Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal bence tamamen tercih meselesi, eğer partnerim karşıysa, sevmiyorsa ısrarcı olmam, bana oral yapması konusunda da aynı şekilde. Ama ben ona kesinlikle oral yapmalıyım. Ben de oral yapmayı içine girmek kadar çok seviyorum :D Bence senin tarzın böyle sert seviyorsun. Sanal seks yaptığım bi kız acı olmadan zevk de olmaz derdi :D
114 Yorumla
Soran+1 yılEvet soft seks bana haz vermiyor hiçbirşey hissetmiyorum sert olunca doyuyorum belki de
Cevap sahibi+1 yılSadece anal seks orgazma ulaşabilmen için yeterli oluyor mu? Bazıları saçma falan diyo ama ben orgazmın fiziksel temastan çok hislerle alakalı olduğunu düşünüyorum :)
Soran+1 yılBence her ikisi de önemli hem fiziksel temas hem hisler. Anal seks le zevk alıyorum ama beraberinde ön tarakla oynanınca uçuyorum çünkü klitoris sonuçta bilimsel olarak da biliniyor kadının en çok zevk aldığı bölge
Cevap sahibi+1 yılAnladım ön tarafın uyarılması da orgazmı hızlandırıyor veya etkiliyor ama ben hala ısrarcıyım fiziksel temas olmadan bile tamamen o his yoğunluğuyla orgazm olabilmek boşalabilmek mümkünken sadece anal seksle yani ön taraf uyarılmadan da orgazma ulaşılabilir :)
Cevap sahibi+1 yılher ne kadar hamilelik riski taşımasa da anal yaparken de prezervatif kullanmak faydalı :) özellikle analdan sonra ön tarafa geçmenin doğru olmadığını biliyorum.
Soran+1 yılMantıklı hijyen açısından kadınlar çabuk enfeksiyon kapabiliyor henüz böyle bi problem olmadı ama haklısınız olmayacağı anlamına gelmiyor prezervatif açıkçası kullanmıyoruz hiç kullanmadık sma kullanılması gerekir
Iımm birde hamile kalmamak iÇin anal seks tercih etmiyorum zaten hamileyim şu an
Cevap sahibi+1 yılanladım. nerde okudum hatırlamıyorum ama analdan sonra vajinal sekse geçilirse penisle birlikte bakterilerin vajinaya taşınabileceğini yazıyordu. kayganlaştırmak için ne kullanıyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılbi şey daha sanal seks yaptın veya hoşlanıyorsun sanki doğru mu anladım? :)
Soran+1 yılYok çok boş geliyor bana haz vermiyor yanlış anlamışsınız seks anlayışım haz anlayışım et ete değecek sanal seks çok saçma şahsi görüşüm
Cevap sahibi+1 yıltercih meselesi, yazma şeklinizden ayrıntıya girişinizden öyle anladım. ayrıntılarıyla anlatmak veya karşı taraftan duymak hoşunuza gitmiyor mu etkilemiyor mu?
Soran+1 yılYaşamak daha etkileyici
Cevap sahibi+1 yılo konuda hem fikiriz, aksini iddia etmek çok saçma olur ama bence tamamen boş demek de yanlış. doğru, anlayışlı, güvenilir, uyumlu, işini iyi bilen, tecrübeli, kelimeleri dilini iyi kullanan biriyle yapılan sanal seksten oldukça fazla zevk alınabilir bence :)
Soran+1 yılBilmem denemedim doyduğum iÇin belkide ihtiyaç duymadım
Cevap sahibi+1 yılzaten ihtiyaç anında çok işe yarayabiliyo kendi başına mast yapmak yerine :)
En İyi Cevaplar
oral seksi yaparken bir parmağınlada analla oynarsın kısa süreli önden yapılan seks sonradı kadını sırt üstü yatırıp oral seks ile vajina suyunu içinde biriktirip aşağı doğru akarken onun suyunu kayganlaştırıcı gibi kullanarak anala girişi bununla yaparsa o kadının zevk tavanı zıplıyor denenmişlik var
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin aradığı yapidasin diyelim sana. Ama bence senin bu düşüncelerin anormal
13 Yorumla
Soran+1 yılMesela neden anormal teşekkür ederim bu arada yorum iÇin
- +1 yıl
Yani bilmiyorum anal neyse de oral hiç yakıştıramıyorum kadınlara.
Soran+1 yılKişiden kişiye değişir tabi bence anamdan çok daha iyi
Uzanıyor eşim yatakta, domalmış yalıyorum ayna karşıda eşim beni izliyo nasıl güzel olmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılMazoşistlik var sende
06 Yorumla
Soran+1 yılSanki birazcık
Cevap sahibi+1 yılvar mı öyle seni bilen bir sevgili
Soran+1 yılEvliyim eşim var
Cevap sahibi+1 yılOnun yaptıkları mı böyle hoşuna gidiyor
Soran+1 yılEvet tabiki başka kiminle yapıcam vunları tabiki eşimle
Cevap sahibi+1 yılİyi öyleyse devam et
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılHic yapmam anali, gunah sonucta ama merak ediyom yapanlar nasil yapiyor nasil his. Sonucta ordan buyuk tuvaletimizi yapmakla alisigiz, hani cikan belli, tuvaletimizi yaparken ki hissi de biliyoz ama bide iliskide, yani distan birseyin girmesi oyle ufak bir sey de degil, aklim almiyor ya. Cunku hani normali yani Şu an o bolgemiz kapalidir tuvalet haric her zaman, tavaletimizi yaptigimizda arkadan gelen seyimiz yani pisligimizle aciliyor yoksa kendin zaten acamazsin orayi, ustelik distan buyuk bir seyi zorlayarak sokmak bildigimiz iskence falan, tuvalete gitmekte de sorun falan yasamiyormusun acitmiyor mi tuvaletini yaparken, abi dusuncesi bile cok kotu...
24 Yorumla
Soran+1 yılİlk yaptığım zamanlar oturamıyordum bile evet acıyo o acı bana zevk veriyo. İlişki esnasından bahsetmişsiniz profesyonel bi erkekse eğer ne yapacağını iyi bildiğinden rahat giriyor yani mesela yağlamak lazım benim deliğimi onun kendikinin başını giriş esnasında kendimizi sıkmak yerine rahat bırakmak ve tuvaletimizi yapar gibi ıkınır modda durmak girişi gevşetiyor kolaylaştırıyor
Cevap sahibi+1 yılRahat birakmak diyorsun ve tuvaletimizi yapar gibi ikinir diyorsun, yani bunlar birbirinin tersi olmuyor mu, celismiyor mu? Benim bildigim ikininca tuvaletimizi yaparken kendimizi de sikiyoz ama... Peki sizin bu anal normal bi hal mi aldi yani her iliskiye girdiginizde normal yolla yapilan iliski gibi ters iliski yani anal mi yapiyorsunuz, ne bilim yani o bolgeniz kotu bi gorunus, hal almadi mi artik, bildigimiz duvara delik acmak gibi bir sey sonucta? Insan buyuk tuvaletini tutmakta zorlaniyor diye duydum orasi yani deligi iyice acildigi icin, mantikli geliyor zaten ama bilmiyom tabi...
Soran+1 yılHer ilişkimi anal yapmıyorum. Rahat bırakınca da rahat giriyor çünkü kaslarını sıkmıyorsun ama ıkınır gibi yaparsan delik büyüyor girince yine rahat bırakırsan acımıyor yani kişinin tercihine bağlı He elde kadınlar kendilerini çok sıktıklarından o yüzden acıyor sıkmasalardı iÇin de erkeğin hazırlaması gerekiyor kadını rahatlatması gevşetmedi öpmesi vs vs hayır görüntü olarak hiçbirşey değişmedi belki sürekli yapılsa olabilir
Cevap sahibi+1 yılAnladim, her iliskide yapmadigin icin ondandir, ama duydum ki onu yaparak ve o deligin artik normal hali disinda bi hal ve gorunus almaya baslayinca haliyle o delik kapanmiyor acik kalmis oluyor (zamanla normal halini aliyormus tekrar) ve haliyle tuvaletini bile tutmakta zorlaniyormus insan, mesela disardaysan ve tuvaletin geldi falan vs.
Ben sey videolarindaki goruntuleri gordum cunku gercekten cok felaket gozukuyor resmen delmisler sanki, makatin makat hali kalmamis ama sizi bilmem tabi cok ya da her iliskide yapmiyormussunuz, etkisi pek olmazdir delik hala normal halinde olurdur dogrudur bilmiyom, yapmam da zaten sadece merak ettim sorayim dedim... :))
oral seksin bir anormalligi yok birinin sana vurmasinda da bir sakinca yok hard seviyorsun demek ki ama anal seks cok zarar verir dikkat et
23 Yorumla- +1 yıl
Sen oral sever misin
Soran+1 yılNe gibi zararı olur acaba
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani kocam ne yapsa hoşuma gider bu bağlamda hepsine varım ama onunla olduğu için o ne istese hoşuma gider ayriyeten böyle fetişlerim. yok
52 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻 yorum iÇin
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 🌹
Yasaklar haz veriyor çünkü
Farklı heyecanlar daha arzulu sekse sebep oluyor
Hep daha fazlasını istiyoruz sonra11 Yorumla
Soran+1 yılBelki de haklısınız
Gizli Üye(25-29)+1 yıltüm yorumları okudum 🙂 dolaylı olarak bu bilgilere erişmemi sağladığın için teşekkürler, hem psikoloji hem anatomi hem cinsel yöntemler üzerine güzel bilgiler barındırıyordu, tekrar teşekkürler ve hayatınızda mutluluklar :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBen teşekkür ederim 🙏🏻
Cevap sahibi+1 yıl🙏
Zevk meselesi iste adi ustunde. Herkesin egilimleri daha farkli.
111 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız 🙏🏻
Soran+1 yılYanıyor ama çok zevkli zevk acıyı unutturuyor daha istekli hale geliyorum canım yandıkça
Soran+1 yılEvet acıyo ilk başlarda oturamıyordum hiçbir yere eşim dalga geçiyordu şimdiler de daha az ama yine acıyor yani haklısın
Soran+1 yılHayır lavman yapmıyorum kondom da kullanmadım sevmiyorum
Soran+1 yıl3 yıldır kötü bi görüntü oluşmadı. Evet kapılabilir haklısın seks sonrası hijyene dikkat edince kapılmıyor ama bizde olmadı yani
Soran+1 yılBekarlar belki bekareti korumak ya da hamile kalmamak iÇin tercih ediyo olabilir
Haklısınız evliler anal ilişkiyi çok tercih etmiyor
+1 yılDoğal şeyler bunlar. Gir çık standart şeyler sarmıyor demekki
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet sarmıyor aynen öyle o ıslaklıktan da hoşlanmıyorum açıkçası dar olucak zor giricek kuru olucak hafif acı, acıdıkça gelen zevk🤷🏻♀️
- +1 yıl
Zor girdikçe o yirtiliyormus hissi :) sen bu işi biliyorsun 😘
Soran+1 yılYirtilmiyor bence kimi insan yırtılır korkusuyla veya getirebileceği sağlık problemlerinden dolayı uzak duruyor ama bence bu erkeğin profesyonelliğiyle alakalı bi durum kadını hazırlaması gerekiyor
- +1 yıl
Yırtılma hissi dedim yirtiliyor demedimki
Soran+1 yılYanlış anladım kızma
- +1 yıl
Kızarım 🔥
Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. anal seks zaten tahrik edici, oralda öyle, seks pastaysa oral ve anal pastanın çileği :D
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama gözlemlediğim okuduğum duyduğum kadarıyla genelde kadınlar ve evli kadınlar uzak duruyor bu ikiliden
Keşke çoğalsa sen gibi tipler. Aranıpta bulunamayanlardansın bence.
03 Yorumla
Soran+1 yılAbartılmamalı bence kadınlar kocalarıyla bunları yaşadıklarını düşünüyorum çünkü kimse 1 ömür aynı bölgeye girip çıkmak istemez kadın da sıkılır erkek de
- +1 yıl
Tamda dediğin gibi yıllarca aynı bölgeye girip çıkan, tabuları olan insanlar var. Sonra sıkılıp gözler dışarı kaymaya başlıyor haliyle. Bunlar evliliklerde yaşansa bu kadar aldatma olmaz.
Soran+1 yılBelkide 🤷🏻♀️
yok abi bize denk gelmez boylesi ; kusura bakmayin dukkanin onunu kapadik kolay gelsin.
05 Yorumla
Soran+1 yılUmarım denk gelir
Soran+1 yıl3 yıldır olmadı ama araştırmak lazım bilemiyorum
anal güzeldir acıyla karışık zevk verir biraz da yapında mazoşitt egilim varsa 😉
00 YorumlaVar senin gibiler, yalnız değilsin. en sevdiğim tipsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal seks sinirlerin yüzde yetmişi anüste olduğundan dolayı zevk alman normal sert olmasına gelince bunu herkes sever fakat cesaret edemez ve beceremez
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız belki de cesaret edemiyor bayanlar ya da eşlerine söylemekten çekiniyor olabilirler 🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılHem öyle hemde canları tatlı belkide ama bilmiyorlarki yaşanan aynı şeyler sıradanlığa veya bir göreve döner aradaki farklılık renk fantazi iki insani bir birine daha çok bağlayacaktır
Cevap sahibi+1 yılDoğru yapıldığı sürece bir sorun olmayacaktır
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorum iÇin 🙏🏻
+1 yılDeğişik bi tarzın var demekki takma kafaya boşver zevkler ve renklerde geç...
02 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🏻🙏🏻
- +1 yıl
Erkek arkadaşından mum damlatmasını iste bak gör neler oluyor 😈
+1 yılKnka bu senin hormonal yapın özelliğin o senin gayet normal şeyler
06 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🏻🙏🏻
- +1 yıl
Yanlız bsey dcem bana imkansız geliyor anal kocaman şey mikrominik deliğe nasıl sığıyor hayret
Soran+1 yılİşte onu seviyorum zaten zorlayarak sokuyor ya o acı azdırıyor içinin kaplandığını hissetmek vıcık vıcık değil de kuru kuru
- +1 yıl
Ne kadar bseyi alıyorsun ordan içine?
Soran+1 yılKocamınki kadarını alıyorum
- +1 yıl
İşte ne kadar kocanın ki😀
+1 yılÇözümü basit bir durum konuya farkli bakman gerek ama burda anlatmak ne kadar uygun olur bilmiyorum once kadinligini on planda tutman ve yerine koyman gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerhangi bir sağlık problemi yaratmaz ki bende çok seviyorum bunları ve yapıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🏻🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılAnal zevk bambaşka. Offf gece gece🤣
+1 yılHayatimda hic bi kadına anal teklif etmedim yapmamda ilerde zararı olabilir
07 Yorumla
Soran+1 yılSürekli yapınca olabilir evet
- +1 yıl
Ben anal ilişkiyi tasnif etmiyorum
Soran+1 yılEvet kimi insanlar hoşlanmıyor sağlıklı hijyenik bulmuyor kişiden kişiye değişir tabi
- +1 yıl
Ne yaparsan yaparsan bk yeri 🤣🤣🤣
Soran+1 yılKimi o görüşte evet hak yolu varken neden bk yeri düşüncesinde.. kişiden kişiye değişiyor tabi
- +1 yıl
Bide kadına yazık işkence ya
Soran+1 yılO işkenceden zevk alanlar var benim gibi
+1 yılsen sana küfür edilmesinden de hoşlanıyorsundur yatakta
12 Yorumla
Soran+1 yılNormalde küfürden de şiddetten de nefret ederim yatak odası hariç böyle bi yuvaya sahip değilim evet küfür şiddet yatakta yatak odamda çok seviyorum
- +1 yıl
şaşırmadım. Tam tahmin ettiğim gibi
Gizli Üye(25-29)1 yılZorlandığın için, dogy pozisyonunda si.. mekten hoşlandığın için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de anal yapmayı aşırı seviyorum, vajinadan alamadığım o zevki analdan alıyorum. ,
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEfsanesin ya ❤️ valla kadın dediğin böyle olur keşke banada senin gibi biri denk gelse 😔😔
Hep böyle ol lütfen 🙏015 Yorumla
Soran+1 yılUmarım evlilik hayatında dilediğiniz gibi biriyle beraber olursunuz
Cevap sahibi+1 yılBu arada yorumlarını okurken hayran kaldım sana ya ❤️ mükemmelsin sen ya bağıra bağıra boşalıyorsundur.
Anal a boşalıyor değil mi eşin yoksa dışarı mı
En çok analda hangi pozisyonda seviyorsun seks yapmasını ve en çok nerene boşalması zevk veriyor sana
Cevap sahibi+1 yılİnşallah ya inşallah
Seni takip etmek istiyorum
Dm den yazmak için değil sorularını ve görüşlerini takip etmek için
Soran+1 yılEn sevdiğim pozisyon ayna karşısı doggy
Canı nereye isterse oraya boşalsın eşimin keyfine kalmış birşey benim için önemli değil
Cevap sahibi+1 yılİleride sağlık problerinden ir tanesi şu olacak
Büyük tuvaletini tutamayacaksın.
Altına kaçıracaksın.
Evde olduğun zaman illaki wc ye gidersin lakin dışarıdayım olduğunu düşün eve gidene kadar ya da Dışarda wc ye gidene kadar istesende tutamayıp altına yapmayalım başlayacaksın.
Ve bu yüzdende çoçuklarda kullanılan bezlerin yetişkinler için olanından yani hasta benzinden kullanmak zorunda kalacaksın ve yine bu yüzdende keşke her seferinde yapmasaydım ara ara yapsaydım diyip ozaman da yaptığa pişman olacaksın malesef böyle kız cevrem dahil bir çok yerde gördüm ve duydum
Soran+1 yılİlk defa duyuyorum belki de öyledir haklısınız
Cevap sahibi+1 yılBu arada bir çok erkeğin hayallerine girdin millet şu an seni hayallerinde bulutların üstüne çıkardı.
Yazdıklarını okuyarak boşaldılar.
Ben hayal etmedim hoşuma gittin sadece çok güzel bir seks hayatın var mükemmelsin emin ol.
Bu arada eğer az önce boşalmamış olmasaydım bende hayal ederdim seni 🙈🙈🙈
Cevap sahibi+1 yılİnan bana sağlık için yazdıklarım doğru doktor a danış isterim. Ona göre ara ara yapmalısınız. Sonradan çok üzülürsünüz sen ve elinde.
Aslında bilgili bir kadına benziyorsun ama bunu bilmemen garip Anal herkes yapmıyor neden diye bir araştırırsın diye düşünüyorum
Soran+1 yılAslında hiç bilgim yok değil ama sürekli yapınca olabileceğini düşünüyorum haftada 4 kere ilişkiye giriyorsam belki 1 kere yapıyorum anal bunun da sağlık sorunu teşkil edeceğini düşünmedim 3 yıldır da bi sıkıntı olmadığından zihnimde abartmadım açıkçası.. şu an hamile olduğum iÇin belki anal daha sıklaştı ama onun haricinde anal seviyorum diye hep anal yapmıyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladım normalde sürekli yapmıyorsun hamile olduğun için yapıyorsun ozaman hafta seks sayınızı analda 2 ye falan düşürün geri kalan cinsel isteğinizi oral yaparak devam edin bence bu arada kaç yıllık evlisiniz bu kadar istekli olmanızda ayrı bir güzel günde 4 kez yapıyorsunuz çok güzel ama o 4 günde yaptığınız seks günlük en az kaç oluyor yani mesale bu gün yaptığınız da kaç defa seks yaptınız
Soran+1 yılEşim 10 gündür evde sayamayacağım kadar çok ilişkiye girdik uyumadan yatakta kahvaltıdan sonra koltukta mutfağı topluyorum durmaz gelir şaplak atar sürtünür arkamda yine bi posta daha gece uykumuz kaçar gevşeyelim uykumuz gelsin diye yine yapıyoruz yani bazen 1 kere boşalır bazen 3 kere keyfimize bağlı açıkçası 3 yıllık evliyiz birde
Cevap sahibi+1 yılValla helal olsun çok istiyorum senin gibi karım olsun onu wc de bile beceririm yeterki istesin
Senin gibi Bi kadın 10 günde en az 50 defa seks yapmalıdır.
Daha yeni evlisin ve 5 yıldan itibaren seks hayatınızın modu yavaş yavaş düşecektir. Öyle diyorlar
Soran+1 yılBelki de doğrudur her yaşın bi güzelliği var o durgunluk da başka bi haz verir önemli olan yaşadığın zamanı mutlu geçirmek eşimle aramda 10 yaş var ilişki düşecekti zaten 5 yıl sonra
Cevap sahibi+1 yılDilerim ki çok daha uzun zaman bu kadar zevk alırsınız bu gün 2 mi oldu 1 mi merak ettim şu an uyumuyorsun mesala şimdi olacak mı?
Soran+1 yılşu an saat 02:40 eşim sabah işe gidicek ve uyudu hamilelik uyku düzenimi bozdu uyuyamıyorum maalesef bu gün 2 oldu
+1 yılHerkesin zevki başkadır...
11 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🏻🙏🏻
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kadın anal’dan zevk almaz
02 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyosun asıl kadın zevk alır
Herkesin zevk anlayışı farklı
06 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🏻🙏🏻
Soran+1 yılHiç araştırmadım araştırmak lazım
Soran+1 yılBende özelimde yaşıyorum kimsenin önünde açıp yapmadım soruyu sorarken kendimi gizli tuttum
Soran+1 yılMesaj kutum kapalı yorumlar hariç kimseyle iletişime geçmiyorum
+1 yılBende tecavüz eder gibi sevişiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel işte
- +1 yıl
Biliyorum güzel olduğunu 😊
Zevkler ve renkler tartışılmaz
01 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🏻🙏🏻
Tabiki var yalnız d gil sn
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTopsun sen kız falan değilsin
11 Yorumla
Soran+1 yılEvliyim 2 aylık hamileyim ne topu anlamadım
Gizli Üye(36-45)+1 yılSn bdsm dr seversin 😀 kuduruksun
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
Cevap sahibi+1 yılBdsm bilmiyon mu
Soran+1 yılTürkçe söyle Türkçe zor kuruyorum sen bana bdsm diyosun
Cevap sahibi+1 yıl:)))) kısaltma bu
Anal olarak seven kıza çok nadir rastladım
04 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir belkide ama denediklerinde daha zevkli olduklarına onlar da kanaat getirecektir
Soran+1 yılBizim ev familienhaus büyük bi bahçe de tek daireyiz klasik Alman evleri o yüzden çevremizde rahatsız edeceğimiz kimse yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana yazar mısın bir şey merak ediyorum
210 Yorumla
Soran+1 yılYorumda yazabilirsin merak ettiğini
Cevap sahibi+1 yılSağlıklsal bir sorun oluştu mu kaç kez yaptın?
Soran+1 yılEvliyim çok kez yaptım henüz bi sağlık problemi oluşmadı
Cevap sahibi+1 yılPeki hiç araştırdım mı oluşturabileceği problemleri ya da ona göre önlem mi alıyorsunuz
Bende 3 4 kez sevgilimle yaşadım ilkinde zorlandığı için kanama oldu buna bağlı bir takım sorunlar oluştu
Soran+1 yılAslında biraz yağ ve parmağıyla hazırlasa sıkıntı olmuyor açıkçası araştırmadım birşey olmadığı iÇin de araştırma ihtiyacı duymadım belki de
Cevap sahibi+1 yılAnladım biz ilk denemede hiç hazırlık yapmamıştım bu yüzden oldu zaten
Soran+1 yılEvet ondan olmuştur acımıştırda çok
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle
Soran+1 yılHiçbirşey yoksa bile krem vardır yağ vardır girişi kolaylaştırabilirsin ya da partnerinle konuş seni hazırlasın ben krem ve yapay yağlar kullanmıyorum
Hindistan cevizi yağı kullanıyorum hem yalanabilir hem zararlı değil tavsiye ederim Hemde çok güzel kokuyor
Cevap sahibi+1 yılÇok haklısın o zaman düşünemedim şu an ayrıyız ve beni baya bir soğuttu açıkçası
Gizli Üye(36-45)+1 yıl😃 Hepsini anlarımda anal ne ya
04 Yorumla
Soran+1 yılDar ya böyle zor giriyor o acı hissi varya o zevk veriyo işte içini kapladığını hissediyorsun
Cevap sahibi+1 yılİğrençleşme bee 😃 sanki giren sensin
Soran+1 yılGiren bence girilen kadar hissetmiyor 😂
Cevap sahibi+1 yıl😂 Sana girene sormak lazım bunu
Acı seviyorsun 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet zevk alıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılanal deneyimin oldu mu
00 YorumlaHarikasin
02 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🏻🙏🏻
Gizli Üye(30-35)+1 yılyazsana laflayalm
11 Yorumla