Kadın ve erkekte genital organların ağız, dil ve dudakların yanısıra ellerin ve gözlerinde işbirliği içinde olduğu oral sekste, partnerin hazzını 🔥 zirveye taşımak için en uygun pozisyon hangisidir?
Hangi pozisyonda yapılan oral seks zevki nirvanaya taşır?
Önümde arzulu bir şekilde diz çökmüş bir hatun, avuçlarına aldığı testislerimi hafifçe sündürecek yönlendirdiği sert, damarlı ve en erektee haldeki hassas penisimi dudaklarına dokundururken başını hafifçe kaldırıp gözlerime aldığı hazzı tebessümle parlayan gözleriyle hissettirirsen, önce öpüp, sonra yalayıp, sonra gırtlağına kadar diplemesi, benim onun saçlarını okşayıp kafasını şehvetle kendime uyumlu bir şekilde hassasca çekerek iyice yanaştırmamak itiraz etmeden kalçalarımı avuçlayıp onun da daha çok arzu ile beni kendine çekmesi, sonra iki eli ile ıslak prnidimi dığazlsması ve daha fazlası…
♥️
Tabi bu orada kalmaz. Karşılığını benim de vermem gerekir ki, bu ya doggyyy ile arkasından yanaşıp en slttan klitorşsten başlayıp, vakina dudaklarına ve oradan da hemen üstüne ve tabiki anal çeper ve en merkezine yapacağım yer yer hassas minik ve yer ter sert dil darbelerimle yapacağım yalamalarım… Hele onun o pozisyondaki alt dudaklarını emerken ısınırken en dine bastırırken burnumun da aynı anda üst deliği uyarması hatla bir duygu… Bir de bu görselde olduğu gibi hatunu sırtüstü yatırıp o muhteşem şekilde ye beni diyerek açılmış olan bahar çiçeğini koklayarak o enfes aromayı hissederken oraldan aldığım hazzın daha fazlasını aldığını hatunun bana hissettirmesi kadar güzel bir duyguyu hiç yaşamadım. Aşk doku haz dolu en güzel günler dizinle olsun… Seviliyorsunuz. 😎🤗🌸
Ben oral yapmayı en çok facesitting pozisyonunda severim. Çok harika birşey benim için saatlerce hiç durmadan yapabilirim. sulu sulu vajinanın içini dudaklarını ve her iki deliklere saatlerce oral yapayabilirim. Karşımdakinin zevkine tavan yatırabilirim. Olmazsa olmazlardan biridir oral benim için. Çok güzel birşey dir oral benim için ve ap ayrı bir zevktir benim için oral. Hiç durmadan yap desin karşındaki en az 2 saat kesintisiz inlete inlete yaparım yeterki isteyen olsun. 69 ile devam edip sabah ile sonlandırırım oralı
Yaparken ya da yapılırken yüzünü gözlerini görebileceğim bir pozisyon en iyisi olur. Bu da çoğunlukla resimdeki bir pozisyondur. Ama oturur vaziyette yapılan bir orala da hayır demem :)
Bana nasıl yapılmasına gelince partnerim sırt üstü yatmalı ve benim bacaklarımın arasında olmalı başı ben dizlerimin üzerine çökerim bir zahmet artık ☺️
Pencereden bakarken eğilsin. Yapacak olan diz çöküp bacak aralarına dil dudak yaparken parmaklarda boş durmasın. Farklı heyecan olacağından daha etkili olacaktır.