Bir grup arkadaşınızla dışarı çıkmışsınız. Herkes gülüyor eğleniyor bir anda karşınızda oturan sevgiliden bir mesaj geliyor... İki kelime var; seni istiyorum.
Davetine icabet ederek ortamdan ayrılır mısınız yoksa eve dönmeyi mi beklersiniz?

Bir bahane bulup ayrılmayacak erkeği düşünemiyorum. Gecenin bitişiyle oradan ayrılabilirim. Ama geliyorum deyip geç gelip biraz daha tahrik olmasını sağlarım. Geldikten sonrası ne olur bilemem. :)
Gifdekiler öpüşmüyor birbirlerini Yutuyorlar
jzbsbs
Burada belirleyici olan sevgilimin bu mesajı arkadaşlarımla olmamı engellemek için mi yoksa gerçekten beni arzuladığı için mi attığını bilmemdir. Ve sevgilimi iyi tanıyorsam bunun gerçek nedenini zaten bilirim.
Elbette samimi olduğuna inanıyorsam arkadaşlarıma bu özel nedeni belirtmeksizin an itibariyle yalan olduklarını söyler kalkarım.
Nedenini söylemem deyişimdeki sebep ise Türk erkek profili bu tür olayları sohbet konusu yaparak eşini/sevgilisini zihinlerde pazarladıklarının farkında olmazlar. Ve gurur duyulacak bir şeymiş gibi "yengenizle maça gidiyorum, benim biraz işim var aganigi maganigi anlarsınız ya, yengeniz azmış, pompa var vs." gibi onur kırıcı ve bayağı şekillerde bu durumu bir gurur vesilesi olarak görürler.
Yok eğer bunun beni oyuna getirmek için uygulanan bir taktik ya da kapris olduğunu biliyorsam cevap yazarım.
"Yeme beni, öptüm seni"
😂😂
Cevap
71Cevap
Mesajlara genelde hafta sonu cevap verdiğim için muhtemelen bir kavga başlardı. Ya da arkadaşlarla ayrıldığım da mesaja geri dönerdim.
KS bildirimleri hariç başka bildirime pek bakmıyorum.
Her canı istediği anda olacaksa özel anların anlamı kalmaz. Buluşma saatinin bitmesini beklerim. Ona da kaçta geleceğimi belli etmeyen bir mesaj yazarım. Geleceğim zamanı net olarak bilememesi ve geleceğim zamanın sürpriz olması onun da hoşuna gider. O halde bekliyor olması beni de azdırır.
Hayır, özlesin. Ya da arkadaşlarla takılmamız bittiğinde buluşulur.
“Toplantı var acilen çıkmam gerek” diyip ayrılırım😂😈
Merhaba
Gecenin bitişiyle oradan ayrılabilirim. Arkadaşlarımı orada bırakamam. Ancak eve döndüğümde onunla yapacak çok güzel şeylerimiz olacağını biliyor. Attığı mesajdan sonra iyice kudurmasını bekliyorum.
Eve döndüğünde hayal kırıklığına uğramazsın umarım 😁
Ayrılmak ne kelime ışınlanırım bile sevgilinin yanına... Yürek verilmiş gözlerine bakarak seviyorum diyen bir melek çağırdığında iki elim kanda olsa koşar giderim..
Hayır ayrılmam öyle mesaj atma potansiyeline sahip biriyle de olmam. Ben bu tür konuların o anlar harici konuşulması yani telefonda rahatsız olduğum durumlar.
Sevgilime yeteri kadar doymussam davette kalmaya devam ederim, ama libidom yüksekse o an ve ilişkiye yeni başladıysak ve yeteri kadar doyuma ulaşmadıysam eve dönerim.
Tabii ki, beşiktaşta bi mekanda otururken olmuştu bu, dikilitaşa eve geçip sevişip gecenin devamında taksimde tekrar arkadaşlarla buluşmuştuk. Hey gidi enerjiye bak. Şimdi olsa yatar uyurum ne çıkıcam taksime. Üni yılları güzeldi
Ya derhal ortamı terk edip soluğu onun koynunda alırım, ya da daha ÇILGIN fanteziler için onu yanıma davet ederim 🔥
https://www.youtube.com/embed/gI21_gvRltgçılgınca yapılan herseye varım huyum kurusun
Çok hoşuma gider ve samimi arkadaş ortamıysa kalkarım tabii
Gecenin bir vakti sevgilim bana 'seni istiyorum' diye mesaj atamaz, atarsa eski sevgilim olur.
Ortam sabaha kadar sürmez ya.. nihayetinde kavuşulur :D
Programlanmış bir eğlenceden bu gibi nedenlerden dolayı ayrılıp gitmem. Tutku dolu bir mesajla cevap veririm sadece..
Ortamdan ayrılırım bekletmem, birde aşıksam tamam..
Beklesin... insanların istediklerini anında yapmamak gerektiğini öğrendim
Ayrılırım güzel bir bahane uydurup duracak değilim.
Herkesin yeri ayrı ve özeldir. Zamanı geldiğin de kalkarım.
Ohaaa sen duvsrdan mı geçtin 🙄 bir sonra kinsözü bu olurdu heralde
Ayrılmam. Başka zaman gideri yanına, arkadaşlara ayıp olur. Tersss
Ahanda geldik zurnanın zırt dediği yere o mesajdan sonra keloğlanı bağlasam durmaz boxeri patlatır kaçar😂😜
Ayrılmam. Kadınlar erkekleri arkadaşlarıyla beraberken hep bu şekilde kandırmaya çalışıyor. Rahat bırakın adamları azcık erkek erkeğe takılsınlar 😤
Ortamın enerjisine ve havasına bağlı. Eminim ki bana böyle deseydi karşılıksız bırakmazdım... Ama nerede!
Valla bir bahane bulup ayrılırdım. Hem de en acelesinden
Eve gitmeyi bile beklemeyebilirim, bulundugumuz yerde Uygun bir konum bakinirim☺️
O uçuş takımları açar F16 dönüşür uçarak giderim jdjsh
Buluşmanın başı ise bir süre daha oturup kalkarım, zaten 1 2 saat olmuşsa gönül yapmak sevaptır 😈
Ayrılırım sevgilim istemiş beni anında giderim ♥️♥️♥️
cinsellik olan ilişkide ben yokum o yüzden böyle bir şey istemeyeceğini kendisi de bilirrr
Ortamda kim var kim yok anında satarım.
Satanı da eleştirmem bu konu özel bir durum.
"Piston aşşa indi" diyip koşarak ortamdan uzaklaşırım 🤣
Hemen ayrılmam acil bir şey yoksa, bir müddet kalırım sonra izin ister öğle giderim
Ortama bağlı bence gelebilirim de gelemesem de telafi ederim
Uzun zamanlı bir sevgililik süreci geçiriliyorsa kimsenin oradan ayrılacağını düşünmüyorum.
2 çift laf edelim yarınlar bizim diyerek yarınlar bizim şarkısını yollarım:/
Sonuçta sevgilimse ve görüşme sıkıntımız yoksa ayrılmam zaten sevişip öyle gitmişimdir 😉
Pandemi de arkadaşlarla buluşamıyoruz ve sevgilim de yok. Dolayısıyla böyle bir teklif de olmayacak.😇
rutin gelen bir mesaj ise sonrasında telafi edecegımın garantisini verebılırım
Beklesin bende o kadar bekliyorum
Geliyorum der biraz bekletirim daha sonra gecenin bitimine yakın ortamdan çıkar uçarak giderdim ama sürprizlerle...
Yerine göre değişir müsait yer varsa yaparım yoksa ayrılırım
Tabiki, sevdiğim adamın bir bakışı yeter
Eve dönmeyi beklerım 🙄
Ayrılmam kudursun bana ne ya 😀😀
A... K.. Ayrılmak ne kelime
Karşlığında tek kelime mesaj yazarım: ben de..
Acil bir işim çıktı diyip ortamdan ayrılırım :)
Ayrılırım ortamdan direkt
don atlet olay yerine kosarim
Hiç ortamda duramam hemen ayrılırım
Rezillik olur ya eve dönmeyi beklemek lazım bence.
Eşimse olabilir sevgili olayına karşıyım.
Uuuuvv kızı bekletmek olmaz. Yakışmaz bize.
Kucağına atlarım hemen
Ayrılmam, daha çok istesin
Hiç yaşamadığım için bilmiyorum. Mutlu olurdum.
Direk. ortami terk eder barutu ateşlerim
diyeceğim 3 kelime. SEND ME YOUR LOCATİON
Ekmezsem şerefsizim.
Hiç acımam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?