Seks sırasında konuşmanın, ön sevişme ve seksi iç çamaşırından daha çok tatmin oluşturduğunu söyleyenler olduğu gibi... Konuşmak yerine arzularını ve şehvetini okşayarak, öpüşerek yani sevişerek göstermeyi tercih eden ayrı iki tayfa arasında...
Yani dozunda ve konsepte uygun sözcükler sarf edilebilir ama kalkıpta iş yerinde yaşananlarla ilgili ya da ekonomik gidişatla ilgili konuşmalar elbette alevi söndürür. Bir de onaylamadığım bir durum partnerin sevişmenin ortasında erkeğin zayıf anından yararlanmak için araya reklam alırcasına bir isteğini yerleştirmesi ya da bir söz almaya uğraşmasıdır. Oysa bu isteğini normal şartlarda veya ilişki sonrası iletse daha yüksek oranda kabul görür bende.
Adı üzerinde @ummtsss bu hep bizi köşeye sıkıştıracak 🙏🙏🙏 Efendim ön sevişme bunun adı ısınma hareketleri, devamında hem sevişirim hem konuşuruz hemde en ahlaksızından, normal hayatta o sözler cinayet sebebi olsa dahi o zaman diliminde aman tanrım tutmayın beni Teşekkürler @ummtsss 💥💥💥💥
Ama ben tekdüzeliği hiç sevmiyorum ya! mesela şöyle güzeldir boğaz (İstanbul veya İzmir olabilir İzmir tercihim) balık rakı en yenisinden bol deniz mahsülü deniz börülcesi mutlaka ve tabiki o masada Kadın kahkahası olmazsa olmaz, devamında hoş bir otel odasına çekilip içkimize devam etmeli (tadımı bozamam yine rakı en yenisinden) artık senaryo bellidir ama öncesi o rakı masası olmalı🙈🙈🙈 İzmir’e ilk gidişimde yeni bir yer açılmış mutlaka gideceğim Argo Meyhane Alsancak’taymış☺️☺️☺️ Çok uzattım kusuruma bakmazsınız değilmi?
Merhaba <3 Seks anında bazen konuşmak, ritme ayak uydurabilmek için inleyerek iletişim kurmak. Harika olur. Cinsel hazzı yükseltmek için harika bir ön sevişme sonunda yapılan oral seks sizleri alevlendirir ve artık daha da alevlenmenin vakti gelmiştir. Seks sırasında konuşarak birbirinizi daha azgın hale getirebilirsiniz. Bu sizin elinizde. Eğer konuşmak fayda etmiyorsa zorlamayınız. Partneriniz etkilenmiyor demektir. #SinirliBebek
Bunu böyle her yerde vurguluyorlar sonra insanlar ilişki de sohbet etmeye çalışıyor. Ilişki esnasında az laf çok iş olmalı. Söylenecek sözler daha hızlı, evet, harika ya da mükemmel kelimelerini bağırarak söylemesi olmalı. Öte yandan sevişirken ne konuşacaksın mıc mıc sini sivirim falan da denmesin.
Konuşmak var, konuşmak var. Sevişmek zaten şart. Konuşma da aralara serpiştirilmeli ama bu tabii ki geçen gün markete gittim istediğim yoğurt markasından kalmamıştı gibi bir şey olmamalı. :D Konuşulacaksa daha da şevklendirmek için argo sözler söylenmeli ve dozunda olmalı.
Sevişme öncesi ilk dokunuşlarda bayanda güzel buldığum şeyleri ifade ederim. Sevişme anında konuşmamayı ama ilişki anında zevkin vermiş olduğu inlemelerle kasılmalarda sert hareketler yapılırken argo konuşulmalıdır
Seks anında bedenler konuşurken mümkünse çeneler kapalı olmalı. Erkeğin çenesi normal de çok saçmalar. Kadının sesi her zaman seks de daha çok heyecan kadar. Çünkü seks de erkek boş konuşur kadın anı ateşler.
her ikisi de geçerli ve gerekli konuşmak özellikle haya kurmak karşılıklı ve karşılıklı fantezi oluşturmak ön sevişmeyi veya akabinden gelecek olan seksi daha tutkulu ve ateşli yapacaktır.
Partnerin durumuna göre denge önemli. Cinsel zeka burada devreye girer. Abartili aşırı davranışlar, partnerimizi olumsuz etkileyebilir. Gelen tepkileri iyi algılamak lazım. Herşey sözle ifade edilmez.