Kimse cinsellikle yeni tanıştığında sadist mazoşist dominant köle vb. Tarzları benimsemiyor. Herkesin büyük ihtimalle tabuları başlangıçta çok fazla hatta bir kadın için oral ya da anal tabuları zamanla çoğu kişide kalkıyordur. Birçok fanteziler tabularımdı şuanda da tabularımda olan fanteziler mevcut. Yapmam dediğim yargıladığım birçok fantezinin hayranıyım şimdi...
Yapmam dediğim tek şey erkek tangası gibi bir şey vardı penis için kılıf ve tavşan kulaklı bir eklentisi hala aklımdan gitmiyor. Onu giymiştim. Bir de birisi zorla kendini tokatlatmıştı bir ikiden sonra yapamadım. Ama onu da hiç yapmam diyordum.
@Reco000099 denedim kocamı baya besledim tarçın falan ile ama olmadı hem yediğin gibi değilmiş 2 gün sonra etkisi gösteriyormuş ama bu haliylede memnunum
Valla guzel baya seks yapiyosunuz siz ne kadar zamandir evlisiniz ki artik tecrube sahibi olmussunudur aslinda getir agzini aç demesi guzel bende oyle olurum saclarindan tutup agzini acar akitirim hatta o kadar dominantlik olmali
@doanylmz ilişkide memeler hassaslaşıyor ya tahrik olunca o bölgeye bi de sıcak mum değmesi beni çıldırttı içimde adam ateş gibi ben zaten yanıyorum bi de gerilmiş hassas deriye mum 😜
Ee bunu böyle anlatıyorsa zaten çok net zevk almışsın ve tekrar yapmak isteidğin bariz belli. Yalnız bir abazan arkadaş var sneşnle irtibat için uğraşıyor kendisi sanırım denemek istiyor bu u üzeirnde, bilgin var dimi? 😊
Puahhaha kendisi mesajı almıştır bence de. Zaten bir partneri olduğunu ve arayışa olmadığını da çözmğştüe diye düşünüyorum. Nedne ön yargı kıydın onuda anlamadım, diğer çok daha ykırı ve acılı şeyler var. Onların yanında abu daha yani oalsı gibi...