Cinsel Yaşam Pilates yapan biri sekste iyi midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Düzenli plates yapan biri sekste iyimidir? Pilates yapan biri sekste iyi midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Makınelıtufek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Platesın sporun faktoru var yanlız baynlrda cok faklı bunyeler bu işlerde var ben cok anormalim cok ıkı sat sevdim baynı baylıyrdu nerdeyse hala acım diyordu 🙂🙂 0 0 Yorumla
Ftyusuf Takip Et Yoda Yaş: 57 , eic 75% +1 yıl Pozisyon esnekliği açısından iyi olabilir ama partnerde esnek olmalı. ama skste iyi olmak başka bişiii😉 0 0 Yorumla
Terraco Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bende bubsoruyu düşündüm videolar izlerken fark ettim esnek oluyorlar yaptiklari hareketler seks de uyumlu olur ve istedigi sekle kendini sokarlar 0 0 Yorumla
calltovictory Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Pilates, squat yapanlar iyidir her zaman. Vücut esnek olur her zaman. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Pozisyonlarda esnekliği güzel olur. Seks te iyi midir orası bilinmez denemeden. 0 0 Yorumla
melismelis2 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Illa pilates yapmasina gerek yok esnek olmasj önemli, her pilates yapan da esnek olacak duye bir kaide yok 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kesinlike squat çalıştı ise üzerine mükemmeldir. 0 0 Yorumla
Ankaralikaan Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. O tamamen kadının isteğine bağlı 0 0 Yorumla
Ferhatder Takip Et Xper 6 Yaş: 58 , eic 100% +1 yıl Görsel olarak etkileycidir en azından 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. İyi olması lazım sonuçta spor yapıyor 0 0 Yorumla
cunnulinguscandır Takip Et Master Yaş: 58 , eic 77% +1 yıl ne alakası var. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Vücudu esnektir Yorumla cunnulinguscandır +1 yıl bir sürü jimnastikçi taekwondocu karateci var. onlar demek ki sexin divasıyahu vücudu esnek olsa ne yazar. cinsellik beyinle olur. istekle olur. Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. guzel pozısyonlara grer :D 0 0 Yorumla
nes2mvarhayattaa Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl Yok deve 0 1 Yorumla Daredevil39 +1 yıl Esnekleşiyor ya Yorumla
Sugar1mann Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Bence iyidir esneklik çok ön pilanda oluyo çünki 0 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet iyidir 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Alakasiz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Platesın sporun faktoru var yanlız baynlrda cok faklı bunyeler bu işlerde var ben cok anormalim cok ıkı sat sevdim baynı baylıyrdu nerdeyse hala acım diyordu 🙂🙂
Pozisyon esnekliği açısından iyi olabilir ama partnerde esnek olmalı. ama skste iyi olmak başka bişiii😉
Bende bubsoruyu düşündüm videolar izlerken fark ettim esnek oluyorlar yaptiklari hareketler seks de uyumlu olur ve istedigi sekle kendini sokarlar
Pilates, squat yapanlar iyidir her zaman. Vücut esnek olur her zaman.
Pozisyonlarda esnekliği güzel olur. Seks te iyi midir orası bilinmez denemeden.
Illa pilates yapmasina gerek yok esnek olmasj önemli, her pilates yapan da esnek olacak duye bir kaide yok
Olabilirde olmayabilirde bilemiyorum
Hayır tabikide tecrübesizse berbattır
Kesinlike squat çalıştı ise üzerine mükemmeldir.
O tamamen kadının isteğine bağlı
Görsel olarak etkileycidir en azından
Bilmem. Hiç böylesine denk gelmedim
Bunun sporla pilatesle bi alakası yok ki
İyidir güzel pozisyonlara girer
İyi olması lazım sonuçta spor yapıyor
Bence çok iyidir hemde çok
ne alakası var.
Vücudu esnektir
bir sürü jimnastikçi taekwondocu karateci var. onlar demek ki sexin divası
yahu vücudu esnek olsa ne yazar. cinsellik beyinle olur. istekle olur.
guzel pozısyonlara grer :D
Ne alaka
Cok alakasiz
Hareket iyidir
yani çok alakası yok
Yok deve
Esnekleşiyor ya
Denemek lazım.
Bence iyidir esneklik çok ön pilanda oluyo çünki
Olabilir canım
Evet iyidir
Alakasiz.