Yapmayı düşünüyorsun galiba. şekli bozulmaz ama ileride eli yüzü düzgün birine denk gelsen ve yapmadım diye yalan konuşsan için rahat eder mi? Tabi ki istediğini yapmakta özgürsün. Dediğim gibi şekli bozulmaz. Koskoca doğumdan sonra normale dönüyor.
değer verdiğim kişiler halbuki sadece çıkar uğruna muhattap oluyormuş benle onu öğrendim de. Kanka ayakları. Kendilerinin her derdine derman olmaya çalıştım ancak onlar bize karşı öyle davranmadı.
Hayati boyunca her insanin basina mutlaka geliyor bu tarz bir durum. Üzücüde olsa gülüp geçmeye çalış. Onlarin ayıbı olsun sen yine ayni kal. Elimden bir sey gelmedigi icin sadece böyle seyler diyebiliyorum kusura bakma☹🙁
Önemli değil sağ ol. tekrardan özür dilerim böyle bir görüş için gerçekten beynim durdu. Gerçekten çok değer verdiğim bir insandı. Başka biri olsa bu kadar koymazdı.
Bozulmaz , hassas bir dokusu olduğu için , zaten sürtünme esnasında acı hissetmemeli , acı hissettiğin an zaten devam edemezsin , bu sebepten bozulmaz küçük acılar değil kastım. Lakin şekil bozulmasi kararma oluşumu gibi safsatalara itibar etmeyin. Nereye surtunuyorsun?
vajinanın şeklini bozmaz ama ona travmatik mastürbasyon denir. ileridie normal ilişkiden zevk alamama durumu söz konusu. normal el ile okşama daha idealdir. ve sağlıklıdır