Ben oral yapmayı en çok facesitting pozisyonunda severim. Çok harika birşey benim için saatlerce hiç durmadan yapabilirim. sulu sulu vajinanın içini dudaklarını ve her iki deliklere saatlerce oral yapayabilirim. Karşımdakinin zevkine tavan yatırabilirim. Olmazsa olmazlardan biridir oral benim için. Çok güzel birşey dir oral benim için ve ap ayrı bir zevktir benim için oral. Hiç durmadan yap desin karşındaki en az 2 saat kesintisiz inlete inlete yaparım yeterki isteyen olsun. 69 ile devam edip sabah ile sonlandırdı oralımı
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞöyle örnek verelim bir spor müsabakasına başlanmadan önce bi ısınma programı vardır vücudu buna hazırlarsın ki sonrasında sıkıntı yaşamamak için oral da bir nevi aynı ama bu çok daha fazla hem zevk olarak hemde iki bireyin birbirine heyecanlı tutkulu yakınlaşması
00 Yorumla
+1 yılOral seksteki başarıyı sadece diş değmemesine endekslemeyen birinin seks hakkında herhangi bir fikri olabileceğini düşünmüyorum. Seks tüm aksiyonlarıyla bir bütündür ve ve seks zamanının tümü zevk verir.
00 Yorumla
+1 yılOral seks sıcaklık ıslaklık ve haz verdiği için tercih edilir nasıl yapılır anlatılmaz yaşanır ama burada muz kullanmak doğru değil nimeti böyle şeylere kullanmak
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral seks biraz iştah meselesidir. Karşındaki insana duyduğun şehvettir. Onun senden aldığı hazzı gözlerine bakarak hissetmektir. Kimi kadın kendini aşağılık gösterdiğini falan iddaa eder ama hikaye.. Geçin efendim bunları.
Kocamın aldığı haz için gerekirse bütün gün yapabilirim. Nasıl yapılması gerektiği bence kişiye göre değişir. Sonuçta herkesin haz alma şekli farklı. Dişler değmeyecek, iştah olacak ve çabuk sonlanmayacak.96 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe etmişim?
Cevap sahibi+1 yılEvlen, eşini sev mutlu et sende yaşa.
evet diş değmemeli ısırma gibi hareketler çoğu zaman soğutuyor... bazı manyaklar seviyor ama ben nefret ederim canımın yanmasından bir kere tedirgin oldum mu da bir daha o kişiyle aynı şeyi yaşamak istemeyebiliyorum tuhaflık mı bilemem
00 Yorumla
+1 yılDişlerin değmemesi elbette çok önemli!!!
Lakin yapan kişiyi Özgür bırakmak gerekir diye düşünüyorum. deeptrought zorlamamak gerekir, ya da erkek clitorisi ihmal etmememeli bence, elbette daha bir çok unsurlar var ama bu kadar yeter bence00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSperm tadını seviyorum temizlik önemli oral keyifli bunlara dikkat edersen
73 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@cemil1923 ben yutuyorum 😊
Herkes eline fırça alabilir ama resim yapamaz.
Oral seks de öyle bir sanattır. Herkes bir vajina veya penis yalayabiklir ama bunu bir sanatçı gibi yapamaz.00 YorumlaYa aslında film seyrederken hoş ama
Bence gerçekte o kadar güzel değil
Sadece kadının organın yakınında olması ve bana bakması bile daha çok hoşuma gider00 Yorumlakadını zevkten kıvrandırmak cok hosuma gidiyo o yuzden saatlerce emebilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü harika bir şey. Ama her kadın beceremiyor. Benimki bana oral yapıyordu sonra da ben onun vajinasını yalıyordum. Kafamı okşaması hoşuma gidiyordu o esnada bir de bastırıyor içeri doğru
00 Yorumla
+1 yılOral seks , seksin ön hazırlığıdir kıvama getirmek için
00 Yorumla
+1 yılOral seks olmazsa olmazlardanım her bayanda oral yapamıyor dişini çok deydiriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılönemli olan kimin yaptigi, bizimki yapiyosa uykuya dalarim, baldiz yaparsa inlemekten komsu uyanir
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır, en önemli şey istenerek yapılması. sonrası detaylar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhic yapan olmadi olsa da hemen bosalirdim. herhalde.
00 YorumlaOral candır can
Uzun uzun saatlerce yaparım doymadım doyamadım00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel bir oral seks bana seksten daha çok zevk verir.
00 Yorumla
+1 yılVajina yalamaya bayılıyorum ben. Zevk sularının tadını almak o koku delirtiyor beni resmen 👅
00 YorumlaDiş değmeyecek vakum iyi olacak 😆
00 Yorumla
+1 yılhiç yapmadın mı daha önce?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılseks'te olmazsa olmaz
00 Yorumla
+1 yılDişler değmesin yeterli
00 Yorumlayeter ki ısırma gerisini geliştirirsin zamanla😂😜
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen bir bayana nasıl yapılır bunun ustasıyım
00 Yorumla
+1 yılYaptırmaya bayılıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Zevki başkadır çünkü her iki taraf içinde
00 Yorumla
+1 yıldişler değmeden dondurma gibi işte yalancak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOral insanı kendine getirir muazzam olay ☺️
00 Yorumla Ama sen o piercing yapamazsın ki
00 Yorumla
+1 yılBilmem hiç yaşamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel birşey bence karşılıklı olunca özellikle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Sevilmez mi ya
00 YorumlaDominasyon hissi
00 YorumlaÇok zevkli birşey
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri