Seks sırasında he şeye evet denilmesi mi sizi daha çok tahrik eder yoksa biraz direnç gösterilmesi mi?
Biraz dirensin zoru severim
Lafımı ikiletmesin ve dediğimi yapsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Nazlanmak değil ama bilinçli olarak direnmek diyelim. Kadın istemez ve kaçar erkek de eninde sonunda kadını ikna etmenin ve nefesini kesmenin heyecanıyla zirveye ulaşır. Olayın kırılma noktası ise kadının teslim olduğu andır. Herşey durur ve tek beden olursun. Sonra başka bir boyuta geçersin.
Harika bir yorum
@Anofel_anofel teşekkür ederim
Rica ederim canım
@Anofel_anofel eig verilmeli
Nazik ve anlayışlı partnerime her zaman saygı duyuyorum. Beni çok iyi idare ediyor ve bana nasıl davranacağını çok iyi biliyor. Galiba ikimiz için evlilik çok yakın. Tek bildiğim onunla yan yana olduğumuzda çok mutlu oluşum. Sanırım bu durumda cinsel hayatımızı renklendiriyor.
Heyecan verici bir ikiliyiz.
Arada bir naz yapar gibi direnmek erkeğin genelde hoşuna gider, ama fazlası sıkıcı olur. Lakin aynı davranışı erkek yapmamalı. Bu, kadına has olarak kalmalı.
Cevap
56Cevap
Arada bir direnmesi daha çok hoşuma gider o hayır dedikçe onu daha çok yapması için kışkırtabilirim.. Her şeye evet demesin ya örneğin bir de onu ben becerme teklifi yapsam evet dese olur mu hiç lsjdkjs
Düşüncesi bile senden korkuttu beni. Yoksa sevgiline karşı böyle bir planının mı var. Yazık yapma.
@Coollife01 hskshsjsjs yok ya
Direnç gösterilmesi tahrik eder, ara sıra naz yaparsa arkadan beline sarılırım, yatağa uzanırken kalçalarının arasına kalkık penisimi yerleştirir, istemiyor musun derim, klitorisin yalamaya başlarım sonra vajinasını yakarım sonra içine girerim istemiyorum dedikçe sertleşirim.
Sekste sınır tanımam diyenlerin, sekste sınır tanıyanlardan farkınız ne sorusuna ne gibi bi cevap verecekleri benim de içinde bulunduğum büyük bir kitle tarafından merak edilmektedir.
Herseye evet diyen, her şeyi saçma sapan bir felsefeye oturtup deneyen, kendisini ve partnerini çoğu zaman sırf yapılmış olmuş olması için yapılan şeylerle zorlayan birinin cinselliği gözümde şişme bebekten farksız hale geliyor. Gerçek hayatlarında tatmin edemedikleri bir çok duyguyu sanal bir sahnede tatmin etme çabasından başka bir şey değil gibi geliyor.
Yap derim, yapar.. Ol derim olur. İkiletmesi asabileştirir beni. Hiç sevmem. Peki, tamam, nasıl istersen, emrin olur gibi kelimeler duymalıyım ondan..
Dozunda ve oynaşma cilveleşme şeklinde direnişler olabilir ama inatlaşma ya da olayın büyüsünü bozacak şekilde kaprisler arzum'u köreltir.
E bu durumda kadınım bindiği dalı kesmiş olur. Ama sırf beni arzulamıyor ve başından savmak istiyorsa yapabilir, sıkıntı yok. Zaten öyle bir şey varsa hissederim ve devam edemem.
Kendisine zarar vermeyecek her şeye evet demeli (anal seks gibi), ama o da yetmez, o da bana değişik şeyler denemeyi teklif etmeli. Direnen naz yapan kız denk gelirse yataktan çıkıp gidiyorum, itici geliyor, kezbanın biriyle birlikte oluyormulum gibi hissediyorum.
Biraz dirensin zoru severim özelikle kavga esnasında hırçın Bir şekilde sevişmeye başlamak mükemmel olur
Henüz daha hiç bir şey bilmiyorum kadın ne de onu yaparım galiba kadının kollarına bırakırım ama o bir kaç hafta sonra da kadın kollarıma düşer öğrenince
Mış gibi derler ya, direnç gösterir gibi ama teslim olan kadın. Erkeğe yatskta nazı yakıştıramıyorum.
Seks gibi bir mevzuda direnç gösterme kavramını saçma bulurum. İstekli ve harekete geçen partner makbuldür. Tersini çocukça görüyorum.
Hazır ol da beklemesi hoşuma gitmez. İsteklere karşı hafif karşı çıkması ve beni zorlaması daha çok tahrik eder.
Memnun olmak isteyen kişi memnun eder, direnç göstermek anlamsız, tabi ki tabular olabilir, kırmızı çizgiler olabilir ama yersiz bir şeyi tabu edinmekte saçma
Her şeye evet denilmesi benim hoşuma gidiyor..
ama bazen hayır kelimesini duymak hırslandırabilir beni..
Difençten asla hoşlanmam. Avcıymış, kolay zafer olmamakmış, çocukça oyunlar bunlar.
Yasak ve haramlarin özgür birakilmasi beni tahrik eder
İkiside değil. Biraz yaratıcı olup o'da birşeyler katsın. Hep alfa olmamızı beklemeyin
Hemen oldumu tadı çıkmaz yavaş yavaş biraz kıydırmalı.
Direnç gösterirken bile biraz davet olmalıki motivasyonum düşmesin. Yani şunu hissetirmeli '' istemem yan cebime koy'' bunun gibi
Sekste herşeyi yapamayacaksam ne anlarim o seksten, yapacakki karşiliginida görecek
İnsan doğasında kolay ulaştığı herşeyin değeri azdır. Zamanla azalır. Bu konu sugötürmeden her yerde vardır. O yüzden biraz naz ya da benzeri şeyler değerli kılıyor ya bazı durumları.
Direnç gösterilmesi den hoşlanmam ben de direnmem çünkü. Akışına bırak işte artık olaya girdik :)
Nedense hep yatakta yöneten oldum.
Biriside fazla gelip yeteni tek ruslarda gördüm
çok az direnç ve hemen ardından evet demesi bir tık beni tahrik eder
İstememe nedeni açıklığa kavuşmalı yani anlatım bilinçli olmalı.
eninde sonunda dediğimi yapacakkk :) o zevki inleye inleye tadacakkk :)
Duruma bağlı. Hayır bir seçenek değil. Arada süs olarak kullanılabilir tabi ☺️
Zaman zaman değişir bana kalırsa. İkisinin de tadı ayrı ayrı çıkar.
Bu o an ki seksi lezzetli yapsada bir sure sonra evet denilmesi her halta , kolay bir av olarak görürüm ve bitiririm.
Elektrik devresi gibi düşünün. Direnç arttıkça ısı artar. Sekste direnç artınca da ateş yükselir
istersen havlıyım başka emrin ( ben yine tiriplere girdim sorry)
Planlı birşey değil benim için akışına bırakmayı tercih ederim
Tabiki biraz dirensin
hep evet sıkar bir süre sonra
@atakoca ne? gdhbsnj anlamadım
Hayır denmesini ve ikna etmeyi seviyorum böylesi daha zevkli 😊
Herşeye de evet denmez netekim.
Her seyede evet denilmez ki
Biraz dirensin zoru severim
Ben dediklerini yaparım
Her ikisi de olabilir. O anki ruh halime göre
Gersey evet ileride zevksizlesip sıkar seksi bogar
Seks sırasında her şeye evet denilmesi.
Kolay ulaştığım bir şey bana tat vermiyor...
Biraz naz işin keyfini arttırır
Biraz dirensin tabiki hemen teslim olmasın
Seks dediğin sınırsız olmalı
Dirensin tabikide 😊😊
Zor ulaşılan her zaman daha tatlıdır
Her ikisi de olabilir
Zor her zaman daha cekici
Her şeye evet demesi soğutur ya biraz naz etsin
Seksi sevmiyorum desem
Bokunu çıkarmasın seçeneği yok ;(
B dedim.
Zoru sevmek iyidir.
Herseye evet demesi
Evet denmesi
Sonunda olacak zaten. direnmenin bi anlamı olmaz.
Bazen zorlanmalı
Evet, tahrik eder.
Sınırsız olunmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?