yok gibi - +1 yıl
Seni doyurmanın imkanı yok gibi gördüğünden 3 dkda 20 dkda aynı (nasılsa doymuyo ) mesele bu.
Soran+1 yılNiye olmasın ki ya valla çok beklentim yok ondan beni istesin yeter
Soran+1 yılAma o normalde erken boşalma sorunu olan biri değil bugün o kadar öylesine bir seks yaşattı ki bana kendimi çok çirkin çok değersiz hissettim
- +1 yıl
Ben kendimi iyileştirdiğimde neyi öğrendim biliyormusun.
İlişkiden ballandıra ballandıra nasıl zevk alınır onu öğrendim ve o zevk tekrar tekrar alarak gerçek ilişkiyi öğrendim
Soran+1 yılBen ne yapmalıyım peki bana ne onerirsin
- +1 yıl
Sana hiçbir şey öneremem.
Çünkü sen eşinin karşısına geçip böyleyken böyle diyemezsin.
Hiçbir faydası olmaz.
Ama ben yüzüne karşı anlatırsam. Çok başarılı olur.
Yazarak ve söylemek arasında çok fark çıkıyor. - +1 yıl
Bazı erkekler tam öküz ama seninkinde bi ışık var oda istiyor sekse doymanı. Galiba
- +1 yıl
Sana bir pozisyon önericem.
Pozisyon deyip geçme. Efsane.
Biraz karışık yarın sana düzgünce anlatsam olurmu? İstersen özele yazarım istersen buraya benim için hiç farketmez.
zor bir durum allah yardımcınız olsun. ama durumunuzu şöyle bakalım. bir doktora gözükün yani durumunuzu anlatın. tabii kaç yıldır evlisiniz yaşınız kaç bilmiyorum. herhalde monotonluk oluyor. ondan dır belki. biraz kendinizi değiştirin saç rengi giyim şekli filan. belki ilgi artar. iyi günler.
00 Yorumla
+1 yılEsin işin kolayına kaçıyor. Seni tatmin edemiyor ve sen bundan şikayet edince beni sevmiyor musuna lafı getiriyor. Cinsellikle sevmek cok farklı bunu oda biliyorsa seni bir şekilde sindirip kendini dizginlenmeni istiyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılYa valla bende ne hata var ben bunu arıyorum artık deli gibi ben napıyorum neyi eksik yapıyorum da bu adam böyle yapıyo diye illa ki var bir yanlışım ama ne çözemedim
- Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılSanırım. bu çogu kadının derdi bu ulkede.. ee insnaalr konuşa konuşa anlasirmis... başka yol yokki.. usul usul konuş bence.. senin de ihtiyaçların olduğunu soyle... biraz sabret deneyin.. bir kitap al mesela taocu sevsime sanatı 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle bunlar sıradan sorunlar büyütme bence herkesin başına gelebilir fakat eşinin tutumunu ve psikolojisini bilemediğimiz için yorum yapamıyorum. Yetmek konusuna gelince anlattığın kadarıyla senin yetememe durumun yok bence ama sağlıklı düşünmek önemli hele bir de empati yaparsan düzelir bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yapacağın tek öncelikli eylem geciktirici olmalı eşine. yollarını da sen araştır. bana sorarsan buradan yazamam.
04 Yorumla
Soran+1 yılErken boşalma sorunu yok ki
Soran+1 yılYa kendi gir çık yapmıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle iyice konuş bu konuları tatli dılle ıhtıyclarını soyle coğu erkek kadının ne ıstedıgını bılmez
00 Yorumla sabırlı davran biraz ve uzak dur onu azdır ve geri cek kendini bir süre sonrasında gelişir her şey kendliginden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Malesef benim hatun da öyle yapa yapa soğuttu beni iyice. İsteksizliği ilgisizliği sebebiyle mast canavarı oldum çıktım...
00 YorumlaKendini kendin tatmin et.. kısa ama zevkli olur bu.
En azından sinir stres olmazsn.10 Yorumla
+1 yılBelki bir sağlık sorunu vardır. bundan utaniyorda olabilir. Sende pek sorun olduğunu sanmıyorum anlattıklarından. Bir sekilde konusabilmeniz lazim. Çok zor bir durum.
00 Yorumla
+1 yılSanırım eşiniz biraz daha dar görüşlü ve bu konuları konşmayıda yanlış buluyor ayrıca hayatındaki ilk partnerisiniz bu nedenle sade kendi zevkinden ibaret sanıyor yapmanız gereken işin böyle yürümediğini anlatıp kontrolü elinize almak
00 Yorumla
+1 yılNe istiyorsun ki başka. Adam girip çıkıyor işte. Onu bile yapmayanlar var.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Bana gel dicem, seni doyururum dicem ama olmayacak, evliyim... biraz azgın birini bulman lazım
00 YorumlaÇirkinlikle alakası yok sen isteklisin eşin bu konuda iyi değil sorun bu çoğu zaman tersi oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılÇözümü ne
Sana yetememesi son derece normal. Kadınlar ne kadar inkar ederlerse etsinle temelde çok eşlidir ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPeki bunu hic kocanizla konustunuz mu ablacim? Yani sorun ona sorusturun neden boyle yapiyor diye vs...
08 Yorumla
Soran+1 yılKonusmuyo ki konuşsa ama yok
Cevap sahibi+1 yılNasil konusmuyor, siz konusun diyorum siz acin konuyu, ne bilim yemek yerken kahvalti aksam yemeginde, aksamlari oturdugunuzda koltukta televizon karsisinda falan...
Soran+1 yılKonuyu anında kapatıyor beni tersleyip
Cevap sahibi+1 yılOyle sey mi olur ya, sizde ciddi oldugunuzu gosterin ya da aynisini ona yapin, o da sordugunda ne oldu neden boyle yapiyorsun falan, sizde dersiniz iste, hani o gun bu bu konuyu actigimda konusmak icin sen de nasil kapattin, nasilmis hosuna gitmedi dimi... gibisinden falan hani o da anlasin olayin ciddiyetini...
Soran+1 yılŞu an kalbim o kadar kırık ki ona o kadar ofkeliyim ki şu an konuşmaya kalkarsam bu bosanmaya kadar gider bana yaptığını affedebilecek miyim onu da bilmiyorum tek bildiğim şu an ondan çok uzakta olmak istediğim bu gece onunla aynı yatakta uyumak falan istemiyorum ben sinirim geçene kadar yüzünü görmek de istemiyorum bana böyle yapmaya hakkı yok onun ya kalbimi bu kadar kırmaya hakkı yok
Cevap sahibi+1 yılIlla ki gonlunuzu alacaktir ya, kari kocasiniz hani birbirinizi kirarsiniz sonra gonlunuzu alirsiniz. Bosuna dememis Hz. Mevlana "gonul almayi bilmeyene, omur emanet edilmez..." diye, yani siz bir sekilde gosterin bu durumdan memnun olmadiginizi ve kalbiniz girik oldugunu, bence o da dayanamaz sizi bu halde gormek, baksana kendiniz de demissiniz yaniniza gelmis ama siz yuz vermediniz...
Soran+1 yılYanıma geldi ne kadar mutsuz olduğumun farkında ama sebebini anladı mı bilmiyorum anlamamak için salak olmak lazım ama konu cinsellik olunca genelde salağa yatıyor ben nasılsa yüzüne vurmaya çekiniyorum diye
Cevap sahibi+1 yılYa illa ki anlamistir anladigi icin sormuyor hani sizin tavirli oldugunuz icin saldi rahat birakti sizi, yoksa sorardi noldu diye falan. Mactan sonra ya da aksam yattiginizda illa ki yaniniza gelir gonlunuzu almak icin, yakinlasir falan...
+1 yılSıkma canını diyecem de artık çıldırmışsın son raddeye gelmişsin
Eşin sana yazık ediyor
Boşansan ayrı bir dert devam etsen ayrı bir dert01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten bugün son rsddeydi şu an bı yanım ona tecavüz etmek istiyo bı yanımda defolsun gitsin demek
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilikte seks beklentisinde olan sana üzülüyorum daha çok.
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye evliyim diye seks yapamaz mıyım aşığım ben bu adama ya aşığım evlilik falan değil mesele ve aşık olduğum adamın bana böyle davranmasına tahammül edemiyorum onun şu an gerçekten üstüne atlayıp onu parcalamamak için zor tutuyorum kendimi
Soran+1 yılSeks canı mi istemiyo yapmasın abi yapmasın beni böyle uzecegine yapmasın yani sanki silah dayadım ya sanki silah dayadım Biplersin gitsin yani valla gelmesin bu gece bu yatağa bogabilirim onu
Cevap sahibi+1 yılİyide sevgili arkadaşım sende duygusal olarak devam ettir bu ilişkiyi ve güvenilir bir sırdaş bul kendine.
Gizli Üye(36-45)+1 yılO boşalınca sen tekrar kaldır otur üstüne kendin boşalmadan kalkma
012 Yorumla
Soran+1 yılYa istiyo mu sanıyorsun istese zaten böyle derdimiz kalmaz ama istemiyo istemiyosan da sevisme sanki silah zoruyla sevisiyom ya başlatan o beni sinirden ağlatan yine o kendisinden çok sogutuyo boyle gerçekten
Cevap sahibi+1 yılNasıl istemiyo ya oral yapmana izin vermiyomu
Soran+1 yılYa seks sırasında aglayacaktim diyorum bu nasıl bir şey tahmin edebiliyo musun seks bitince de ağladım zaten şu an içimden onu dövmek geliyo o kadar sinirliyim
Cevap sahibi+1 yılAnladım umarim duzelir. Bende onu anlamiyorm karşında istekli kadın var daha ne olsun ya
Cevap sahibi+1 yılSen zor bosaliyo olabilirmisn peki?
Soran+1 yılYa 2 dk ancak süren öpüşme sonrası misyoner yapmak istedi ama yok yani 3 5 gitgelle ve abartı değil gerçek 3 5 gitgelle penisi küçüldü öyle olunca beni kucağa aldı ben ziplayayim diye anca öyle bosaliyo beyefendi üste çıktım zıplamaya başladım ve çok kısa sürede boşaldı ama öyle zoraki bir seks ben hayatımda yapmadım aldığım zevk 0 bile değil eksilerdeydi çünkü bana inanılmaz iğrenç hissettirdi sanki benimle zorla yatmış gibi başlatan da oydu ama tek başlatma nedeni çocuk ve bunu bilmek beni inanılmaz sinir etti şu an gidip de sen erkek misin dememek için zor tutuyorum kendimi boşalma sorunu falan da yok normalde bu tamamen istememek beni istememek
Cevap sahibi+1 yılÇocuk için yapıyosa yapmasın hiç o yüzden duygusuz oluyo. Ne biliym genelde 2 dk surmuyo kadının boşalması o yüzden sordum
Soran+1 yılYa ben normalde bosalirim ama bugun yaşadığım şey hayatımın en iğrenç seksiydi ya
Cevap sahibi+1 yılHayatinin en iyi seksi nasildi:)
Soran+1 yılOnunlaydı ve gerçekten çok güzeldi kabullenemiyorum ya beni istemediği halde benimle sadece cocuk için sevişmiş olmasını kabul edemiyorum
Cevap sahibi+1 yıl:) sinirin geçmedi bi he ama iyi oluyo sinirliyken s3ks
Cevap sahibi+1 yılNeyse bende zatwn kötüyüm 1 yıl oldu yapmayali konuştukça kontrolden cikmiym
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende sevmiyorsan boşan ya da aldat intikamını al
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Kendini çirkin hissetme bunu onunla konuş. Çözüm bulmaya çalışın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşka birinin olma ihtimali var mı? ya da seni beğenmeme gibi durum kendine güvenirmisin? Yoksa tamamen kocan yeteneksiz birisimi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen size yardımcı olmaya çalışayım Kaç yıllık evlisiniz
00 Yorumla Bizden ne yapmamızı bekliyorsun?
22 Yorumla
Soran+1 yılİçimi dökmek istiyorum bunu da çok görme ya rahatsız oluyorsan okuma cevap da yazma zaten sinirim bozuk Allah Allah ya sana da sanki zorla cevap ver diyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılKonuşmak en iyi çözüm yeni evlendim bende konusarak çözdük bu problemlerimizi
16 Yorumla
Soran+1 yılNasıl çözdün benim eşim konusmuyo bu konuyu
Cevap sahibi+1 yılKarşıma aldım sanki boşanamacakmış gibi düzgünce söyledim sonrada tamam falan dediğinde rahatlatmaya başladım bak böyle yaparız şöyle yaparız fantezi yaparız dedim ama bilmiyorum kocanı dinler mi yanlış mı anlar bilemem
Soran+1 yılYanlış anlıyor ya valla çok yanlış anlıyor
Cevap sahibi+1 yılSevmiyorsan boşan bence. seviyorsanda mast yap cinsel ilişkiye girme hiç
Soran+1 yılÇok seviyorum o yüzden zoruma gidiyo bu hali. Sevişmeyi başlatan o beni hiç istemiyo gibi seks yapan o başlatma o zaman zorla mı sevişiyorum onunla ama derdi çocuk biliyorum canı istemiyodu sadece yumurtlama dönemim diye sevişmek zorunda kaldı bunu da bana o kadar belli etti ki. Sustum da ama tavır yaptım sessizce yattım diye sabaha kadar uyutmadi beni noldu da noldu diyo gecenin saat 2si hadi dedim barışalım telafi eder belki çıktım üstüne bildiğin çıktım zaten çıplaktım ama hiç yaklaşmadı ya o kadar sinir oldum ki bıraktım indim bu sefer yine suçlu ben oldum sanki ben istemiyom gibi ben onu ozlemiyomusum yeterince huysuzlaniyomusum o yüzden bana bunları diyo
Cevap sahibi+1 yılHeralde seni zevk almak için oyuncak gibi kullanıyor ya da değer vermiyor sana bence boşanıcağım falan de birşeyler dene
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenelde erken boşalan erkeklerin sorunu ama öyle bi durum mu var yoksa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Fiziki olarak nasilsin
010 Yorumla
Soran+1 yılFiziğim düzgün boyum 1.73 kilom 61
Soran+1 yılFizigimle ilgili çok bir derdi olduğunu sanmıyorum
Soran+1 yılBilmiyorum bir bilsem düzeltmek için ne gerekiyorsa yapcam ama bilmiyorum belki siz bulursunuz diye buraya soruyorum işte napıyım
Soran+1 yılBana kalsa ben günde 2 3 kere de yaparım ama o istemiyo diye daha çok ondan bekliyorum artık duramayinca ben yapiyom
Soran+1 yılBen 27 o 33
+1 yılNe zamandır böyle ve ne kadarlık evlisin
013 Yorumla
Soran+1 yılValla tam düzeldi diyorum bozuluyo şu an öfkemi nasıl geçirebilirim
- +1 yıl
Onu görme uyu bence ☺️
- +1 yıl
Bir de direk ona söylemen lazım yoksa değişmez
Soran+1 yılZaten maç izlemek için gitti ben gitmedim uyucam dedim ama tavırlı olduğumu anladığı için az önce geldi yine yüz vermedim bari rahat bıraksın beni çünkü şu an gerçekten yüzünü görmek istemiyorum onun dövmek istiyorum onu
- +1 yıl
Karşına alıp konuş gerçi o da işe yaramayabiliypr biz konuştuk da ne oldu
Soran+1 yılYa seks olarak söyledim sıklık olarak ona dikkat ediyo sözde ama böyle seks yapacağına bana bı daha elini sürmesin daha iyi ya valla daha iyi
Soran+1 yılBen de konuşmaya çalıştım daha önce kaç kere ama yok anlamıyor en son sıklık için konustum onu ciddiye aldı sadece ama bunu sevisme olarak anlıyorsa gerçekten dokunmasın bana istemiyorum
- +1 yıl
Ya böyle her saat olsa ne olacak önemli olan zevk almak o an o hazzı sonuna kadar yaşamak
- +1 yıl
Belki de biraz korkması lazım sen biraz ürküt..
Soran+1 yılNasıl urkutebilirim ki ya ben bir kadın olarak daha ne yapayım bilmiyorum ki bugünden sonra onunla sevişmek isteyeceğimi de sanmıyorum onu affedecegimi
- +1 yıl
Gece yakalan ona
- +1 yıl
Kaç yıllık evlisin
- +1 yıl
Tam yazamıyorum tkp et ya da mesj at isterssn
Bendne istediğin bir şey var mı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Tak boynuzu kafasına laf anlamıyorsa
00 Yorumla
+1 yılÖküz ile evlisin seks anlayışı bu
00 Yorumla
+1 yılSeks başkasınla yap kanka yetmediyse
01 Yorumla- +1 yıl
Sanal seks yapalımmı birleikte ulaşırsan
+1 yılSöyledin mi ona bu durumu
00 YorumlaEşinle konuş durumu anlat
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyor ki çok yanlış anlıyor dediğimi sen benim seni sevdiğime inanmıyosun diyo
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSuç senin çirkinliğin değil eşinin öküzlüğü
00 Yorumla
+1 yılEski seksiliğinizi yitirdiniz mi?
00 Yorumla
+1 yılaldatmayi düsünmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurdamı soylelim ne yapman gerektiğini
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet niye olmasın
Cevap sahibi+1 yılTövbe tövbe
Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. aile terapistine gidin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Konus onnla..
Tahrik et.
Fantazi yap00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖnsevişmeyi uzun tutuyor mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşanırız de, ikaz et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşalamıyor musun veya eşin çok mu erken boşalıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTam işini bitirmesine yakın kaç ondan anlasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlternatif ilişki dene canım hayat boş
00 Yorumla
+1 yılsana yetecek birini bul
00 YorumlaKonuşup dertleşmek ister misin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDurum cidden vahimmiş. Boşanmaya kadar gider.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa yumurtlama donemim olduğu için seks yaptı sadece benimle 0 istekle. On sevisme falan doğru düzgün yok 2 3 dk anca sonra misyoner başladı ama 2 3 gitgelle penisi söndü sonra beni kucağına aldırdı ben zipladim ve boşaldı sonra da üstünü giyindi maç izlemeye gitti üste geçerken penisinin küçülmesi beni gercekten o kadar ofkelendirdi ki sanki zorla seviş benimle diyorum ya yapmasın o zaman valla yapmasın böyle yapacağına hiç yapmasın karım zevk aldı mi karım şu pozisyonda daha mı çok mutlu olur gibi bı düşüncesi asla yok adamda ya asla yok
- +1 yıl
Özelden yazsana bi
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. değişiklik yap o zaman
00 Yorumla
+1 yılTen uyumunuz yok.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa ten uyumunu yeni mi kaybetti ne bok yiyo ben cidden anlamıyorum ama şu an onu gerçekten parçalamak istiyorum o kadar sinirliyim
- +1 yıl
Elde etti ve heyecan bitti. Ten uyumu olmadığı için de gerisi gelmiyo.
Soran+1 yılYa bı defolsun gitsin gerçekten çok zor tutuyorum kendimi su an
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok.
Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Kocan anlayışsız
00 Yorumla
+1 yılbaşka arayışlara yonelme vaktin geldi
00 Yorumla
+1 yılOyuncak al lovense falan
00 Yorumla
+1 yılbaşkası ile tatmin ol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılbiz ne yapabiliriz?
00 Yorumla
+1 yılYuhhhh herife bak
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılön sevişme falan yok mu direk içinemi giriyo
00 Yorumla
+1 yılyazık sana
00 YorumlaBenimle aldat eşini
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim cinsel olarak bana yetemiyor. Artık kendimi çirkin hissediyorum ne önerirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler