Cinsel Yaşam Kaç gün ilişkiye girmeden durabilirsniz? Sıla002 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 30 gün durarım :) Güncellemeler+1 yıl yazın bakalım Kaç gün ilişkiye girmeden durabilirsniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ankaralikaan Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Soru yanlış olmuş belli bi ilişki yaşayıpta sıfır kilometre ve ara ara seks yapanlar arasında tabiki bi fark olur bi ikilinin belli bi seks hayatı varsa fazla duramaz fakat hiç yapmamış veya ara sıra yapan biri varsa dayanabilir 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. 2 ay oldu yürüyüş bile değişti 0 0 Yorumla
benfenasi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl her fırsatı deherlendirirm ama süre tutmadım yılmaz da ya 0 2 Yorumla Sıla002 +1 yıl en güzeli Yorumla benfenasi +1 yıl sen de masallah Yorumla
serdarbey65 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl yani ilk fırsatı boşa kaçırmayacak kadar istek hakim her an:) 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Girsemde olur ilişkiye girmesemde sorun yok mastürbasyon yeterli şimdilik olursa neden olmasın 😊 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Belli bir sınırı yok, kendimi s9onsuza kadar tutabilirim. 1 0 Yorumla
melankolikkraliçe Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 83% +1 yıl Manyak mısın. Ben 30 yıldır duruyorum. 6 1 Yorumla umutsuzlar64 +1 yıl o da güzel Yorumla
xgerard Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. Normalde 2 güne bir yaparım da sevgili olmayınca kendimizi mi çimdikleyelim :D 0 0 Yorumla
SexyRose Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Durmasına durursun da bana göre değil 6 5 Yorumla Sıla002 +1 yıl :D durma boşver Yorumla SexyRose +1 yıl Durmuyorum zaten 😄 Yorumla xgerard +1 yıl pandemi de durduramadıysa artık :D Yorumla umutsuzlar64 +1 yıl Evli misin Yorumla xcarnal +1 yıl Sexyrose nerede yaşıyorsun? Yorumla
Bıngıl_Forever Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Dayana bilirim uzun süre. 1 kaç yıl gibi 4 0 Yorumla
KralSniper81 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı. Yemendeki Görevimden dolayı 1 buçuk yıl oldu... Kokusunu ve tadını çok özledim offf offf 0 0 Yorumla
Arifolananlar26 Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl sen hayatta 30 gün duramazsın 0 1 Yorumla Sıla002 +1 yıl tm Yorumla
Simayis Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl 6 ay oldu 🥺 6 1 Yorumla Sıla002 +1 yıl baya uzun olmuş canım :( Yorumla
Senideseverimmm Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 53% +1 yıl En fazla 1 gün oda zar zor dururum 0 0 Yorumla
dwade17 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl duruluyor bir şekilde de durmak isteyen kim 0 0 Yorumla
143003 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 49% +1 yıl 2 saat 3 3 Yorumla Sıla002 +1 yıl yeter :) Yorumla umutsuzlar64 +1 yıl çok bile Yorumla Terraco +1 yıl Yanlismi gordum Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. 31 gün duramazmısın😁 0 2 Yorumla Sıla002 +1 yıl ha ha Yorumla Hairmafya +1 yıl 😁😁 Yorumla
Bluewop Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. 1 hafta 2 0 Yorumla
Terraco Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. 3 ay oldu 0 0 Yorumla
Yaşam90 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl 1 haftayı geçiremem 0 1 Yorumla Yaşam90 +1 yıl Dediğim gibi 1 hafta oldu şu azmış durumdayım Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. En fazla gün aşırı 0 0 Yorumla
bir-genç Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Yillar oldu 0 1 Yorumla bir-genç +1 yıl Seni tanıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Soru yanlış olmuş belli bi ilişki yaşayıpta sıfır kilometre ve ara ara seks yapanlar arasında tabiki bi fark olur bi ikilinin belli bi seks hayatı varsa fazla duramaz fakat hiç yapmamış veya ara sıra yapan biri varsa dayanabilir
2 ay oldu yürüyüş bile değişti
her fırsatı deherlendirirm ama süre tutmadım yılmaz da ya
en güzeli
sen de masallah
yani ilk fırsatı boşa kaçırmayacak kadar istek hakim her an:)
Girsemde olur ilişkiye girmesemde sorun yok mastürbasyon yeterli şimdilik olursa neden olmasın 😊
Belli bir sınırı yok, kendimi s9onsuza kadar tutabilirim.
Manyak mısın. Ben 30 yıldır duruyorum.
o da güzel
Normalde 2 güne bir yaparım da sevgili olmayınca kendimizi mi çimdikleyelim :D
Durmasına durursun da bana göre değil
:D durma boşver
Durmuyorum zaten 😄
pandemi de durduramadıysa artık :D
Evli misin
Sexyrose nerede yaşıyorsun?
Dayana bilirim uzun süre. 1 kaç yıl gibi
Yemendeki Görevimden dolayı 1 buçuk yıl oldu... Kokusunu ve tadını çok özledim offf offf
sen hayatta 30 gün duramazsın
tm
6 ay oldu 🥺
baya uzun olmuş canım :(
Imkanim olsa hiç durmam
En fazla 1 gün oda zar zor dururum
duruluyor bir şekilde de durmak isteyen kim
2 saat
yeter :)
çok bile
Yanlismi gordum
31 gün duramazmısın😁