Çoğumuz hiçbir zaman ilişki esnasında 1 pozisyonda kalmayız, zevk ve haz aldığımız birçok pozisyon vardır. Peki sadece 1 tanesini seçecek olsanız bu hangisi olurdu?Ben doggy ve misyoner arasında kaldım, muhtemelen doggy.. Yok yok, sanırım misyoner olurdu.. Yine de emin değilim doggy'de olabilir..
Hayatınızın geri kalanı için sadece 1 pozisyon seçme hakkınız olsaydı bu hangi pozisyon olurdu?
vazgeçilmezim dogy. seksi seks yapan en etkin pozisyondur bence hem sertliğin en yakıştığı pozisyondur hemde kadının kendisini teslim edişidir. birçok anlamı ve güzel yanı vardır ve çok kullanışlıdır :) genelde orgazm için en tercih ettiğim pozisyondur :)
Buna tek başıma karar vermek bencillik olurdu. İki tarafında ortak istediği, sevdiği ve zevk aldığı bir pozisyon olurdu... Ama sadece bir pozisyonla bir ömür nasıl geçer, orasını bilemiyorum. Bu arada gerçekten bazı ülkelerde cinsel yaşamda konulan yasaklar varmış, senin dediğin türden yasalar, hani şöyle yapmak yasak böyle yapmak yasak. İnsanlar ne yapacağını şaşırmış durumda, cinsel yaşama yasak koyan devlet te ne bilim... bence kendi koydukları yasaya bile uymuyordur bunlar 😄
doggy-bacak omuza-misyoner bunlar özellikle sevilen pozisyonlar. ancak bacak omuzaa pozisyonu benim için bir adım öndedir. çünkü o an partnerimin yüzündeki ifadeleri görmek beni etkiliyor. tabi ilişki esnasında sevişme de bu kararımda önemli bir etken
Kesinlikle Flatiron derim! İnanılmaz haz aldığım bir pozisyondur. Yani o pozisyonda sınırsız sabahtan akşama kadar üstümden hiç inmeye bilir. Çok zevk aldığım ve üstüme yüklenildikçe ezilmeyi seven bir yapım var.
kadını sevişme mutlu eder. ilişkide sadece gir çık kadını mutlu etmez. ilişki anında sevişmek gerek. buna da en uygun pozisyon yüz yüze gelinen pozisyondur. en ideali kadını yormayan misyonerdir diğeri ise cowgirl
Ben kadın üstümde olsun hem öpüşme bilir hemde göğüslerini sıkıp emebilirim. Bence sende öpüşmeyi ve göğüslerinin yalabilmesini isyorsan dogy değil misyoner istemelisin
Basit ama etkili olan doggy. Zevkin her iki taraf için de maksimize edilebileceği bir pozisyon.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben misyoneri seçerim ki kadının gözlerinin içine bakayım ara ara öpeyim falan. Bence daha romantik sevdiğin bir kadın olursa tabi. Eğer ömür boyu sevemezsem doggy derim sok geç.
Kesinlikle doggy. Hiçbirinde önünde güzel bir kalça ve o kalçayı kızartana kadar tokatlama imkanı yok. Diğer ele saçlarını dolayıp hafiften kendine çekme de bonusu.
Doggy pozisyonunda o harika manzarayı ve giriş çıkış anını izlemek ve cowgirlde partnerinle göz göze gelip aldığı zevke göre hızlanıp sertleşmek gibisi yok 😍 Karar veremedim.