Sürekli sevişmek istiyor ama benim hoşuma gittiğini düşündüğü için istiyor bence çünkü vajinanın içinde git gel yaparak boşalamıyor yirmi dk sürüyor yoruluyor boşalmadan çıkıyor çok kızıyorum madem zevk almıyor neden istiyor ben ne yapabilirim acaba vajinam çok mu geniş çok geniş olduğunu nerden anlarım ne yapabilirim benimle ilişki yaşarken zevk almasını istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYok be kardeşim senin vaginan ile bir alakası yok onun problemi bu koskoca doğum yapmış (normal doğum) koca vaginalı bayanlar var benim oldu böyle partnerim elim giriyordu rahatça yine zevk alıyordum bir problem yoktu sanırım sen genç bir bayansın sende böyle bir problem olmayacağını tahmin ediyorum zaten bayanların kuruntusudur benimki genişledimi çok bay ile oldum falan diye yazarlar bu boşalama erkekle alakalı bir sorun vaginanın büyümesi normal doğum ile ve orasına devamlı acayip büyük çisimleri sokmayı alışkanlık haline getiren bayanlarda olur sen niye genişmi diye endişe ediyorsun? Çok fazla bayla oldum diye falanmı? İstersen 100 kişi ile ol öyle zevk vermeyecek kadar genişlemez
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba, seninle ilişki yaşamaktan zevk almasa sadece sen keyf aldığın için girmez ilişkiye,, bu çok düşük bir ihtimal,, profilindeki yas aralığın dogruysa vajinada bir genisleme olacağını düşünmüyorum, farklı pozisyonlar farkli Fantaziler deneyin, onun daha çok uyarilacagi pozisyonlarda ilişkiye girin
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. Bak arkadaşım aynı sorun bende var. Orgazm geç oluyorum bazen olamıyorum ,. Ama bu zevk almadığım anlamına gelmiyor değil mi. Millet erken boşalan sevgiliden şikayet ederken bence şükür etmelisin aldığın zevke bak gerisini düşünme...
02 Yorumla
Soran+1 yılYeterince uyarılmıyorsundur
Merhaba merhaba...
Sevgilin aenden Zevk almıyorsa bunu zorlamanın pek bir manası yok tabiki ama ben genede sana bir kaç şey önereceğim...
öncelikle elinden geldiğince sert hareketler yap ancak eğer canın çok acırsa ve bir yerine bir şey olduğunu bir problem olduğunu hissedersen sakın susma...
sevgilinin nasıl fantezilerden zevk alıyor bilmiyorum ama sadist olabilir sende bu sadistik özelliğini kullanmasına izin vermelisin...
Ama her türlü zevk verecek şey denenmiş ve genede başarılı olunamamış ise dediğim gibi zorlamanın pek manası yok15 Yorumla- +1 yıl
Sesk uzanı misin sen
- +1 yıl
Gerçekten de belli ediyor sun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
27Cevap
+1 yılvajina esnek ve kendini toplayan bir organdır. parmak genişliğinde normalde. ama her penise uyum sağlar. zaten parmak genişliğinde penis olmaz. kısacası sende problem yok onda porblem var. vajina genişlemez. bunu unutma
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSadece senin hoşuna gittiğini düşündüğü için yapmaz bunu. Onun da hoşuna gidiyor. Boşalmamasının sebebi farklı.
10 Yorumla Kayganlastirici kullaniyormusunuzDoktara gidin bazı insanlar geç boşalıyor
10 Yorumla
+1 yılYa psikolojik, ya ten uyumu yok ya da mastürbasyon bağımlısı.
00 YorumlaGeniş olup olmadığını hissetmiyor musun içine girdiğinde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenden zevk alıyor sadece rahatsızlığı var doktora gitsin. :). Psikolojik veya Bedensel rahatsızlıklar bu duruma neden olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeç boşalsa suç Erken boşalsa suç ne yapsın bu erkekler arkadaş
10 Yorumla
+1 yılDeğerini bilmeyen sevgilin var ve üzülen düşünen sensin. Hayatından çıkar onu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılseks vajınadan ıbaret degıl ayrıca genıslıkle alakalı degıldır ya cok ıslanıyorsun ya da senı yeterınce arzulamıyordur on sevısmeyı uzun tutun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. peki penis içindeyken vajinanı sıkıyor musun hissediyor musun onu ve çok sulanıyor musun
00 Yorumla
+1 yılönce biraz p*rno izlet :D kalkınca girsin sana :)
10 YorumlaMasturbasyon bağımlısı olabilir.
10 YorumlaBaşkasıyla dene birde bakalım sonuç ne olacak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 856 cevap paylaştı. Sen zevk alıyor musun?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Sen niye dert ediyorsun zevk alamayan düşünsün
10 YorumlaEben olmaydım zevk alırdı
10 YorumlaDemek ki Seninki çok bol
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleğitimsel şeyler bunlar, zamanla oturur
14 Yorumla- +1 yıl
Eğitimsel derken
Cevap sahibi+1 yıl@olasılıklararenedak öğrenip uyguladıkça ve bilirkişi desteği ile zamanla düzelebilir manasında
- +1 yıl
O boşalmak istemiyor muhtemelen ondan bosalmiyor bilirkişi desteği ile nasıl adam boşalacak boşalmanın ana sebebi vajinanın penisi sivazlamasi sonucu üreme organını aktive edip meninin dışarı çıkmasıdır. Bilirkişi yeni sivazlama mı öğretecek vajinaya
Cevap sahibi+1 yıl@olasılıklararenedak bu tür sorunlar çok nadir şekilde fiziksel nedenlere bağlıdır da ondan. bilirkişi de sadece yol gösterecek, terapi uygulayacak -gerek duyarsa belki ilaç tedavisi falan- psikiyatristtir. bence denenmeli
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeniş olabilir çok ilişkiye girdiysen
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bu arada boşalıyor musun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen zevk alıyor musun ayrıca penisi ince olabilir
10 YorumlaYa onunki ince ya seninki geniş
10 Yorumlaİlaç alıyordur o
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Daha ne istiyorsun
10 YorumlaPenisi mi küçük?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sertleşme olmuyor mu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAman kendi sorunu
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım