Mazoşist terim olarak en basit bir dille anlatmak gerekirse Kendisine acı verilince seksuel olarak zevk alan kişilerdir. Tedavisini görüyorum lakin normal bir hayat sürmek benim için çok zor biseksüelim bu arada soruda herhangi bir trol yoktur. Homofobikler ve farklılıklara saygı göstermeyenlerin yorumu silinir. acı verilmesinden çok haz duyuyorum bunlara örnek meme uçlarımin sıkılması gibi bir ton şeyler sayabilirim. BDSM bilenler bilir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAslında kendine zarar verme seviyen yüksek değilse olabilir ama zamanla kendine kalıcı hasar verme düzeyine çıkarsa bu işte o zaman senin iyiliğin için endişe etmek gerek aksi halde kadına istediği ölçüde sert davranmayı bende seviyorum ilgi çekici olabilir mir mazoşist kadınla birlikte olmak farklı bir tecrübe olabilir ama hiç denemedim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılSadist biri tabiki de verir. Ben de köle ruhlu ve mazoşistim. Genelde aşağılanmak ve dayak yemek istiyorum. Kurtulmayı istiyorum aslında ama insanın fıtratı değişmez. Bu bir şans, böyle yaratılmışım böyle yaşamaya mecburum. Heryer kötü niyetli insan dolu, önemli olan vicdanlı bir insanın kölesi olabilmek. Umarım bir gün olur.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
26Cevap
Bu konu ile ilgili tedavi görüyorsan hemen bırak çünkü sen de herkes kadar normal bir insansın sadece sana normal oldugunu söylemeyerek dogru bir iş yapmayan danıştıgın insanın cebine hak etmedigi bir para sokmuş oluyorsun! Mazoşist olarak bir Sadistin gözünde son derece değerlisin, senin gibi tercih şansı varsa bir Sadist sıradan sıkıcı zevklere hitap eden ne kadar güzel olursa olsun bir kadına zaman ayırmayı tercih etmez. Sen onun gözünde zevk dünyasını keşfetmeye daha layık bir karaktersin! Tüm yapman gereken şey kendini olduğun gibi kabul ederek doğru partneri bulmak..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanirim kiz arkadasimda senin gibi. Yani mazosist iliski esnasinda boynunu sikmami kendisini tokatlamami istiyor baska nelerden hoslanirsiniz anlatirmisin ben ona kiyamadigim icin aklima pek bisey gelmiyor yardimci olurmusun biraz
110 Yorumla
Soran+1 yılmum damlatilmasi kalcama ateş tutulması gibi çoğu şeye örnek verebilirim ama sevgilinizin isteğine göre yaparsanız daha iyi olur kişiden kişiye değişir bu
Cevap sahibi+1 yılMozisistler kendilerine asagilayici davranmasindanda hoslanir denesem mi acaba.
Soran+1 yılsevgilin hoslanirsa dene ve gör ileriye de gidersin belirli bir süreden sonra
Cevap sahibi+1 yılMesela neler yapabilirim biraz yardimci olsan? Hassas bir konu cunku bir anda isler tersine doner diye korkuyrm bazen
Soran+1 yılŞu an bi tedavi almasını öneririm çünkü bu durumu ilerleyerek çok daha ciddi sorunlara yol açar
Cevap sahibi+1 yıltedavi derken bu bir hastalık değil ki. hatta oldukça keyifli bir durum.
Soran+1 yılbu bir hastalık dostum. Sen keyif alabilirsin hatta sevgilin senin davranışlarından haz duyabilir ama sonrdan gelen o pişmanlık duygusu var ya o insanı mahveden şey işte. İlerlemesine izin verme benden sana tavsiye
Cevap sahibi+1 yılvalla bilemedim bizde hiç pişmanlık olmadı. sanırım farklı şeylerden bahsediyoruz
Soran+1 yılbenim durumum çok farklı. Sanırım sevgilim sekse sertlikten hoşlanıyor ona mazo denmiyor Bizler farklı bir acıdan bahsediyoruz burda. mesela cinselligime yumruk atılması veya gögsumun üstüne mum dökülmesi gibi acılar.
Cevap sahibi+1 yılee tamam işte belki benimkininde hoşuna gidecek ama hastalık olarak görmüyorum bn bunları veya pişmanlık duyacağımızı sanmıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanalda okadar konuşuyoruz bana şunu yapsan hoşuma gider, karşılıklı konuşunca herşey tas tamam. Ama hiç beklenmedik bir anda ortadan kaybolunuyor. Bu seferde hayaller kırılıyor.
Gerçeğini bizzat yaşamadan hayallere kendimi kaptırmayacağım artık10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Elbette veririm ben de BDSM"yi seviyorum keyif alıyorum senin gibi. BDSM konusunu, ilkelerini biliyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmazoşist birisini uzun zamandır arıyorum bir türlü bulamıyorum, straponla erkeğe girmek istermiydin veya foot fetiş kırbaç dayak aşağılama köle gibi davranmayı istermiydin acaba?
00 Yorumla
+1 yılKadınlara sadistlik daha çok yakışıyor bence :)) ama tercih meselesi tabi ki :))
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTedavi almana gerek yok seninle uyumlu bir çift oluruz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVaaaav harika bence.
Neden bizdekiler boyle degil ama ya00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece mazoşistmisin yoksa köle eğiliminde var mı?
10 Yorumlabdsm y severim şans veririm tabi çok da HD güzel olurdu böyle biriyle olmak az biraz yaşayınca devamını istiyor insan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAcı eşiğini biliyor musun? Hangi playlerden hoşlanıyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik yaşarken ister istemez zaten sertleşiyorsun bence gayet normal
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. trol kokuyor ama soralım tedavisi nasıl oluyor
15 Yorumla
Soran+1 yılpsikoterapi alıyorum trol değil. şu an için kullandığım bir ilaç yok terapiye başlayalı 2 ay oldu. Bunu paylaşmak kendimi sallamadan benim için zordu.
Soran+1 yılİlk başlarda en ufak bir acı benim haz almamı sağlarken şimdi o ufak acının bana yetmediğini fark ettim bir bakımdan da korktuğum ve bundan vazgeçmenin yolunu bulamadığım için tedavi görmek istedim.
Soran+1 yılteşekkür ederim. Bazı şeylerin sınir dışı normalinden öte olduğunu unutmamak lazım. daha ne kadar bilmediğimiz (gerek seksuel gerek mental olarak) şeyler var, bunun bilincinde insanlara saygı duymakta her zaman iyidir çünkü o insanlar bazen buna çok ihtiyaç duyar ki o insanlardan biriyim. Sorunlarının henüz sorun olduğunu kabullenemeyen insanlar var. Ben bunj kabullendim aslında tedavinin en büyük adımı bu
- Cinsel Yaşam konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılMaster sadist bir dominanta soru mu bu
033 Yorumla
Soran+1 yıldeneyimin oldu mu hiç
- +1 yıl
Emekli bir shibari egitimcisiyim rigger olarak
Soran+1 yılbu terimleri herkes bilmez yalnız. şu an bi etkilenmedim değil
- +1 yıl
Bilenler bilir ama benden uzak dur sadistlikte elimin ayarı yoktur 😉
Soran+1 yılanlıyorum 🙂 ne yaparsin mesela
- +1 yıl
Yalvarislarini bile duymazdan gelirim
Soran+1 yılanlıyorum şimdilerde yapıyor musun bunu
- +1 yıl
Şehrimde ne yazıkki slave yok arayışımda olmadi sessiz bir hayat yasiyorum
Soran+1 yılkeske ben de artık kurtulsam bundan. Bir süre sonra daha fazla acı ister oldum dönüşü olmayan bir şey olmasından korkuyorum
Soran+1 yılama vazgeçmek mümkün değil
- +1 yıl
Mümkün sana acıyı sadece oyun içinde geçerli olduğunu oyun bittikten sonra normal bir birey olduğunu gündelik yaşantında seninde her birey gibi sevilip aşık olman gerektiğini ve değerli olduğunu öğretecek bir sevgili ya da bir efendi
Soran+1 yılterapi alıyorum bunların bazen farkına varsam da kendimi kaptiriyorum yer yer kendime gelmem çok zor oluyor şu an bir ilaç tedavisi görmüyorum ilerde ne olur bilmiyorum
- +1 yıl
Umarım ileri de seni anlayan ve bunun bilincinde olan bir partnerin olur yoksa işin çok zor
Soran+1 yılUmarim. Bu gerçekten çok zor bir durum dediğin gibi teşekkür ederim
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum çünkü son slavem ağır mazosistdi normal hayata zor adapte ola biliyordu
Soran+1 yıloyle bunu anlatmak zor yaşamak daha zor yaşadıklarımdan sonra o gelen pişmanlık kendinden igrenme duygusu yok mu hele. Her şeye rağmen vazgeçemiyorsun ya istiyorsun dur diyemiyorsun ama her şeyin bilincindesin
- +1 yıl
Itaat altında bulundun mu hiç?
Soran+1 yılSahibem vardı ama şu an kendisiyle görüşmüyoruz. Profesyonel değildi ama anlaşmamız gereği benim çoğu zaman isteklerimi yerine getirdi karşılığını çokça verdim zaten
- +1 yıl
Sonuçta profesyonellik tecrübeden ibaret bende ilk başladığımda dügum atamiyordum zamanla hersey
Soran+1 yılBen bağlanmaktan hoşlanmıyorum. Zaten onun da deneyimi yoktu sırf para için sürekli olarak araştırmalar yapardı kendisi de zaten ona bazen video gönderirdim bu şekil istiyorum vs diye. Onun icinden ne geçiyordu bilmiyorum benim yaşım 21 o
28 ondan vazgeçmek zordu ama yapmalıydim hem gencim hem de çok pişman oluyorum ona da kendime de çok üzülüyordum- +1 yıl
Yeni bir hayat yeni bir düşünce tarzı olusturmalisin kendine insani evcillestiren iki duygu vardır birisi sevgi birisi vicdan bunları on planda araman lazim
- +1 yıl
Bağlanmak sadece ropbunnylere ait
Soran+1 yılbunun için uğraşıyorum ya zaten hayatta daha sevecen duyguların olduğu şeylerde arıyorum kendimi. Benim gibi insanlar çok mu az mı bilmem ama kendim gibi biriyle sohbet etmek istiyorum bakalım burda benim gibi Slave var mı.
- +1 yıl
Bir sürü var. Çıkar elbette karşına.
Soran+1 yılbakalım. bi de güven problemi var bakalım kim doğru kim değil.
- +1 yıl
Onu sen analiz etmelisin
Soran+1 yılçıkarsa burda öyle biri ben anlarım zaten ya.
- +1 yıl
Kolay gelsin bol şans
Soran+1 yılteşekkür ederim sana da bol şans 🙏
- +1 yıl
Benim şansa ihtiyacim yok şans diye bir şeyde yoktur zaten 😉
Soran+1 yılşansa inanmayan birinin de şans dilemesi çok ironik bir durum 😂
- +1 yıl
Seni tanimadigimdan ben inanmıyorum millet inanmıyor demedim senin özverili güncel duyguları ihtiyacın var benim değil anladin.
Soran+1 yılbeni tanımadığın için mi şansa inanmıyorsun doğru mu anladım 🙂
+1 yılbende mazoyum sıkıntı yok o yüzden
10 Yorumla
+1 yılNormal. Bu da bir yaşam biçimi nihayetinde.
00 YorumlaSadece mazoşiste veririm :D
00 Yorumla
+1 yılKölem olmanı isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi gelişme var mı acaba tedavide?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz sonra adımız dayakçı erkeğe çıkar.😅
00 Yorumla
+1 yılEvet veririm
019 Yorumla- +1 yıl
Mazoşizm bi cinsel eğilim ve terapiyle düzelebiliyor mu? Bu biseksüelliği değiştirmeye çalışmak gibi değil mi (homofobik değilim, lgbt bireyi değilim ama destekliyorum hatta. Çok sevimliler sdklfdslf)
- +1 yıl
Terapinin amacını soruyorum yani
Soran+1 yılben biseksüelim diye almıyorum ki. Mazoşizm önüne geçilmezse daha farklı sonuçlanan bir durum ben ilk başlarda kendi canımın yanmasından aşırı tatmin oluyordum en ufak acıda bile sonda fark ettim ki bu beni tatmin etmiyor bir sahibem oldu ve ona da kendime de yazık ediyordum. Evet kontrol altına almaya uğraşıyorum 2 ay oldu
Soran+1 yılamacı kendime daha fazla zarar vermemem
- +1 yıl
Yok biseks olduğun için almazsın zaten onnu biliyorum. Zaten cinsel yönelimler hastalık değil. Mazoşizmi kontrol altına almaya çalışıyorsun sanırım anladım. Teşekkür ederim
- +1 yıl
Ölümcül raddeye mi geliyor?
Soran+1 yılönüne geçilmezse evet. Çünkü acı katlanarak artıyor bazı durumlarda acemi sahipler kişinin ölümüne bile yol açabilir
- +1 yıl
Anladım. Ben iğne batırmayı seviyorum (kendime veya başkasına farketmez). Tek onla sınırlı
Soran+1 yılcinsel mazoşist değilsin anlaşılan.
- +1 yıl
Hayır ama o iğnenin batması mutlu ediyo. Kendime enjeksiyon yaparken 5-6 kere batırmıştım bi ekresinde. Bacak delik deşikti dsşlfkdsf
Soran+1 yıl😂 bunu ciddi bir sorun olarak görme. mesleğin herhalde sağlıkla ilgili şey olarak gör mesleki deformasyon umarım ileriye kadar gitmez.
- +1 yıl
Evet sağlıkçıyım. Yok ya bana bişey olmaz (ilerde böbrekler gider gerçi). Bu arada seninle daha önce denk geldik mi? Tanıdık geliyosun da
Soran+1 yılyok sanmıyorum denk geldiğimizi 🙂
- +1 yıl
Tüh be gelseydik iyiydi. Senin gibi bi arkadaşım olsun isterdim sdklfjds
Soran+1 yıl😂 ben kendi kimliğimi kimseye anlatmıyorum. yakın çevrem bile bilmez benim bu durumumu değil ki sanaldan bunu birilerine açıkça anlatayım. Düşünsene anneme gidiyorum anne ben Slave bir zamanlar sahibem vardı ona kendimi kırbaçlatiyordum
- +1 yıl
Benim de bilinmeyenlerim var o yüzden np (cinsel anlamda diil)
Soran+1 yılherkesin bir sırrı mutlaka vardır. Benim Kendime bile itiraf etmekte zorlandığım şeyler var halen daha. Bak şöyle yapalım bu ana hesaptan yazmayim ben ikinci bir hesap açayım seni takip edeyim ordan arkadaşlığımızı ilerletelim olur mu
- +1 yıl
Oluur
- +1 yıl
Yaşıyo musun
+1 yılTedavi olarak antidepresan mı kullanıyorsun?
011 Yorumla- +1 yıl
Cidden kopro musun la?
Soran+1 yılŞu an psikoterapi alıyorum. Bilmiyorum ilerde nasıl bir tedavi yürütülecek. Sen peki iyileşmek için birseyler yapıyor musun
- +1 yıl
Niye sordun? :P
- +1 yıl
Bir şeyler yaptım ama benimki seninkinde farklı gizli.
Soran+1 yılsen niye sorduysan ondan,
- +1 yıl
onu ornitorenke yazdım niye sordun diye? :D ikinci cevabım sanaydı gizli :P
- +1 yıl
@koprofilii merak ettim :D
Soran+1 yılben Sadece sado mazoşizm gibi koprofilinin de ciddi bir cinsel hastalık olduğuna inanıyorum detayını sormuyorum sadece bunun farkında mısın merak ettim
- +1 yıl
Fazla merak iyi değildir ornitorenk :P
- +1 yıl
Her şeyin farkındayım sayın gizli hanım :))
- +1 yıl
Olsun ben riski alıyom dslkfjs
Severim mazoşist kadınları
10 YorumlaKendi adıma vermem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSadece manyaksin
014 Yorumla
Soran+1 yılcidden mi bravo dediğin iyi oldu ben bilmiyordum
- +1 yıl
Belki farkın varisin
Soran+1 yılsalak misin abicim farkındayım zaten
- +1 yıl
Bana kizacahina kendine kız
Soran+1 yılneden kızayım sevgili beyinsiz
- +1 yıl
Kendine zarar verdiğin için olabilir mi bayan beyinli
Soran+1 yılkendime kızmak yerine kendimi iyileştirmeyi tercih ettim sayın yırtık. ama sen kendine aciyabilirsin seninkinin tedavisi yok beyinsizlige çare bulamadılar
- +1 yıl
Ahhhh ahhhh böylesi insanlar neden kendini çok yüksek biri sanıyor
Soran+1 yılne alaka 😂 dediğimden bunu mu çıkardın beyin yok işte olsa böyle bir cümle kuramazsın
- +1 yıl
Yaa sen beyin yok deyince öyle mi oluyorum? ⛄🤔🤔 Allah'Allah ilginç
Soran+1 yılyo ben deyince olmuyorsun kurduğun cümlelerin müsebbibi senin beyinsizligin ben sadece vurguluyorum
- +1 yıl
Tamam anlaşıldı senin ilacın bnde
Soran+1 yılhe ak. hadi boşları alalım ikile
- +1 yıl
Gizli birine zaten boş olsun diye yorum atrim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşmak istermisin
10 YorumlaHastalık o. İyyyy
011 Yorumla
Soran+1 yılevet de neyden igrendin bu kadar
Soran+1 yılkölenin isteğine göre yapılmış bir şey bu. Hiçbiri anlaşma olmadan böyle bir şey yapmaz
Soran+1 yılmesela ben bu kadar acıya tahammül edemem kişinin acıya göre ne kadar zevk almasına bakar
Soran+1 yılbu hastalık evet o konuda haklısın ama fantazi bir dünya ise bunun karanlık kısmı da var
Soran+1 yılbence farklılıklara saygı duy sana karşı bir zararı yoksa tabii 😂 ki yoktur buna eminim
Soran+1 yılsorunluyum zaten bunun bilincinde olduğum için tedavi alıyorum
arıyorum zaten
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası